Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου διεγείρει την περιέργεια σου και ένα τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα χτίζει την  αποφασιστικότητα σου να επιταχύνεις τους στόχους και τη φιλοδοξία να τους υπερβείς.  Το σήμερα έχει να κάνει με τον συντονισμό των αρνητικών περισπασμών και την εστίαση σε ότι έχει σημασία. Η πραγματοποίηση βελτιώσεων είναι στο επίκεντρο.  Είσαι εξαιρετικά ικανή στο να κατανοείς τους τρέχοντες περιορισμούς και το να εργάζεσαι γύρω τους.  Το κίνητρο είναι υψηλό αυτή τη στιγμή, ειδικά για θέματα υγείας και εργασίας.  Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αντιμετωπίσεις ένα πάζλ ή ένα έργο και οι πιθανότητες να αποκτήσεις ισχυρές γνώσεις για ένα θέμα είναι μεγάλες.

Ταύρος

 Μπορεί να υπάρχει ευχάριστη ένταση σε κάποιες από τις αλληλεπιδράσεις σου σήμερα. Έχεις υπομονή με ανθρώπους, ιδέες και δημιουργίες και αυτός ο σεβασμός φέρνει ανταμοιβές.  Μπορείς να λύσεις προβλήματα και να αποκτήσεις νέα εικόνα για τη ζωή σου, ιδιαίτερα με το ρομαντισμό, τις πεποιθήσεις, τις ιδέες και τις δημιουργικές αναζητήσεις.  Με το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα έχεις τη δύναμη να οδηγείς και να πείθεις.  Το να μοιράζεσαι τα σχέδια σου με κάποιον και ίσως το  να εκμεταλλεύεσαι τον καταιγισμό ιδεών σου για να τα βελτιώσεις, μπορεί να σε ανταμείψει.  Η σημερινή μέρα είναι επίσης καλή για να σχεδιάσεις την επόμενη κίνηση σου.

Δίδυμοι

Τα κίνητρα σου βελτιώνονται σήμερα, κάτι που ενισχύει την ικανότητα σου να εστιάζεις. Η Σελήνη κινείτε στο ζώδιο σου και ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Ερμής, εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα.  Αυτές οι διελεύσεις αυξάνουν και διευρύνουν τη δύναμη και το πάθος στις επικοινωνίες σου. Δεν είσαι ικανοποιημένη με το να μένεις στην επιφάνεια ενός ζητήματος, προτιμώντας να βλέπεις τα πράγματα στο βάθος τους.   Ευτυχώς το να φτάσουμε στην ουσία ενός θέματος έχει νόημα.  Νέες στρατηγικές και εξελίξεις στην προσωπική ή οικογενειακή σου ζωή είναι πολλά υποσχόμενες και οι συζητήσεις είναι χρήσιμες και αποκαλυπτικές.

Καρκίνος

Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από ταραχώδεις ή απαιτητικές καταστάσεις.  Είναι καιρός για επιπλέον ξεκούραση ή δραστηριότητες που σε βοηθούν να αναρρώσεις και να ανανεώσεις τη συναισθηματική σου ενέργεια.  Ωστόσο η σημερινή τριγωνική ενέργεια Ερμή – Πλούτωνα είναι εξαιρετική για συγκέντρωση και εστίαση.  Τα βαθιά θέματα και οι προηγούμενες πληροφορίες μπορούν να φαίνονται τώρα έντονα.  Μπορεί τώρα να δεις τα πράγματα που δεν ήσουν έτοιμη  να δεις στο παρελθόν.

Λέων

Η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα και είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσεις φίλους ή έμπνευση.  Αν και είναι γενικά μια καλή στιγμή για πειραματισμό ή διαφοροποίηση, η σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα διευκολύνει την εστίαση και τη συγκέντρωση κάτι που σε ωφελεί πολύ.  Είσαι ευχάριστα απασχολημένη με ενδιαφέρουσες ιδέες ή σχέδια.  Οι προτεραιότητες σου είναι πιο ξεκάθαρες και μπορείς να έχεις ιδιαίτερα κίνητρα για να αφιερώσεις ενέργεια σε δραστηριότητες και έργα που βοηθούν στη διασφάλιση του μέλλοντος σου.

Παρθένος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 10ο οίκο σου, οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου ή οι ευθύνες μπορούν να αποτελέσουν ένα συναισθηματικό σημείο εστίασης σήμερα.  Ευτυχώς μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα σήμερα αυξάνει την αποφασιστικότητα σου.  Οι άνθρωποι έλκονται από την ψυχική ένταση και γεμίζεις με δύναμη και αποφασιστικότητα.  Ο Ερμής είναι κυβερνήτης σου  και είναι ιδιαίτερα δυνατός στο ζώδιο σου.  Ο Πλούτωνας υποστηρίζει περαιτέρω τον Ερμή, τοποθετώντας σε, σε πλεονεκτική θέση, ιδιαίτερα όσον αφορά την υγεία, τα δημιουργικά έργα, την προσωπική έλξη, το ρομαντισμό ή τα παιδιά.

