Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα συναντιούνται στον τομέα της περιπέτειας σου σήμερα και ελκύεσαι από καταστάσεις και ασχολίες που τροφοδοτούν το πνεύμα σου και είναι πιθανό να τις βρεις. Μπορεί να απολαμβάνεις πολύ να μαθαίνεις ή να βιώνεις κάτι καινούργιο ή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών σε κάνει τώρα να προχωρήσεις. Η μέρα ευνοεί το άνοιγμα σε νέους τρόπους αλληλεπίδρασης και συνεργασίας. Μπορεί να υπάρξει ένα συναρπαστικό έργο που σπάει τη συνηθισμένη ρουτίνα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και τα συναισθήματα είναι άμεσα. Τα συναισθήματα, τα θέλω και οι ανάγκες σου είναι δύσκολο να τα παραβλέψεις.

Ταύρος

Η διαισθητικές σου ικανότητες λειτουργούν εξαιρετικά καλά το πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική συνειδητοποίηση ή μια λύση σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή ένα πρόβλημα σχέσης τώρα και είναι κάτι ικανοποιητικό. Οι χειρονομίες φροντίδας και οι αλληλεπιδράσεις με κοντινά σου πρόσωπα είναι στο επίκεντρο ή σε φέρνουν πιο κοντά με ένα φίλο ή εραστή. Απολαμβάνεις πλήρως μια απορροφητική δραστηριότητα, κάποια έρευνα ή την επίλυση ενός μυστηρίου. Καθώς η μέρα προχωρά, η υπομονή δεν είναι τόσο εύκολη. Μπορεί ωστόσο να υπάρξουν απογοητεύσεις με άτομα που δεν μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες ή τις απόψεις τους με προσοχή για τους άλλους.

Δίδυμοι

Μια υποστηρικτική σύνδεση είναι πιθανή στο πρώτο μισό της ημέρας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να απευθυνθείς σε άλλους εάν χρειάζεσαι βοήθεια ή απλώς να δείξεις τη φροντίδα και την υποστήριξη σου, κατά προτίμηση πρακτική βοήθεια ή χειρονομίες. Είναι επίσης καλή στιγμή για να εφαρμόσεις τον εαυτό σου, ειδικά σε επικοινωνίες και δημιουργικές αναζητήσεις. Ένας ωραίος αέρας ικανότητας και αξιοπιστίας σε περιβάλλει τώρα, ιδιαίτερα στον τρόπο που επικοινωνείς. Μπορεί να επικεντρωθείς κυρίως στο να έρθεις σε ισορροπία σε μια σχέση και οι διαπραγματεύσεις είναι δίκαιες και ευημερούσες.

Καρκίνος

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να απολαύσεις μια ευχάριστη αισθητική ή κάτι που κάνει τις καθημερινές δουλειές λίγο πιο εύκολες. Μπορεί να απολαμβάνεις απόλυτα τη σύνδεση με ένα συνάδελφο, κάποιον με τον οποίο περνάς χρόνο ή δουλεύεις η ίδια, καθώς η Αφροδίτη και η Δήμητρα ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Μπορείς να μάθεις πολύτιμες πληροφορίες που βοηθούν στην προώθηση των φιλοδοξιών σου ή υποστηρίζουν τους στόχους σου για την υγεία. Η προσέγγιση του κόσμου με πιο χαλαρό, δημιουργικό τρόπο αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αν και αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο όσο προχωρά η μέρα, καθώς το μυαλό σου είναι λίγο διασκορπισμένο.

Λέων

Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορείς να αξιοποιήσεις τη φανταστική ενέργεια σε δημιουργικές και ρομαντικές γραμμές. Μπορεί να αισθάνεσαι εξαιρετικά δημιουργική και ζεστή και έχεις μια ισχυρότερη εκτίμηση για το περιβάλλον σου και τις σχέσεις σου. Οι άνθρωποι έλκονται από το βοηθητικό, υποστηρικτικό σου τρόπο ή αναγνωρίζουν και εκτιμούν το μοναδικό σου στυλ. Μπορεί κάλλιστα να κάνεις μια ιδιαίτερη, ποιοτική σύνδεση με κάποιον ή ένα έργο. Αργότερα σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να μπεις σε μια ανήσυχη, δυσαρεστημένη ψυχολογία. Δεν είναι η ώρα να κάνεις μια υγιή συζήτηση σε κάτι αγαπημένο.

Παρθένος

Στο πρώτο μισό της ημέρας το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου είναι απολαυστικό. Μια θερμή επιρροή στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου ενθαρρύνει τη φροντίδα της προσωπικής σου ζωής. Είναι μια καλή στιγμή να δείξεις την ανησυχία σου για τους άλλους και να περιποιηθείς τον εαυτό σου επίσης. Η προσοχή στην ομορφιά, την ισορροπία και την άνεση στο σπίτι μπορεί να είναι ικανοποιητική. Οι δραστηριότητες και οι ρυθμίσεις χαμηλών τόνων βρίσκονται σε θετική εστίαση. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα, έχεις την τάση να παίρνεις τα πράγματα με την καρδιά.

