Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Στόχος σου είναι να επικεντρωθείς στο να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και να μην επιτρέψεις οποιαδήποτε προσωρινή έλλειψη κατεύθυνσης να παρέμβει και να μειώσει την παραγωγικότητα σου. Ίσως χρειαστεί να απλοποιήσεις ή να αναδιαρθρώσεις ένα σχέδιο προκειμένου να λειτουργήσει. Η σημερινή όψη Ήλιου – Κρόνου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο εκτός συγχρονισμού με ένα φίλο, στόχο ή όνειρο. Τα πάντα μπορούν να λυθούν αν επιδιώξεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου από προκαταλήψεις και απόλαυσε το φλερτ.

Ταύρος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να νιώσεις λίγο αναποφάσιστη ή μπερδεμένη. Οι ευθύνες ή οι φόβοι για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον μπορεί να μειώσουν την αίσθηση της χαράς και της αισιοδοξίας σου. Μια στρατηγική είναι να κάνεις τα πρώτα βήματα ή να επιλύσεις ένα μικρό πρόβλημα που βοηθά στην ανακούφιση των ανησυχιών σου. Μπορείς να νιώσεις ασφαλής στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια αποκάλυψη ή μια εξομολόγηση ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι
Ενώ αυτή είναι μια θετική περίοδος για το πνεύμα και την αισιοδοξία σου μπορεί σήμερα να αντιμετωπίσεις ένα εμπόδιο. Η ανάγκη σου για εξοικείωση, άνεση και ασφάλεια μπορεί να έρθει σε αντίθεση με την ανάγκη σου να φύγεις από τη ζώνη άνεσης σου για να αναλάβεις μια ευθύνη. Στα εργασιακά σε αντιμετωπίζουν ως υπεύθυνο, αξιόπιστο, δίκαιο και ευγενικό. Πάθος και ρομαντισμός χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Ενώ υπάρχει μια γλυκιά ενέργεια μαζί σου αυτές τις μέρες, σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο να χαλαρώσεις όμως αξίζει να προσπαθήσεις. Οι προσαρμογές που κάνεις τώρα στα εργασιακά θα έχουν οφέλη μακροπρόθεσμα. Έχεις μια τάση εσωστρέφειας που προβληματίζει τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ικανοποιήσεις ένα απωθημένο σου.

Λέων
Ο ενθουσιασμός σου σήμερα μπορεί να αποδοκιμαστεί στο πρώτο μισό της ημέρας, ωστόσο είναι ένα μικρό εμπόδιο σε μια κατά τα άλλα εξαιρετική περίοδο ευκαιριών. Επίσης μπορεί να οδηγήσει σε προσαρμογές που θα σε ωφελήσουν στην πορεία. Θα πρέπει να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένες ευθύνες στρατηγικά ώστε να μη βρίσκεις εμπόδια σε ακατάλληλες στιγμές. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, επαφές, συναντήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις επιφυλάσσει η μέρα.

Παρθένος
Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εντοπίσεις νέες ευκαιρίες ή να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ικανότητες σου, με τον Ήλιο να διέρχεται στο ζώδιο σου. Ωστόσο σήμερα μπορεί να υπάρξουν μικρές ανησυχίες με μια λίγο προκλητική πτυχή μεταξύ του Ήλιου με τον Κρόνο. Αν και μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίλυση ενός προβλήματος ή τη λήψη ορισμένων αποφάσεων, αποδεικνύονται τελικά χρήσιμες. Έκφρασε τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία δεν σε αφήνει αδιάφορη.

Ζυγός
Με τον Ήλιο και τον Άρη στον τομέα της ιδιωτικότητας σου αυτές τις μέρες χρειάζεσαι λίγο επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σου. Ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να χειριστείς μερικές καταστάσεις κάνοντας κάποιες προσαρμογές με βάση μια νέα εκτίμηση χρόνου και ενέργειας. Πάρε μια πρωτοβουλία και οργάνωσε κάτι που θα ανανεώσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις σου δίνουν χαρά και ικανοποίηση.

Σκορπιός
Ο Ήλιος στον κοινωνικό σου τομέα σε ενθαρρύνει να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και να απολαύσεις μια γαλήνια, ανάλαφρη προσέγγιση των υποθέσεων σου αυτές τις μέρες. Ωστόσο η σημερινή μέρα μπορεί να παρουσιάσει ένα μικρό πρόβλημα καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μια αμήχανη πτυχή με τον Κρόνο στον τομέα του σπιτιού και ίσως κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις. Έκφρασε τις ερωτικές επιθυμίες σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Τοξότης
Μικρές ανασφάλειες σχετικά με τις επιδόσεις σου ή συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις ευθύνες σου μπορεί να εμφανιστούν σήμερα και να σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Η επιβράδυνση στους ρυθμούς σου μπορεί να βοηθήσει ακόμα κι αν είναι ενοχλητικές ή δυσάρεστες. Όσο κυλούν οι ώρες η επικοινωνία σου με τους άλλους βελτιώνεται. Η σχέση με τον αγαπημένο σου επηρεάζεται άμεσα από τη διάθεση σου. Εσύ που είσαι μόνη, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα δεν σε αφήνει να εντοπίσεις νέες ευκαιρίες.

Αιγόκερος
Μπορεί σήμερα να νιώσεις διχασμένη ανάμεσα στο ότι θέλεις να κινηθείς στη ζώνη ασφαλείας σου και τα πραγματικά θέλω και ανάγκες σου. Τα επίπεδα ενέργειας σου είναι χαμηλά και θα μπορούσαν να σε κάνουν αναποφάσιστη όμως μπορείς να οργανώσεις και να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.  Ακολούθησε και ικανοποίησε τις ανάγκες και επιθυμίες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται στα καλέσματα σου.

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρξει μια μάχη σήμερα και μπορεί να μην είσαι σίγουρη για το πως πρέπει να προωθήσεις τα σχέδια σου, να πάρεις αποφάσεις, ή να ακολουθήσεις μια κατεύθυνση. Καθώς οι ώρες κυλούν είναι ευκολότερο να προσαρμοστείς και να σκεφτείς με μεγαλύτερη καθαρότητα. Προσπαθείς να αποσπάσεις την προσοχή του αγαπημένου καταπιέζοντας τον. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία σου σε φέρνει στο επίκεντρο.

Ιχθείς
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποια θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις από το παρελθόν ή το μυαλό σου. Είναι κρίσιμο να αναγνωρίσεις τα πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν σε μια μέρα και να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου. Όσο κυλούν οι ώρες  μια αληθινή αίσθηση ότι μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα που έχουν εμποδίσει την πρόοδο σου σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Γίνε πιο τρυφερή με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναμνήσεις του παρελθόντος σου δημιουργούν μια μελαγχολία.

Read More

And More