Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής περνά στον δημιουργικό σου τομέα και θα περάσει χρόνο εκεί μέχρι τις 4/8. Η επικοινωνία ρέει πιο φυσικά από ότι συνήθως και οι άλλοι αναγνωρίζουν το πνεύμα ή την ευφυΐα σου. Σίγουρα οι δυνάμεις πειθούς σου είναι ισχυρές. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι περίπλοκες με την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα να παράγει κάποια τεταμένα υπόγεια ρεύματα. Τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου τείνουν να ανταγωνίζονται τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου και αυτό μπορεί να σε διχάσει και να δημιουργήσει μια κάπως χαοτική ατμόσφαιρα. Τελικά όμως σε οδηγεί στην καλύτερη κατανόηση των συναισθημάτων σου.

Ταύρος
Από σήμερα και μέχρι τις 4/8 ο Ερμής διέρχεται από τον οικογενειακό και οικιακό σου τομέα ενθαρρύνοντας μια στοχαστική αλλαγή του μυαλού σου. Η σκέψη και η συζήτηση για προσωπικά και οικογενειακά θέματα είναι στο επίκεντρο. Σήμερα οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λίγο τεταμένες με τον Ήλιο απέναντι από τον Πλούτωνα. Μπορεί να προκύψει ένα θαμμένο θέμα ή η ένταση μπορεί να περιστρέφεται γύρω από απόψεις ή τον τρόπο με τον οποίο κάποιος επικοινωνεί μαζί σου, ιδιαίτερα αν νιώσεις ότι σε παραγκωνίζει.

Δίδυμοι
Ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου και τις επόμενες εβδομάδες θα μάθεις περισσότερα, θα επικοινωνείς και θα συνδέεσαι. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είσαι ιδιαίτερα ομιλητική, εκφραστική, ενδιαφέρουσα  και διαδραστική. Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη ροή και είσαι πιο διατεθειμένη να προσεγγίσεις τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν αποκλειστικές ειδήσεις ή κουτσομπολιά. Άφθονη συλλογή πληροφοριών, αίσθηση σύνδεσης, συχνά θελήματα ή αυξημένη εμπλοκή με άλλους. Ένα πρόβλημα που σε βαραίνει θα μπορούσε να φτάσει σε ένα σημείο καμπής καθώς πέφτει φως σε ορισμένες από τις ανησυχίες και τους φόβους σου.

Καρκίνος
Ο Ερμής μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου μέχρι της 4/8. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου  έρχονται ειδήσεις, ιδέες και έρευνα σχετικά με τα οικονομικά, τα θέματα άνεσης και ασφάλειας και το εισόδημα. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις ταλέντα, να ακολουθήσεις χόμπι για υλικό κέρδος ή να εδραιωθείς σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα σε προκαλεί άμεσα, αφού ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σου και δημιουργεί τεταμένα υπόγεια ρεύματα. Ίσως χρειαστεί να απεγκλωβιστείς από μια κατάσταση για να καθαρίσεις το μυαλό σου κι απ’ ότι σε κρατάει πίσω.

Λέων
Ο Ερμής αρχίζει να διασχίζει το ζώδιο σου σήμερα και μέχρι τις 4/8 η λήψη αποφάσεων είναι πιο απλή. Εξακολουθείς να κρατάς πίσω και είναι καλή ιδέα να αποθηκεύσεις ολοκαίνουριες πρωτοβουλίες για αργότερα. Είσαι πιο πρόθυμη στο να συλλέγεις πληροφορίες, να σκέφτεσαι και να σχεδιάζεις το μέλλον.  Σήμερα ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος σχηματίζει την ετήσια αντίθεση του στον Πλούτωνα και οι πιέσεις για να ολοκληρώσεις τα πράγματα  μπορεί να είναι έντονες ακόμα κι αν η καρδιά σου δεν είναι ή δεν νιώθεις συναισθηματικά ή σωματικά ικανοποιημένη.

Παρθένος
Ο Ερμής μετακομίζει στο 12ο ηλιακό σου οίκο διεγείροντας την επιθυμία ή την ανάγκη να δεις τον κόσμο διαφορετικά μέχρι τις 4/8. Είσαι πιο στοχαστική και λιγότερο αποφασιστική και μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις για να εστιάσεις και να επικεντρωθείς σε εγκόσμια θέματα κυρίως επειδή σε ενδιαφέρει περισσότερο να σκέφτεσαι μοτίβα και συναισθηματικά ζητήματα. Η αντίθεση του Ήλιου σήμερα με τον Πλούτωνα μπορεί να αναδείξει περιοχές υπερβολικής προσκόλλησης που περιορίζουν την ευτυχία και την ανάπτυξη σου.

