Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η πρόοδος είναι στο επίκεντρο τώρα και μπορεί να δημιουργηθούν εξαιρετικές ιδέες.  Σκέφτεσαι έξω από το κουτί για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σε ωφελήσουν πολύ.  Η ανάλυση προτύπων μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις καλύτερες αποφάσεις. Οι βελτιώσεις τείνουν να συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της ευτυχίας ή της ικανοποίησης που παίρνεις από τον εαυτό σου και έχει να κάνει με το να μάθεις να αγαπάς και να αποδέχεσαι αυτό που είσαι αυτήν τη στιγμή. Νιώθεις αισιόδοξη και προσελκύεις θετική ενέργεια στη ζωή σου. Είσαι υπό την επιρροή μιας υπέροχης όψης  Αφροδίτης – Δία και οι φιλίες είναι πιο έντονες. 

Ταύρος
Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να έχεις φρέσκιες και συναρπαστικές ιδέες, καθώς και να νιώσεις ενθουσιασμό για ένα μακροπρόθεσμο έργο ή σχέδιο. Μια φιλία μπορεί να έρθει στο επίκεντρο και μπορείς να νιώσεις έμπνευση. Με την όψη Αφροδίτης – Δία επίσης στο παιχνίδι οι άλλοι βλέπουν και εκτιμούν αυτό που κάνεις. Αυτή η πτυχή προσθέτει ένα θερμό στοιχείο πίστης στο μείγμα. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ευκαιρίες για οικονομική ή κοινωνική πρόοδο και είσαι αρκετά δημοφιλής. Οι άλλοι τείνουν να σε εμπιστεύονται πιο εύκολα και εσύ έχεις κίνητρο να ενισχύσεις την ευνοϊκή τους γνώμη για σένα. 

Δίδυμοι
Η σύνδεση με συναρπαστικές ιδέες μπορεί να είναι στο επίκεντρο σήμερα και νιώθεις μια έντονη επιθυμία για νέες εμπειρίες. Υπάρχει θετική ενέργεια για δημιουργική και καινοτόμο σκέψη σχετικά με επιχειρηματικούς ή μακροπρόθεσμους στόχους. Είναι επίσης μια εποχή για ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις και για νέα προσέγγιση στη μάθηση και τη ζωή. Με την ευχάριστη ενέργεια που συνδέει τους τομείς της φιλίας και της γνώσης είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για δικτύωση. Προσελκύεις ανθρώπους που είναι γνήσιοι, γενναιόδωροι και ειλικρινείς. 

Καρκίνος
Μια όψη Αφροδίτης – Δία σήμερα και αύριο σε βοηθά να συνδεθείς περισσότερο με τους άλλους, ενθαρρύνει το καλό χιούμορ, την απόλαυση και τις υγιείς προσδοκίες. Είσαι σε ευνοϊκή θέση τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική έλξη και πρόοδο. Μια γενναιόδωρη και ανοιχτή προσέγγιση φέρνει τις περισσότερες ανταμοιβές με αυτήν τη διέλευση στο παιχνίδι. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εμπνεύσεις πίστη στις σχέσεις σου και να συνάψεις ειρηνικές συμφωνίες σχετικά με τα χρήματα, τη δύναμη και το μοίρασμα. 

Λέων
Η συνεργασία λαμβάνει μια ώθηση σήμερα και αύριο με μια όψη Αφροδίτης – Δία που φέρνει ένα αίσθημα ευτυχίας, ευγένειας και αισιοδοξίας στις σχέσεις, τη στάση και τις πεποιθήσεις σου. Μεταφέρεις τις ιδέες σου στους άλλους με απολαυστικούς, εμπνευσμένους τρόπους και η ευγένεια και η διαφάνεια σου σε κάνουν αγαπητή στους άλλους και υπάρχει μια αμοιβαία ροή ανάμεσα σας. Επίσης η δουλειά ή η επιχείρηση μπορούν να πάνε καλά εάν εφαρμόσεις μια μη παραδοσιακή σκέψη. 

Παρθένος
Θα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να βρεις πληροφορίες που αφορούν στους πόρους ή τους τρόπους να επιλύσεις προβλήματα ή να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα σου. Μια δοτική, γενναιόδωρη προσέγγιση στις επαγγελματικές και οικείες σχέσεις είναι ισχυρή και σε βοηθά να πετύχεις. Οι κοινωνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσω της εργασίας, των υπηρεσιών ή της επιδίωξης στόχων υγείας και ευεξίας. Τα φυσικά σου ταλέντα είναι πιο εμφανή και ελκυστικά. Μια ιδέα μπορεί να σε εμπνεύσει και να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες σκέψεις. 

