Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Αύγουστος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, ο Αύγουστος, είναι γεμάτος σημαντικά γεγονότα. Η μοίρα θα στείλει πολλά σημάδια για να σε προειδοποιήσει ή για να σε ωθήσει να ενεργήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι πιθανό να συντελεστούν αλλαγές για όλα τα ζώδια. Αυτές οι αλλαγές θα έρθουν φυσικά και αρμονικά. Αν επέμβεις, μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Γενικότερα, τα ουράνια σώματα θα είναι με το μέρος σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ο χρόνος κυλά υπέρ σου. Οι πολύ ευνοϊκές κινήσεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή υπόσχονται επιτυχίες σε πολλούς τομείς. Θα πρέπει όμως κι εσύ να κοπιάσεις για να διατηρήσεις το ευνοϊκό κλίμα. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα όλες τις παραμέτρους ενός ζητήματος, πριν ενεργήσεις. Όποιος καταφέρει να καταλάβει όλες τις πτυχές, θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για επιτυχία. Στα προσωπικά σου θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για θετικές γνωριμίες, αλλά θα πρέπει να τις ξεχωρίσεις από τις άλλες, που είναι καταδικασμένες. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά θα είναι στο χέρι σου, στο τέλος του μήνα, να είσαι ευτυχισμένη.

 

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο είναι πολύ πιθανές τον Αύγουστο. Μπορεί να είναι αυτές ακριβώς που ζητούσες και νιώθεις απόλυτα προετοιμασμένη για το μέλλον. Αν δεν μπορείς να το δεις, τότε μάλλον φταίει το ότι εστιάζεις υπερβολικά σε άλλα πράγματα, που δεν σου επιτρέπουν να δεις παραπέρα. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, γιατί δεν θα σε εμποδίσει να πετύχεις αυτά που θέλεις. Οι πλανήτες σου ψιθυρίζουν να μην βιάζεσαι πάνω στον ενθουσιασμό σου. Όταν νιώσεις ότι σε πιέζει ο χρόνος, τότε ζήτα συμβουλές από κάποιο έμπιστο άτομο. Ειδικά όσον αφορά στα προσωπικά σου, μην πάρεις μονόπλευρες αποφάσεις, έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε γνωρίζουν και η άποψή τους είναι πάντα καλοδεχούμενη. Ίσως υπάρχει κάτι που δεν σκέφτηκες. Ο πλανήτης Άρης θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτόν το μήνα στο ζώδιο του Κριού. Η δύναμή του βέβαια δεν θα είναι η γνωστή καταστροφική, που ανατρέπει τα πάντα. Θα είναι ήπια και καθοδηγητική, βοηθώντας έτσι σε κάθε δύσκολη κατάσταση, ειδικά όσον αφορά στα οικονομικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι κινήσεις της Αφροδίτης θα επηρεάσουν πολύ το ζώδιο του Ταύρου αυτόν τον Αύγουστο και σε συνάρτηση με την κάθοδο του Πλούτωνα θα δημιουργηθεί ένας συνδυασμός που εγγυάται επιτυχίες στα εργασιακά και τα προσωπικά. Για αυτό χρειάζεται επαγρύπνηση ώστε να μην αποσπάται η προσοχή σου. Να θέσεις ξεκάθαρους στόχους και να αντιμετωπίζεις κάθε ζήτημα ξεχωριστά. Ίσως κάποιος συγκρουστεί μαζί σου στη δουλειά, αλλά η εύνοια των ουρανών είναι μαζί σου και δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την ουσία. Η προσήλωσή σου στη δουλειά θα δημιουργήσει και θετικές συνθήκες για άνθηση των οικονομικών σου. Είναι δύσκολο να εργάζεσαι τον Αύγουστο, μετά από μια κουραστική χρονιά, αλλά οι πλανήτες σου μιλάνε και σου λένε πως δεν θα το μετανιώσεις, καθώς τα αποτελέσματα θα φανούν στον τραπεζικό λογαριασμό σου στο άμεσο μέλλον. Άσε που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον πολύ ενδιαφέροντα, που