Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Φεβρουάριος 2023: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Φεβρουάριος. Πώς θα είναι ο καινούριος μήνας αστρολογικά; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τον Δία στο ζώδιό σου δεν σου λείπει το πνεύμα και ειδικά τώρα, που αισθάνεσαι περιτριγυρισμένη και υποστηριζόμενη στις πρωτοβουλίες σου, από στενούς και πιστούς φίλους. Ο Ερμής ανακινεί νέα έργα και σου επιτρέπει να συγκεντρώσεις υποστήριξη στα συναρπαστικά επαγγελματικά σχέδιά σου. Ο Δίας σε προσκαλεί να ανοίξεις νέα πεδία δράσης και να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο επέκτασης. Ξεχειλίζοντας από ενέργεια εργάζεσαι για την επιτυχία των έργων σου και μοιράζεσαι με τους γύρω σου μια ευχαρίστηση που διατηρεί τον ενθουσιασμό σου. Η Αφροδίτη ενισχύει τον μαγνητισμό σου και αυξάνει τη δίψα σου για αγάπη και συνύπαρξη. Σε μια σχέση η οποία βρίσκεται σε χειμερία νάρκη είναι η στιγμή να εκφράσεις και να διεκδικήσεις αυτά που πραγματικά πιστεύεις. Εάν είσαι μόνη, είσαι έτοιμη να μπεις σε νέες περιπέτειες και να αναθεωρήσεις αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά από μια νέα σχέση. Η εφαρμογή των στρατηγικών σου στα οικονομικά θα αποδώσει στο τέλος, όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο.

Ταύρος
Αυτόν τον μήνα θα πρέπει να αναλάβεις τις επαγγελματικές σου ευθύνες και κάποιες από εσάς θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από δραστηριότητες που καταλήγουν να καταπίνουν την ελευθερία σας. Αφιέρωσε χρόνο για να καταμερίσεις τους υποστηρικτές σου και να ελέγξεις το back up σου πριν ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εξέλιξης. Ο Δίας σε προκαλεί να είσαι τολμηρή σε ορισμένες από τις προετοιμασίες που πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, καθώς οι προοπτικές σου γίνονται πιο ξεκάθαρες. Προτίμησε μια πιο στοχαστική προσέγγιση των γεγονότων και ανάλυσε τα ασυνείδητα συναισθήματά σου πριν επενδύσεις σε μια νέα επιχείρηση ή εγχείρημα. Υπάρχουν πολλές ελκυστικές προοπτικές για τη συναισθηματική σου ζωή. Ωστόσο πάρε την απαραίτητη απόσταση από τον αγαπημένο σου για να αξιολογήσεις τη σταθερότητα της σχέσης σου. Εάν είσαι μόνη, λαχταράς να συνδεθείς με τους άλλους, να βρεις την αδελφή ψυχή σου και να δεις ένα λαμπρό μέλλον. Βεβαιώσου ότι οι επιλογές σου είναι σύμφωνες με αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου.

Δίδυμοι
Καλά υποστηριζόμενη και περιτριγυρισμένη από γεγονότα ανοίγεις τα φτερά σου χωρίς τίποτα να μπορεί να σε ενοχλήσει. Ο Δίας υποστηρίζει κάθε πρωτοβουλία σου και σου ανοίγει το μέλλον όπως ελπίζεις και ονειρεύεσαι. Μπορείς να επιταχύνεις τις κινήσεις σου και να οδηγήσεις το πεπρωμένο σου στον σωστό δρόμο. Αυτή η αισιοδοξία υποστηρίζεται από ένα μάλλον ενθουσιώδες οικονομικό κλίμα. Η Αφροδίτη θέτει τις βάσεις για τις βέλτιστες συνεργασίες σταδιοδρομίας και η νέα Σελήνη του μήνα, δίνει σαφήνεια στο όραμα που θέλεις να ακολουθήσεις. Ανεξάρτητα από το πόσο στεναχωρημένη έχεις νιώσει τους τελευταίους μήνες καλείσαι να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να αναλάβεις δράση. Η υποστήριξη του αγαπημένου σου είναι δεδομένη και αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να πάρεις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, κινείσαι σε κύκλους που ευνοούν τα νέα ξεκινήματα για αυτό κράτα τα μάτια σου ανοιχτά.

