Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Αύγουστος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου

Πιάσαμε Αύγουστο. Πώς θα είναι ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γύρω μας, καταφέρνεις να υποδεχτείς τον νέο μήνα με χαρούμενη διάθεση, ανάγκη για αποδράσεις -έστω και μικρές- που θα σου δώσουν την δυνατότητα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου έχει τη διάθεση και την τάση να σε κυνηγά λιγάκι με υποχρεώσεις, όμως βρίσκεις τον τρόπο να ξεκλέβεις λίγο χρόνο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα οι εργασιακές υποχρεώσεις σου αυξάνονται, όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις το επίπεδο των οικονομικών σου. Στις 22/8 η Πανσέληνος σε βοηθά να διευθετήσεις εργασιακές εκκρεμότητες και να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου. Αποκτάς σημαντικούς συμμάχους που θα σε υποστηρίξουν για αυτό εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 αυξάνει τη γοητεία σου και τη δυνατότητα να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Η νέα Σελήνη στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρεις τις αποφάσεις που θέλεις. Εσύ που είσαι μόνη, το παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα βρίσκεται στο ζενίθ και η επιλογή είναι δική σου. 

Ταύρος
Αυτόν τον μήνα στο αποκορύφωμα του καλοκαιριού έχεις τη δυνατότητα και ικανότητα να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να ξεκουραστείς, αλλά και να προωθήσεις και τους επαγγελματικούς στόχους σου που σε έχουν απασχολήσει αρκετά ήδη το τελευταίο διάστημα. Η νέα Σελήνη στις 8/8 αλλά και η Πανσέληνος στις 22/8 ευνοούν τον τομέα των εργασιακών σου φέρνοντας ικανοποιητικές εξελίξεις αλλά και νέες προτάσεις. Στο χέρι σου είναι να αναλάβεις νέα καθήκοντα ακόμα και να αλλάξεις κατεύθυνση. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 12/8 κι έτσι μπορείτε να βάλετε κάτω τα πράγματα και να πάρετε τις αποφάσεις που θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και απόλαυσε το φλερτ. Προκαταλήψεις και ανασφάλειες δεν είναι για σένα. Η οικονομική σου κατάσταση συνεχίζει να σε προβληματίζει, όμως αρχίζει να διαφαίνεται ένα φως στο τούνελ κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. 

Δίδυμοι
Ο νέος μήνας κατά το μεγαλύτερο μέρος του σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με νέες ευχάριστες δραστηριότητες, να περάσεις καλά και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Η βελτιωμένη επικοινωνία σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς και να λύσεις θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λείψουν και οι στιγμές μικρών εντάσεων. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις οι οποίες όμως δεν έχουν κόστος. Φρόντισε να είσαι συνεπής στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά έτσι ώστε να σου δοθούν και οι ανάλογες ευκαιρίες. Ο Δίας με την επιστροφή του στο ζώδιο των Ιχθύων ανοίγει νέες προοπτικές που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου το πρώτο δεκαπενθήμερο σε παρακινεί να ερωτευτείς και να διασκεδάσεις. Κατόπιν από το ζώδιο του Ζυγού εντείνει τα συναισθήματα και τη συναισθηματική και εκφραστική σου γενναιοδωρία. Αν είσαι μόνη, ο μήνας είναι εξαιρετικά ευνοϊκός για σένα και δεν αποκλείεται πάνω σε μια μετακίνησή σου να γνωρίσεις το μεγάλο έρωτα.