έχει “ξεμείνει” να δουλεύει σαν εσένα αυγουστιάτικα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα αποδειχθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για το ζώδιο των Διδύμων, αλλά με αρκετές παγίδες. Αυτόν το μήνα μπορείς να εμπιστεύεσαι μόνο τους φίλους, που είναι δοκιμασμένοι χρόνια. Σε κάποια κατάσταση ανάγκης μην εμπιστευτείς κανέναν άλλο, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξαπατηθείς. Με τον Ερμή στο πλευρό σου όμως, μπορείς να πετύχεις επαγγελματικά με ό,τι καταπιαστείς, αρκεί να έχεις στο μυαλό σου ένα σχέδιο που το έχεις καταστρώσει ρεαλιστικά και μετά από λογική σκέψη. Γενικότερα έχεις εύνοια στα επαγγελματικά σου αυτόν το μήνα. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις ρίσκα. Μην πάρεις φόρα και θέσεις μη ρεαλιστικούς στόχους. Στα προσωπικά σου, όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά, εάν στις “κρίσεις” δεν λειτουργήσεις βιαστικά και κοντόφθαλμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ζητάς συμβουλές από στενούς φίλους. Τα οικονομικά σου θα υποφέρουν λίγο αυτόν το μήνα και αυτός θα είναι ένας παράγοντας άγχους, αλλά σύντομα θα επανέλθουν στα επίπεδα που νιώθεις ασφάλεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πλανήτες αυτόν το μήνα δεν θα ευνοήσουν ιδιαίτερα το ζώδιο του Καρκίνου, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς γενικότερα αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένη για τα επαγγελματικά. Η ερωτική σου ζωή βέβαια θα μπει σε δεύτερο πλάνο, αλλά δεν θα είναι πρόβλημα αυτό. Σύντομα θα συναντήσεις πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις και μερικές από αυτές θα συνδεθούν με νέες γνωριμίες. Είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο να ορίσεις ξεκάθαρα τη δική σου θέση και στάση, αλλά και να κατανοήσεις τις θέσεις άλλων ανθρώπων, μαζί με τις απόψεις και τις φιλοδοξίες τους. Φυσικά, θα πρέπει να επικεντρωθείς στην κατανόηση κυρίως εκείνων που είναι περισσότερο προσανατολισμένοι προς εσάς. Πάρε το χρόνο σου να ξεκουραστείς στα μέσα του μήνα, ώστε να έχεις γεμάτες μπαταρίες μόλις επιστρέψεις στη δουλειά. Η καλή διαχείριση των οικονομικών σου τώρα θα παίξει σημαντικό ρόλο για το άμεσο μέλλον. Κάποια χρήματα που έχεις να λάβεις καθυστερούν στο… δρόμο και μάλλον δεν θα τα δεις αυτόν το μήνα. Σχεδίασε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σου και μην παραστρατήσεις!

 

ΛΕΩΝ
Η βοήθεια του Ήλιου θα είναι υπεραρκετή για να απολαύσεις έναν αξέχαστο Αύγουστο. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η ενέργεια του Ήλιου ευνοεί τα προσωπικά πειράματα. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο βγαίνεις από το σπίτι, τόσο μεγαλύτερες είναι οι ευκαιρίες να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με ευεργετικό και ωφέλιμο τρόπο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προφανώς είναι απαραίτητο να μη συμμετέχεις σε καταστάσεις σύγκρουσης, ειδικά στην εργασία σου. Λόγω της δυσμενούς θέσης του Άρη, είναι προτιμότερο απλά να αποχωρείς και να μη συγκρούεσαι. Άφησέ τον να πιστεύει ότι αυτό είναι σημάδι αδυναμίας, αλλά θα είσαι σε θέση να αποφύγεις ένα τεράστιο πρόβλημα. Όσον αφορά στα προσωπικά σου είναι σημαντικό να μην επικεντρωθείς σε αρνητικές πτυχές του παρελθόντος ή του παρόντος. Μην στέκεσαι καθόλου στα αρνητικά. Ακόμα κι αν κάποιος σε προσβάλει, δοκίμασε την επίλυση του προβλήματος εφαρμόζοντας εποικοδομητική και ήρεμη δύναμη. Το κύριο πράγμα είναι να δράσεις γρήγορα, χωρίς να καθυστερείς, διαφορετικά αυτή η αρνητικότητα θα επανέρχεται συνεχώς. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας είναι καλός για νέες γνωριμίες και για την υλοποίηση νέων σχεδίων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χάρη στον ουράνιο προστάτη των Παρθένων, τον Ερμή, ο Αύγουστος θα είναι μια ήρεμη και σταθερή περίοδος, αν και στην πραγματικότητα θα είναι και η εποχή μερικών σημαντικών εσωτερικών αλλαγών. Δεν πρέπει να βιαστείς να κάνεις το οτιδήποτε, ειδικά όταν πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Οι φίλοι θα σου δείξουν ξανά τη δύναμη της αληθινής αφοσίωσης και οι “εχθροί” σου θα σε βοηθήσουν να αποκαλύψεις τα ταλέντα σου με απροσδόκητο τρόπο. Αυτήν την περίοδο μπορείς να κάνεις σημαντική πρόοδο στον τομέα της εργασίας, εξασφαλίζοντας κάποια ειδικά οικονομικά επιδόματα. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων υπάρχει εύνοια και μπορείς να κάνεις σημαντικές νίκες, ειδικά αν είσαι single. Παρ’ όλα αυτά, με όλη αυτήν τη θετική ενέργεια στην ατμόσφαιρα, να θυμάσαι ότι μόνο εσύ αποφασίζεις. Μην ανακυκλώνεις το παρελθόν, ζήσε στο τώρα, αντιλαμβανόμενη το παρελθόν ως μια σημαντική εμπειρία από την οποία μπορείς να μάθεις, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου μην είσαι τόσο σχολαστική, ελέγχοντας τα πάντα δέκα φορές πριν ξεκινήσεις ένα νέο project. Έλεγξε τα πάντα μία ή δύο φορές και μην σπαταλάς άσκοπα το χρόνο σου. Παρόλο που τώρα δεν έχεις κανένα να σε κυνηγάει, δεν χρειάζεται να επιβραδύνεις την παραγωγικότητά σου, αν θέλεις να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη. Γενικά, αυτή η περίοδος υπόσχεται να είναι μέτρια δυναμική, ενδιαφέρουσα και θετική.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Αύγουστος θα είναι απρόσμενα γεμάτος ενέργεια και συνεργασία για το ζώδιο του Ζυγού. Στις περισσότερες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, θα χρειαστείς τη βοήθεια ή τη συμβουλή των αγαπημένων σου προσώπων. Μαζί με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο πλευρό σου αυτόν το μήνα θα είναι και ο Ήλιος, ο οποίος συνήθως ευθύνεται για τα δυσάρεστα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Τα ουράνια σώματα θα σου δώσουν κίνητρο και δύναμη για να κυνηγήσεις την επαγγελματική σου καταξίωση. Όσοι αποφασίσουν να ξεκουραστούν και όχι να κοπιάσουν, δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα. Φυσικά και χρειάζεται χαλάρωση το καλοκαίρι, αλλά αυτός ο Αύγουστος μπορεί να “φτιάξει” επαγγελματικά και οικονομικά το χειμώνα σου. Σε γενικές γραμμές, μια ευρύτερη ματιά στα πράγματα είναι σημαντική. Όσον αφορά στα προσωπικά σου, το πιο σημαντικό είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην παίρνεις το εύκολο μονοπάτι. Τυχόν δυσκολίες στο τέλος θα σε ωφελήσουν, ειδικά στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Θα μάθεις πολλά για εσένα και για τους αγαπημένους σας. Έτσι, αυτή η περίοδος, σε κάθε περίπτωση, θα σου φέρει πολλές ενδιαφέρουσες και θετικές εξελίξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο τελευταίος μήνας της καλοκαιρινής περιόδου για το ζώδιο του Σκορπιού θα είναι γεμάτος μυστήριο, ρομαντισμό και ασάφεια. Στο πλευρό σου είναι, όχι μόνο ο κύριος ουράνιος προστάτης σου, ο Ουρανός, αλλά και η Αφροδίτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές καταστάσεις σε αυτό το στάδιο θα γίνουν αντιληπτές μέσα από ένα πρίσμα μικτών συναισθημάτων, αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα κακό. Για αυτό, για μια ακόμη φορά, η κατάσταση με τους συνδυασμούς των πλανητών αναπτύσσεται αντίθετα με τις επιθυμίες και τα σχέδιά σου σε κάποιο βαθμό. Όσον αφορά στα προσωπικά σου μπορείς να πετύχεις σημαντικά αποτελέσματα, εκπληρώνοντας τα σχέδιά σου και ξεκαθαρίζοντας τα “θέλω” και τα “πρέπει” σου μια για πάντα. Θα υπάρξουν ορισμένες αποχρώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οποιαδήποτε αρνητικότητα, ακόμη και μια καθαρά εσωτερική, μπορεί να έχει μια απίστευτα ισχυρή καταστροφική επίδραση στην πραγματικότητα που σας περιβάλλει. Επομένως, μην επιτρέπετε στον εαυτό σας ούτε την ελάχιστη αρνητική σκέψη. Αυτή η κατάσταση ισχύει επίσης και στον εργασιακό σου χώρο, αν και εδώ η αντιμετώπιση πρέπει να είναι διαφορετική. Είναι απολύτως απαραίτητο να ενεργήσεις όσο πιο αποφασιστικά μπορείς. Αυτός ο τύπος συμπεριφοράς είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν σημαντικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου ή της καριέρας σου. Τα οικονομικά οφέλη δεν θα είναι χειροπιαστά, αλλά θα έχεις κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας και ο Ερμής θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο ζώδιο του Τοξότη τον Αύγουστο του 2018. Ειδικά ο Ερμής θα είναι σε θέση να σε εκπλήσσει ενεργώντας θετικά, αντίθετα με τη συνηθισμένη αρνητική του συμπεριφορά. Ως αποτέλεσμα, τα οικονομικά σου θα βιώσουν μια μικρή άνθηση. Τα νέα επιτεύγματα, η σταδιοδρομία και η επαγγελματική εξέλιξη, η επέκταση και το άνοιγμα νέων επιχειρηματικών κλάδων ευνοούνται πάρα πολύ αυτήν την περίοδο. Φυσικά, τίποτα δεν θα συμβεί από μόνο του. Πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά, αλλά να είσαι σίγουρη ότι καμία από τις προσπάθειές σου δεν θα είναι μάταιη. Οι επενδύσεις που θα κάνεις θα πετύχουν το στόχο τους, χρειάζεσαι ένα σωστό χρονοδιάγραμμα. Σε γενικές γραμμές, αυτή η περίοδος υπόσχεται να είναι απίστευτα επιτυχημένη, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη: δεν πρέπει να ενεργείς μόνη για να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Πρέπει να βασιστείς στη βοήθεια συναδέλφων, φίλων και συγγενών. Για μερικούς Τοξότες είναι προτιμότερο να ενεργούν ανεξάρτητα. Ωστόσο, πρέπει να μάθουν να υιοθετούν μια ριζικά διαφορετική στρατηγική. Ταυτόχρονα, η εμφάνιση κοσμογονικών αλλαγών είναι απίθανη στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Ο τελευταίος καλοκαιρινός μήνας θα περάσει αρκετά ήρεμα για εσένα και τον αγαπημένο σου, χωρίς περιττά προβλήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο πλανήτης Άρης θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο στο ζώδιο του Αιγόκερου αυτόν τον Αύγουστο. Από την άλλη όμως, οι κινήσεις της Σελήνης και του Δία, που συνήθως δημιουργούν προβλήματα, αυτήν τη φορά δεν θα το κάνουν, δημιουργώντας έτσι έναν πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό δυνάμεων. Στα επαγγελματικά σου είναι σημαντικό να μην παίρνεις μεγάλα ρίσκα και να μην εξαρτάται η δουλειά σου από άλλους. Μην μπαίνεις σε πειρασμό να αλλάζεις τα σχέδιά σου βασισμένη στις συμβουλές των συναδέρφων, γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το μετανιώσεις πικρά. Δεν είναι καλή περίοδος για αλλαγές, μείνε στο πλάνο σου ο