Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Δεν είναι ακόμα η ώρα να πάρεις μεγάλες αποφάσεις με τον κυβερνήτη σου τον Άρη να είναι ακόμα ανάδρομος και τον Δία μόλις να περνά στο δικό σου ζώδιο. Ο Δίας στο ζώδιο σου από σήμερα μέχρι τα μέσα Μαΐου, ανοίγει έναν κύκλο ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης. Το να αισθάνεσαι λίγο αναστατωμένη σήμερα είναι φυσικό, καθώς συμβαίνουν αυτές οι μετατοπίσεις. Ωστόσο σε βοηθά να στοχεύσεις πιο ψηλά αργότερα. Αυτός ο κύκλος φέρνει υψηλή ενέργεια, αυτοπεποίθηση και πραγματική αίσθηση αμεσότητας. Οι νέες ιδέες είναι ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές.

Ταύρος
Το να τακτοποιήσεις τομείς της ζωής σου που μπορεί να σου προκαλούν ενοχές ή τρόμο μπορεί να είναι χρήσιμο αυτές τις μέρες και λαμβάνεις μια κοσμική υποστήριξη για αυτό. Σύντομα ο Χείρωνας θα στραφεί ορθόδρομος στον ηλιακό 12ο οίκο σου και σήμερα ο Δίας κατευθύνεται στον ίδιο τομέα. Το να βοηθάς τους άλλους ή να μαθαίνεις νέα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Μέχρι τις 16/5 θα χτίζεις τη δύναμη σου στην ιδιωτικότητα, θα κάνεις πράγματα για άλλους, θα κάνεις κάποιες προσωπικές θυσίες που θα σε ωφελήσουν στο να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις εσωτερικές σου ανάγκες. Η συμπόνια αυξάνεται και οικοδομείται η πίστη στον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Ο Δίας μετακομίζει στον τομέα της φιλίας σου σήμερα και θα παραμείνει σε αυτόν τον τομέα μέχρι τα μέσα Μαΐου, βοηθώντας σε να βρεις περισσότερη χαρά και ικανοποίηση στην κοινωνική σου ζωή. Οι φιλίες ή οι ομαδικές ενώσεις φαίνονται πιο εύρωστες και έχεις μεγαλύτερη επιρροή και γοητεία απέναντι στους άλλους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Θα νιώθεις ολοένα και καλύτερα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσεις προβληματικές περιοχές, ειδικά με την άμεση στροφή του Χείρωνα σε ορθή πορεία σε λίγες μέρες και τον Άρη κυβερνήτη του τομέα της φιλίας σου να επανέρχεται ορθόδρομος στις 12/1.

Καρκίνος
Ο Δίας κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα. Αυτός ο κύκλος που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαΐου σε παρακινεί να στοχεύσεις ψηλότερα. Οι φιλοδοξίες, η καριέρα, οι επαγγελματικοί σου στόχοι και η φήμη σου βελτιώνονται, αναπτύσσονται και εξελίσσονται. Αυτά τα θέματα θα βελτιωθούν περαιτέρω μετά το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Άρη στα μέσα του Γενάρη. Προς το παρόν ανεβάζεις στροφές και καταστρώνεις σχέδια. Ο Δίας θα φέρει φρέσκια ενέργεια στην επαγγελματική σου ζωή και αναγνώριση για τη δουλειά που κάνεις ή που έχεις κάνει.

Λέων
Ο Δίας κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου σήμερα, βοηθώντας σε να ανεβάσεις τη διάθεση σου καθώς συντονίζεσαι με την ευρύτερη εικόνα και αποκτάς προοπτική. Είσαι πιο αισιόδοξη και σίγουρη με αυτήν τη διέλευση που θα μείνει μαζί σου μέχρι τα μέσα Μαΐου. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για μάθηση, επικοινωνία ή προώθηση. Είναι επίσης μια περίοδος που η ερωτική σου ζωή παίρνει μια πιο εξωτική τροπή, τα γούστα σου αλλάζουν και μπορεί να συναντήσεις κάποιον με εντελώς διαφορετική κουλτούρα ή υπόβαθρο. Οι υπάρχουσες σχέσεις παίρνουν ώθηση.

Παρθένος
Ο τομέας της οικειότητας και των κοινών περιουσιακών στοιχείων σου κυβερνώνται από τον Άρη, ο οποίος συνεχίζει να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 12/1. Ωστόσο ο Δίας κινείται στην ίδια περιοχή του ηλιακού χάρτη σου σήμερα και θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Μαΐου, φέρνοντας υπέροχα οφέλη. Μπορεί να υπάρξει οικονομικό κέρδος, βαθιές σχέσεις ή περισσότερη χαρά σε μια στενή σχέση και οικονομική υποστήριξη τους επόμενους μήνες. Σήμερα με τον Δία να ταξιδεύει στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων αρχίζεις να παίρνεις σταδιακά τα πάνω σου.