Ζυγός
Ο Ερμής κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μια διαμονή έως τις 4/8 και σε ελκύουν διαφορετικές ιδέες και προοπτικές. Αναζητάς κάτι νέο, προοδευτικό και μοναδικό για να σκεφτείς και να εστιάσεις την προσοχή σου. Μπορεί να ενδιαφερθείς για ειδικούς σκοπούς ή να εμπιστευτείς περισσότερο τους φίλους και τα δίκτυα σου. Είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς ιδέες ή την τεχνογνωσία σου με άλλους. Η συνεργασία έρχεται εύκολα σε ομαδικές ρυθμίσεις. Ωστόσο θαμμένα πράγματα μπορούν να έρθουν στο φως με τη σημερινή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα. Πιθανά να  υπάρξουν εντάσεις, αντίσταση ή φόβος ή η αποφυγή της αλλαγής μπορεί να κάνει τα συναισθήματα πιο έντονα.

Σκορπιός
Ο Ερμής κινείται σήμερα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους μακροπρόθεσμους στόχους και τις ευθύνες σου. Μπορεί να υπάρχει η επιθυμία να μοιραστείς τις ιδέες σου ή να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς σε επαγγελματικό ή δημόσιο επίπεδο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 4/8. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σήμερα σχηματίζουν την ετήσια αντίθεση τους και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη μάθηση ή τη μεταφορά. Επίσης μπορούν να εμφανιστούν παλιές μνησικακίες και η αίσθηση ότι κάποιος προσπαθεί να κυριαρχήσει του άλλου.

Τοξότης
Ο Ερμής κινείται στον τομέα της περιπέτειας σου μέχρι τις 4/8 ανοίγοντας το μυαλό σου σε νέες ιδέες και ενθαρρύνοντας σε να εκφραστείς. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πιο εύκολα αυτό που σκοπεύεις να πεις και είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτού του ικανοποιητικού κύκλου. Είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις ολοκαίνουριες ιδέες και θέματα. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό αλλά χρειάζεται λίγο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό για να χαρείς, να οραματιστείς και να πραγματοποιήσεις.

Αιγόκερος
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της οικειότητας σου. Το μυαλό σου είναι διερευνητικό τις επόμενες εβδομάδες και πιθανότατα να απολαύσεις ενδιαφέρουσες γνώσεις σχετικά με τα εσωτερικά κίνητρα σου, τις παρασκηνιακές δραστηριότητες και τα μυστικά καθώς φυσικά διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές και αναζητάς βαθύτερα νοήματα. Θαμμένα συναισθήματα και πιθανώς παλιές τύψεις ή πληγές μπορεί να προκύψουν ή μπορεί να αισθανθείς ότι επωμίζεσαι πάρα πολλά και αυτό μπορεί να επιβαρύνει τις σχέσεις ή τις αλληλεπιδράσεις.

Υδροχόος
Ο Ερμής κινείται σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου και θα επηρεάσει αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη έως τις 4/8. Είσαι σε τέλεια φόρμα για να μιλήσεις με άλλους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και οι επικοινωνίες με ένα σύντροφο ή καλό φίλο βρίσκονται στο επίκεντρο και οι διαπραγματευτικές σου δυνάμεις αυξάνονται. Σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές αποκαλύψεις για τα συναισθήματα και τους φόβους σου με μια ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα. Επιδίωξε να αντιμετωπίσεις τις ενοχές, τις ανασφάλειες ή τις προσκολλήσεις που παρεμβαίνουν στην παραγωγικότητα και εξέλιξη σου.

Ιχθείς
Ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μέχρι τις 4/8 και είναι μια καλή στιγμή να αναγνωρίσεις και να επεξεργαστείς λεπτομέρειες. Ίσως σου αρέσει να κάνεις λίστες και σχέδια κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και η συλλογή πληροφοριών για να βοηθήσεις τους άλλους ή τον εαυτό σου είναι ισχυρή. Ενώ μπορεί να ανησυχείς ή να σκέφτεσαι υπερβολικά κατά τόπους είναι γενικά μια καλή στιγμή για να επιλύσεις προβλήματα, να παρέχεις υπηρεσίες, να βελτιώνεις τις δεξιότητες σου και να βυθίζεσαι στις λεπτομέρειες της δουλειάς και των έργων σου.

Read More

And More