Καρκίνος
Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου σε φέρνει στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Γενικά έχεις μπροστά σου έναν αρκετά δραστήριο μήνα, που ναι μεν καταφέρνεις να αποδράσεις ή να απέχεις κατά κάποιο τρόπο από τις πολλές υποχρεώσεις μιας και το έχεις απόλυτη ανάγκη, όμως καταφέρνεις και να ανταπεξέλθεις και στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 σε φέρνει αντιμέτωπη με τις οικονομικές ανασφάλειες σου, για αυτό και επιδίδεσαι στο κυνήγι νέων πηγών εσόδων ή στη βελτίωση της διαχείρισής τους. Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου σχεδόν το μισό μήνα και τον υπόλοιπο στο ζώδιο του Ζυγού. Και στις δυο περιπτώσεις μπορείς να απολαύσεις ταξιδάκια και μετακινήσεις με τον αγαπημένο σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Κάποιες εντάσεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα αντιμετώπισέ τες με καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, προκύπτουν ευχάριστες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Λέων
Ο μήνας των γενεθλίων σου αλλά και η νέα Σελήνη στις 8/8 στο δικό σου ζώδιο σε φέρνουν στο απόλυτο επίκεντρο καθιστώντας σε την πρωταγωνίστρια του μήνα. Καιρός να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες και πιθανές επιλογές που σου δίνουν τη δυνατότητα αλλαγών και ευνοϊκότερων προσαρμογών. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 22/8 στον άξονα σου με τον Υδροχόο ευνοεί νέες συνεργασίες και σου δίνει την ευκαιρία να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα. Πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς τις ευκαιρίες και τον τρόπο που εκφράζεσαι προκειμένου να διατηρήσεις τις συμπάθειες και τη στήριξη συνεργατών. Η διασκέδαση και το κέφι λείπουν από τη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό το μήνα μπορείς να την προσθέσεις στην καθημερινότητά σας. Αυτό θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά σας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και ίσως κεραυνοβόλοι έρωτες δεν θα σε αφήσουν να μελαγχολήσεις στιγμή.

Παρθένος
Ο μήνας ξεκινά αρκετά δυναμικά και ίσως και κουραστικά για σένα καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις παλιές εκκρεμότητες. Η νέα Σελήνη στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα σου δημιουργεί την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος και να ανοίξεις νέα κεφάλαια. Απόφυγε την ένταση που μπορεί να σου προκαλέσει αυτή η διαδικασία και αντιμετώπισε τις όποιες αλλαγές με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο η αποφασιστικότητά σου αυξάνεται. Παίρνεις βασικές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία και εξέλιξη της καριέρας σου. Απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες και προστάτευσε την ψυχολογία σου από το άγχος. Η Πανσέληνος στις 22/8 επαναφέρει παλιές προτάσεις με καλύτερες προοπτικές. Ρομαντισμός και πάθος χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μικρές χαρές και η γενναιοδωρία του αγαπημένου σου είναι αυτές που θα σε κάνουν να σκεφτείς και να νιώσεις πιο αισιόδοξα. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται και η μαγεία του λόγου σου σε κάνουν ακαταμάχητη.

Ζυγός
Αυτόν τον μήνα έχεις τη δυνατότητα να ξεκουραστείς, να διασκεδάσεις αλλά να δρομολογήσεις και τα σχέδιά σου. Η νέα Σελήνη στις 8/8 έχει θετική επίδραση επάνω σου χαρίζοντας σου ευκαιρίες τόσο σε κοινωνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Μην διστάσεις λοιπόν να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Παρασκηνιακές καταστάσεις που πιθανά πέσουν στην αντίληψη σου θα αντιμετωπιστούν καλύτερα αν εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα χρωματίζει την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Ασχολήσου ουσιαστικά με τον αγαπημένο σου, αφουγκράσου τις επιθυμίες κι ανάγκες του και να είσαι βέβαιη πως όχι μόνο θα ανταποκριθεί αλλά θα σου προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει ευκαιρίες, αρκεί να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου. Δώσε την καρδιά σου αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις προθέσεις των θαυμαστών σου. Με την είσοδο του Ερμή στο δικό σου ζώδιο στα τέλη του μήνα η δημοτικότητα σου ανεβαίνει και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Σκορπιός
Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και απαιτείται ξεκούραση και διακοπές εσύ δεν σταματάς τις αναζητήσεις και τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αναδειχθείς. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει καινούρια ξεκινήματα στα εργασιακά και ευκαιρίες να κατακτήσεις το όνειρο. Σε αυτό που θα πρέπει να είσαι προσεκτική είναι ο ενθουσιασμός και η υπερπροβολή του εαυτού σου. Η Πανσέληνος στις 22/8 δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στην υπερβολή και να δημιουργήσει μια επαναστατικότητα. Το πάθος εκτοξεύεται αυτόν τον μήνα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μπορείς να περάσεις ονειρικές στιγμές μαζί του, να ταξιδεύσεις και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί εκ νέου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις πως το παρελθόν θα σου ξαναχτυπήσει την πόρτα, όμως αυτήν τη φορά  θα αντιμετωπίσει μια πιο δυναμική και αποφασιστική προσωπικότητα και ίσως πιο γοητευτική από ποτέ.