Καρκίνος
Ενώ ο Ήλιος κινείται με αυτοπεποίθηση στον τομέα των συναισθηματικών σου δεσμών, οι πιο στενές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Κοινοί πόροι πιθανότατα έχουν επίσης τραβήξει την προσοχή σου. Γύρω στις 5/2 όταν η Πανσέληνος πέφτει στον τομέα των χρημάτων σου, γνωρίζεις διαισθητικά ότι είναι η ώρα να αντιμετωπίσεις ένα ζήτημα που σχετίζεται με τα περιουσιακά σου στοιχεία ή τα κέρδη σου. Ίσως είναι καιρός να πεις “ναι” σε μια νέα πηγή εισοδήματος ή να ασχοληθείς με ένα οικονομικό θέμα που εκκρεμεί καιρό. Το να είσαι ανοιχτή ακόμα και στις πιο απαιτητικές συζητήσεις ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου. Γύρω στις 20/2, η νέα Σελήνη στον τομέα της περιπέτειας σου, σου δίνει κίνητρο να θέσεις μια φιλόδοξη πρόθεση σχετικά με την ανάπτυξη και την έξοδο από τη ζώνη άνεσής σου. Από τις 20/2 έως τις 16/3 η Αφροδίτη υποστηρίζει τις προσπάθειες σου τόσο στην συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, μην διστάσεις να επενδύσεις στον εαυτό σου και να ρίξεις τα βέλη σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Ως κυβερνήτης σου ο Ήλιος κινείται με αυτοπεποίθηση στον Υδροχόο και στη ζώνη της συνεργασίας σου και εστιάζεις περισσότερο στις σχέσεις σου με το ξεκίνημα του μήνα. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 5/2 θα μπορούσαν να είναι αρκετά συναισθηματικές, αλλά η αντιμετώπιση οποιουδήποτε συναισθήματος μπορεί να αποδειχθεί παραγωγική και διαφωτιστική. Θα βοηθήσει επίσης το γεγονός ότι αμέσως μετά ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα κινηθεί στον τομέα της συνεργασίας σου -από τις 11/2 έως τις 2/3- υποστηρίζοντας τις προσπάθειές σου, το να μιλήσεις για τα οράματα σου, να ακούσεις έναν φίλο ή την προοπτική ενός συναδέλφου και να ενισχυθεί η αμοιβαία κατανόηση. Γύρω στις 20/2 η νέα Σελήνη στον τομέα της οικειότητας σου σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου που σχετίζεται με τους κοντινότερους και αγαπημένους σου δεσμούς και τους κοινούς πόρους. Στις 22/2 όταν ο Ερμής σχηματίζει μια εναρμονισμένη γωνία για να φτάσει στον Άρη στον τομέα των μακροπρόθεσμων επιθυμιών σου, θα νιώσεις ότι είναι ανοιχτός ο δρόμος για έναν στόχο που εξερευνούσες και συζητούσες στην καθημερινότητα σου. Σε ερωτικό επίπεδο, ίσως είναι καιρός να δεις κατάματα κάποιες καταστάσεις και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Παρθένος
Καθώς ξεκινά ο μήνας, ο αγγελιοφόρος πλανήτης Ερμής προχωρά στον τομέα της αυτοέκφρασής σου και αισθάνεσαι ευγνώμων για τις μέχρι σήμερα προσπάθειές σου και ακούς την εσωτερική σου φωνή. Γύρω στις 5/2, η Πανσέληνος πέφτει στον τομέα της πνευματικότητας και των ονείρων σου, τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν προτεραιότητές σου. Το ίδιο και η ανάγκη σου για ξεκούραση και επαναφόρτιση. Ένα time out από τη φασαρία για να φροντίσεις το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σου θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά παραγωγικό. Μπορεί να σε βοηθήσει το να γνωρίζεις ότι από τις 11/2 έως τις 2/3 ο Ερμής θα κινείτε στη ζώνη της ευεξίας σου. Καθώς ο Ήλιος περνά στον τομέα της συνεργασίας σου -από τις 18/2- θα αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τους δεσμούς σου και  για την προώθηση των στόχων σου. Σχεδίασε συναντήσεις και επεξεργάσου τις φιλοδοξίες σου για να οδηγηθείς στη γραμμή τερματισμού πιο γρήγορα και ίσως πιο διασκεδαστικά. Οι στενότερες σχέσεις σου ενισχύονται επίσης από την Αφροδίτη που περνά στον τομέα της οικειότητας σου, από τις 20/2 έως τις 16/3. Είναι μια όμορφη στιγμή για να μιλήσεις για τα βαθιά σου συναισθήματα, να ανακαλύψεις τι θέλεις πραγματικά από τη σεξουαλική σου ζωή και τι κυρίως σε εμποδίζει να συνδεθείς.

