Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις – Μάιος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου…

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο μήνας θα φέρει μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς. Αντικρουόμενες ενέργειες θα γεμίσουν το πεδίο και ενώ από τη μία θα αναζητάς σταθερότητα στη ζωή σου, από την άλλη θα γνωρίζεις επίσης ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να γκρεμίσεις όσα νόμιζες δεδομένα. Οι αλλαγές θα ξεκινήσουν στις 15 Μαΐου. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει τη δυνατότητα να “χτίσεις” για το μέλλον. Θέλεις οικονομική και προσωπική ασφάλεια και αυτή η συγκυρία ευνοεί την υλοποίηση σχεδίων προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το μεγάλο γεγονός του μήνα όμως είναι η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο για πρώτη φορά μετά από 84 χρόνια την ίδια ακριβώς μέρα. Πως είναι δυνατό εσύ να χτίζεις τη μελλοντική σου σταθερότητα και ο Ουρανός, ο πλανήτης της αστάθειας, της επανάστασης και της απελευθέρωσης, να βρίσκεται στον Ταύρο; Και όμως, κατά τη διάρκεια της κίνησης του Ουρανού στον Ταύρο από σήμερα μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου, θα δεις ξεκάθαρα τα εμπόδια που έχεις στο δρόμο σου και θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις. Τα χρήματα, τα ταλέντα, οι αξίες και η σωματική υγεία θα βρίσκονται σε κατάσταση ανοικοδόμησης αυτήν την περίοδο, με μια νέα αρχή να φαίνεται στον ορίζοντα. Δεν θα είναι εύκολο να το χειριστείς, πάρε μια βαθιά ανάσα, βγάλε τα παπούτσια σου και περπάτησε στην άμμο για να αποφορτιστείς και να συνδεθείς με τη φύση, όπως κάνουν οι Ταύροι. Προσπάθησε να είσαι έτοιμη για τις αλλαγές που έρχονται. Μια βόλτα στο πάρκο, στο βουνό, όλα αυτά θα σε βοηθήσουν πολύ αυτόν το μήνα.

Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο στις 17 Μαΐου και αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης της φιλοδοξίας εστιάζει τώρα στα μεγάλα ιδανικά, τις συνεργασίες και τις ανθρωπιστικές ανάγκες. Οτιδήποτε βάλεις σε εφαρμογή εκείνη την περίοδο θα δοκιμαστεί μελλοντικά, όταν γίνει ανάδρομος ο Άρης, δηλαδή στις 28 Ιουνίου. Τέλος, η πανσέληνος στον Τοξότη στις 29 Μαΐου θα σε βοηθήσει να δεις με καλύτερη προοπτική τη μεγάλη εικόνα και να συγκεντρωθείς σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.

 

ΚΡΙΟΣ
Αυτός ο μήνας σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές και εσύ σαν Κριός φυσικά δεν κρατιέσαι με τίποτα! Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου τα τελευταία χρόνια και έχει συμβάλλει αρκετά στις προσωπικές επιλογές σου. Στις 15 Μαΐου ο Ουρανός φεύγει από το ζώδιό σου και θα έχεις την ευκαιρία να δεις όσα συμβαίνουν στη ζωή σου με ηρεμία και περισσότερη γαλήνη. Η Νέα Σελήνη την ίδια μέρα θα ωφελήσει όποια σχέδια έχεις βάλει σε λειτουργία για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα οφέλη θα είναι άμεσα, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα υπάρχουν στιγμές που θα πιεστείς οικονομικά, οπότε είναι σημαντικό να χειριστείς σωστά όσους πόρους διαθέτεις.
Ο πλανήτης Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο στις 16 Μαΐου και σαν κυρίαρχος επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο ρόλος σου σε ομαδικές εργασίες γίνεται μεγαλύτερος και πιο σημαντικός και μέσω της ομαδικής δουλειάς γίνεται ευκολότερο να πετύχεις τους στόχους σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν και σαν Ταύρος δεν αντέχεις τις αλλαγές, ετοιμάσου για το μήνα των μεγάλων αλλαγών! Το σύμπαν αποφάσισε ότι πρέπει να ανασκουμπωθείς και να βγεις επιτέλους από το “ασφαλές” καβούκι σου. Αυτό φυσικά είναι μια ολόκληρη διαδικασία, που παίρνει χρόνο. Αυτόν το μήνα όμως θα πάρεις το “βάφτισμα του πυρός”. Από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου, ο Ουρανός, ο πλανήτης του χάους και της αστάθειας θα κινείται στο ζώδιό σου και θα φέρει τα πάνω – κάτω. Είναι δύσκολο να καταλάβεις από τώρα αυτό που έρχεται, αλλά ίσως λειτουργήσει και σαν ξυπνητήρι για καλύτερα πράγματα.
