Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις σου υπενθυμίζουν την ανάγκη να βρεις μια ισορροπία και να ωφεληθείς από την απλούστευση, διαφορετικά θα καταλήξεις να αισθάνεσαι στραγγισμένη. Εάν έχεις αναλάβει πάρα πολλά προσωπικά έργα ή ενδιαφέροντα αυτό επηρεάζει την προσοχή σου σε άλλες προτεραιότητες.  Αναζήτησε τρόπους για να μοιραστείς την προσοχή σου με πιο ισορροπημένο τρόπο ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να περικόψεις ορισμένες δραστηριότητες.  Διαφορετικά οι δραστηριότητες που αναλαμβάνεις μπορεί τελικά να τις αισθανθείς επιβαρυντικές.  Η σημερινή Σελήνη ωστόσο  σε ενθαρρύνει να διασκεδάσεις.

Ταύρος

Είσαι πιο περήφανη για τις παραδόσεις και την κληρονομιά σου αυτή τη στιγμή και έχεις μεγάλη ανάγκη να κοιτάξεις μέσα σου.  Αλλά ενώ είσαι πιο συντονισμένη με την προσωπική σου ζωή αυτή τη στιγμή, η αυξημένη εσωτερική σου αυτοπεποίθηση μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου σε άλλους τομείς της ζωής σου.  Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου όλη μέρα μπορεί να χρειαστείς περισσότερη ηρεμία. Τα καλά νέα είναι ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα, τείνουν να σε κατευθύνουν προς έναν πιο απλοποιημένο, βελτιωμένο τρόπο ζωής.

Δίδυμοι

Υπάρχει μια τάση σήμερα να νιώθεις τραβηγμένη προς διαφορετικές κατευθύνσεις και ως αποτέλεσμα μπορεί να υπάρχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.  Μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις το μυαλό σου.  Μπορεί να συναντήσεις αντίσταση στα σχέδια σου ή να σκορπήσεις την ενέργεια σου σε σημείο να μην ξέρεις πλέον ποια είναι τα σχέδια σου. Η ψυχική ένταση είναι επίσης δυνατή σήμερα, καθώς η δουλειά ή τα καθήκοντα και τα προσωπικά ενδιαφέροντα  συναγωνίζονται της προσοχής σου.  Τα σχέδια που ήταν λίγο υπερβολικά φιλόδοξα μπορεί να χρειαστούν κάποια αναθεώρηση.

Καρκίνος

Μπορεί να μην είναι εύκολο να αποφασίσεις αν θα κάνεις κάτι καινούργιο ή αν θα μείνεις με αυτό που ξέρεις. Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη σε σημεία, αλλά ίσως χρειαστεί να αναζητήσεις τρόπους συμβιβασμού ή προσαρμογής και διάκριση μεταξύ υγιούς προσοχής και μη ρεαλιστικού τρόπου.  Η εσωτερική ανησυχία με τη ρουτίνα μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή και η γνώση αυτού μπορεί να σε βοηθήσει να επιτεθείς στην πηγή του προβλήματος. Άλλαξε λίγο τα πράγματα ή κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις το μυαλό σου.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα η εστίαση είναι συχνά στα προσωπικά σχέδια σου, ανάγκες και διαθέσεις σήμερα. Ωστόσο μπορεί να νιώθεις τραβηγμένη προς διαφορετικές κατευθύνσεις και είναι καλύτερο να μην εργαστείς σκληρά για τον έλεγχο ή την υπερβολική διαχείριση πραγμάτων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περιττό άγχος.  Η τροποποίηση και η βελτίωση εργασίας είναι σωστές κινήσεις αυτή τη στιγμή. Αν μπορέσεις να απλοποιήσεις θα απολαύσεις την αίσθηση ότι ωριμάζεις και θα αισθανθείς καλύτερα για τις προοπτικές σου.

Παρθένος

Είναι λογικό να αφιερώσεις χρόνο για να πάρεις τα πράγματα εύκολα σήμερα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου, καθώς ολοκληρώνει τον κύκλο του ηλιακού σου χάρτη και πρέπει να τελειώσει.  Είναι μια καλή στιγμή για μια υγιή απόδραση.  Ακόμα κι αν οι περιστάσεις φαίνεται να συνωμοτούν για να σε  κρατήσουν απασχολημένη, φρόντισε να βρεις ένα τρόπο να επαναφορτιστείς.  Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι η βιασύνη μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα αργότερα.  Εάν έχεις παρακάνει την εστίαση σου σε πρακτικές υποθέσεις, η σημερινή μέρα είναι καλή για να ελέγξεις και να διορθώσεις την ανισορροπία.

