Ιανουάριος 2021: Για ποια ζώδια φέρνει ευνοϊκές αλλαγές;

Το 2021 δείχνει επίσης δύσκολο, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Ο Ιανουάριος όμως για κάποια ζώδια φέρνει κάποιες θετικές αλλαγές. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τα ζώδια που ο πρώτος μήνας του νέου έτους φέρνει κάτι καλό. 

Το 2020 οδήγησε πολλούς από πολλές απόψεις στα όρια τους και αν θελήσουμε να υποδείξουμε κάποιον ή κάποιους ως υπαίτιους των δυσκολιών που περάσαμε, τότε σαφώς και θα πρέπει να στρέψουμε με νόημα το βλέμμα μας προς τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα και τις μεταξύ τους “συνομιλίες”. Όταν όμως προγραμματίζει το σύμπαν κάτι δύσκολο για μας, φροντίζει να υπάρξουν και κάποιες ανάσες, ώστε να διατηρηθεί η αίσθηση της ισορροπίας. Ο Ιανουάριος του 2021 θα είναι ένας από τους μήνες του νέου έτους που θα φέρει ανακούφιση σε κάποιους, σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Ας δούμε τους τυχερούς που ξεκινούν την νέα χρονιά με ευχάριστες αλλαγές:

Οι πρώτοι που θα απολαύσουν κάποιες ευλογίες είναι οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι! Στις 11 Ιανουαρίου, με την σύνοδο Ερμή – Δία θα έχουν την ευκαιρία τα δύο αυτά ζώδια να επεκτείνουν τον φιλικό τους κύκλο και να διευρύνουν την επιρροή τους στον κοινωνικό τους κύκλο. Θα έχουν επίσης περισσότερες ευκαιρίες αυτοπραγμάτωσης! Για κάποιους ο κοινωνικός τους ρόλος μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη βαρύτητα, κάποιοι θα διδάξουν ή θα απευθυνθούν σε ένα ευρύτερο κοινό, ενώ κάποιοι άλλοι θα δημοσιεύσουν ένα βιβλίο ή θα γίνουν δημοφιλείς σε ένα κοινωνικό ιστότοπο.

Ειδικότερα για τους Διδύμους, η τύχη τους θα συνδέεται με ξένες χώρες! Μπορεί να πραγματοποιήσουν κάποιες εξαιρετικά χρήσιμες γνωριμίες σε άλλες χώρες που θα προωθήσουν εν καιρώ το έργο τους, ίσως να δημοσιεύσουν ένα κείμενο ή ένα βιβλίο τους σε ένα διεθνές κοινό σε ξένη γλώσσα, ενδεχομένως και να βρεθούν και να απευθυνθούν σε ένα διεθνές κοινό. Όποια και αν είναι η περίπτωση, θα τους ανοίξουν καινούριες προοπτικές σε μια άλλη χώρα, που θα είναι πολύ σημαντικές για την καριέρα τους.

Όσο για τους Παρθένους, η τύχη θα τους χαμογελάσει στον εργασιακό τομέα! Ίσως να τους ανατεθεί μια καινούρια θέση εργασίας, ενδεχομένως με περισσότερες ευθύνες. Εάν αναζητούν κάποιοι του ζωδίου μια θέση εργασίας, θα έχουν την τύχη να έρθουν σε επαφή με μια μεγάλη εταιρία, ίσως μια πολυεθνική, και να μεταπηδήσουν σύντομα σε αυτήν. Στα πιθανά σενάρια συμπεριλαμβάνεται ένα καλύτερο ωράριο, μια μερική απασχόληση που να αφήνει περιθώρια για τις λοιπές υποχρεώσεις, ένα θετικότερο κλίμα και μια καλύτερη αντιμετώπιση από συναδέλφους και ανωτέρους.

Καθώς όμως οι Δίας και Ερμής φιλοξενούνται το διάστημα αυτό στο ζώδιο του Υδροχόου, και το ζώδιο αυτό θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει σχέσεις που είχαν επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό ή να πραγματοποιήσει καινούριες γνωριμίες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα έχουν την ευκαιρία οι εκπρόσωποι του ζωδίου να τραβήξουν την προσοχή εξαιρετικά σημαντικών παραγόντων του εργασιακού τους χώρους, λόγω των πολύ καλών τους επιδόσεων.

