Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η δημοτικότητά σου αυξάνεται σήμερα. Ίσως μπορέσεις να εκπληρώσεις κάποια από τα καθήκοντά σου με έναν φίλο ή με έναν εμπνευσμένο, δημιουργικό τρόπο. Φροντίζεις αποτελεσματικά σημαντικά θέματα και έχεις ξεκάθαρη εικόνα του σκοπού σου. Μπορεί να απολαύσεις τις σπουδές ή τα εκπαιδευτικά έργα που απαιτούν σχολαστική προσοχή. Συνεργάζεσαι με τους άλλους και εκείνοι σου ανταποδίδουν τη χάρη. Επίσης τείνεις να προσελκύεις πιο εύκολα άτομα που υποστηρίζουν ή προωθούν τους δικούς σου στόχους ευτυχίας.

Ταύρος
Φέρνεις την κοινή λογική στη δουλειά σου ή την ειδική τεχνογνωσία στην εκπλήρωση των ευθυνών σου σήμερα. Μπορεί να υπάρξει ώθηση στη φήμη και την επαγγελματική σου απήχηση και τα έργα συνδυάζονται όμορφα. Είναι πιο απλό από το συνηθισμένο να βρίσκεις και να αντιμετωπίζεις τα γεγονότα και είναι ωραίο να έχεις περισσότερη σαφήνεια. Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την έρευνα και την πρόοδο στη δουλειά σου ή στις αγγαρείες. Η εδραίωση της  εμπιστοσύνης και της πίστης με τη βοήθεια κάποιου ειδικού, μπορεί επίσης να είναι επιτυχής τώρα. Αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς προβλήματα που ήταν δύσκολο να επιλυθούν, καθώς είναι μια καλή στιγμή για να βρεις αποτελεσματικές λύσεις.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι έντονες για να αποκτήσουν τα πάντα προοπτική. Η πανοραμική άποψη για τη ζωή επιστρέφει και αισθάνεσαι καλά, αλλά οι επιρροές είναι επίσης ισχυρές για την αντιμετώπιση νέων πληροφοριών και την επεξεργασίας τους. Το κλειδί είναι ότι είσαι πιο ικανή να εστιάσεις στις λεπτομέρειες που πραγματικά έχουν σημασία αντί να χάνεις χρόνο σε εκείνα τα πράγματα που δεν έχουν. Η εμπιστοσύνη στους άλλους και στον εαυτό σου ξαναχτίζεται. Με τη Σελήνη να μετακινείται στον ηλιακό 9ο οίκο σου, έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις τον συναισθηματικό προσανατολισμό σου, αν χρειάζεσαι αλλαγή ρυθμού.

Καρκίνος
Απολαμβάνεις την υποστήριξη σήμερα κι αυτό σε βοηθά να συνδέσεις πρόσφατες εμπειρίες με κάτι ουσιαστικό. Τα πράγματα αγγίζουν τα συναισθήματα σου περισσότερο από το συνηθισμένο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Μπορεί να έχεις ιδιαίτερα δημιουργικές ιδέες για το πως να βελτιώσεις το σπίτι ή την προσωπική σου ζωή. Τα συναισθήματα σου είναι κάπως πιο βαριά σήμερα, αλλά όχι με προκλητικό τρόπο.

Λέων
Μπορεί να υπάρξει μια χρήσιμη κατανόηση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου ή με κάποιον ξεχωριστό σήμερα, που θα σε κάνει να νιώσεις ότι σε ακούν, σε εκτιμούν και σε σέβονται. Μια καλή αγορά ή μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση μπορεί επίσης να είναι ισχυρή. Η δημιουργικότητά σου φέρνει ευκαιρίες. Η Σελήνη κατευθύνεται στο αντίθετο ζώδιο σου σήμερα και είσαι έτοιμη να βρεις μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή σου κοιτάζοντας τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Είναι μια καλή μέρα για να σταθμίσεις τα υπέρ και τα κατά ή να λύσεις προβλήματα.

Παρθένος
Είναι δύσκολο να πάρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι τον τελευταίο καιρό. Η κοινή λογική σήμερα είναι απαραίτητη. Το ένστικτο σου σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα είναι ισχυρό. Υπάρχει θετική ενέργεια για να διεκδικήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου κυρίως επειδή γνωρίζεις ποιες ακριβώς είναι. Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 6ο οίκο σου φέρνοντας συναισθηματική φόρτιση στις καθημερινές υποθέσεις σου, τις δουλειές, τα καθήκοντα και τις ρουτίνες σου.