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στο να θέλεις να βουτήξεις βαθιά σε μια δραστηριότητα ή να αναζητήσεις μια νέα.  Λίγη δυσαρέσκεια μπορεί να οδηγήσει στην πραγματοποίηση των απαραίτητων προσαρμογών που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν πολύ.  Ίσως χρειαστείς κάποια μορφή απελευθέρωσης σε συναισθηματικό επίπεδο.  Η ικανοποίηση των ευθυνών θα σε κάνει να νιώσεις στα καλύτερα σου και τα σχέδια, αλλά και οι λεπτομέρειες είναι σίγουρα στο μυαλό σου. Οι σημερινές διελεύσεις σου υπενθυμίζουν την ανάγκη απλοποίησης.  Εάν έχεις παρατάξει πάρα πολλά πιθανά έργα ή εάν αντιμετωπίσεις πολλές επιλογές μπορεί να αισθάνεσαι εγκλωβισμένη.

Σκορπιός

Αν και είναι πολύ πιθανό όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω σου, καθώς είσαι πιο υπόλογη σήμερα απ’ ότι συνήθως, προσπάθησε να μη γίνεις επαναστάτρια. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να υιοθετήσεις μια επαγγελματική στάση σε ότι κάνεις.  Η στρατηγική είναι πιο σημαντική από τολμηρές κινήσεις.  Οι στενές σχέσεις ή η αυξημένη ανάγκη για ιδιωτικότητα ή αποκλειστικότητα μπορεί να επηρεάσουν τις φιλίες τώρα και η απάντηση μπορεί να είναι να απλοποιήσεις ή να περικόψεις κάτι, ακόμα κι αν αυτή δεν είναι πιο εύκολη επιλογή. Να θυμάσαι πως η ποιότητα είναι πιο σημαντική απ’ την ποσότητα.

Τοξότης

Με τη σημερινή Σελήνη θέλεις να σπάσεις τη ρουτίνα ή να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης σου. Αν και αυτή   είναι μια πραγματική ανάγκη σε κάποιο σχήμα ή μορφή αυτή τη στιγμή, ίσως χρειαστεί να προσέχεις πως θα κάνεις την απελευθέρωση σου.  Στην πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσει κάποια κύματα.  Είσαι ενθουσιώδης και παρορμητική τώρα, αλλά η συναισθηματική σου θρυαλλίδα μπορεί να είναι λίγο σύντομη.  Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις καθώς η δουλειά και η ευθύνη απαιτούν μεγάλη προσοχή.  Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις ισορροπία στη ζωή σου με ανθρώπους που σε τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις,  αλλά είναι καλύτερο να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να απλοποιήσεις τα πράγματα.

Αιγόκερως

Θέματα που σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο μπορούν σήμερα να απελευθερωθούν και ενδεχομένως ακόμη και να εξαγνιστούν.  Με τις σημερινές διελεύσεις έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του υποσυνείδητου θέματος που σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με τρόπους που φαίνονται δύσκολοι να ελεγχθούν.  Οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης ευνοούνται ιδιαίτερα. Μπορεί να εκπλήξεις και τον ίδιο σου τον εαυτό με αυτό που κάνεις, λες, ακόμα και αποκαλύπτεις.  Μπορεί να καταλήξεις σε μια συνειδητοποίηση ή λύση σε ένα συναισθηματικό θέμα ή ένα πρόβλημα σχέσης. Από μικρές συγκρούσεις ή δυσαρέσκεια θα μπορούσες να αποκτήσεις μεγαλύτερη εικόνα για τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα σχέδια σου.

Υδροχόος

Κάτι που είχε θαφτεί σχετικά με τις συνδέσεις και τα συναισθήματα σου μπορεί να προκύψει τώρα για απελευθέρωση. Είναι καιρός  για ειλικρίνεια σχετικά με τα συναισθήματα σου ακόμα κι αν είναι μόνο για τον εαυτό σου.  Φυσικά εξαρτάται  από εσένα αν θέλεις να τα μοιραστείς.  Η εστίαση είναι στη συνεργασία ή την αλληλεπίδραση μεγάλο μέρος της ημέρας, καθώς η Σελήνη κινείται στον ηλιακό 7οοίκο σου.  Η κοινή χρήση είναι στο επίκεντρο, καθώς νιώθεις μια προσωρινή ανάγκη για λιγότερη ανεξαρτησία.  Το να δίνεις τη δέουσα προσοχή σε αυτούς  που σε υποστηρίζουν μπορεί να σε ανταμείψει.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο τομέα της εργασίας, της ρουτίνας και της υγείας σου και έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι στο να φέρεις σε φόρμα τις λεπτομέρειες της ζωής σου.  Ακόμη και με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα να σε τραβούν, θα κάνεις καλά για τον εαυτό σου να βρεις τρόπους να συμβιβαστείς και να βρεις μια ισορροπία μεταξύ των δυο.  Η ανησυχία είναι μια ισχυρή πιθανότητα σε σημεία σήμερα, αλλά κάνε ότι μπορείς για να αποφύγεις την υπερέκταση.  Είναι μια καλή στιγμή  για λεπτές κινήσεις και διαμόρφωση στρατηγικών. Το κλειδί τώρα είναι να αναγνωρίσεις τα όρια και να προσαρμοστείς ανάλογα.

Read More

And More