Ζυγός
Ήσουν συνεχώς με το βλέμμα προς τα πίσω, ειδικά στις οικογενειακές υποθέσεις σου, εξαιτίας των ανάδρομων κινήσεων του περασμένου μήνα. Ο Φεβρουάριος όμως σε βοηθά να ξεκολλήσεις και να φροντίσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις. Για αρχή καλά θα κάνεις να στηριχθείς σε φίλους και συναδέλφους, γύρω στις 5/2 όταν η Πανσέληνος πέσει στη ζώνη δικτύωσης σου. Το να μοιράζεσαι τις νίκες και τις προκλήσεις σου με τους άλλους μπορεί να θρέψει τη συναισθηματική σου ευεξία τώρα περισσότερο από ότι συνήθως, ενώ παράλληλα ενισχύει τις πλατωνικές σου σχέσεις. Στη συνέχεια, από τις 11/2 έως τις 2/3, μετά από τόσες βδομάδες στη ζώνη του σπιτιού σου, ο αγγελιοφόρος Ερμής προχωρά επιτέλους στη ζώνη της αυτοέκφρασης και του ρομαντισμού σου, κάτι που μπορεί να τονώσει τη δημιουργικότητα και το φλερτ. Στις 16/2 ο Ήλιος ζευγαρώνει με τον σοβαρό Κρόνο, κάτι που θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να ορίσεις μια σχέση ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο για μια δημιουργική προσπάθεια. Γύρω στις 20/2 η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να φροντίσεις τον εαυτό σου, καθώς και την ευεξία του μυαλού και του σώματος σου. Από την ίδια μέρα, ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη, θα κινηθεί στη ζώνη της συνεργασίας σου προσφέροντάς σου περισσότερη χαρά και ευχαρίστηση.

Σκορπιός
Τους τελευταίους μήνες ένιωθες κολλημένη, αλλά τώρα νιώθεις πιο ανανεωμένη και συγκεντρωμένη, ειδικά όταν πρόκειται να συνδεθείς με τους φίλους και τους αγαπημένους σου. Η εποχή του Υδροχόου τραβά την προσοχή στη ζωή στο σπίτι σου και γύρω στις 5/2 η Πανσέληνος στον τομέα της καριέρας σου σε προκαλεί να αναλογιστείς τις τρέχουσες ισορροπίες ή την έλλειψη αυτών. Θα μπορούσες να θέσεις αυστηρότερα όρια και να λάβεις θέση για τις ανάγκες σου σε κάθε τομέα της ζωής σου και επειδή το φεγγάρι σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Ουρανό -τον πλανήτη της αλλαγής- στον τομέα της συνεργασίας σου, θα μπορούσε να είναι η στιγμή για μια σημαντική ανακάλυψη. Στη συνέχεια, ενώ ο Ερμής κινείται στη ζώνη του σπιτιού σου από τις 11/2 έως τις 2/3, μπορείς να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα τις οικιακές υποχρεώσεις σου μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 15/2 η γλυκιά Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα στον ρομαντικό σου τομέα, κάτι που θα μπορούσε να φέρει μια ονειρική, πνευματικά ικανοποιητική, ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή. Θα είσαι ακόμα πιο συμπονετική απ’ ότι συνήθως με τους αγαπημένους σου, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να φοράς ροζ γυαλιά, οπότε θα πρέπει να προσέχεις ώστε να μην είσαι πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Τοξότης
Αυτόν τον μήνα, χάρη στον Ερμή και τον Άρη που κινούνται σε ορθή πορεία και με φουλ ταχύτητα, μπορείς να κάνεις περισσότερα και δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη από το συνηθισμένο. Στην πραγματικότητα με την Πανσέληνος γύρω στις 5 του μήνα, στον τομέα της περιπέτειάς σου, θα αναγκαστείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για να εκμεταλλευτείς σωστά μια ευκαιρία που θα σε οδηγήσει σε ένα τολμηρό και ασυνήθιστο μονοπάτι. Σκέψου μήπως επιδιώξεις ένα ταξίδι ή να δοκιμάσεις ένα προκλητικό μάθημα προπόνησης που απαιτεί να βελτιώσεις νέες δεξιότητες. Η μάθηση είναι πραγματικά ένα μεγάλο θέμα για σένα αυτόν τον μήνα, χάρη στον αγγελιοφόρο Ερμή στο τομέα της επικοινωνίας σου, από τις 11/2 έως τις 2/3. Στη συνέχεια, όταν ο Ήλιος αρχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων και στον τομέα του σπιτιού σου, μπορείς να βρεις τρόπους να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που θα αποδειχθεί αναζωογονητικό. Γύρω στις 20/2, η νέα Σελήνη πέφτει στον ίδιο τομέα και το να ξεκαθαρίσεις έναν στόχο που σχετίζεται με τη ζωή στο σπίτι -όπως μια μετακόμιση ή τη θεραπεία παλιών πληγών από ένα μέλος της οικογένειας. Αυτό μπορεί να σε προετοιμάσει για ευχάριστα αποτελέσματα περίπου έξι μήνες αργότερα. Η Αφροδίτη από τις 20 του μήνα περνά στον τομέα του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πιο έντονο παιχνίδι στην ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερος
Λογικά τον προηγούμενο μήνα θα είχες προετοιμαστεί και αναθεωρήσει τις στρατηγικές σου για την προώθηση των σχεδίων σου. Τώρα επιτέλους ο Φεβρουάριος σου προσφέρει έναν ανοιχτό διάδρομο για να απογειώσεις τα όνειρά σου. Πρώτα, όμως, γύρω στις 5 του μήνα, η Πανσέληνος στη ζώνη της οικειότητάς σου, απαιτεί να αντιμετωπίσεις αρκετά βαριά συναισθήματα που σου προκαλεί μια στενή σχέση. Η εποχή των Ιχθύων φωτίζει την κοινωνική σου ζωή και η νέα Σελήνη εκεί, στις 20/2, σου δίνει μια υπέροχη ευκαιρία να δεσμευτείς και να μάθεις κάτι νέο, ιδανικά δίπλα σε φίλους και συναδέλφους. Παράμεινε συγκεντρωμένη στα επαγγελματικά, καθώς θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση στα θέματα καριέρας. Τυχόν συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου θα εξομαλυνθούν και σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε πράγματα μαζί που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα γνωριμία στη ζωή σου, πιθανά μέσα από μικρά σύντομα ταξιδάκια ή αποδράσεις.