Τοξότης
Θέλεις και επιδιώκεις να εξοικονομήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και για αυτούς που αγαπάς αυτόν το μήνα. Ένα ταξίδι ή μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα θα σου δώσουν τη δυνατότητα ξεκούρασης και αλλαγής παραστάσεων που τόσο έχεις ανάγκη. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ανεβάζει την κοινωνικότητα σου και φέρνει νέες ευκαιρίες στο δρόμο σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου δεν σταματούν έστω κι αν ακόμα είσαι διακοπές. Το μυαλό σου δεν σταματά να σκέπτεται και να αναζητά νέους τρόπους κατάκτησης των στόχων σου. Η Πανσέληνος στις 22/8 φέρνει νέες ευκαιρίες και προτάσεις που ίσως να δώσουν μια άλλη κατεύθυνση στα όνειρα και τους στόχους σου. Απολαμβάνεις στιγμές διασκέδασης, πάθους και ρομαντισμού στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αφήνεις πίσω σου καθωσπρεπισμούς και προκαταλήψεις και αφήνεις το αιώνιο παιδί που κρύβεις μέσα σου να εκφραστεί και να χαρεί. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, να δεχτείς προτάσεις φίλων για τελείως διαφορετικές δραστηριότητες, να απολαύσεις το φλερτ και να γίνεις ο κυρίαρχος του εαυτού σου.

Αιγόκερος
Οι αισθηματικές και συναισθηματικές ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια αυτόν τον μήνα και στόχος σου θα πρέπει να είναι το να επουλώσεις πληγές, να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Αντιμετώπισε τις τάσεις εσωστρέφειας σου και μην χάνεις ευκαιρίες να περάσεις καλά. Με το πέρασμα του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου αυτόν τον μήνα έρχονται αλλαγές αλλά και ευκαιρίες στον τομέα των εργασιακών σου. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες προτάσεις ή να ξεκινήσουν συζητήσεις που θα σε βάλουν στη διαδικασία αναζήτησης νέων ευκαιριών. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε μια επισημοποίηση ή μια συγκατοίκηση αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση. Η καθημερινότητα σας αποκτά νόημα καθώς υπάρχει άπλετος χρόνος για να περάσετε μαζί όμορφες στιγμές. Αν είσαι μόνη,  ένα ειδύλλιο δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σου και να φέρει τα πάνω κάτω. 

Υδροχόος
Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αυτόν τον μήνα έρχονται στο προσκήνιο. Η νέα Σελήνη στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα με τις όψεις που δημιουργεί πιθανά να δημιουργήσει εντάσεις που καλό θα ήταν να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθούν. Παρόλα αυτά η διάθεση σου είναι καλή και σίγουρα θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Η καχυποψία σου στα εργασιακά φαίνεται πολύτιμη το μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα. Έτσι θα αποφύγεις παρασκηνιακές καταστάσεις και πιθανές παγίδες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ευνοϊκότερο για αποφάσεις και αλλαγές. Συζητήσεις που θα προκύψουν και αφορούν στα οικονομικά σου δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας στον τομέα των πόρων σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 16/8 πιθανά να φέρει προστριβές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κατόπιν, που περνά στο ζώδιο του Ζυγού σαφώς τα πράγματα είναι καλύτερα. Ζήλιες και ανασφάλειες καταπολέμησε τες και μην επιτρέψεις να δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα της μοναξιάς σου.

Ιχθείς
Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την αυτοσυγκράτηση σου. Σε οικονομικά κυρίως και συναισθηματικά θέματα δεν χρειάζεται να πιέσεις τις καταστάσεις και να μην κρατάς τόσο πεισματική στάση. Ωστόσο η νέα Σελήνη στις 8/8 βοηθά στο να διευρύνεις τον κύκλο σου, να επιτρέψεις να μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που πιθανά να σε βοηθήσουν να δεις και να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με μια άλλη ματιά. Τόλμησε να πάρεις πρωτοβουλίες στα εργασιακά και να δείξεις πραγματικά τι αξίζεις. Η νέα Σελήνη δεν αποκλείεται να φέρει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στο δρόμο σου. Σε οποιαδήποτε αλλαγή μην πανικοβληθείς και μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να μειώσουν την ενέργεια σου. Διοχέτευσε το πάθος σωστά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προτίμησε τον έρωτα από τη ζήλια και την καχυποψία. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου αλλά και η παραμονή της στο ίδιο ζώδιο μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, επιφυλάσσει εκπλήξεις που αν τις διαχειριστείς σωστά μπορείς να αναμένεις τα καλύτερα.

Read More

And More