Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός

Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να αναδείξουν μια σύγκρουση μεταξύ της ανάγκης σου για προσωπικό χώρο και της επιθυμίας σου για ανατροφοδότηση ή παρέα. Στόχος να θεωρήσεις ένα προσωρινό μπλοκάρισμα ως ευκαιρία να πάρεις την ανάσα σου.  Ως μπόνους μπορεί να δεις μια άλλη πλευρά μια σχέσης ή ενός έργου.  Οι άνθρωποι μπορεί να είναι επιφυλακτικοί με τα συναισθήματα τους, αλλά είναι προσωρινό.  Ενώ τα ζητήματα της επαναστατικότητας και της ελευθερίας είναι θέματα, μπορεί να υπάρχει ευχαρίστηση και κάτι πικάντικο στις αλληλεπιδράσεις σου.  Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο αργότερα σήμερα, υπενθυμίζοντας σου τι είναι ημιτελές ή μια τρέχουσα πρόκληση.

Ταύρος

Τα κίνητρα ή τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να μειωθούν λίγο νωρίς σήμερα, ωστόσο είναι κάτι προσωρινό.  Μπορεί να αμφισβητήσεις την αφοσίωση σου ή να βλέπεις τα ελαττώματα μιας κατάστασης.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξετάσεις τι πρέπει να διορθωθεί πριν προχωρήσεις.  Μπορείς επίσης να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι αφιερώνοντας χρόνο για να τελειοποιήσεις κάτι θα είναι μακροπρόθεσμα ικανοποιητικό. Ένα έργο μπορεί να χρειάζεται μια δεύτερη ματιά. Μπορεί να βιώσεις μια διελκυστίνδα μεταξύ της επιθυμίας σου να ολοκληρώσεις τα πράγματα και της ανάγκης σου να χαλαρώσεις και να συνδυαστείς με το περιβάλλον σου σήμερα.

Δίδυμοι

Έχεις παιχνιδιάρικη και εκφραστική ενέργεια μαζί σου αυτές τις μέρες, αλλά μπορεί να υπάρξουν διακοπές σε αυτή τη ροή σήμερα.  Η αμφισβήτηση του κινήτρου ή της αφοσίωσης σου μπορεί να είναι προσωρινή και θα μπορούσε να σε εμποδίσει να εκφράσεις τον εαυτό σου ανοιχτά και φυσικά.  Η προσοχή σε πρακτικά ζητήματα φέρνει ανταμοιβές αργότερα.  Ωστόσο η εστίαση στη μεγαλύτερη εικόνα σε βοηθά να πλαισιώσεις τα πράγματα με έναν ανακουφιστικό τρόπο σήμερα.  Υπάρχει επιθυμία για κάτι ασυνήθιστο τώρα, αλλά οι περισπασμοί, οι αλλαγές προγράμματος ή η έλλειψη προγραμματισμού μπορεί να επηρεάσουν.

Καρκίνος

Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να αναδείξουν προβληματικές περιοχές ή ασταθή επίπεδα κινήτρων. Αυτή η διαδικασία μπορεί τελικά να σε βοηθήσει, ακόμα κι αν είναι ενοχλητική.  Η επιθυμία να νιώσεις άνετα είναι έντονη αυτές τις μέρες, αλλά μέρος σου θέλει να διακλαδωθεί και να ακολουθήσει το δικό σου δρόμο.  Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με προβλήματα πριν απολαύσεις λίγη ηρεμία.  Η σημερινή Σελήνη υπογραμμίζει την ανάγκη σου να κοιτάξεις μέσα σου ή να παρατηρήσεις αντί να προωθήσεις τα σχέδια σου.

Λέων

Οι σημερινές διελεύσεις σε οδηγούν σε τομείς όπου πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις λεπτομέρειες.  Επιδίωξε να κρατάς σημειώσεις  ή μαθήματα από επιβραδύνσεις, καθυστερήσεις ή κριτικές για τα καλύτερα αποτελέσματα.  Ίσως είναι καλύτερο να σκεφτείς τα πράγματα και να περιμένεις να τελειώσουν.  Εναλλακτικά μπορεί να αναζητήσεις υγιείς τρόπους και να ξεφύγεις από θέματα ρουτίνας και να απολαύσεις ευρεία σκέψη ή ευφάνταστη ψυχαγωγία.  Μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη  στις ανισορροπίες στις σχέσεις απ’ ότι συνήθως και η επιθυμία σου να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για παρέα.

Παρθένος

Οι διελεύσεις νωρίς σήμερα είναι περίπλοκες για τις πρακτικές σου υποθέσεις ή τα επίπεδα άνεσης.  Ένα πρόβλημα που σχετίζεται με μια φιλία, ένα έργο ή ένα θέμα χρημάτων μπορεί να γίνει γνωστό και θα μπορούσες να αμφισβητήσεις την αφοσίωση σου, αλλά είναι προσωρινό.  Η υπερευαισθησία αυξάνεται, γι’ αυτό να είσαι υπομονετική με τους άλλους και τον εαυτό σου για τα καλύτερα αποτελέσματα.  Παρά την κυκλοθυμία , η ανάγκη να είσαι παραγωγική και χρήσιμη ξεκινάει.  Έχεις την τάση   να κάνεις τα πάντα για να βοηθήσεις, αλλά ίσως χρειαστεί να αναθέσεις κάποιες εργασίες, αφιερώνοντας λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Ζυγός

