Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

H συναισθηματική σου ζωή σήμερα σταθεροποιείται. Αντιμετωπίζεις τις σχέσεις αλλά και τις τρέχουσες καταστάσεις εξαιρετικά ρεαλιστικά και αυτό σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις. Θέλεις να εξερευνήσεις ένα πρόσωπο ή ένα ζήτημα. Κάποιος σου δείχνει εμπιστοσύνη και σου αποκαλύπτει ένα μυστικό. Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δίνει έμφαση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας και αυτό ισχύει τόσο για τα υλικά αγαθά όσο και για τα συναισθήματα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά την ημέρα της στον τομέα της χαράς. Τα συναισθήματά σου είναι παιχνιδιάρικα και ζωηρά. Με το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης- Κρόνου απολαμβάνεις ώριμες συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις. Σημειώνεις πρόοδο στην κοινωνική σου ζωή, ειδικά τώρα που επιτέλους εστιάζεις στα σημαντικά ζητήματα. Η καθημερινότητά σου χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, πίστη στην αγάπη και στην φιλία και αυτό σε παρακινεί. Οι συμβουλές που παίρνεις από τον περίγυρο τώρα είναι χρήσιμες. Αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι

Έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις ποιος αξίζει και ποιος όχι. Είσαι αρκετά ικανοποιημένη με τη δουλειά σου και τα όσα έχεις καταφέρει. Η καλύτερη οδός αυτή την στιγμή είναι η υπομονή. Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Κρόνο, δημιουργώντας το ιδανικό πλαίσιο για να ασχοληθείς με την υγεία σου. Η ευχαρίστηση προέρχεται κυρίως από τον επαγγελματικό τομέα τώρα.

Καρκίνος

Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε κάνει να φαίνεσαι σαγηνευτική. Έλκεις τους γύρω και όχι αδίκως. Η διάθεση σου ανεβαίνει μέσα στην ημέρα, και αυτό γιατί έχεις αντιληφθεί πως σήμερα οι προσεκτικές και όχι οι τολμηρές κινήσεις είναι εκείνες που ευνοούνται. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσεις βάση στη λεπτομέρεια. Αντιμετωπίζεις τα σχέδια και τα όνειρά σου με ρεαλισμό. Έλκεσαι περισσότερο από δραστηριότητες που έχουν κάτι να σου διδάξουν, κάτι να σου μάθουν.

Λέων

Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με το σπίτι. Κάτι που αγαπάς μπαίνει στο επίκεντρο και αποζητά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Το να είσαι ταπεινή, να ακούς και να δίνεις προσοχή σε δοκιμασμένες μεθόδους θα σε βοηθήσει περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Αντιμετώπισε τα πάντα γύρω σου με σοφία και υπομονή.

Παρθένος

Έλκεσαι από ώριμους, σοφούς και αξιόπιστους ανθρώπους. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου άλλωστε κερδίζει η αξιοπιστία και όχι ο ενθουσιασμός. Είσαι πρόθυμη να παραβλέψεις τα όποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στην σχέση, αφού ξέρεις πως ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αξίζει. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς χρήσιμες πληροφορίες. Οι σπουδές ευδοκιμούν τώρα και αξίζει να εστιάσεις στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στην απόκτηση περαιτέρω γνώσεων.

Ζυγός

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να κάνεις λογικές κρίσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την υγεία και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Έλκεσαι από τα σωστά πράγματα και τη σωστή ποσότητα. Αναζητάς περισσότερη ασφάλεια. Κάνεις προσεκτικές, μελετημένες επιλογές τώρα. Καλύτερα να είσαι μετριοπαθής σε ότι κάνεις. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας αυτή τη στιγμή. Στόχος είναι να εκτονώσεις την ενέργειά σου σε προβλήματα που μπορείς να επιλύσεις χρησιμοποιώντας την προσέγγιση one step at a time, ή αλλιώς ένα βήμα τη φορά.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν στο να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου. Είσαι αξιόπιστη και το γνωρίζουν και οι γύρω αυτό. Χρησιμοποίησε την επιμονή σου. Δεν αφήνεις τους ανθρώπους να ξέρουν πως νιώθεις βαθιά μέσα σου, καθώς βάζεις μπροστά την αυτοπροστασία σου αυτή τη στιγμή. Έτσι κρατάς τους ανθρώπους σε απόσταση, χωρίς φυσικά να αποχωρίζεσαι την ευγένεια σου. Νιώθεις πως συνδέεσαι ωραία με τους γύρω σου, καθώς συζητάμε για σημαντικά ζητήματα. Οι όποιες συμφωνίες γίνονται τώρα, τείνουν να έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Τοξότης

Το να νιώθεις ικανοποιημένη με ό,τι έχεις, θα σε βοηθήσει να πετύχεις. Δώσε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να διεκπεραιώσεις. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι θέλει δουλειά σε αυτή τη φάση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια υποχώρηση. Όσον αφορά την αγάπη, το να νιώθεις άνετα είναι πολύ καλύτερο από το να κάνεις τολμηρές κινήσεις.

Αιγόκερως

Το κλειδί της επιτυχίας σήμερα είναι να αξιοποιήσεις την υπομονή σου, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Κρόνο, τον κυβερνώντα σου πλανήτη. Μια συζήτηση με ένα φίλο ή συνεργάτη σου μπορεί να σε βοηθήσει πολύ. Κερδίζεις το σεβασμό των γύρω απλώς και μόνο με το να είσαι ο εαυτός σου. Οι κοινές δραστηριότητες με όσους αγαπάς είναι απίστευτα παραγωγικές. Μέσω των αλληλοεπιδράσεών σου μαθαίνεις κάτι που έχει πολύ μεγάλη αξία.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να σχηματίζει τρίγωνο σήμερα με τον Κρόνο, είσαι πολύ δυνατή στα επαγγελματικά σου. Πουλάς καλά τον εαυτό σου αυτές τις μέρες και έχεις ιδιαίτερη επιρροή στους συνεργάτες σου. Αναγνωρίζονται τα ταλέντα και οι δεξιότητες σου. Οι σχέσεις σου είναι παραγωγικές αυτή τη στιγμή και οι συμφωνίες που κλείνεις τείνουν να πάνε καλά. Αυτή η διέλευση είναι επίσης καλή για ό,τι έχει να κάνει με χρήματα.

Ιχθύες

Εστίασε σε παραγωγικές εργασίες. Εκμεταλλεύσου τις ενέργειες της ημέρας. Είσαι πολύ θετική στο να συνεργαστείς. Η φιλίες σου ανθίζουν χάρη στην υπομονή και την αποδοχή σου. Με την διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου, οι άνθρωποι εκτιμούν το ρεαλισμό σου σήμερα. Λάβε υπόψη ότι είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις από τους άλλους και ότι δε χρειάζεται να συμφωνείς με όλες τις συμβουλές που σου δίνουν. Στην πραγματικότητα η διαφωνία μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι συναρπαστικό.

Κεντρική φωτογραφία: Istock

Read More

And More