Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είσαι προσανατολισμένη στο στόχο σήμερα, όμως είσαι και σε καλή κατάσταση για να συνεργαστείς με άλλους ή να διευθύνεις μια ομάδα προκειμένου να πετύχεις κάτι σημαντικό για σένα. Ενώ γενικά εφαρμόζεις το δικό σου ρυθμό αυτές στις μέρες, αναγνωρίζεις και την αξία της ομάδας. Είσαι επίσης αρκετά πρόθυμη να μοιραστείς την εμπειρία σου με τους άλλους. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικοινωνήσεις και να κάνεις μια νέα σύνδεση ή φίλο. Η διάθεση σου είναι αισιόδοξη, βοηθώντας σε να ολοκληρώσεις τα έργα σου και να συνδεθείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τους άλλους.

Ταύρος

Είναι πιθανό να αμφισβητήσεις ένα συγκεκριμένο έργο, μακροπρόθεσμο στόχο, σχέδιο ή ακόμα και την τρέχουσα επαγγελματική σου πορεία σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να καταπιείς την υπερηφάνεια σου μόνο προς το παρόν, καθώς μπορεί να είναι η καλύτερη πορεία δράσης αργότερα σήμερα. Ωστόσο η σημερινή μέρα φέρνει καλή ενέργεια για τη δημιουργία συνδέσεων που τελικά προωθούν τις φιλοδοξίες ή τους μακροπρόθεσμους στόχους. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό το να παραμείνεις ενεργή, να απολαύσεις μια νέα δραστηριότητα ή να συμμετάσχεις σε κάτι που δεν έχεις κάνει εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Μπορεί να είσαι λίγο ευαίσθητη σήμερα με τα συναισθήματα να τρέχουν πιο βαθιά από το συνηθισμένο, με τη Σελήνη στον τομέα της οικειότητας σου όλη μέρα. Ωστόσο το σήμερα και το αύριο ευνοούν επίσης τη δημιουργία κοινωνικών συνδέσεων. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις συμμαχίες σου και να δώσεις ένα χέρι σε όσους το έχουν ανάγκη. Ο προσωπικός μαγνητισμός και γενικά το καλό χιούμορ είναι σε εξαιρετική φόρμα. Μπορεί να κάνεις επιπλέον προσπάθειες ή επιπλέον βήματα για να προσεγγίσεις και να βοηθήσεις τους άλλους. Είσαι πνευματώδης και εκφράζεσαι και η μέρα σε ωθεί στο να αναζητάς περιπέτεια.

Καρκίνος

Θα μπορούσες να βρεις ευκολότερο από το συνηθισμένο να αναλάβεις δράση και να πάρεις αποτελεσματικές αποφάσεις σήμερα. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις το προβάδισμα εάν αυτό σε πάει μπροστά, ακόμα και με έμφαση στις σχέσεις. Φαίνεται ότι ελκύεσαι από καταστάσεις ή ανθρώπους που σε βοηθούν να αναπτυχτείς και να βελτιωθείς. Το να βάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω έστω και λίγο μπορεί να σε ανταμείψει. Ακόμα κι έτσι, υπάρχει κάποια τάση να αμφισβητείς μια προσκόλληση αργότερα σήμερα, ειδικά αν φαίνεται να σε κρατά κολλημένη ή στάσιμη. Χρησιμοποίησε έντονα συναισθήματα και καταναγκασμούς όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικά.

Λέων

Μπορεί να υπάρχουν πραγματικά οφέλη από την προσέγγιση των άλλων και την επαφή. Μπορεί να είσαι σε καλή θέση σήμερα και αύριο για να συνεργαστείς με άλλους μαζί, για ένα κοινό στόχο ή να ανακαλύψεις ομοϊδεάτες και να απολαύσεις τη σχέση. Ταυτόχρονα μπορείς να νιώσεις ότι μεγαλώνεις και μαθαίνεις μέσω των αλληλεπιδράσεων και των εμπειριών σου τώρα. Μπορείς επίσης να νιώθεις κίνητρο και αυτοπεποίθηση και οι σχέσεις να είναι ζωηρές και ενθαρρυντικές. Μπορεί να καταλήξεις σε μια λύση σε ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Το να παραμείνεις απασχολημένη και δραστήρια έρχεται φυσικά.

Παρθένος

Είναι φυσικό να είσαι απασχολημένη σήμερα και η προώθηση προσωπικών και εργασιακών έργων να είναι στο επίκεντρο. Ενώ η προσοχή σου μπορεί να είναι λίγο διχασμένη, είσαι σε παραγωγικό πνεύμα και βλέπεις τις προκλήσεις ως διασκέδαση. Η αίσθηση της τάξης σε εμπνέει. Θα μπορούσες να νιώσεις την ξαφνική επιθυμία να αναλάβεις δράση για ένα θέμα χρημάτων, εργασίας ή υγείας που ίσως το απέφευγες για ένα διάστημα. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι αρκετά ολοκληρωμένη και περήφανη για τον εαυτό σου που αναλαμβάνεις την ευθύνη. Η ζωή σου σήμερα και αύριο θα μπορούσε να είναι αρκετά ζωηρή και αισιόδοξη ή θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις την επιχειρηματικότητα και τη σύνεση με ένα ισορροπημένο τρόπο.