Οι σύνοδοι Ήλιου – Δία στον Υδροχόο και Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 28 Ιανουαρίου θα φέρει χαμόγελα σε Ταύρους, Ζυγούς και Λέοντες το διήμερο 28-29/1! Οι Λέοντες μπορεί να έχουν μια ενδιαφέρουσα εμπορική ή επαγγελματική πρόταση, να βρουν αγοραστή για ένα ακίνητο που έχουν προς πώληση ή να πραγματοποιήσουν μια γνωριμία με ένα άτομο που θα είναι ο μελλοντικός σύντροφος της ζωής τους. Με λίγα λόγια θα υπάρξει μια διέξοδος σε μια στάσιμη κατάσταση, σε κάποιο από τους τομείς της ζωής τους.

Οι Ταύροι και Ζυγοί όμως δεν αναμένεται να διορθώσουν κάτι που δεν πήγε καλά στο παρελθόν ή να ξεκολλήσουν κάποιες βαλτωμένες δράσεις τους. Για τα δύο αυτά ζώδια, το διήμερο 28-29/1 θα φέρει ριζικές αλλαγές στην ζωή τους, στον τομέα των οικονομικών ή των συναισθηματικών τους! Μια σειρά από “συμπτώσεις” και “τυχαία γεγονότα” θα τους φέρουν εκεί που η μοίρα τους προορίζει! Μπορεί να δυσανασχετήσουν τις μέρες αυτές γιατί θα ανατραπούν τα σχέδια τους, δεν θα μπορέσουν όμως με τίποτε να αλλάξουν την πορεία των γεγονότων. Θα βρεθούν εκεί που πρέπει, το τελικό βήμα όμως, το αν θα αποδεχτούν την μεγάλη αυτή αλλαγή στην ζωή τους ή όχι, θα πρέπει να το κάνουν οι ίδιοι! Θα πρέπει να θελήσουν να ξεφύγουν από τα στεγανά, να αφήσουν πίσω τους ένα κομμάτι του παρελθόντος τους, στο οποίο είναι προσκολλημένοι, για να κάνουν το βήμα που σχεδιάζει το σύμπαν για αυτούς.

Στους Ταύρους οι αλλαγές που προμηνύονται αφορούν σε άλλες χώρες ή αλλοδαπούς. Μπορεί να βρουν τον έρωτα της ζωής τους σε ένα πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό, να λάβουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ή μια μεγάλη οικονομική ενίσχυση από το εξωτερικό ή να κλείσουν μια εξαιρετικά συμφέρουσα συμφωνία με μια εταιρία με έδρα το εξωτερικό. Για τους Ζυγούς οι αλλαγές αυτές θα έχουν σχέση με την οικογένεια και τα ακίνητά τους. Ενδεχομένως να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετικά συμφέρουσα αγοραπωλησία ακινήτων τις μέρες αυτές, να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις επισκευές στο ακίνητό τους, να βρουν ένα πολύτιμο αντικείμενο σε κάποιο ακίνητο ή να βελτιώσουν θεαματικά τις οικογενειακές τους σχέσεις.

Το τελευταίο διήμερο του μήνα, στις 30 και 31 Ιανουαρίου η στάση του Ερμή για να ξεκινήσει την πρώτη ανάδρομη πορεία του για το 2021 θα φέρει παραδόξως σε κάποιους ευκαιρίες για βελτίωση μιας κατάστασης. Τα ζώδια που αφορά είναι οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, λόγω του γεγονότος ότι αφορά στον κυβερνήτη τους, και οι Υδροχόοι, καθώς ο Ερμής κινείται στο ζώδιο τους.

Οι Δίδυμοι θα έχουν την ευκαιρία να επανεξετάσουν μια χαμένη νομική διεκδίκηση ή να αποκαταστήσουν τις επαφές και την φιλία τους με ένα πρώην φιλικό πρόσωπο που κατοικεί σε άλλη χώρα. Οι Παρθένοι θα έχουν την ευκαιρία να επιστέψουν σε μια παλαιότερη θέση εργασίας ή να βελτιώσουν ένα έργο τους που ήταν αρχικά ημιτελές ή προβληματικό. Όσο για τους Υδροχόους, ενδεχομένως να επανεξετάσουν την στάση τους σε ένα ζήτημα που τους αφορά και να αλλάξουν άποψη. Η ακύρωση μιας παράστασης, μιας συνέντευξης ή μια παρουσίασης τις μέρες αυτές θα τους βγάλει από την δύσκολη θέση, γιατί δεν θα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Read More

And More