Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Δεκέμβριος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο μήνας των Χριστουγέννων είναι εδώ! Τι κέφια θα έχει; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

ΚΡΙΟΣ
Μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της και τα νέα είναι αρκετά αισιόδοξα. Ο Ήλιος στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε γεμίζει ενέργεια που εστιάζεται στον τομέα της μάθησης και σε μακρινούς, μελλοντικούς στόχους σου. Από τις 19/12 η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον τομέα της καριέρας σου και ξαφνικά αυτό που σκέφτονται οι άλλοι για σένα γίνεται σημαντικό. Μπροστά σου ανοίγεται μια πολλά υποσχόμενη διαδρομή που ζητά όμως μετριοπάθεια, δυναμισμό και θετική οπτική. Κάποιες λανθασμένες συμπεριφορές σου μπορεί να επιβαρύνουν το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου καθώς η ανάγκη σου για ανεξαρτησία μεγαλώνει. Διατήρησε τις ισορροπίες και μην χαλάς τις εορταστικές μέρες που εμπεριέχει ο μήνας. Εάν είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου φέρνει στο δρόμο σου ευχάριστες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες. Δράση και περιπέτεια γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Νοέμβριος και το προηγούμενο διάστημα ήταν γεμάτο εκπλήξεις, όμως τον Δεκέμβριο ξεκινά μια νέα περίοδος για σένα. Το σύμπαν σου στέλνει μηνύματα οπότε μην διστάσεις να βουτήξεις στις καταστάσεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Καθώς ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 19/12 σου δίνει τη δυνατότητα να επιβάλλεσαι στη δουλειά και στις πιο στενές σου σχέσεις. Από τις 11 έως τις 25 του μήνα θα πρέπει ωστόσο να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου με υγιείς και όχι χειριστικούς τρόπους. Μια νέα πρόταση στα εργασιακά φαίνεται να είναι αρκετά ελκυστική και προσοδοφόρα καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να αναδειχθείς αλλά και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση που τόσο σε ταλαιπώρησε. Εμπιστεύεσαι επιτέλους τον ερωτικό σύντροφό σου και η συναισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μια τάξη ασφάλειας. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ξαφνική και αναπάντεχη μπορεί να σε οδηγήσει σε μια βαθιά, καρμική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εστίασή σου αυτόν τον μήνα θα είναι στη σύνδεση, καθώς οι πλανήτες στον ουρανό ενεργοποιούν τους τομείς του χάρτη σου που αφορούν στις σχέσεις. Αν ψάχνεις για μια νέα αρχή η ισχυρή έκλειψη στις αρχές σχετικά του μήνα, σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχουν ρίζες στο παρελθόν, να δώσεις λύσεις έτσι ώστε να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και η εύρεση μιας ισορροπίας μεταξύ της αυτονομίας και της εξάρτησης σε βοηθά να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και παράλληλα να σεβαστείς και τα όρια των άλλων. Η συναναστροφή σου στα εργασιακά με άτομα μιας υψηλότερης πνευματικής στάθμης θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες που στο βάθος ονειρεύεσαι, αλλά δεν έχεις τολμήσει να διεκδικήσεις. Απόλαυσε τον έρωτα με όλη σου τη δύναμη και θέσε νέες βάσεις στη συναισθηματική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το να έχεις αυτόν τον μήνα την Αφροδίτη και την Ήρα στον 7ο οίκο των συνεργασιών σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να δεσμευτείς. Αλλά καθώς η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 19/12 κάθε είδους αμφιβολία εισβάλλει στο μυαλό σου. Ωστόσο επειδή πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη διέλευση μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Έχεις χρόνο στη διάθεσή σου, για αυτό άσε κάποια πράγματα να εξελιχθούν πρώτα. Η εμπιστοσύνη που σου δείχνουν συνεργάτες και ανώτεροι στα εργασιακά ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια και την παραγωγικότητά σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές και απαιτητικές, όμως καταφέρνεις να εξοικονομήσεις χρόνο για διασκέδαση και ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Οι πράξεις σου θα μπορούσαν κάλλιστα να επιφέρουν τις ηγετικές σου ικανότητες στην επιφάνεια. Προσελκύεις και απολαμβάνεις εύκολα την αγάπη, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες αυτόν τον μήνα. Ιδιαίτερα οι μέρες των εορτών είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τη συναισθηματική σου ζωή.