Ζυγός

Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση της ανάγκης σου να νιώθεις ασφάλεια σήμερα, οπότε η λήψη μέτρων προς τους στόχους ασφαλείας σου φαίνεται τώρα φυσικό. Ίσως ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι το κίνητρο σου για να ακολουθήσεις ένα ειδικό έργο ή μια σχέση, καθώς αισθάνεσαι πιο εμπνευσμένη. Είσαι σε καλή θέση για να εκπληρώσεις επιθυμίες και να συνδεθείς καλά με ένα ερωτικό ενδιαφέρον ή σύντροφο. Είναι πιθανό να νιώθεις αρκετά γενναία με κάποιους τρόπους, ιδιαίτερα για να εκφράσεις τη στοργή σου ή τις πιο μοναδικές σου ιδιότητες. Στην πραγματικότητα, γίνεσαι πολύ πιο σίγουρη για μια ερωτική σχέση ή για τα δικά σου συναισθήματα.

Σκορπιός

Είσαι σε καλή κατάσταση για να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου ή να μοιραστείς τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου σήμερα, αν και η υπερβολική ενέργεια μπορεί να είναι δύσκολο να διοχετευτεί αργότερα μέσα στην ημέρα. Η συγκέντρωση υποστήριξης και δραστηριότητας στο σπίτι ή στη δουλειά μπορεί να έρθει φυσικά. Πιθανότατα να είσαι στα καλύτερα σου εάν κάνεις βήματα για να προωθήσεις ένα έργο ή ένα στόχο υγείας σήμερα και αύριο. Η προσωπική σου ζωή είναι πιο διαχειρίσιμη ή τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται με ικανοποιητικούς τρόπους. Τα έργα που σχετίζονται με το σπίτι λαμβάνουν πράσινο φως ή οι συνθήκες διαβίωσης βελτιώνονται σημαντικά.

Τοξότης

Μερικές πολύ παραγωγικές ενέργειες είναι μαζί σου σήμερα και αύριο. Μπορεί να δημιουργήσεις φιλικές σχέσεις μέσω του γραπτού λόγου. Καλή ενέργεια είναι επίσης μαζί σου για να καθαρίσεις τον αέρα ή να συζητήσεις μια συναισθηματική σύγκρουση ή πρόβλημα με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Τα επίπεδα ενέργειας και κινήτρων είναι δυνατά. Η επικοινωνία, τα προσωπικά ενδιαφέροντα, οι φιλίες, οι ομαδικές ενώσεις, οι γείτονες ή τα αδέλφια μπορεί να είναι τομείς όπου νιώθεις έντονο ενθουσιασμό. Μπορεί να απολαύσεις ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για μάθηση ή άλλα προσωπικά ενδιαφέροντα και χόμπι.

Αιγόκερως

Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για προσωπικά πλεονεκτήματα και ευκαιρίες που αναδύονται μέσω της ανάληψης θετικής δράσης. Οι επαγγελματικές υποθέσεις ή τα οικονομικά θέματα, κυρίως λειτουργούν καλά για σένα. Αν και μπορεί να υπάρξουν διαταραχές ή συγκρούσεις στη μέρα, βγαίνεις μπροστά. Μπορεί να απολαμβάνεις μια αίσθηση αναζωογόνησης με επιχειρηματικές και οικονομικές αναζητήσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα στόχευσε στο να μοιραστείς το πνεύμα σου για πρόοδο και ενθουσιασμό για το μέλλον. Οι οικονομικές υποθέσεις και η λήψη μέτρων για τη βελτίωση της οικιακής σου ζωής ή τα αισθήματα ασφάλειας μπορούν επίσης να εστιαστούν θετικά.

Υδροχόος

Ενώ η Σελήνη περνά τη μέρα στον ιδιωτικό ηλιακό 12ο οίκο σου, καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να συνομιλήσεις και να συνδεθείς. Ένα διάλλειμα μπορεί να τονώσει τη διάθεση σου και να τροφοδοτήσει το κίνητρο σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις δράση σε ένα σημαντικό έργο, ιδιαίτερα σε μια προσπάθεια επικοινωνίας ή μάθησης. Φαίνεσαι έτοιμη για πρόκληση! Έχεις την τάση να αξιολογείς ή ακόμα και να αμφισβητείς ορισμένες πεποιθήσεις, μονοπάτια μάθησης ή ενδιαφέροντα αργότερα σήμερα για το αν πραγματικά σε ωφελούν και σε εκπροσωπούν. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις ένα χτύπημα στον εγωισμό σου για μια γνώμη, αλλά αυτό το μάθημα μπορεί στην πραγματικότητα να σε φέρει σε μια ισχυρή θέση.

Ιχθύες

Είσαι πιο τολμηρή από το συνηθισμένο και πολύ έτοιμη να αναλάβεις ένα συναισθηματικό θέμα που μπορεί να έχει καθυστερήσει πολύ. Αν υπήρχε αναβλητικότητα ή αίσθημα ότι ήσουν σε αδιέξοδο, είσαι πλέον πιο ξεκάθαρη για το πως να προχωρήσεις. Καλή ενέργεια είναι επίσης μαζί σου για να λάβεις βοήθεια με χρηματικά θέματα ή να φροντίσεις προσωπικά αντικείμενα και τιμαλφή. Βλέπεις ξεκάθαρα τις προτεραιότητες και τους στόχους σου και μπορείς να έχεις αρκετά κίνητρα για να επαναφέρεις τα πάντα στη σωστή τους τροχιά. Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες που σκέφτεσαι να αφήσεις μια κακή συνήθεια.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @tamara

Read More

And More