Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Με τη Σελήνη να μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής είσαι διατεθειμένη να εστιάσεις στον εσωτερικό σου κόσμο, τη θεραπεία και την ανάπαυση. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις σταθερά και πρακτικά σχέδια για το μέλλον και είναι πιθανό να λάβεις πολύ χρήσιμες συμβουλές από έναν φίλο ή τα δίκτυά σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει τη διάθεση να σε ακούσει και να σε κατανοήσει αρκεί να τον εμπιστευτείς. Εάν είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος σου δημιουργεί θλίψη.

Ταύρος
Η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα και μπορεί να νιώσεις πιο ελεύθερη, καθώς οι άλλοι δεν σου ασκούν πίεση ή εσύ αποσυνδέεσαι. Το κλειδί για συναισθηματική ικανοποίηση ή εκπλήρωση αυτήν τη στιγμή είναι να εστιάσεις σε εκείνες τις επιθυμίες και τα όνειρα που βρίσκονται πιο κοντά στην καρδιά σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εμπιστευτείς τη διορατικότητά σου στα εργασιακά. Οι ανησυχίες μπορούν να προκαλέσουν την επεξεργασία ή την ενίσχυση ενός αδύναμου τομέα της ζωής σου.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να αποκτήσεις περισσότερη διαύγεια για την επίλυση και την τακτοποίηση των υποθέσεών σου. Οι άλλοι σε προσέχουν περισσότερο από το συνηθισμένο με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Είσαι σε θέση να δώσεις περισσότερη ενέργεια και αφοσίωση σε σπουδές, σε ένα συγγραφικό έργο ή ένα μακροπρόθεσμο έργο σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις και νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Λαχταράς πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες σήμερα και αύριο με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματός σου. Πιθανά να θελήσεις μια ευχάριστη παράκαμψη από τη ρουτίνα για να ανανεωθείς συναισθηματικά. Βρίσκεις κίνητρα για να μοιραστείς τις σκέψεις και τις γνώσεις σου με άλλους και η φυσική σου προσέγγιση προς τους άλλους είναι ελκυστική προσελκύοντας θετικά σχόλια. Ταυτόχρονα θα μπορούσες να βρεις τρόπους για να διαχειριστείς καλύτερα τις προσκολλήσεις, τα πιθανά χρέη, τις στενές σχέσεις ή το σύστημα υποστήριξης. Μια φιλική σχέση πιθανά να αρχίσει να μετατρέπεται σε ερωτική.

Λέων
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου για πάνω από δυο μέρες έρχεται και η συναισθηματική ικανοποίηση. Είναι μια καλή μέρα για να εστιάσεις στον εσωτερικό κόσμο σου παρατηρώντας παράλληλα νέα επίπεδα καταστάσεων γύρω σου. Είναι καιρός να ακούσεις το ένστικτό σου και να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα από τη ρίζα τους. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου. Εάν είσαι μόνη, η σκέψη σου ταξιδεύει στο παρελθόν.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου για μια διανομή δυο ημερών διευκολύνοντας τις εργασιακές υποχρεώσεις και επαφές σου. Υπάρχει ένα εύκολο και ευχάριστο συναίσθημα με τους άλλους και η φιλική ανατροφοδότηση είναι χρήσιμη και ενισχυτική. Με την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό ανοίγεσαι σε νέους τρόπους αλληλεπίδρασης και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Αν δεις τις προτεραιότητές σου πιο ξεκάθαρα μπορείς να οδηγηθείς σε προσαρμογές και βελτιώσεις που θα σε ωφελήσουν.

Ζυγός
Οι άλλοι σήμερα σε υποστηρίζουν, σε βοηθούν ή σε συμβουλεύουν και μπορείς ευκολότερα να αντιμετωπίσεις προβληματικούς τομείς της ζωής σου. Δεν είναι κατάλληλη ωστόσο η μέρα για γενικά συμπεράσματα αλλά για να δίνεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Αισθάνεσαι πιο φιλόδοξη για να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να ακολουθήσεις ένα πάθος ή ένα νέο ενδιαφέρον, καθώς και για να προσθέσεις περισσότερη δομή στη ζωή σου. Η αξιοποίηση των φυσικών σου ταλέντων και της δημιουργικής τάσης σου έρχεται φυσικά σήμερα και είναι ικανοποιητική. Τα σκαμπανεβάσματα, ειδικά στις σχέσεις, μπορεί να φαίνεται ευκολότερο να αντιμετωπιστούν με λίγο περισσότερο χιούμορ και προθυμία. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Τοξότης
Η σύνδεση με τα γνωστά και οικεία μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση σήμερα και αύριο με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου, να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο σπίτι ή το σύστημα υποστήριξης και να ασχοληθείς περισσότερο με προσωπικά θέματα. Είναι μια στιγμή για τη σταθεροποίηση ενός έργου ή τη σύναψη μιας συμφωνίας.

Αιγόκερος
Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου μπορεί να βγάλει τον ιδεαλισμό ή να σε παρακινήσει να προσεγγίσεις και να δημιουργήσεις μια σύνδεση. Η εμπιστοσύνη στις ιδέες ή τα έργα σου δημιουργείται και είσαι πιο πρόθυμη να τις μοιραστείς με τους άλλους. Ενώ το μυαλό σου είναι διάσπαρτο είναι παρήγορο να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου, να κάνεις λίστες και να καταρτίσεις σχέδια για το μέλλον. Είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις που αφορούν και σταθεροποιούν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον μια νέα γνωριμία ξυπνά το ενδιαφέρον σου.

Υδροχόος
Είναι καιρός να κάνεις απολογισμό της κατάστασής σου και να επανασυνδεθείς με τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Με συναισθήματα λιγότερο άμεσα και επείγοντα έχεις την ευκαιρία να ανασυνταχτείς. Εκμεταλλεύσου μια ευκαιρία για να φέρεις μια νέα προοπτική σε ένα πρόβλημα. Ίσως ρίξεις μια καλή ματιά στα προσωπικά σχέδια για να δεις που μπορείς και πρέπει να κάνεις βελτιώσεις. Μπορείς να βρεις την ευτυχία στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς
Η Σελήνη μετακινείται στο δικό σου ζώδιο και σε φέρνει σε επαφή με ανάγκες που έχεις θάψει, παραβλέψει ή τις έχεις απωθήσει. Ίσως βρεις έξυπνους τρόπους να διοχετεύσεις τη συναισθηματική ενέργεια κυρίως μέσω της επικοινωνίας και των προσωπικών ενδιαφερόντων. Επίσης είναι μια καλή μέρα για να χειριστείς ένα θέμα του παρασκηνίου ή να κόψεις κάτι που σε κρατάει σε αδιέξοδο. Οι ευαισθησίες έρχονται στη επιφάνεια κυρίως για θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή.

Read More

And More