Η Νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου σηματοδοτεί και κάτι νέο και συναρπαστικό όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την κίνηση του Άρη στον Υδροχόο στις 16 του μήνα θα δώσει μεγάλη ώθηση στην καριέρα και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Να θυμάσαι όμως ότι θα χρειαστεί να βγεις από τη βόλεψή σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα, που μέχρι χτες θεωρούσες ασυνήθιστα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι κινήσεις του Ουρανού αυτόν το μήνα θα σε κάνουν να τρέχεις και να μην φτάνεις. Από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου ο πλανήτης της αστάθειας θα σε κάνει να τολμήσεις και να ανακαλύψεις κάτι νέο για τον εαυτό σου. Ένα νέο ταλέντο, μια νέα κλίση που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι έχεις θα έρθει στο φως και θα δώσει νέο ενδιαφέρον. Μπορείς επίσης να αποφασίσεις να βρεις την αιτία της ανασφάλειάς σου, που σε ταλαιπωρεί και να κοιτάξεις κατάματα ό,τι και αν φοβάσαι. Αυτές οι εσωτερικές αλλαγές είναι πολλές φορές δύσκολες και αν χρειαστείς βοήθεια μη διστάσεις να τη ζητήσεις από εξειδικευμένους επαγγελματίες.
Στα προσωπικά σου από την άλλη, η πανσέληνος στις 29 Μαΐου θα σε κάνει να εστιάσεις σε μια πολύ σημαντική σχέση της ζωής σου και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Οι όποιες διαφορές σας δεν είναι τόσο σημαντικές αυτήν την περίοδο, αφού αυτό που προέχει είναι η κατανόηση και όχι η συμφωνία σε κάθε θέμα. Αυτή η περίσταση μπορεί επίσης να επηρεάσει θετικά και μια επαγγελματική συνεργασία που μόλις ξεκινά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχει μια συναρπαστική νέα ενέργεια στον αέρα αυτόν το μήνα ειδικά στο κομμάτι των φιλικών σχέσεων. Έχεις κουραστεί από τον τρέχοντα κύκλο φίλων σου; Ή έχεις κολλήσει σε μια διαδρομή όπου πραγματικά δεν έχεις καμία κοινωνική ζωή απολύτως; Αν η απάντηση σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις είναι ένα ηχηρό “ναι”, τότε είσαι τυχερή: η αλλαγή είναι στον αέρα. Στις 15 Μαΐου, η νέα Σελήνη θα πέσει στο 11ο Σώμα Φίλων, Ομάδων και Δικτύωσης. Η Νέα Σελήνη θα σε επηρεάσει θετικά και θα σε βοηθήσει να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά όμως είναι ένα σπάνιο συμβάν. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ξαφνικής αλλαγής, θα μετακινηθεί στην ίδια περιοχή του χάρτη σου, την ίδια ακριβώς ημέρα. Ο Ουρανός κινείται αργά και χρειάζεται 84 χρόνια για να περιβάλει το ζωδιακό κύκλο. Επειδή περνάει μέσα από το 11ο σπίτι σου, μεταξύ 15 Μαΐου και 6 Νοεμβρίου, μπορεί να περιμένεις λίγες φασαρίες στην προσωπική σου ζωή.
Η πανσέληνος τονίζει τη σημασία που έχει η καλή υγεία και η ευεξία σου και για αυτό θα ασχοληθείς περισσότερο με τη διατροφή και την φυσική σου κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτόν το μήνα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε ανθρώπους που συνήθως δεν θα έδειχνες. Θα παρατηρήσεις ότι ο κύκλος των φίλων σου ξαφνικά περιλαμβάνει ανθρώπους με διαφορετικό και οραματιστικό τρόπο σκέψης. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις και κάποιον ψυχολόγο. Το 11ο σπίτι έχει ονομαστεί ο χώρος του χάρτη που συνδέεται με τις ελπίδες, τις επιθυμίες και τα όνειρα. Με τον Ουρανό και τη Νέα Σελήνη να τον ενεργοποιεί, μπορείς να είσαι βέβαιη ότι μια συναρπαστική νέα κατεύθυνση πρόκειται να ανοίξει στον κόσμο σου, διευκολύνοντας το προσωπικό σου όραμα.
