Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος μετακινήθηκε πρόσφατα στον τομέα της δημιουργικότητάς σου και ο Ερμής κατευθύνεται επίσης σε αυτόν τον τομέα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορείς να είσαι πιο “πολύχρωμη” στις επικοινωνίες σου και να απολαύσεις το μοίρασμα των ιδεών και τη δημιουργία με τους άλλους. Επιπλέον η Σελήνη περνά τη μέρα στον 12ο οίκο σου και σε ενθαρρύνει να χαλαρώσεις λιγάκι και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η  συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

Ταύρος
Ο Ερμής μετακινείται στον 4ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα αναζητήσεις περισσότερη ασφάλεια και πιθανά να πετύχεις έναν στόχο σου. Μέχρι τις 11/8 υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα στη ζωή σου και συνομιλίες που αφορούν στη ζωή σου. Η  Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα ενθαρρύνοντας ή βοηθώντας σε να ξεχάσεις τα προβλήματα. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι
Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει πιο εκφραστική και δραστήρια. Μπορεί να υπάρξουν πολλοί περισπασμοί στα εργασιακά και να χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Παρόλα αυτά εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου και δείχνεις συνέπεια. Οι πράξεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου μετράνε κι όχι τα μεγάλα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον 3ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές για ειδήσεις, ιδέες και έρευνα σχετικά με τα οικονομικά, την άνεση και την ασφάλεια. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Προσπάθησε να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και όχι να επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα με γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς την περιπέτεια και την απολαμβάνεις.

Λέων
Ο Ερμής ξεκινά τη μετάβασή του στο δικό σου ζώδιο και μέχρι τις 11/8 έχεις την τάση και την επιθυμία να μοιραστείς τις ιδέες σου πιο εύκολα. Είναι καιρός για συλλογή πληροφοριών, σχεδιασμού και σύνδεσης. Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια αναποφασιστικότητα στα εργασιακά. Συγκράτησε τις συναισθηματικές ανασφάλειες σου και μην δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και άνοιξε την καρδιά σου.

Παρθένος
Ο Ερμής κατευθύνεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας σου την τάση για ενδοσκόπηση. Αυτός ο κύκλος διεγείρει την ανάγκη και την επιθυμία σου να κοιτάξεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σου με μια άλλη ματιά. Σήμερα θα μπορούσε να νιώσεις ένα δίλημμα στα εργασιακά. Παραμέρισε τον εγωισμό σου και αφοσιώσου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις καλά και μην εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Ζυγός
Ο Ερμής περνά στον τομέα της φιλίας σου μέχρι τις 11/8 και αυτός ο κύκλος είναι ισχυρός για την ανταλλαγή ιδεών με τους άλλους. Προσέλκυσε νέες προοπτικές και επικοινώνησε με τους άλλους με μια νέα έμπνευση. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά είναι εξαιρετικές. Μετρίασε την τάση του να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Σκορπιός
Με τη Σελήνη στο δημιουργικό και ρομαντικό σου τομέα πρέπει να διαθέσεις χρόνο στον εαυτό σου για να ονειρευτείς, να δημιουργήσεις και να φανταστείς νέες δυνατότητες και δραστηριότητες. Ο Ερμής κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι επικοινωνίες σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από ότι συνήθως. Επίτρεψε στον εαυτό σου να στοχεύσει ψηλότερα στα εργασιακά. Χαρούμενες στιγμές με τον αγαπημένο σου ανεβάζουν το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.

Τοξότης
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 9ο οίκο σου και είναι πιθανό να εξερευνήσεις όλες τις νέες ιδέες και θέματα σου. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για να κατανοήσεις και να αναγνωρίσεις ευκαιρίες, δυνατότητες αλλά και συναισθήματα. Οι εργασιακές συνθήκες ευνοούν τα σχέδια σου. Η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου εμπνέει συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η νοσταλγία για το παρελθόν σε μελαγχολεί.

Αιγόκερος
Μια ορθολογική, ελαφριά προσέγγιση στα σοβαρότερα θέματα μπορεί να είναι καθοριστική αυτό το διάστημα για την επίτευξη συμφωνιών, με τον Ερμή να κάνει τη διέλευση του στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Σήμερα η αποφασιστικότητα σου στα εργασιακά ευνοεί τις υποθέσεις και τα σχέδια σου. Μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου που αφορά στο μέλλον της σχέσης σας σε απαλλάσσει από ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται σε μια νέα, πρόσφατη γνωριμία σου.

Υδροχόος
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα και μέχρι τις 11/8 είσαι σε εξαιρετική θέση για να αναζητήσεις συμβουλές, να επικοινωνήσεις και να συνεργαστείς με άλλους σε διανοητικό επίπεδο. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια διαφωνία που αφορά στα οικονομικά ή τις αξίες.  Μην υποτιμάς τις προσπάθειες του ερωτικού σου συντρόφου για προσέγγιση. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε γοητεύουν.

Ιχθείς
Ο Ερμής κατευθύνεται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναγνωρίσεις και να επεξεργαστείς τις λεπτομέρειες που μπορεί να παρέβλεπες νωρίτερα. Η Σελήνη στο ζώδιο σου ζωντανεύει τα συναισθήματα σου κι έτσι μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να πλησιάσεις πιο ουσιαστικά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου.

Read More

And More