ΛΕΩΝ
Μετά την ένταση του Νοεμβρίου είσαι έτοιμη να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Τον Δεκέμβριο φωτίζονται οι περιοχές του χάρτη σου που σχετίζονται με τη διασκέδαση και τη φιλία, για αυτό επωφελήσου από αυτήν την ενέργεια και φρόντισε να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον χαρούμενο και εορταστικό μήνα. Μόλις η Αφροδίτη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στον 6ο ηλιακό σου οίκο της καθημερινής σου ρουτίνας είναι καιρός να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να κρατήσεις ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι και νιώθεις να σε ικανοποιεί. Σε μια ατμόσφαιρα εντελώς απαλλαγμένη από εντάσεις και πολιτικές στα εργασιακά, μπορείς να εφαρμόσεις τις ιδέες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να κατανοήσει τις προσωπικές υποχρεώσεις σου και να ρίξει νερό στο κρασί του, όμως πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Έχεις χρόνο στη διάθεσή σου για να του αφιερώσεις χρόνο. Εάν είσαι μόνη, λίγη περισσότερη κοινωνικότητα τις μέρες των γιορτών θα προσθέσει ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι ένας σημαντικός μήνας για σένα ο Δεκέμβριος, καθώς μέσα από τα λάθη θα τονιστούν σημαντικά θέματα της ζωής σου. Το τέλος ενός οικιακού έργου ή μιας κατάστασης θα μπορούσε να φτάσει ξαφνικά κατά την Ηλιακή έκλειψη στις 3/12. Δυο βδομάδες αργότερα η Πανσέληνος των Διδύμων σε φέρνει στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να δεχτείς ή να ολοκληρώσεις μια ενδιαφέρουσα πρόταση για δουλειά. Το συνετό βέβαια θα ήταν να κάνεις ένα δεύτερο έλεγχο στα δεδομένα σου προτού προχωρήσεις μπροστά. Υποστήριξε τα οικονομικά συμφέροντά σου χωρίς να γίνεις επιθετική ή να προκαλέσεις συγκρούσεις. Μπορείς να διεκδικήσεις τα ζητούμενά σου με ήρεμο και διπλωματικό τρόπο. Κάποιες υποψίες ή μια καχυποψία απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και ψυχρότητα μεταξύ σας. Προτίμησε να απολαύσεις αυτόν τον γιορτινό μήνα, βάζοντας νέους στόχους για τη συναισθηματική σου ζωή και τον νέο χρόνο που όλο και περισσότερο πλησιάζει. Εάν είσαι μόνη, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα φέρνει συναρπαστικές εμπειρίες και γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δεκέμβριος έχει ανάμεικτες ενέργειες. Ενώ η αρχή του μήνα μπορεί να είναι χαλαρή και εύκολη, το δεύτερο μισό του μήνα έρχεται με δυσκολίες αλλά και με την ευκαιρία να μεταμορφωθείς και να θεραπευτείς. Καθώς ο Χείρωνας ενεργοποιείται στον τομέα των σχέσεων σου, παλιά, παρελθοντικά ζητήματα επανεμφανίζονται ως ευκαιρία για να τα ξεπεράσεις. Την ίδια περίοδο η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον οικιακό σου τομέα φέρνει μια περίοδο έξι εβδομάδων που θα σου ζητήσει να αναθεωρήσεις ή να επαναπροσδιορίσεις της κατάστασης της ζωής σου, ώστε να βρεις τη συναισθηματική και πνευματική υποστήριξη που χρειάζεσαι. Νέες συζητήσεις και επαφές στα εργασιακά σου δίνουν τη δυνατότητα να πλησιάσεις περισσότερο τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Δραστήρια και ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η συναισθηματική σου ζωή. Νέες γνωριμίες σε συνεπαίρνουν και η σχέση με τον αγαπημένο σου αναζωπυρώνει το πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ενέργεια του Δεκεμβρίου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στην πιο απτή πλευρά της ζωής σου. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κυβερνά τον οίκο των χρημάτων σου, φέρνοντας μια νέα αρχή στη σύνδεσή σου με τον υλικό κόσμο. Μεταμορφώνεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και ανταλλάσεις πληροφορίες και καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον τομέα της επικοινωνίας σου είσαι έτοιμη για άλλη μια αναμόρφωση. Είτε γραπτά, είτε προφορικά τα λόγια σου έχουν δύναμη, για αυτό μην αφήνεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ο μήνας επίσης είναι ευνοϊκός για τις κινήσεις σου στα εργασιακά. Έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι από συνεργάτες αρκεί να αποφύγεις στιγμές έντασης μαζί τους. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της καθώς έχεις όλη τη διάθεση να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να περάσεις μαζί του τις εορταστικές μέρες. Εάν είσαι μόνη, πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και να είσαι βέβαιη πως με την ενισχυμένη σου γοητεία δεν πρόκειται να σου αντισταθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ώρα σου να λάμψεις έφτασε και με τον Ήλιο να φωτίζει το ζώδιό σου οδεύεις στο μέλλον με μια αίσθηση αναγέννησης. Η Ηλιακή έκλειψη στις αρχές του μήνα είναι η χρυσή σου ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι εκ νέου, επομένως μην χάσεις την ευκαιρία να βάλεις τα πρώτα γερά θεμέλια για τη χρονιά που έρχεται. Στις 13/12 ο δραστήριος Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου προαναγγέλλοντας μια περίοδο έξι μηνών που μπορείς να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης συμβαίνει στον οικονομικό σου τομέα, για αυτό για ένα διάστημα επίσης έξι βδομάδων απόφυγε τα έξοδα. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά σου δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος. Κινήσου με προγραμματισμό και προστάτευσε τις σχέσεις με συναδέλφους. Απολαμβάνεις τον εορταστικό μήνα με τον αγαπημένο σου με ευχάριστες και νέες δραστηριότητες. Εάν είσαι μόνη, η ψυχολογία σου σε σχέση με τα συναισθηματικά σου έχει τα πάνω και τα κάτω της. Τη μια στιγμή ενθουσιάζεσαι και την άλλη απογοητεύεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αξιοποίησε στο έπακρο την αυξημένη ενέργεια που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό από τις αρχές του μήνα. Καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο στις 21/12 έρχεσαι στο προσκήνιο, ωστόσο επειδή η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της επίσης στο δικό σου ζώδιο θα νιώσεις την ανάγκη να βουτήξεις βαθιά στα κίνητρα και τις επιθυμίες σου. Από τώρα και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου οι πλανήτες σε ωθούν να ξανασκεφτείς τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράς με τον έξω κόσμο. Οι προοπτικές της καριέρας σου είναι εξαιρετικές και ο τρόπος που χειρίζεσαι τις καταστάσεις σου δίνει τη δυνατότητα να αποκομίσεις το βέλτιστο όφελος. Παρά τη σκληρή δουλειά και την κούραση οι ανταμοιβές θα σε αποζημιώσουν. Η σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται πιο στοργική και συντροφική και ίσως να πάρετε από κοινού μια απόφαση που αφορά στο μέλλον της σχέσης ή να θελήσετε να αποκτήσετε έναν απόγονο. Εάν είσαι μόνη, νέες ερωτικές περιπέτειες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί να μην ξεκινήσεις μια σχέση όμως και η περιπέτεια σου αρκεί. Ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα του παρελθόντος κρίνεται απαραίτητο και θα σου επιτρέψει να κάνεις νέα ξεκινήματα λίγο αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς να χαρείς αυτόν τον μήνα καθώς τα εμπόδια και η ένταση γίνονται παρελθόν. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 19 του μήνα στον τομέα του υποσυνείδητου νου σου και μπορείς να αρχίσεις να έχεις σοβαρές ερωτήσεις για το μέλλον, κίνητρα και στόχους. Σκάψε βαθιά μέσα σου αυτόν τον μήνα, αλλά απόφυγε να κάνεις σημαντικές κινήσεις και να πάρεις αποφάσεις καθώς δεν είναι η ώρα τους. Τα καλύτερα νέα του μήνα είναι ότι ο Δίας ετοιμάζεται να φύγει από το ζώδιό σου στις 28/12 κάτι που μπορεί να συμπέσει με ένα απροσδόκητο δώρο που θα σου δώσει χαμόγελο κι έτσι να υποδεχτείς τη νέα χρονιά. Νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και δέχεσαι την υποστήριξη ανώτερων και συνεργατών. Σου δίνονται νέες κατευθύνσεις που θα σου επιτρέψουν να ορίσεις την ακριβή πορεία σου. Το πορτοφόλι σου δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση για αυτό απόφυγε σπατάλες και έξοδα. Μπορείς να αποκαταστήσεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τον συμπεριλάβεις στα σχέδια, τις ιδέες και τις σκέψεις σου. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με ευκολία.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο μήνας ξεκινά με έντονη κινητικότητα καθώς ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα της καριέρας σου. Ωστόσο η έκλειψη στις 3/12 σε καλεί να σκεφτείς ή να επαναπροσδιορίσεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης επηρεάζει τον 11ο οίκο των φιλιών σου, οπότε προετοιμάσου για μια περίοδο έξι εβδομάδων για να επαναξιολογήσεις μερικούς από τους δεσμούς και τις σχέσεις σου. Δυο μέρες πριν το τέλος του χρόνου ο Δίας περνά στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου την ενέργεια και το θάρρος να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου προκειμένου να αποφύγεις ένα παρασκήνιο ή μια παγίδα στα εργασιακά. Έντονο πάθος εμπεριέχει ο μήνας που κάποιες στιγμές μπορεί να σε οδηγήσει σε ζήλια και κτητικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εμπιστεύσου τον περισσότερο και χαρείτε τις γιορτινές μέρες μονιασμένοι. Εάν είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε καταστάσεις και πρόσωπα που δεν πρέπει, κυρίως αν αυτές συνδέονται με το παρελθόν.

Read More

And More