Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή νέα Σελήνη αργά το βράδυ εμφανίζεται στον τομέα του πνεύματος σου και χρησιμεύει για να σε απαλλάξει από αρνητικά στοιχεία της ζωής σου, ώστε να μπορέσεις να εστιάσεις στη βελτίωση, την πρόοδο και το όραμα. Είναι μια αισιόδοξη, δυναμική στιγμή που έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το ρυθμό της ζωής σου, αν σε έχει καταπονήσει ή αν έχεις νιώσει σε αδιέξοδο. Υπάρχει ισχυρή ενέργεια τώρα και την επόμενη εβδομάδα για διακλαδώσεις και εκμάθηση ή εμπειρία νέων πραγμάτων. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια δημοσίευσης ή μάθησης ή να γίνεις πιο δραστήρια, να διεκδικήσεις τον εαυτό σου, να εκφράσεις την ατομικότητα σου και να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον ηλιακό σου τομέα, της μεταμόρφωσης και επιφυλάσσετε μια νέα αρχή. Αυτή είναι μια νέα στιγμή για να βρεις τρόπους να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου. Γίνεσαι πιο ενήμερη για τα κίνητρα του εαυτού σου και των άλλων. Η βδομάδα που ακολουθεί θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο οικονομικό σχέδιο, να πάρεις ένα δάνειο ή να εξυγιανθείς, να εξοφλήσεις το χρέος, να επιδιώξεις ένα έργο με πάθος και να κάνεις έρευνα. Το να αναλάβεις τους τομείς της ζωής σου όπου αισθάνεσαι ανθυγιεινά εξαρτημένοι από τους άλλους, έρχεται φυσικά τώρα και τις επόμενες εβδομάδες.

Δίδυμοι

Η σημερινή νέα Σελήνη παρουσιάζει την ανάγκη να ξεκινήσεις νέα πράγματα σε μια συνεργασία ή σε μια σχέση. Ωστόσο οι ενέργειες του σήμερα σε ενθαρρύνουν επίσης να ακολουθήσεις ένα στόχο ή μια επιθυμία και όλα αυτά μπορεί να σχετίζονται. Το όραμα σου για τις ανάγκες της σχέσης σου είναι θεαματικό, καθώς προχωράς και κάποιος μπορεί να σε εμπνεύσει να κυνηγήσεις ένα όνειρο. Η επιθυμία ή η ανάγκη για συνεργασία και συγχώνευση με άλλους είναι έντονη την υπόλοιπη εβδομάδα. Το να ξεκινήσεις νέα πράγματα σε μια σχέση μπορεί να περιλαμβάνει την ανάληψη μιας νέας στάσης ή τη συγκέντρωση του θάρρους για να κάνεις κάτι να συμβεί.

Καρκίνος

Η σημερινή νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αργά σήμερα το βράδυ, ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που διέπει τις ρουτίνες εργασίας, υγείας και αυτοεξυπηρέτησης. Μπορεί να υπάρξει μια διαδικασία αναζωογόνησης στις καθημερινές σου υποθέσεις και έχει να κάνει με περισσότερη πίστη και όραμα καθώς προχωράς. Θα έχεις περισσότερα κίνητρα για να φροντίσεις σημαντικές λεπτομέρειες, να κάνεις πολυάσχολη δουλειά και να αναδιοργανώσεις τον προσωπικό χώρο σου. Η αυτοβελτίωση βρίσκεται σε υψηλή εστίαση.

Λέων

Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια και ισχυρή ενέργεια στη ζωή σου, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις, τις κοινωνικές φιλίες και τη δημιουργική αυτοέκφραση. Επωφελήσου από το να φέρνεις μια νέα προοπτική στο τραπέζι. Είναι καιρός να αντιστρέψεις ένα νέο φύλλο, να απολαύσεις τον εαυτό σου και να ακολουθήσεις ένα χόμπι. Τα γεγονότα τις επόμενες μέρες και εβδομάδες αναδεικνύουν συναισθήματα, τις ρομαντικές κλίσεις και τη δημιουργικότητα σου. Γνωρίζεις περισσότερο την ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να γιορτάσεις να απολαύσεις και να μοιραστείς τον εαυτό σου με άλλους.

Παρθένος

Η σημερινή νέα Σελήνη ξεκινά έναν κύκλο δυναμικής ενέργειας στον ιδιωτικό κόσμο σου. Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι, η βδομάδα που ακολουθεί είναι ισχυρή για να αναλάβεις την ευθύνη, είτε αυτό αφορά το φυσικό περιβάλλον του σπιτιού σου, τις οικιακές σου συνήθειες, τις οικογενειακές σου σχέσεις ή ακόμα και τη σχέση με τον εσωτερικό σου εαυτό. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη ανεξάρτητα από το αν το σχεδιάζεις ή όχι και πρόκειται για την ανάληψη ευθυνών της προσωπικής σου ζωής. Πράγματι, οι βελτιώσεις που θα κάνεις θα επηρεάσουν όλους τους τομείς της ζωής σου, καθώς ο τομέας του διαγράμματος σου έχει ενεργοποιηθεί τώρα και αφορά τις ρίζες σου.

