Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σήμερα στα όνειρά σου, στις ελπίδες σου και στη μάθηση. Τα προσωπικά σχέδια είναι πιο συναρπαστικά από ότι συνήθως. Οι άλλοι προσελκύονται ιδιαίτερα από εσένα και τους μεταδίδεις την ενέργειά σου. Είσαι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση για να αρχίσεις διατροφή ή να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Δείξε διαλλακτικότητα στον τρόπο επικοινωνίας σου στα εργασιακά. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις σου και πάρε τα πάνω σου.

Ταύρος
Νιώθεις πιο ασφαλής σήμερα σε σχέση με τις πρακτικές σου υποθέσεις, τις επιχειρήσεις, τη δουλειά ή τα χρήματα. Ακολουθείς τα ενδιαφέροντά σου και οι άλλοι φαίνεται να ακολουθούν το προβάδισμά σου. Με τον Ήλιο και τη Δήμητρα να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ίσως να μην θέλεις τίποτα περισσότερο από το να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να αισθανθείς ισχυρή. Απόλαυσε τις στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω σου.

Δίδυμοι
Η επιθυμία για βελτίωση και ανάπτυξη μεγαλώνει σήμερα για αυτό προσθέτεις δημιουργικότητα, διασκέδαση και γοητεία σε ό,τι σκοπεύεις να κάνεις. Οι φίλοι φαίνεται να νοιάζονται πραγματικά για τις ανάγκες σου ή η αίσθηση ότι ανήκεις σε μια ομάδα μπορεί να σου προσφέρει ένα υπέροχο συναίσθημα. Ωστόσο οι σημερινές υποσχέσεις μπορεί να είναι δύσκολο να τηρηθούν για αυτό κράτα μικρό καλάθι. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Είσαι απόλυτα ειλικρινής και δίκαιη απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου είναι αυξημένη για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Καρκίνος
Έλα άμεσα σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και τις επιθυμίες σου σήμερα. Έχεις μια αίσθηση σταθερής εσωτερικής δύναμης και αποφασιστικότητας και καθώς προχωρούν οι ώρες δίνεις περισσότερη προσοχή και ενέργεια στα σχέδια και την εργασία σου. Οι αποφάσεις σου είναι σοφές, καθώς λαμβάνεις όλη την εικόνα υπόψη σου και όχι μόνο τη λογική. Στο χέρι σου είναι να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις επιλογές σου και μην ενθουσιάζεσαι.

Λέων
Η δημιουργική ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου για προώθηση, εκμάθηση νέων πραγμάτων και την αύξηση των γνώσεών σου. Σου δίνει εξαιρετική ικανοποίηση που οι άλλοι στα εργασιακά σέβονται και υιοθετούν τις απόψεις σου. Εκμεταλλεύσου τη μέρα και απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι σημερινές πλανητικές όψεις ευνοούν το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Μπορείς σήμερα να απολαύσεις απόλυτα τη δουλειά, ακόμα και τη ρουτίνα, τη φροντίδα του περιβάλλοντός σου και έχεις την τάση να παρατηρείς όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Μπορείς επίσης να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με κατανόηση ακόμα και υποχωρήσεις. Αν θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες να περάσεις καλά και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Είναι μια ικανοποιητική μέρα η σημερινή για επικοινωνία και σύνδεση. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της προσωπικής σου απόλαυσης και της αυτοέκφρασης και μπορείς μέσα σε πλαίσια λογικής να κάνεις μια συναισθηματική αποτοξίνωση. Προχωρώντας σε μια ευθυγράμμιση του Ήλιου με τη Δήμητρα μπορείς να ενισχύεις τις σχέσεις σου τόσο με συνεργάτες όσο και με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία μην την προσπερνάς.

Σκορπιός
Οι σημερινές μεταφορές είναι σχεδόν μαγικές για την ενίσχυση της πίστης στον εαυτό σου. Θέλεις να αισθάνεσαι ριζωμένη, ασφαλής και υποστηριζόμενη και σε ενδιαφέρει να πετύχεις κάτι ξεχωριστό ίσως και μοναδικό. Οι προσπάθειές σου στα εργασιακά αποδίδουν και η οργάνωση των προσωπικών χώρων σου θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Οι συναισθηματικές σου ανησυχίες καλύπτονται απόλυτα από το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούριο που τηρεί όλες τις προϋποθέσεις σου.

Τοξότης
Η καλή ενέργεια και η τύχη είναι μαζί σου σήμερα και έχεις την ευκαιρία να διαφοροποιήσεις τις καταστάσεις που νιώθεις να μην σε ικανοποιούν. Προσπάθησε να κάνεις ένα διάλειμμα από τις καθημερινές εργασιακές υποχρεώσεις σου και να χαλαρώσεις. Απόλαυσε τον έρωτα απόψε με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα ακτινοβολείς στην κυριολεξία.

Αιγόκερος
Ζητάς μεγαλύτερη σταθερότητα σήμερα και είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να τα καταφέρεις. Η παραγωγικότητά σου στα εργασιακά είναι αξιοθαύμαστη για αυτό και λαμβάνεις επαίνους. Η ζωή στο σπίτι αποτελεί πηγή ενέργειας για αυτό και αφιερώνεις χρόνο στην φροντίδα ή τη διακόσμησή του. Πάρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε έμφαση στις γνωριμίες που θα προκύψουν σήμερα.

Υδροχόος
Αναπτύσσεις σήμερα πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα που βοηθούν στον ενθουσιασμό και τα κίνητρά σου. Οι δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε ικανοποιούν περισσότερο από το συνηθισμένο και οι γύρω σου σε θαυμάζουν. Μην παρασύρεσαι σε οικονομικές ατασθαλίες. Μέσα στις ευχάριστες δραστηριότητές σου μπορείς να συμπεριλάβεις τον αγαπημένο σου και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδανικές για αναζωογόνηση και ομαδοποίηση. Ενώ χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για ξεκούραση ασχολείσαι με τα χρήματα, τα οικεία σου θέματα και το σπίτι. Οι εξελίξεις στα εργασιακά εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Χρωμάτισε τη σχέση με τον αγαπημένο σου απόψε και κάνε τον να νιώσει ξεχωριστός. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες γνωριμίες αυτό το διάστημα μην τις προσπερνάς.

Read More

And More