Ζυγός

Οι ενέργειες στο πρώτο μισό της ημέρας εμπνέουν ικανοποίηση. Εκφράζεσαι με τρόπους φροντίδας, υποστήριξης και συμμετοχής και μπορείς να βρεις πολλά να απολαύσεις σχετικά με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα ή έργα. Μπορεί να γίνουν συμφωνίες και δεσμεύσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου και τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Καθώς η μέρα προχωρά είναι εύκολο να νιώσεις προσβεβλημένη ή απογοητευμένη, αλλά οι εντάσεις μπορεί να συνοψιστούν σε μια επιθυμία για βελτίωση. Αν νιώθεις ότι οι άλλοι έχουν πολύ λόγο στη ζωή σου αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνεις αρκετά οξύθυμη.

Σκορπιός

Στο πρώτο μισό της ημέρας οι επιρροές ενθαρρύνουν την απόλαυση άνετων δραστηριοτήτων. Είναι επίσης μια καλή στιγμή να ασχοληθείς με έργα κατοικίδιων ζώων ή να ασχοληθείς με τιμαλφή και ζητήματα χρημάτων. Η αίσθηση των χρημάτων σου είναι τώρα φοβερή. Θα κερδίσεις περισσότερη ικανοποίηση απ’ ότι συνήθως δίνοντας περισσότερη προσοχή και αγάπη στις πρακτικές σου υποθέσεις. Αργότερα σήμερα οι ενέργειες είναι λίγο πιο αγχωτικές. Μπορεί να υπάρχουν έντονες συγκρούσεις συμφερόντων. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στα μικρά πράγματα και στα χαλαρά στη ζωή σου.

Τοξότης

Στο πρώτο μισό της ημέρας η Αφροδίτη και η Δήμητρα ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο σου και μπορείς σχεδόν να νιώσεις την εκτίμηση των άλλων για σένα και το ιδιαίτερο στυλ σου ή το μοναδικό τρόπο συνάντησης και χαιρετισμό του κόσμου. Είσαι ενδιαφέρουσα και ξεχωρίζεις ευχάριστα. Οι ιδέες για οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα μπορεί να είναι αξιοσημείωτες. Τώρα ξεκινάς μόνη σου και νιώθεις καλά. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει ανυπομονησία ωστόσο ή κάποιες σκόρπιες σκέψεις ή περισπασμοί. Επιδίωξε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη και προσαρμόσιμη.

Αιγόκερως

Μπορείς να υπάρχει χαρά σε ήσυχες και ιδιωτικές στιγμές το πρώτο μισό της ημέρας. Αφήνοντας τα πράγματα λίγο ανοιχτά και αβέβαια, μπορεί να αισθανθείς απελευθερωμένη αυτή τη στιγμή σε μια σχέση. Αντίθετα, μπορεί να απολαύσεις χρόνο για τον εαυτό σου ή μια σύντομη απόδραση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Υπάρχει μια ισχυρότερη συναισθηματική επένδυση στην προσωπική σου ζωή σήμερα και πιθανώς κάποια απογοήτευση αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες καθώς η μέρα προχωρά. Μπορεί να υπάρχει κάποια τάση να επικοινωνείς πολύ παρορμητικά ή να εκνευριστείς πολύ λόγο μιας διαφοράς απόψεων.

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρξουν θεραπείες, χαρούμενες συνδέσεις με φίλους ή με τα δίκτυα ή την κοινότητα σου το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς η Αφροδίτη και η Δήμητρα ευθυγραμμίζονται στον κοινωνικό σου τομέα. Μπορεί να καλλιεργείς μια φιλία ή μπορεί να γίνει μια νέα σύνδεση που σου υπόσχεται πολλά. Εναλλακτικά, αυτή η πτυχή μπορεί να υποδεικνύει εξαιρετική προσοχή σε νέους στόχους και σχέδια. Αυτή η ενέργεια έχει να κάνει με την καλλιέργεια κάτι ιδιαίτερου είτε πρόκειται για σύνδεση, ιδέα ή έργο. Αργότερα σήμερα μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι ξεπερνάς το πρόγραμμα σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει να θυμώσεις.

Ιχθύες

Το πρώτο μισό της ημέρας σκέφτεσαι πολύ δημιουργικά και μπορεί να ξεχωρίσεις για το πως συμπεριφέρεσαι στους άλλους και να πρωτοστατήσεις ήσυχα. Έχεις προσωπική απήχηση. Μπορεί να σου αρέσει ιδιαίτερα να διαχειρίζεσαι μια κατάσταση ή να ρίχνεις ιδιαίτερη αγάπη σε ένα σημαντικό έργο ή φιλοδοξία. Καθώς η μέρα προχωρά, οι αλλαγές σε σχέδια και χρονοδιαγράμματα μπορεί να σε αποβάλουν προσωρινά από το παιχνίδι. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου, βοηθώντας στη σταθεροποίηση των συναισθημάτων σου. Ακόμα κι έτσι, το να προσπαθείς να πετύχεις το σωστό χρόνο είναι ένα μάθημα απογοήτευσης αργότερα σήμερα και μπορεί να αντιδράσεις γρήγορα.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: Istock

Read More

And More