Ζυγός

Με τη σημερινή νέα Σελήνη ξεκινά για εσένα ένας κύκλος που αναδεικνύει τις επικοινωνιακές δεξιότητες, τη μάθηση, τις νοητικές προοπτικές και τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις και επαφές. Η εστίαση είναι νέα ενέργεια στη γραφή, την ομιλία, τη σύνδεση και τη μάθηση. Είναι καιρός να βρεις νέους τρόπους ή διαφορετικά κανάλια για να εκφραστείς ή να μετακινηθείς και να δημιουργήσεις συνδέσεις. Μπορεί να αναζωογονήσεις έργα ή σχέσεις που έχουν μείνει στάσιμες. Επιδίωξε να αναλάβεις τις λεπτομέρειες της καθημερινής σου ζωής τις επόμενες βδομάδες, καθώς έχεις καλή υποστήριξη. Σήμερα πρόσεξε για μια τάση να εμπλέκεις μικτά σήματα.

Σκορπιός

Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει καλή ενέργεια για να απολαύσεις τη στιγμή και τον κόσμο των πέντε αισθήσεων. Είναι καιρός να ξεκινήσεις εκ νέου, ειδικά για το πως τακτοποιείς τη ζωή σου ώστε να νιώθεις μια αίσθηση αξίας. Ο καθορισμός οικονομικών στόχων και η κατάρτιση προϋπολογισμών ευνοούνται την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να εξερευνήσεις νέους τρόπους για να ενισχύσεις το εισόδημα σου ή τις δυνατότητες κερδών σου. Είναι επίσης καιρός να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και ασφαλής. Μπορεί να υπάρξουν ανακαλύψεις σχετικά με τις δυνατότητες κερδών σου και την προσκόλληση σου στα υλικά πράγματα.

Τοξότης

Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιο σου, δίνοντας σου μια απαλή ώθηση προς τα εμπρός και εμπνέοντας σε να πιστέψεις στον εαυτό σου. Είσαι πιο ορατή και μαγνητική την επόμενη εβδομάδα και ενώ είναι καλή στιγμή για να εκμεταλλευτείς αυτή την ενέργεια, είναι πιθανό να ωφεληθείς περισσότερο αν χαλαρώσεις σε μια νέα αρχή. Έχεις ιδιαίτερο κίνητρο για να επιφέρεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου. Κάτι μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσεις με λιγότερες αποσκευές και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι η στιγμή να αναδημιουργήσεις τον εαυτό σου ή την εικόνα σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον κόσμο.

Αιγόκερως

Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Σου υπενθυμίζει να δώσεις προσοχή στην ανάγκη σου να αναθεωρήσεις, να αφήσεις τις αρνητικές ενέργειες και να ανανεώσεις το πνεύμα σου. Εάν έχεις παραμελήσει τις ψυχικές, πνευματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, τότε αυτή είναι μια στιγμή που σε ωθεί προς την επιδίωξη της αναπλήρωσης. Οι επόμενες βδομάδες ευνοούν μια επαναφόρτιση, καθώς αποχωρίζεσαι και εξετάζεις τρόπους για να βελτιώσεις τη συναισθηματική και ψυχική σου υγεία.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη που εμφανίζεται σήμερα μπορεί να χρησιμεύσει ως ώθηση προς τα εμπρός και έχει να κάνει με το να ανοίξεις τον εαυτό σου στην ανάγκη για ανθρώπους ή αιτίες στη ζωή σου. Η αίσθηση της κοινότητας είναι ισχυρή και η συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να προέρθει από τις αλληλεπιδράσεις ή την υποστήριξη φίλων και συνεργατών. Η βδομάδα που ακολουθεί είναι ισχυρή για την ενίσχυση των δεσμών σε ένα ομαδικό έργο ή δραστηριότητα. Μερικές φορές πρόκειται για φίλους που μπαίνουν ή φεύγουν από τη ζωή σου, ή το ίδιο μπορεί να ισχύει για τα όνειρα και τους στόχους.

Ιχθύες

Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να φέρεις ή ακόμα και να απαιτήσει μια νέα αρχή ή ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα με τους μεγαλύτερους στόχους, την καριέρα, τις ευθύνες ή τη φήμη σου. Η φιλοδοξία σου αναδεύεται και η ανάγκη σου να παράγεις και να ολοκληρώσεις είναι μεγάλη τώρα και την επόμενη εβδομάδα. Αυτή είναι μια στιγμή για να απεικονίσεις που θα ήθελες να πας επαγγελματικά. Επικεντρώσου στη βελτίωση της επαγγελματικής σου εικόνας ή θέσης και της στάσης απέναντι στην ανάληψη ευθυνών. Εργάσου για να καλλιεργήσεις περισσότερη αυτοπειθαρχία, καθώς είναι μια ισχυρή στιγμή για να το κάνεις.

Κεντρική φωτογραφία: @ninasandbech

Read More

And More