Υδροχόος
Με την εποχή των γενεθλίων σου σε πλήρη εξέλιξη θα μπορούσες να νιώσεις απόλυτα εστιασμένη στο μέλλον. Αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια στους αγαπημένους σου. Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να απαιτήσουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή γύρω στις 5/2, όταν η Πανσέληνος βρίσκεται στον τομέα της συνεργασίας σου. Είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με κάποιον που διαφωνείς με την απόψεις και πεποιθήσεις του. Σε αυτήν την περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τα κίνητρα του και ίσως να συμβιβαστείς. Στην πραγματικότητα, επειδή το φεγγάρι έρχεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της ξαφνικής αλλαγής, η προθυμία να είσαι πιο ευέλικτη θα μπορούσε πραγματικά να οδηγήσει σε μια χαρούμενη στιγμή. Από τις 18/2, ο Ήλιος κινείται στον τομέα των οικονομικών σου και ίσως είναι μια καλή ιδέα να αναζητήσεις τρόπους βελτίωσής τους. Από τις 20/2 η Αφροδίτη κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου, δίνοντας έμφαση στη φιλία. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, αυτή η περίοδος είναι εκπληκτική για να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα.

Ιχθείς
Η εποχή των γενεθλίων σου βρίσκεται στον ορίζοντα, αλλά για τις δυο πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου με τον Ήλιο να διασχίζει τον τομέα της πνευματικότητας σου, μπορεί να νιώσεις λίγο “νυσταγμένη”. Ωστόσο σημείωσε όποιες ζωντανές ιδέες και επιθυμίες αναδύονται, ανεξάρτητα από το πόσο παράξενες μπορεί να φαίνονται, γιατί είναι πιθανό να οδηγήσουν σε μια συναρπαστική νέα φιλοδοξία. Η ευεξία σου είναι επίσης βασικός άξονας στις αρχές αυτού του μήνα, δεδομένου ότι η Πανσέληνος πέφτει στον τομέα της υγείας σου. Αν θέλεις να αναθεωρήσεις τυχόν προβληματικά μοτίβα που επηρεάζουν τη ζωτικότητα και την ευεξία σου, μπορεί να ξεκινήσεις να καλλιεργείς πιο υγιεινές συνήθειες. Από τις 18/2 ξεκινά η εποχή σου, καθώς ο Ήλιος διασχίζει το ζώδιό σου μέχρι τις 20/3. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει στα ύψη και θα νιώσεις ότι είσαι η πρωταγωνίστρια. Μόλις δυο μέρες μετά την κίνηση του Ήλιου μπορείς να επωφεληθείς από την ετήσια, μαγική νέα Σελήνη. Σκέψου τα όνειρα που γεννήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και καθόρισε τι από αυτά αξίζει να γίνει συγκεκριμένος στόχος, στον οποίο μπορείς να εργαστείς με ευχαρίστηση. Με την Αφροδίτη στη ζώνη των χρημάτων σου από τις 20/2 προβλέπονται νέες πηγές εισοδήματος, αλλά και νέοι έρωτες.

Read More

And More