Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της περιπέτειάς σου όλη μέρα ενθαρρύνοντας τη θετική σκέψη σου. Μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις τώρα ειδικά σε θέματα που αφορούν στα χρήματα και τα οικιακά θέματα. Ο Ερμής σε ένα εξάγωνο με τον Ουρανό σε κάνει απίστευτα ευέλικτη και ανοιχτόμυαλη κι αυτό εξυπηρετεί τους εργασιακούς στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε πολλά σημεία όμως μπορείς να βρεις τις λύσεις. 

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την ανάδειξη ενός θέματος που απαιτεί ανοιχτό μυαλό, μια λαμπρή ιδέα ή μια πνευματική νίκη. Μπορείς να επενδύσεις σε έναν επαγγελματικό στόχο και να σημειώσεις εξαιρετική πρόοδο. Επίσης να αποκτήσεις ένα νέο χόμπι που θα σου δώσει έξτρα ικανοποίηση. Μια ειλικρινή κουβέντα με τον αγαπημένο σου θα σε απαλλάξει από σκέψεις ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ γίνεται καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές για ευκολία στην επικοινωνία. Είσαι λιγότερο προσκολλημένη σε αυτό που εκφράζεις κι αυτό σε βοηθά να μιλάς για πράγματα και περίπλοκα θέματα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα παράλληλα να απαλλαγείς από το άγχος ή να μοιραστείς ένα πρόβλημα με κάποιον. Ανάπτυξε τα ταλέντα σου στα εργασιακά και χρησιμοποίησέ τα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά καθώς έχετε τη διάθεση να κάνετε κοινά σχέδια. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη εξέλιξη ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού ενισχύει τις προοπτικές και τις ικανότητες σου για υγιή σκέψη ιδιαίτερα σε τεχνικά θέματα. Αυτή η διέλευση διευκολύνει επίσης δραστηριότητες δικτύωσης ή κοινωνικοποίησης.  Πιθανά μια νέα εργασιακή πρόταση να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου απόψε είναι εποικοδομητικές και ευχάριστες. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες προβλέπονται για σένα που είσαι μόνη.

Λέων
Η σκέψη σου σήμερα είναι ιδιαίτερα δημιουργική και εφευρετική κυρίως σε περίπλοκα, ιδιωτικά και παρελθοντικά θέματα. Οι νέες ιδέες στα εργασιακά προκύπτουν μέσα από την αλλαγή των ρυθμών και φαίνεται να είναι χρήσιμες. Μην αφήνετε άλυτα θέματα να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σας. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να τα συζητήσετε. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παρελθοντικός έρωτας πιθανά να επανέλθει.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα είναι καλή για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων -ιδιαίτερα τεχνικής και επιστημονικής φύσης- και για συνομιλίες που θα οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα. Μια διαισθητική κατανόηση απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα τους συναδέλφους θα διευκολύνει όχι μόνο τις σχέσεις αλλά και την ψυχολογία σου. Επινόησε ευχάριστες, καλοκαιρινές δραστηριότητες για να ενισχύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν έχει σταματημό.

Ζυγός
Η μέρα είναι ισχυρή για αυτοέκφραση και για ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις. Η ενημέρωση ή η ανανέωση ενός έργου που σχετίζεται με την καριέρα ή την επιχείρηση εξυπηρετεί απόλυτα τους στόχους σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλη σου κι αυτό σε γοητεύει. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί πραγματικά να τηρεί όλες τις προϋποθέσεις σου. 

Σκορπιός
Οι συνομιλίες μπορεί να εμπνεύσουν σήμερα και οι εξελίξεις να είναι πιο πρωτοποριακές. Η ικανότητα σου να πείθεις μέσω των λέξεων ή των κινήσεών σου είναι έντονη. Έχεις επίσης την ικανότητα να διδάξεις ή να μάθεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της και ίσως οδηγηθείς σε μια σοβαρή απόφαση. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποτιμάς γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας μια ζωντάνια στη διάθεση και στον κόσμο σου.  Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προωθεί αυτή σου τη διάθεση και το μυαλό σου χρειάζεται ένα διάλειμμα. Η υγεία και η εργασία δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Μπορείς να εκφράσεις άφοβα τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κρυφοί θαυμαστές σου αποκαλύπτονται και κάποιοι προς μεγάλη σου έκπληξη.

Αιγόκερος
Οι ιδέες σου τείνουν να προκαλούν θετική ανταπόκριση καθώς οι άλλοι εκτιμούν τις απόψεις σου και ζητούν τις συμβουλές σου. Απόφυγε τις σπατάλες και τα οικονομικά ρίσκα. Μην εκμεταλλεύεσαι τη δοτική διάθεση του αγαπημένου σου και μην τη θεωρείς δεδομένη. Ανταποκρίσου σε αυτά που σου δίνει κάνοντας κι εσύ πράγματα για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, ο τομέας των συναισθητικών, ερωτικών σου ευνοείται.

Υδροχόος
Η επίλυση προβλημάτων είναι το πλεονέκτημα σου σήμερα και είναι πιθανό να εκφράσεις τις ανησυχίες και τις ιδέες σου. Είναι φυσικό επίσης να οδηγηθείς σε εναλλακτικές λύσεις με το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Τα εργασιακά σχέδια σου κυλούν με φυσικούς και ικανοποιητικούς ρυθμούς. Η καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου ανανεώνεται καθώς νέες δραστηριότητες μπαίνουν στην καθημερινότητα σας.  Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες σε κάνουν να αισιοδοξείς.

Ιχθείς
Η σημερινή ενέργεια είναι καλή για να εκφράσεις τις ιδέες σου και να μοιραστείς ιστορίες με το εξάγωνο  του Ερμή με τον Ουρανό. Ίσως θελήσεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Μια επαγγελματική συνεργασία η οποία μπορεί να είχε αρχίσει να σε απογοητεύει αρχίζει να αποδίδει. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου κρύβει ευκαιρίες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164