Νωρίς σήμερα μπορεί να είσαι αρκετά ευαίσθητη στα κυμαινόμενα επίπεδα κινήτρων. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι η υπομονή μπορεί να αποκομίσει ανταμοιβές και ότι τα σκαμπανεβάσματα με αισθήματα αφοσίωσης μπορεί να μην έχουν βαθύτερο νόημα.  Μπορεί να μην πάρεις αυτό που θέλεις λόγω των τρεχουσών ευθυνών, αλλά η επιβράδυνση σου μπορεί να στρέψει  την εστίαση σου στις προτεραιότητες σου.  Οι προβληματικές περιοχές μπορεί να φαίνεται ότι να μεγεθύνονται και αυτό σε βοηθά να βρεις λύσεις.  Αργότερα σήμερα, βρίσκεσαι στο σωστό πλαίσιο για την προσοχή στη λεπτομέρεια.  Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και συναντά  τον Κρόνο εκεί και μπορεί να αισθάνεσαι πολύ υποχρεωμένη να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά.

Σκορπιός

Νωρίς σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεπεράσεις τη ρουτίνα σου.  Οι καθυστερήσεις μπορούν να παίξουν με τα επίπεδα ενθουσιασμού, αφοσίωσης και κινήτρων σου.  Στην ιδανική περίπτωση, μικρά εμπόδια μπορούν να οδηγήσουν στην ανακάλυψη νέων τρόπων βελτίωσης των σχεδίων και των έργων σου.  Εάν χρησιμοποιήσεις αυτό το χρόνο με σύνεση θα μπορούσες να αποκαλύψεις τρόπους για να κάνεις τις επιδιώξεις σου πιο ουσιαστικές.  Στην πραγματικότητα είσαι πολυμήχανη σήμερα και η στρατηγική έχει δύναμη.  Μπορεί να έρθεις σε επαφή με ανάγκες και επιθυμίες που έχεις κρατήσει μακριά.

Τοξότης

Ένα σχέδιο ή επιδίωξη μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια εμπόδια σήμερα ή μπορεί να αμφισβητήσεις προσωρινά την αφοσίωση σου.  Μπορεί τα πράγματα να χρειάζονται προσαρμογές για να επανέλθεις στο σωστό δρόμο.  Ενδέχεται να προκύψουν τεταμένα συναισθήματα για μια σχέση και είναι καλύτερο να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν πριν τα κρίνεις.  Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να έχεις τη διάθεση να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου.  Μπορεί να απολαμβάνεις την αίσθηση του απασχολημένου, αλλά δυσκολεύεσαι να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις με τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Θα μπορούσες να αμφισβητήσεις προσωρινά ή να αμφιβάλλεις για την αφοσίωση σου σε ένα έργο σήμερα.  Οι άλλοι μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην πρόοδο σου, αλλά με λίγη προσπάθεια και εστίαση στους στόχους σου, θα μπορούσες να ανακαλύψεις ακριβώς τις σωστές τροποποιήσεις και προσαρμογές για να σε επαναφέρουν σε καλό δρόμο.  Ενώ η αυτοπεποίθηση μπορεί να λείπει νωρίς σήμερα, είσαι γενικά σε καλή κατάσταση για να κάνεις τα πράγματα και να τηρείς τις προτεραιότητες σου.  Οι κοινωνικές ανησυχίες μπορούν Να επηρεάσουν την παραγωγικότητα, αλλά ο εξορθολογισμός έρχεται φυσικά καθώς προχωρά η μέρα.

Υδροχόος

Καλύτερα σήμερα να διορθώσεις προβλήματα παρά να σπρώξεις κάτι μπροστά.  Η διόρθωση προβληματικών περιοχών τώρα, σημαίνει ότι θα είσαι πιο ελεύθερη και πιο σίγουρη αργότερα.  Η αποδιοργάνωση μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπιστεί. Η επιβράδυνση μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αναπροσανατολίσεις τον εαυτό σου και να προσαρμόσεις τις προσδοκίες σου προς το καλύτερο.  Η Σελήνη στο ζώδιο σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αυξάνει το συναισθηματικό όγκο και θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι είναι λίγο επαναστατικοί ή δύσκολο να αναγνωστούν.

Ιχθύες

Με τις σημερινές διελεύσεις να αναδεικνύουν περιοχές δυσαρέσκειας, είναι λογικό να εργαστείς για την απλοποίηση για να εξοικονομήσεις χρόνο μακροπρόθεσμα.  Μπορεί να αισθάνεσαι σα να πηγαίνεις αργά τώρα, αλλά μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου αργότερα.  Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς τι είναι καλύτερο για εσένα μακροπρόθεσμα στις σχέσεις και  τα σχέδια  σου.  Το να στοχεύεις στο να γυαλίζεις τις λεπτομέρειες και να διορθώσεις προβληματικές περιοχές είναι λογικό με τις σημερινές ενέργειες.  Μπορεί να παλέψεις με το να ακολουθείς το δικό σου δρόμο.  Αργότερα σήμερα, η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο σου και μπορεί να έχεις πρόσθετες υποχρεώσεις που πρέπει να ανταποκριθείς.

Read More

And More