Στα επαγγελματικά σου τώρα, είναι πιθανό να μια αλλαγή στην εργασία σου προς το τέλος του μήνα. Η Πανσέληνος στις 29 του μήνα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αλλάξεις δουλειά αν είσαι δυσαρεστημένη από την υπάρχουσα εργασία σου. Είναι πιθανό να μάθεις ότι φεύγει και κάποιος από τους συναδέλφους σας. Λες και δεν είναι γεμάτος μήνας, ο Μάιος σου επιφυλάσσει και άλλες αλλαγές, καλές. Ειδικά στην αυτοπεποίθησή σου και τη γοητεία σου.

 

ΛΕΩΝ
Ετοιμάσου αγαπημένη μου γιατί η επαγγελματική σου ζωή θα περάσει μια επαναστατική περίοδο. Έρχονται πολλές και μεγάλες αλλαγές και είναι πιθανό να κινηθείς προς μία κατεύθυνση που μέχρι σήμερα δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Ευκαιρίες που νόμιζες ότι είχες, τελικά δεν ισχύουν. Μην πτοείσαι, αυτό συμβαίνει μόνο επειδή το σύμπαν προσπαθεί να κάνει χώρο για αυτό που θα έρθει στη ζωή σου. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται πολύ συναρπαστικά, όμως δεν θα είναι εύκολο. Απαιτείται να είσαι πιο ευέλικτη και ανοιχτή σε προτάσεις και αλλαγές από ότι συνήθως. Παρόλο που έχεις αρκετό ενθουσιασμό, δεν παύεις να ανήκεις και σε ένα από τα πιο πεισματάρικα ζώδια στο ζωδιακό κύκλο. Η αλλαγή δεν είναι εύκολη για εσένα, ειδικά αν πρόκειται για μία αλλαγή που δεν επέλεξες εσύ η ίδια. Πιθανότατα το Μάιο να συμβεί μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου, οπότε να προσέξεις πώς θα αντιδράσεις, γιατί αυτό θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες κινήσεις σου.
Κύκλωσε στο ημερολόγιο σου την 15η Μαΐου καθώς και τις επόμενες ημέρες για ενδείξεις σχετικά με αυτό το συμβάν. Την ημέρα αυτή μια πανέμορφη νέα Σελήνη θα ανοίξει ένα τεράστιο παράθυρο για την καριέρα σου και την επίτευξη των στόχων σου. Επίσης, η ακόμα πιο ισχυρή κοσμική μετατόπιση είναι το γεγονός ότι ο Ουρανός θα εισέλθει στην κορυφή του χάρτη σου την ίδια ημέρα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ρίξεις μια κλεφτή ματιά στα σχέδιά του για εσένα μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Ξαφνικά, μπορεί να νιώσεις μια ανησυχία ότι πρέπει να κάνεις επείγουσες αλλαγές, μην πανικοβληθείς. Επειδή η Νέα Σελήνη συμβαίνει ταυτόχρονα με αυτήν την είσοδο του Ουρανού, μοιάζει περισσότερο με κάτι νέο και θετικό είναι στον ορίζοντα για εσένα. Όμως προσοχή, θα είναι ριζικά διαφορετικό από οτιδήποτε περίμενες, οπότε να είσαι προετοιμασμένη ότι θα εκπλαγείς. Το πιο σημαντικό, προετοιμάσου να αγκαλιάσεις το κάλεσμά σου στη ζωή, γιατί έρχεται.