Ζυγός

Είσαι σε εξαιρετική θέση για να δεις τι παραβλέπουν οι άλλοι σήμερα.  Η σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα είναι καλή για να σκεφτείς από τι μπορείς να απαλλαγείς για να απλοποιήσεις και να βελτιώσεις τη ζωή σου.  Δεν χρειάζεται να έχει να κάνει με υλικά πράγματα. Η απόρριψη νοητικών στάσεων ή συνηθειών που δε σε εξυπηρετούν πλέον μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Νέες πληροφορίες που έρχονται μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.  Τα μέλη της οικογένειας ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να έχουν κάτι πολύτιμο ή σημαντικό να μοιραστούν.  Το να δίνεις την υποστήριξη σου ακόμη και με ενθαρρυντικά λόγια ή συμβουλές μπορεί να σε ανταμείψει.

Σκορπιός

Λαμβάνεις σημαντικές, χρήσιμες ακόμη και θεραπευτικές πληροφορίες σήμερα. Με τη διέλευση του Ερμή με τον Πλούτωνα είσαι σε εξαιρετική φόρμα για επικοινωνίες και οι αποκαλύψεις που σχετίζονται με φιλίες και ειδικά έργα μπορεί να είναι ισχυρές.  Είσαι σε εξαιρετική θέση για να πείσεις, να μοιραστείς και να συνδεθείς.  Η μάθηση ρέει καλά και μπορείς να βρεις τα έργα ή τα ενδιαφέροντα σου πλήρως απορροφητικά.  Μπορεί να υπάρξει μια στιγμή αλήθειας και νέας διορατικότητας σε μια φιλία.  Οι συνδέσεις που γίνονται τώρα μπορεί να είναι καρποφόρες.

Τοξότης

Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να συγκεντρωθείς στις προτεραιότητες σου.  Έχεις μια διαισθητική αίσθηση του τι είναι χρήσιμο και μπορεί να εντοπίσεις τι μπορεί να μην είναι τόσο ουσιαστικό. Οι ουσιαστικές συζητήσεις από στόμα σε στόμα μπορεί να είναι εποικοδομητικές.  Μπορεί να καταλήξεις σε ένα πολύτιμο συμπέρασμα σχετικά με μια καριέρα ή ένα θέμα χρημάτων.    Είσαι πρόθυμη να αφήσεις πίσω σου κάτι που δε χρειάζεσαι πια. Ο Ερμής βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και οι άλλοι σε ακούν δυνατά και καθαρά.

Αιγόκερως

Το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα ενισχύει τις πειστικές σου ικανότητες και οξύνει τις αντιλήψεις σου.  Αυτή η διέλευση προσφέρει καλή ενέργεια για ανάγνωση, ακρόαση, συνομιλία, μάθηση και απορρόφηση πολύτιμων πληροφοριών.   Μπορεί να νιώσεις έμπνευση από μια ιδέα, να αποκτήσεις μια νέα κατανόηση μιας κατάστασης ή να ανακαλύψεις κάτι που σε ενθουσιάζει και επηρεάζει θετικά τα μελλοντικά σου έργα.  Ένα νέο ενδιαφέρον ή μελέτη μπορεί να είναι στον ορίζοντα.  Είσαι σε εξαιρετική θέση για να προωθήσεις, να δημοσιεύσεις, να μάθεις ή να παρουσιάσεις τις ιδέες σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη κατευθύνεται στο δημιουργικό σου τομέα, ενθαρρύνοντας μια ιδιαίτερη εστίαση στα πιο παιχνιδιάρικα, ευχάριστα και ικανοποιητικά στοιχεία της ζωής σου.  Με τη σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι πιο πιθανό να ακολουθήσεις αλλαγές επειδή βλέπεις την αξία τους.  Αυτή η διαμετακόμιση σε βοηθά να αποκτήσεις γνώσεις για προσωπικές ή οικονομικές υποθέσεις και να κάνεις θετικές προσαρμογές στον τρόπο ζωής σου.  Προσελκύεις φυσικά και ενστικτωδώς τις σωστές πληροφορίες και οι συνδέσεις μπορεί να είναι επωφελείς.  Με αυτή τη διέλευση στο παιχνίδι, η εστίαση θα πρέπει να είναι στη στρατηγική και τα σχέδια δράσης και όχι σε γρήγορους ελιγμούς.

Ιχθύες

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα, η ανάγκη ή η επιθυμία να αποσυμπιεστείς και να απολαύσεις οικεία σκηνικά έρχεται στο προσκήνιο.  Ωστόσο το σημερινό ισχυρό τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα καθιστά μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις μια αίσθηση αποστολής, πάθους ή σκοπού.  Οι επαφές που κάνεις ή οι συζητήσεις μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικές και γόνιμες.  Η επιθυμία να είμαστε παραγωγικοί, χρήσιμοι και βοηθητικοί αυξάνεται.  Μπορεί να βρεις το κίνητρο να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι που βελτιώνει τη ζωή σου, το οποίο μπορεί να είναι τόσο απλό όσο μια αλλαγή στάσης υπό το φως των πρόσφατων αποκαλύψεων.

Κεντρική φωτογραφία: @thestylestalkercom

Read More

And More