Ζυγός
Ο Δίας επιστρέφει σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου και αυτή η επιρροή μπορεί να τονώσει τις στενές σχέσεις σου ή να σε συνδέσει με χρήσιμους ανθρώπους. Επειδή ο Άρης, κυρίαρχος του τομέα στον συνεργασιών σου, προς το παρόν είναι ανάδρομος, μπορεί να μην αισθάνεσαι ακόμα πλήρως τις καλές δονήσεις. Ωστόσο βρίσκονται σε εξέλιξη λύσεις για μακροχρόνια προβλήματα. Με τον Δία, πλανήτη της πίστης, της τύχης και της ανάπτυξης στο ζώδιο του Κριού απολαμβάνεις τον ανταγωνισμό, καθώς σε ωθεί να προχωρήσεις προς τα εμπρός. Ο τομέας των ερωτικών σου ενισχύεται και προβλέπονται εκπλήξεις.

Σκορπιός
Ο Δίας επιστρέφει στον ηλιακό 6ο οίκο σου και μέχρι τα μέσα Μαΐου αυξάνει τα κίνητρα να βελτιώσεις την υγεία, τις καθημερινές σου συνήθειες, τη δουλειά και τις ρουτίνες σου. Το να βρίσκεις περισσότερη χαρά και ικανοποίηση στις καθημερινές σου υποθέσεις είναι κάτι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Τα πράγματα τα βελτιωθούν περισσότερο, αφού ο Άρης ο κυβερνήτης αυτού του τομέα γυρίζει ορθόδρομος στις 12/1. Τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν υπέροχα οφέλη στην υγεία, τη φυσική κατάσταση, στην καθημερινή ρουτίνα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η υπερφόρτωση των υποχρεώσεων και δεσμεύσεων σου.

Τοξότης
Ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Δίας επιστρέφει στον Κριό και αυτό είναι συναρπαστικό. Ο Κριός είναι ένα αδελφικό ζώδιο της φωτιάς και τώρα κινείται σε απόλυτη αρμονία με το δικό σου ζώδιο. Μέχρι τα μέσα Μαΐου θα βρίσκεις περισσότερους τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου και τα πράγματα γύρω σου. Τα χόμπι, ο ρομαντισμός ή οι αναζητήσεις αναψυχής είναι πιο ικανοποιητικές και ισχυρές. Αυτή η διέλευση θα γίνει ακόμα πιο ικανοποιητική αφού ο κυβερνήτης του Κριού ο Άρης, θα επανέρθει σε ορθή φορά στις 12/1. Προετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα λοιπόν περίοδο ευχαρίστησης και αναζήτησης νέων ενδιαφερόντων.

Αιγόκερος
Ενώ ο κυβερνήτης του τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ο Άρης θα είναι ανάδρομος μέχρι τα μέσα του Γενάρη, αυτός ο τομέας του ηλιακού σου χάρτη αρχίζει να ζωντανεύει. Ο Δίας μετακομίζει σε αυτόν τον τομέα για μια επίσκεψη που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαΐου και είναι μια περίοδος για υπέροχες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στο σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή. Οι επόμενοι μήνες είναι δυνατοί για τη βελτίωση των δεσμών με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και την ενίσχυση ή την επέκταση του σπιτιού. Η προσοχή στις σωματικές και συναισθηματικές ανέσεις είναι ισχυρή τώρα και η ανάγκη σου για αυτοφροντίδα μεγεθύνεται.

Υδροχόος
Ενώ ο κυβερνήτης του τομέα των επικοινωνιών σου ο Άρης θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τον Ιανουάριο υπάρχουν σημάδια προόδου. Ο Δίας εισέρχεται σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, όπου θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Μαΐου. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου. Το να μαθαίνεις και να μοιράζεσαι σε ενθουσιάζει και τα ενδιαφέροντα σου αυξάνονται. Μπορεί να εμπλουτίσεις τις σπουδές σου και να συμμετάσχεις περισσότερο σε επικοινωνίες διαφόρων ειδών. Στην πραγματικότητα τα μοτίβα σκέψης αλλάζουν και επικεντρώνεσαι περισσότερο στη θετική σκέψη αφήνοντας πίσω αρνητικούς ή περιοριστικούς τρόπους επεξεργασίας των πραγμάτων.

Ιχθείς
Ο Δίας βγαίνει από το ζώδιό σου και η περίοδος που ακολουθεί είναι καλή για να έρθεις αργά αλλά σταθερά σε επαφή με νέους στόχους και φιλοδοξίες που είναι πραγματικά και βαθιά κίνητρα. Οι επιρροές ενισχύονται για τα χρήματα και τα υπάρχοντα σου, η ψυχολογία σου ανεβαίνει καθώς και η αυτοεκτίμηση και οι αξίες σου. Οι επόμενοι μήνες είναι εξαιρετικοί για να αξιοποιήσεις τους υπάρχοντες πόρους σου, μια επιχείρηση ή ένα έργο και να απολαύσεις τις ανταμοιβές των προηγούμενων προσπαθειών σου. Στην ιδανική περίπτωση αποκτάς μια πραγματική γεύση της αυξημένης ελευθερίας και της οικονομικής βελτίωσης.

Read More

And More