Ζυγός
Η πνευματική διαύγεια είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί σήμερα. Ταυτόχρονα είσαι σε επαφή με τη διαίσθησή και η προώθηση των ιδεών σου γίνεται εύκολα. Εκφράζεις έντονα τον εαυτό σου, αν και ήσουν πιο συγκρατημένη το προηγούμενο διάστημα. Έχεις κίνητρο να αφήσεις πίσω σου κάποιες από τις ευθύνες σου. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητάς σου και η επιθυμία να εκφραστείς μέσα από το παιχνίδι ή τον ελεύθερο χρόνο σου είναι επιτακτική.

Σκορπιός
Μπορεί να βρεις έξυπνους τρόπους για να ικανοποιήσεις τόσο την επιθυμία σου να συνδεθείς με φίλους όσο και την ανάγκη να παραμείνεις σε γνωστές ρουτίνες. Μπορεί να απολαμβάνεις ήρεμες συνομιλίες χωρίς πίεση που οδηγούν σε κάτι εποικοδομητικό ή ουσιαστικό. Είναι πιθανό να υπάρξει περισσότερη σαφήνεια και είναι καλό να εργάζεσαι με περισσότερες πληροφορίες αντί να κάνεις εικασίες. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για την ανάπτυξη στρατηγικών για την επίτευξη πρακτικών στόχων.

Τοξότης
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου είναι μια περίοδος περισσότερης κίνησης, πνευματικής δέσμευσης και ποικιλίας. Απολαμβάνεις περισσότερη διαύγεια στη ζωή σου ειδικά με μακροχρόνιους στόχους, επικοινωνίες και μάθηση. Είναι μια καλή στιγμή για γράψιμο, συζήτηση και καθοδήγηση. Η σύνδεση με φίλους ή αδέλφια μπορεί να είναι σημαντική και ευχάριστη. Ταυτόχρονα έχεις κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο να μάθεις ή να επιλύσεις σήμερα. Είναι καιρός να φυτέψεις έναν σπόρο που έχει καλές πιθανότητες να αναπτυχθεί.

Αιγόκερος
Η αυξημένη εμπιστοσύνη στη δημιουργική σου ικανότητα και τα ταλέντα σου είναι ισχυρή σήμερα και μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο σε σένα και ο λόγος σου έχει ισχυρή επιρροή. Δραστηριότητες που φέρνουν συναισθηματικές ανταμοιβές σε ελκύουν σήμερα, αλλά απολαμβάνεις επίσης μια ισχυρότερη ικανότητα εστίασης, συγκέντρωσης και ιεράρχησης προτεραιοτήτων.

Υδροχόος
Νιώθεις πιο ελεύθερη να εκφραστείς αυθόρμητα. Η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο σου για μια παραμονή δυο ημερών φέρνοντας μια αίσθηση συναισθηματικής ανανέωσης ή ένα νέο ξεκίνημα. Είναι ένα σημαντικό μέρος ενός μεγαλύτερου κύκλου αλλά πρόσεξε να μην αρκεστείς στην στιγμιαία ικανοποίηση αντί να αναγνωρίσεις αληθινά συναισθήματα. Λειτουργείς καλά με τη συναισθηματική ενέργεια και τον ενθουσιασμό σήμερα. Η επιθυμία να ασχοληθείς με κάποιες από τις επιθυμίες που έχεις παραμελήσει ή αγνοήσει μπορεί να είναι έντονη.

Ιχθείς
Με τη μετακίνηση της Σελήνης μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επιτρέψεις στα συναισθήματα σου να αναγεννηθούν. Σήμερα μπορεί να είναι μια σχετικά συγκρατημένη περίοδος, καθώς επιθυμείς ή χρειάζεσαι κάποιο χρόνο διακοπής. Οι επικοινωνίες χρειάζονται και εφιστούν την προσοχή σου σε θέματα παρασκηνίου. Είναι ένα αναπόσπαστο μέρος ενός μηνιαίου κύκλου που σε προτρέπει να μειώσεις την πίεση για ανανέωση, ξεκούραση, προβληματισμό και ανασυγκρότηση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164