Η Πανσέληνος θα ρίξει φως στην ερωτική σου ζωή και θα ξυπνήσει την ανάγκη σου για πάθος και ερωτικά παιχνίδια. Με αισιοδοξία θα αλλάξουν όλα στην προσωπική σου ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γιατί χάνεις την πίστη σου καλή μου; Φαίνεται αυτόν το μήνα, οι πιο βαθιές πνευματικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις σου θα φτάσουν στην κορυφή και όλα όσα πίστευες, ξαφνικά θα αναθεωρήσεις. Αυτό μπορεί να μην είναι το πιο άνετο συναίσθημα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αισθανθείς ότι για πρώτη φορά στη ζωή σου είσαι πραγματικά ξύπνια. Γιατί; Γιατί τελικά θα σκεφτείς τον εαυτό σου. Ναι, σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό θα σημαίνει μια ριζική αλλαγή στις βασικές σου θρησκευτικές ή πνευματικές πεποιθήσεις. Μπορεί να εξετάσεις σοβαρά την αλλαγή πεποιθήσεων και να βρεις τον εαυτό σου. Επίσης, είναι πιθανό να έχεις μεγαλύτερη επιθυμία να επαναστατήσεις σε ορισμένα πράγματα στην επαγγελματική σου ζωή. Από πού προέρχονται όλα αυτά; Μία λέξη η απάντηση: Ουρανός. Ο πλανήτης της εκκεντρικότητας, της ατομικότητας και της αλλαγής θα μεταφερθεί στον 9ο Οίκο των πεποιθήσεων στις 15 Μαΐου και θα σου δώσει μια γεύση από το τι είναι η ζωή, όταν όλα τα οποία εκτιμάς και πίστευες είναι αναθεωρημένα. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2018, αλλά αργότερα, το 2019 θα γίνει ένα πολύ μακρύτερο μάθημα ζωής.
Η προσθήκη στο μείγμα είναι η Νέα Σελήνη, επίσης στις 15 Μαΐου -και στην ίδια περιοχή του διαγράμματος. Εάν δεν πρόκειται για τη θρησκεία ή την προσωπική σου φιλοσοφία, είναι πολύ πιθανό ότι θα έχεις μια μεγάλη ευκαιρία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Μπορεί επίσης να αποφασίσεις να γραφτείς σε μια σχολή για πτυχίο ή πιστοποίηση σε κάποιον ασυνήθιστο για εσένα τομέα. Να το τολμήσεις, θα σου βγει σε καλό.
Μετά από τις 16 Μαΐου θα έχεις περισσότερη αντοχή για να εστιάσεις στην υγεία σου και να φτάσεις σε καλύτερη φυσική κατάσταση, χάρη στο… ταξίδι του Άρη στον 6ο Οίκο της Ημερήσιας Ρουτίνας και Υγείας. Μπορεί επίσης να βρεις τον εαυτό σας πιο διασκεδαστικό από το συνηθισμένο με τους συναδέλφους ή τους ανώτερούς σου, οπότε προσοχή! Τα θέματα οικίας και οικογένειας γίνονται το κύριο ενδιαφέρον σου μέχρι το τέλος του μήνα χάρη στην Πανσέληνο στις 29 Μαΐου. Είναι πιθανό ότι θα ολοκληρώσεις μια συναλλαγή με ακίνητα ή θα ολοκληρώσεις αλλαγή. Μπορεί επίσης να πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιο συναισθηματικό δράμα με έναν συγγενή.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου αναμένεται να αλλάξει ριζικά. Αν και η κατάσταση της οικονομικής σου εικόνας μπορεί να έχει μπει σε μία πιο θετική φάση, δεν χρειάζεται να εκδηλώνεται αυτό ως απώλεια οποιουδήποτε τύπου. Κοινώς δεν χρειάζεται να γίνεις σπάταλη. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι όταν πρόκειται για τον οικονομικό προγραμματισμό σου, πρόκειται να εφαρμόσεις ένα επαναστατικό σχέδιο που σίγουρα θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Όλα αρχίζουν στις 15 Μαΐου με τη Νέα Σελήνη στον 8ο Οίκο των Κοινόχρηστων Χρημάτων. Αυτή η ημέρα υποδηλώνει μια ευκαιρία για εσένα να κάνεις νέες επενδύσεις και να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς πιο ασφαλής οικονομικά. Θα είναι μια καλή στιγμή να προσλάβεις έναν οικονομικό σύμβουλο ή άλλο εμπειρογνώμονα για να σε βοηθήσει. Τα μεγάλα νέα όμως έχουν να κάνουν με τον πλανήτη Ουρανό. Την ίδια ημέρα, θα μεταφερθεί και στον 8ο Οίκο σου ο Ουρανός και αυτό δεν είναι μικρή υπόθεση. Ο Ουρανός χρειάζεται 84 χρόνια για να ταξιδέψει γύρω από τον Ήλιο, πράγμα που σημαίνει ότι η παρουσία του σε μια νέα περιοχή του χάρτη θα γίνει αισθητή. Είσαι έτοιμη να διακινδυνεύσεις με τα χρήματά σου και δεν έχεις πρόβλημα να προχωρήσεις προς μια επένδυση που φαίνεται εκκεντρική για κάποιους. Ίσως, για παράδειγμα, να αρχίσεις να διερευνείς σοβαρά τι γίνεται με τα Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα στο εξωτερικό προκειμένου να προσδιορίσεις εάν είναι μια βιώσιμη επενδυτική επιλογή για εσένα. Ο τομέας της τεχνολογίας είναι επίσης πιθανό να είναι αρκετά ελκυστικός για εσένα, καθώς και οι επενδύσεις στον αγροτικό τομέα. Τα αποθέματα τεχνολογίας είναι επίσης πιθανό να είναι αρκετά ελκυστικά για εσάς τώρα, καθώς και τα αγροτικά αποθέματα και τις επενδύσεις.
