Ιούλιος 2022: Ποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες αυτόν τον μήνα

Ο Ιούλιος έχει και τη δύσκολη πλευρά του. Η Αλίντα Κανάκη γράφει για τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο…

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, περίοδος διακοπών και θάλασσας, η διάθεση μας σαφώς καλύτερη, ωστόσο οι πλανητικές όψεις του μήνα δεν μας αφήνουν να ξεχαστούμε, να χαλαρώσουμε και να χαρούμε. Μέσα στον μήνα θα έχουμε μια σειρά δυσαρμονικών όψων του Άρη, του Ουρανού και του Χείρωνα, οι οποίες θα φέρουν δυσκολίες και επιπλοκές στην ζωή μας, ωστόσο κάποιοι μεταξύ μας θα τις βιώσουν λίγο πιο έντονα και σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους.

Τοξότες
Για το ζώδιό σας τα προβλήματα θα εστιάζονται στον οικονομικό τομέα και στις προσωπικές σας σχέσεις. Δεν είναι ο μήνας κατάλληλος να ξοδέψετε αλόγιστα τα χρήματά σας για διασκέδαση, ούτε για να αγοράσετε είδη πολυτελείας, όπως κοσμήματα. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, γιατί δεν έχετε καμία τύχη τώρα, ενώ τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σύντροφοι, γονείς, παιδιά, μπορεί να σας στοιχίσουν αρκετά μέσα στον Ιούλιο. Όπως και τα δημιουργικά σας χόμπι, εάν έχετε κάποια. Τα επαγγελματικά ταξίδια που πιθανόν να έχετε προγραμματίσει δεν θα αποβούν όσο γόνιμα ελπίζατε, το αυτοκίνητο σας μπορεί να χαλάσει, ενώ ίσως κάποιοι από σας να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο μιας αναγκαστικής μετεγκατάστασης για επαγγελματικούς λόγους. Προσοχή στην υγεία σας μέσα στον μήνα, καθώς βάλλεται πλανητικά, ενώ προβλήματα υγείας ίσως να αντιμετωπίσουν τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, τα οποία θα πρέπει να συνδράμετε.

Δίδυμοι
Ο Ιούλιος είναι για το ζώδιό σας ένας δύσκολος μήνας αναφορικά με τις φιλικές, συναδελφικές ή συγγενικές σχέσεις, καθώς και για το πορτοφόλι ή την καριέρα σας. Εντάσεις και μακροχρόνιες έριδες μπορεί να οδηγήσουν στην διακοπή φιλικών ή συγγενικών σχέσεων, ενώ η συμμετοχή σας σε συλλογικά έργα δεν θα αποδειχτεί οικονομικά επωφελής. Αντίθετα μάλιστα, η πιθανότητα να χάσετε χρήματα είναι μεγάλη! Εάν στηρίζετε τις ελπίδες σας για οικονομική επιβίωση στο εισόδημα του συντρόφου σας, μέσα στον Ιούλιο ίσως να βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Θα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να σταματήσετε να στηρίζεστε σε άλλους, παρά μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Οι ελπίδες σας για κερδοφορία ή για κάποιο μπόνους, ανάλογα με το είδος της απασχόλησης σας, δυστυχώς δεν θα καρποφορήσουν και θα πρέπει να έχετε έτοιμα εναλλακτικά σχέδια. Εάν έχετε προβλήματα με δημόσιους φορείς, τράπεζες, εφορίες, δημόσια ταμεία κ.λ.π., δεν αναμένεται να έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν με ξένους και με τον νόμο, ενώ τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν θα εξελιχθούν ομαλά. Ως προς τα μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σας σχέδια, πολλά δεν θα ακολουθήσουν την πορεία που ελπίζατε, με αποτέλεσμα κάποιοι από σας να δείτε τις φιλοδοξίες σας να γκρεμίζονται και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης να χάνονται. Ίσως δε να βρεθείτε εμπλεκόμενοι σε δύσκολες ή ακόμη και επικίνδυνες καταστάσεις, χωρίς να το αντιληφθείτε. Όλο αυτό το δύσκολο και δυσάρεστο κλίμα θα σας οδηγήσει πιθανά να αμφιβάλετε για τα ιδανικά σας, να τα βάλετε με τους δασκάλους και τους μέντορές σας, να αμφισβητήσετε τα θρησκευτικά σας πιστεύω. Μήνας είναι, θα περάσει…

Ιχθείς
Ο Ιούλιος φέρνει σερί προβλημάτων και ανησυχιών για το ζώδιό σας. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα με στενούς συγγενείς, αδέλφια ή γείτονες, με τους οποίους θα έχετε σοβαρές προστριβές. Λανθασμένες εκτιμήσεις ως προς τα φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύεστε μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια σημαντικών χρηματικών ποσών. Κατά την διάρκεια του μήνα θα σας είναι δύσκολο να εκφράσετε τις σκέψεις σας, ακόμη και να συγκεντρωθείτε. Εάν είστε σπουδαστές, οι απόδοση σας δεν θα είναι η αναμενόμενη και θα αντιμετωπίσετε αναπάντεχες ανατροπές, ενώ εάν ασχολείστε με την συγγραφή, η μούσα σας θα σας εγκαταλείψει. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες μπορεί να αναλάβουν έργα που δεν θα είναι όσο κερδοφόρα ελπίζανε και πιθανόν να αποδειχτούν στο τέλος παντελώς ασύμφορα. Μυστικές σχέσεις και κρυφά ραντεβουδάκια πιθανόν να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από τις απολαύσεις που ελπίζατε να έχετε, ενώ η ενασχόληση σας με την μεταφυσική μέσα στον Ιούλιο θα γυρίσει μπούμερανγκ. Ταξίδια δεν θα εξελιχθούν ομαλά και πιθανόν να συνοδευτούν από ατυχήματα, το αυτοκίνητό σας μπορεί να χαλάσει. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, προσοχή στα πάντα και τους πάντες.

Read More

And More