κόσμος να χαλάσει και θα δικαιωθείς. Αυτή η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για την εξομάλυνση των προσωπικών σου σχέσεων, είτε έχει να κάνει με συγγενείς, είτε με φίλους και τον αγαπημένο σου. Οι αλλαγές στο προσωπικό επίπεδο θα σταματήσουν και θα γνωρίσεις μια περίοδο στασιμότητας, που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς σε πολλά επίπεδα χωρίς βιασύνη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Αύγουστος θα είναι μια εποχή αξέχαστων εμπειριών για το ζώδιο του Υδροχόου, ειδικά επειδή τα αστέρια προβλέπουν νέες αγορές και επιτεύγματα. Λόγω της ιδιαίτερα ευνοϊκής θέσης του Ήλιου, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι ιδανικός για πολυαναμενόμενες αγορές. Επίσης, όσο μεγαλύτερη είναι η αγορά, τόσο μεγαλύτερη είναι η χαρά και τα θετικά συναισθήματα που θα σου δώσει, οπότε μην τσιγκουνευτείς τα χρήματα. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να επιδείξεις αλτρουισμό στη δουλειά σου. Όσα περισσότερα δίνεις, τόσα θα λάβεις. Το άγχος από την “τρύπα” στον προϋπολογισμό σου, θα φύγει μόνο μέσα από την αυτοπεποίθηση που θα σου δώσει η δουλειά σου και τα καλά αποτελέσματα. Επίσης, είναι καλό να περάσεις χρόνο με φίλους και συγγενείς, κατά προτίμηση σε εξωτερικούς χώρους στη φύση. Αλλά σε γενικές γραμμές, η τοποθεσία δεν έχει μεγάλη σημασία. Το κυριότερο είναι ότι όλοι πρέπει να είναι ευτυχισμένοι. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου. Κάποιος μπορεί να θεωρήσει τις πράξεις σας προκλητικές. Μην προκαλέσεις διαμάχες -προσπάθησε να επιλύσεις όλα τα προβλήματα αμέσως. Επίσης, καλό είναι να παραδέχεσαι τα λάθη σου αμέσως. Η αλαζονεία και το πείσμα μπορεί να σε καταστρέψουν. Μην παίρνεις όμως την ευθύνη για λάθη που δεν ήταν δικά σου, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν και πάλι δυσμενείς περιστάσεις, αλλά χωρίς το πανίσχυρο τρίο του Ήλιου, του Ουρανού και του Ποσειδώνα στο πλευρό σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Αύγουστος έχει την προοπτική να μετατραπεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους του τρέχοντος έτους, διότι όχι μόνο η Αφροδίτη, αλλά και ο Ερμής θα βρίσκεται στο πλευρό σου. Με άλλα λόγια, θα έχεις ισχυρούς συμμάχους στη διαδικασία επίλυσης προσωπικών και εργασιακών ζητημάτων. Η κατάσταση μπορεί να μπλεχτεί μόνο από τη δική σου έλλειψη κατανόησης. Δεν θα είναι κάθε πρόβλημα ξεκάθαρο από την αρχή. Επομένως, σε ορισμένες χρονικές στιγμές θα χρειαστεί να καθυστερήσεις τη λήψη αποφάσεων. Από την άλλη πλευρά, ο χρόνος θα λειτουργήσει ευνοϊκά τώρα για εσένα και η επιθετικότητα θα είναι ο μόνος αρνητικός παράγοντας. Μην προκαλείς ή συμβάλλεις στην ανάπτυξη συγκρούσεων, ιδιαίτερα σε όποιες συγκρούσεις σχετίζονται με τους συγγενείς σου. Δείξε υπομονή ή απλά απομακρύνσου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα φανείς αδύναμη. Εάν συμπεριφερθείς σοφά και επιστρέψεις στο πρόβλημα αφού έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα, σίγουρα θα βρεις τη λύση και οι εχθροί σου θα δαγκώσουν τις γλώσσες τους. Κάποια αναπάντεχα προβλήματα που θα εμφανιστούν στη δουλειά είναι η συγκυρία που έψαχνες για να βγεις μπροστά και να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Δώσε λύσεις και δράσε ομαδικά, κέρδισε τους συναδέρφους και τους ανωτέρους σου, είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσεις να πάει χαμένη.

Read More

And More