Με τον Ουρανό στον 8ο Οίκο σου μπορεί να είναι μια σημαντική αφύπνιση που έχει να κάνει με τον πιο οικείο κόσμο σου. Ο πειραματισμός με τη σεξουαλικότητα σου μπορεί να γίνει πολύ πιο ελκυστικός τώρα και είναι πιθανό εσύ και ο εραστής σου να απολαύσετε την εξερεύνηση της Τάντρα ή ακόμα και κάποιες άλλες σεξουαλικές πρακτικές ταμπού. Σε αυτό το κομμάτι θα βοηθήσει και ο Άρης, ο οποίος θα μεταφερθεί στον τομέα της ευχαρίστησής σου στις 16 Μαΐου, όπου θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σεξ θα γίνει πιο αναγκαίο στη ζωή σου και εάν δεν είσαι ευχαριστημένη με την τρέχουσα σχέση σου, τότε είναι πιθανό να αναζητήσεις αλλού την ευχαρίστηση. Εάν είσαι single, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει αυτόν το μήνα…
Η επαγγελματική ζωή σου θα απολαύσει επίσης μια ώθηση αυτόν το μήνα, χάρη στην Αφροδίτη που κάνει το δρόμο της στην κορυφή του χάρτη σου στις 19 Μαΐου. Μέχρι τις 13 Ιουνίου θα μείνει εδώ, διαβεβαιώνοντας σε ότι το αφεντικό σου γνωρίζει πραγματικά την αξία σου. Σκέψου πολύ σοβαρά να ζητήσεις αύξηση προς το τέλος του μήνα, θα είσαι σε θέση να την εξασφαλίσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθάνεσαι κολλημένη σε μία σχέση ρουτίνας; Εσύ και ο σύντροφός σου είστε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση και έχει χαθεί ο ερωτισμός και ο ενθουσιασμός στη σχέση. Αν συμβαίνει αυτό, τότε ήρθε η ώρα για μία αλλαγή. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να αντισταθείς, γιατί οι αλλαγές θα βρεθούν μπροστά σου και οι ριζικές αποφάσεις θα είναι μονόδρομος για εσένα. Αυτόν το μήνα θα υπάρξει μια μνημειώδης μετατόπιση στον κοσμικό ουρανό που απλά θα μπορούσε να μετατρέψει τη σχέση σου ανάποδα. Κάποιοι μπορεί να το ονομάσουν σεισμό. Άλλοι, μια επανάσταση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ο Ουρανός. Ο πλανήτης της αστάθειας, του ενθουσιασμού και των ξαφνικών εξελίξεων θα κινηθεί μέσα από τον τομέα των σχέσεων σου από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου, δίνοντάς σου μια γεύση από τις τεράστιες αλλαγές που είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις στο γάμο σου ή στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου, όταν ο Ουρανός αναλάβει μια πιο μόνιμη θέση -τουλάχιστον για αρκετά χρόνια- στον 7ο Οίκο σου, ξεκινώντας από το 2019. Ενδέχεται να κουραστείς από τον τρόπο που θα εξελιχθούν τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου και να οδηγηθείς στην απόφαση ότι μόνο αν αποστασιοποιηθείς από τη σχέση σου, τότε να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να ζητήσεις διαζύγιο ή είναι πιθανό να αποφασίσεις να κάνεις ένα διάλειμμα από το σύντροφό σου. Ο Ουρανός στον 7ο Οίκο σου μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι ο γάμος σου έφτασε στο τέλος του. Αντιθέτως, εάν είσαι single είναι πιθανό να συναντήσεις έναν άνθρωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή και θα πάρεις την απόφαση να δεσμευτείς για πάντα μαζί του.
