Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής στον τομέα της επικοινωνίας σου είναι γενικά σε μια καλή κατάσταση όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική εάν χρειαστεί να διαχειριστείς σοβαρά θέματα. Θα αισθανθείς καλύτερα αν ασχοληθείς με λεπτομέρειες ή καθήκοντα που έχεις αναβάλλει ή αγνοήσει. Η Σελήνη σου υπενθυμίζει πως πρέπει να ξεκουραστείς προτού αναλάβεις δράση και προχωρήσεις μπροστά. Μην μπλέκεις σε καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Ταύρος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που σχετίζονται ιδιαίτερα με οικογενειακά θέματα. Καθώς προχωρά η μέρα γίνεσαι πιο αποφασιστική και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση κυρίως στα εργασιακά. Μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία και μην ενθουσιάζεσαι.

Δίδυμοι
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξουν κάποιες κοινωνικές ήπιες όμως παρεξηγήσεις αλλά και εξαιρετικές ευκαιρίες για οργάνωση καθώς προχωρά η μέρα. Μπορείς να αντιληφθείς τις προκλήσεις στα εργασιακά και να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό διαταράσσει την ψυχολογία και των δυο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου αναπτύσσεται ένα φλερτ που πρέπει να διαχειριστείς με διακριτικότητα.

Καρκίνος
Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και σε ό,τι λέγεται κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ρεαλιστική σκέψη και επικοινωνία και μπορεί να αισθανθείς ότι κάποιοι είναι ανειλικρινείς απέναντί σου. Είναι ευκολότερο καθώς προχωρά η μέρα να εστιάσεις σε βασικά επαγγελματικά θέματα και προβληματισμούς. Μην απογοητεύεις τον ερωτικό σύντροφό σου με την απόμακρη στάση σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων
Σήμερα υπάρχει η τάση να παίρνεις τα πράγματα προσωπικά στο πρώτο μισό της ημέρας, κάτι που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο. Ωστόσο η ομαδική εργασία ανταμείβει και η δικτύωση μπορεί να διεγείρει νέες ιδέες. Έχεις επίσης την τάση να μοιράζεσαι τις δημιουργικές ιδέες σου στα εργασιακά. Γίνεσαι υπερβολική στις αντιδράσεις σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες αρκεί εσύ να παραμείνεις προσγειωμένη.

Παρθένος
Προσπάθησε να αποφύγεις την αναβλητικότητα καθώς μπορεί να υπάρξει μια σταθερή ευκαιρία για την επίλυση ενός προβλήματος εάν πειθαρχήσεις και επικεντρωθείς στις πρακτικές προτεραιότητες. Καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τις εργασιακές σχέσεις σου. Παραδέξου ότι έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα και δώσε την ανάλογη προσοχή στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε μια γνωριμία που θα προκύψει τώρα.

Ζυγός
Ενώ οι ανταλλαγές είναι συχνά καρποφόρες αυτές τις μέρες, σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας. Καθώς προχωρά η μέρα μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους ενίσχυσης ή ανάπτυξης των εργασιακών σχεδίων σου. Πράξεις και όχι λόγια χρειάζεται η σχέση με τον αγαπημένο σου προκειμένου να βελτιωθεί. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις σε σχέση με το παρελθόν.

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν συγκρουόμενες επιθυμίες και μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις τόσο την ανάγκη σου για απόσυρση και ξεκούραση, όσο και για εκτέλεση και παραγωγή. Ίσως θελήσεις να κάνεις κάτι σημαντικό με ένα εργασιακό σχέδιο, τα ταλέντα ή τους πόρους των οικονομικών σου. Φρόντισε να περάσετε καλά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τραβάς την προσοχή και τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Τοξότης
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε κοινωνικά θέματα και να παραλείψεις σημαντικά εργασιακά ζητήματα. Καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να χτιστεί η επιθυμία να γίνεις πιο αυτοδύναμη και ανεξάρτητη στα εργασιακά. Μετρίασε την κυκλοθυμία σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση εάν φυσικά την επιθυμείς μπορείς να την επιδιώξεις.

Αιγόκερος
Στο πρώτο μισό της ημέρας πιθανά να νιώσεις μια δυσαρέσκεια με τον τρόπο οργάνωσης της ζωής σου και μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις από που να ξεκινήσεις και που να καταλήξεις. Πρόγραμμα και στρατηγική είναι απαραίτητα στα εργασιακά. Τόλμησε να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου αυτά που πραγματικά σε δυσαρεστούν στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η παρουσία σου γοητεύει τους πάντες.

Υδροχόος
Στο πρώτο μισό της ημέρας πιθανά να νιώσεις λίγη αναστάτωση ή ίσως να θελήσεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό αλλά δυσκολεύεσαι να οραματιστείς αυτό που θέλεις να αλλάξεις. Ένα πρόβλημα επικοινωνίας στα εργασιακά μπορεί να σε αποδιοργανώσει. Η κτητικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου μπορεί να προκαλέσει καταιγίδες. Εσύ που είσαι μόνη, το παιχνίδι του φλερτ σε εξιτάρει.

Ιχθείς
Οι συνομιλίες σήμερα δεν είναι απλές, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν με το συναίσθημα στο πρώτο μισό της ημέρας. Θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια για να κατανοήσεις τους άλλους όμως αξίζει να την καταβάλλεις προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα. Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Μετρίασε τις απαιτήσεις σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που έχεις εξιδανικεύσει πιθανά να σε απογοητεύσει.

Read More

And More