Ζυγός
Υπάρχει περισσότερη ζεστασιά, εμπιστοσύνη και καλό χιούμορ στις αλληλεπιδράσεις σου τώρα. Η συναισθηματική γενναιοδωρία και η αποδοχή μπορεί να είναι μέρος αυτού.  Μαγνητίζεις αυτό που θέλεις και η αρμονική σύνδεσης Αφροδίτης και Δία είναι μια κοινωνική επιρροή που επηρεάζει το σήμερα και το αύριο. Οι σχέσεις αποκτούν ιδιαίτερο νόημα και νέα επίπεδα και είσαι ιδιαίτερα ελκυστική για τους άλλους. Ενώ υπάρχουν μέρες που τείνεις να μαγνητίζεις αυτό που φοβάσαι λόγω της εστίασης σε ελαττώματα και απογοητεύσεις, σήμερα προσελκύεις αυτό που επιθυμείς. 

Σκορπιός
Η γενναιοδωρία ευνοείται τώρα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να προκύψουν νέοι τρόποι για να κάνεις τη ρουτίνα, τη δουλειά ή τη ζωή σου στο σπίτι πιο ευχάριστη και είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή με μια πιο δημιουργική εργασία. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι απελευθερωτική με κάποιους τρόπους. Η μέρα ευνοεί τις δημιουργικές ιδέες και σε βοηθάει να λύσεις ένα πρόβλημα που ανοίγει τον δρόμο για νέες κατευθύνσεις. 

Τοξότης
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Δία συνεργάζεται με το ζώδιο σου. Μπορεί να είναι μια όμορφη στιγμή για ενδυνάμωση μέσω δημιουργικής έκφρασης. Μπορείς επίσης να αφεθείς  σε ένα αγαπημένο χόμπι. Το να μοιράζεσαι τις ιδέες σου και να συνδέεσαι κοινωνικά βοηθά να ανοίξουν πόρτες. Η απόλαυση τείνει να προσελκύει θετική προσοχή και διασκέδαση από εξωτερικές πηγές. 

Αιγόκερος
Οι άνθρωποι είναι γενναιόδωροι μαζί σου και εσύ μαζί τους, με μια όψη Αφροδίτη – Δία που συνδέει τα οικονομικά, τους προσωπικούς πόρους, τα ταλέντα, το σπίτι και την οικογένεια με ευχάριστο τρόπο στον ηλιακό χάρτη σου. Ευνοούνται τώρα οι καλές αγορές, τα νέα για τα χρήματα και η ευτυχισμένη ζωή στο σπίτι. Υποστηρικτικά άτομα ή κανάλια για να εκφράσεις την αγάπη σου φιγουράρουν έντονα. Μπορεί επίσης να υπάρχει ισχυρότερη επιθυμία να απολαύσεις τις πρόσφατες νίκες. 

Υδροχόος
Η επίλυση προβλημάτων που έχουν να κάνουν με θέματα οικογένειας, σπιτιού και χρήματος είναι ισχυρή σήμερα. Με μια διέλευση Αφροδίτης – Δία να επηρεάζει το σήμερα και το αύριο είναι πιθανό να λάβεις φιλοφρονήσεις, δώρα και άλλα θετικά σχόλια. Οι θετικές επικοινωνίες ενισχύουν την απήχηση σου και προσελκύεις θαυμαστές περισσότερο από ότι συνήθως. Εάν χρειαστεί είσαι σε καλή θέση να διευθετήσεις τις διαφορές με τους άλλους ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Η ελκυστικότητα σου αυξάνεται ιδιαίτερα με την ευφυΐα, το πνεύμα, το καλό χιούμορ ή τις ιδέες σου. 

Ιχθείς
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για δημιουργική σκέψη και για να χρησιμοποιήσεις τη μοναδική οπτική και άποψη σου. Οι ιδέες και τα σχέδια σου δίνουν ενέργεια. Η όψη Αφροδίτης – Δία επίσης στην πραγματικότητα είναι εξαιρετική για την εύρεση δραστηριοτήτων που σε βοηθούν να απαλλαγείς από το άγχος, τα προβλήματα ή τη δυσαρέσκεια. Υπάρχει μια φυσική ροή στα σχέδια σου και ένας χαλαρός, αποδεκτός τρόπος για τα πρόσφατα αγχωτικά ή περίπλοκα γεγονότα. 

Read More

And More