Η οικογένειά σου ενδέχεται να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις με ένταση. Στα μέσα Μαΐου ο Άρης θα μεταφερθεί στον 4ο Οίκο σου και δεν θα φύγει σύντομα. Η ανάδρομη πορεία του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα σε ταλαιπωρήσει. Μέχρι και το Νοέμβριο θα έχεις να αντιμετωπίσεις μία… εμπόλεμη ζώνη στο σπίτι σου. Μία ανακαίνιση ίσως είναι στα σκαριά και σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Μακάρι. Εάν όχι, τα προβλήματα στο σπίτι θα συνεχιστούν και ίσως η ένταση να μεταφερθεί ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Να θυμάσαι πάντα, ότι μερικές φορές πρέπει όλα να καταρρεύσουν ώστε κάτι καλύτερο να συμβεί. Ο Μάιος θα μπορούσε να είναι ο μήνας που θα γίνουν όλα αυτά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μόνο σίγουρο για όλες όσες ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη είναι ότι θα γίνουν αλλαγές στη ζωή σας. Στην περίπτωσή σου, ωστόσο, οι αλλαγές είναι πιθανό να περιστρέφονται γύρω από την εργασία και την υγεία σου. Στις 15 Μαΐου η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει πολύ αυτά τα ζητήματα και θα σου προσφέρει μία θεαματική ευκαιρία. Αν ψάχνεις καινούρια δουλειά ή να κάνεις κάτι δικό σου, τώρα θα είναι η στιγμή να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα είσαι έτοιμη να κάνεις μια αλλαγή στη φυσική σου κατάσταση. Πολύ πιθανό να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή κάποιο πρόγραμμα personal training. Σκοπεύεις να κάνεις και αλλαγές στη διατροφή σου. Τη διαφορά θα κάνει όμως το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Ουρανός, ο πλανήτης της απελευθέρωσης και αφύπνισης, θα μετακινηθεί επίσης στον Ταύρο και τον 6ο Οίκο σου. Αυτό είναι ένα τεράστιο κοσμικό γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Ο Ουρανός δεν εισέρχεται απαλά σε μια νέα περιοχή της ζωής σου, όχι, η προτίμησή του είναι πολύ πιο έντονη. Είναι σεισμός και να είσαι σίγουρη ότι θα έρθει με ένα γερό κούνημα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου του 2018, καθώς ο Ουρανός σε προειδοποιεί για ό, τι πρέπει να αλλάξει. Γιατί; Επειδή το σύμπαν γνωρίζει ότι είσαι κολλημένη σε μια διαδρομή που θα σε βλάψει.
Όσον αφορά στα εργασιακά σου, αν είσαι κολλημένη στο γραφείο σου ή σε ένα εργασιακό αδιέξοδο εδώ και καιρό, τότε να περιμένεις μια γρήγορη αλλαγή. Μπορεί κάτι που αισθανόσουν ότι έχει αποτύχει να πάρει ξανά “ζωή” και να το ολοκληρώσεις με επιτυχία. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι με τον Ουρανό στο χώρο εργασίας σου, θα αρχίσεις να χρησιμοποιείς τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για να μεγιστοποιήσεις την αποτελεσματικότητά σου στη δουλειά σου. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια απόφαση να εργαστείς έτσι ώστε να αυξήσεις την παρουσία σου στο διαδίκτυο εάν έχεις οτιδήποτε που μπορείς να προωθήσεις/πουλήσεις μέσω του Διαδικτύου.
Προσοχή στην υγεία σου, εάν έχεις οποιεσδήποτε ανησυχίες, να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Κάνε εξετάσεις για να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά. Προς το τέλος του μήνα, η Πανσέληνος θα σε αναταράξει και τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα. Θα αποκτήσεις το θάρρος να μιλήσεις για όσα αισθάνεσαι και θα πάρεις την ευθύνη των πράξεών σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παραδέξου το, τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή έχουν γίνει λίγο βαρετά. Είναι πολύ πιθανό εσύ και ο αγαπημένος σου να έχετε πάρει το μονοπάτι της ρουτίνας, κάτι που κάνει κακό στη σχέση σας. Θα αισθανθείς ξαφνικά την ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ερωτική σου ζωή πρόκειται να πληγεί με μια σημαντική αλλαγή και για αυτό να ευχαριστήσεις τον Ουρανό. Στις 15 Μαΐου, για πρώτη φορά σε 84 χρόνια, ο μεγάλος αφυπνιστής του ζωδιακού κύκλου θα μετακινηθεί στον Ταύρο και θα αγγίξει το 5ο Σώμα της Αληθινής Αγάπης, της Ευχαρίστησης, των Παιδιών και της Δημιουργικότητας. Αυτό είναι ένα μνημειώδες γεγονός και θα αλλάξει ριζικά πολλά πράγματα που έχουν σχέση με το σπίτι σου. Εάν είσαι single είναι πιθανό να νιώσεις έλξη για ένα άτομο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν του γούστου σου. Οι προοπτικές σας για χρονολόγηση μπορεί να είναι πιο εκκεντρικές και οραματικές από το συνηθισμένο ή, λίγο λιγότερο παραδοσιακές με κάποιο τρόπο. Μία άλλη πιθανότητα είναι ότι μπορεί να συναντήσεις κάποιον εντελώς ξαφνικά και να τον ερωτευτείς παράφορα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι θα αισθανθείς αυτό που λέμε “έρωτας με την πρώτη ματιά”. Αν είσαι δεσμευμένη τότε είναι πιθανό να αυξηθεί η επιθυμία σου να φύγεις από αυτήν τη σχέση. Προσοχή, μπορεί επίσης να βρεθείς μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Η Αφροδίτη θα επηρεάσει από τις 19 Μαΐου και μέχρι τις 13 Ιουνίου τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων και είναι πιθανό να πάρεις την ξαφνική απόφαση να δεσμευτείς με κάποιον που γνωρίζεις εδώ και καιρό. Θα αισθανθείς ότι πλέον δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό το άτομο.
Τα παιδιά είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας στη ζωή σου τώρα. Μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη είναι δυνατή ή μια γρήγορη απόφαση να αποκτήσεις παιδιά όταν, στο παρελθόν, αισθάνθηκες ελάχιστα ή και καθόλου επιθυμία να ξεκινήσεις μια οικογένεια. Αν έχεις ήδη παιδιά, μπορεί να υπάρξει μια απροσδόκητη εξέλιξη με ένα από αυτά, πιθανότατα θετική. Αυτό συμβαίνει επειδή, επίσης, στις 15 Μαΐου έχουμε τη Νέα Σελήνη στον 5ο Οίκο σου. Μεταξύ της νέας σελήνης και του Ουρανού που εισέρχεται στον 5ο Οίκο σου, υπάρχει μια συναρπαστική νέα αρχή για εσένα σχετικά με το πώς ανοίγεις την καρδιά σου, δώσε αγάπη και απόλαυσε τη ζωή. Κάνε την εντυπωσιακή!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν το μήνα μπορεί να νιώθεις ότι δεν μπορείς να βρεις ηρεμία πουθενά. Παρόλο που αυτό μπορεί να ακούγεται ενοχλητικό, σε κάποιο επίπεδο θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ο άνθρωπος που ανακατεύει το δοχείο, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την οικογενειακή σου ζωή. Στις 15 Μαΐου η Νέα Σελήνη στον 4ο Οίκο του Σπιτιού και της Οικογένειας, σηματοδοτεί μια νέα αρχή σε οικογενειακά θέματα. Ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεκινήσεις μια κίνηση ή μια αλλαγή στη δυναμική μεταξύ εσού και της οικογένειάς σου, συνολικά θα υπάρξει μια ασταθής ενέργεια συνδεδεμένη με ό, τι προσπαθείς να εφαρμόσεις τώρα. Αυτό συμβαίνει επειδή, την ίδια μέρα με αυτήν τη Νέα Σελήνη, θα συμβεί μια πολύ πιο δυναμική πλανητική μετατόπιση, την οποία μπορεί να αισθανθείς σαν σεισμό. Αυτός ο… παροιμιώδης σεισμός συμβαίνει επειδή γνωρίζεις βαθιά μέσα σου ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο σπίτι σου. Δεν είσαι χαρούμενη με τις συνθήκες διαβίωσης σου και εξαιτίας αυτού θα επαναστατήσεις. Ο Ουρανός, ο κυρίαρχος πλανήτης της ατομικότητας, της ελευθερίας και της αλλαγής, θα μεταφερθεί στον 4ο Οίκο σου για πρώτη φορά σε 84 χρόνια στις 15 Μαΐου. Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα έχεις πάρει μια γεύση από τι “ανακαινίσεις” θα χρειαστεί να συμβούν για να επαναφέρεις μια αίσθηση προσωπικής άνεσης στην οικογενειακή σου ζωή. Στη συνέχεια, το 2019, αυτό θα γίνει ένα πολύ πιο μακροπρόθεσμο μάθημα. Η σταθερότητα είναι ο στόχος εδώ, αλλά ειρωνικά, μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μαζικού χάους. Μπορεί να αισθανθείς ότι πνίγεσαι από τις οικογενειακές ευθύνες και ίσως αρχίσεις να αρνείσαι να κάνεις πράγματα που έκανες εδώ και πολλά χρόνια καθημερινά. Θα νιώσεις απελευθερωμένη, όμως η οικογένειά σου θα κλονιστεί. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζονται ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και στην τήρηση των οικογενειακών υποχρεώσεών σου. Στην αρχή ωστόσο, μπορεί να μην ενδιαφέρεσαι να εξισορροπήσεις τα πράγματα. Απλώς να θέλεις μία αλλαγή.
Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου στις 16 Μαΐου και θα είναι στον Υδροχόο για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα, χάρη σε μια επερχόμενη οπισθοδρόμηση αυτό το καλοκαίρι. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, ίσως αντιμετωπίσεις τους γύρω σου με έναν πιο εγωκεντρικό τρόπο. Παρόλα αυτά, θα έχεις ενέργεια και διάθεση να κάνεις κάτι καλύτερο για τον εαυτό σου. Λοιπόν, ποιο είναι το σχέδιό σου;

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το μυαλό σου είναι έτοιμο να γεμίσει με σκέψεις και ιδέες που σε εκπλήσσουν. Το μεγαλύτερο σοκ; Θα θελήσεις να ενεργήσεις άμεσα. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον τομέα των επικοινωνιών σου και θα κάποιο από τα σχέδιά σου θα μπει στον πάγο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί και για ένα έτος. Υπάρχει μια συστροφή σε αυτή την ενέργεια, ωστόσο, και το όνομά της είναι Ουρανός. Την ίδια ημέρα με τη Νέα Σελήνη, στις 15 Μαΐου, ο πλανήτης της απελευθέρωσης και της εκκεντρικότητας θα αγγίξει την περιοχή των μηνυμάτων σου και θα σου δώσει μια γεύση από τις αλλαγές που θα έρθουν μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, το 2019, ο Ουρανός θα επιστρέψει για να αποκαταστήσει πλήρως τα πνευματικά σου πρότυπα. Για αυτό το μήνα, ωστόσο, θα αισθανθείς ένα σημαντικό… ταρακούνημα, που σχετίζεται με τη διαδικασία σκέψης σου. Θα έχεις εκπληκτικές ιδέες, οι περισσότερες θα προκύψουν πάνω στον ενθουσιασμό σου. Αυτόν το μήνα, μπορεί να σου βγουν και σε καλό κάποιες παρορμητικές αποφάσεις. Άλλοι άνθρωποι είναι πιθανό να είναι αρκετά δεκτικοί στα έξυπνα σχέδιά σου και μια ομάδα φίλων ή συνεργατών μπορεί ακόμη και να είναι έτοιμη να σε βοηθήσει να εφαρμόσεις μία από αυτές τις οραματικές ιδέες. Μπορεί επίσης να κάνεις ένα αυθόρμητο ταξίδι αυτόν το μήνα, και αν το κάνεις, θα το απολαύσεις πραγματικά. Είναι πιθανό να είναι μια ασυνήθιστη τοποθεσία, πάντως αυτό το ταξίδι θα είναι μια έκπληξη για εσένα.
Ο ρομαντισμός θα αποτελέσει επίσης πηγή ευχαρίστησης για εσένα μέσα στο Μάιο. Στις 19 του μήνα η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα της πραγματικής σου αγάπης όπου και θα μείνει μέχρι και τις 13 Ιουνίου. Εσύ και ο αγαπημένος σου θα απολαύσετε την παρέα σας αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον με κάθε δυνατό τρόπο. Αν όμως είσαι μόνη σου, είναι πιθανό αυτόν το μήνα να συναντήσεις κάποιον που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η Πανσέληνος στις 29 Μαΐου θα επηρεάσει την καριέρα σου και θα στρέψει την προσοχή σου στην επίτευξη ενός επαγγελματικού επιτεύγματος.

Read More

And More