Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Μάιος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου

Και φτάσαμε στον Μάιο. Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Εύκολος; Δύσκολος; Διάβασε τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη.

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με αρκετές εντάσεις καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και δώσε τις λύσεις που χρειάζονται χωρίς να ωθείς τις καταστάσεις στα άκρα. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά και τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι χαμηλά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι ευνοϊκότερο για αποφάσεις και συζητήσεις, ιδιαίτερα αν δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια και ίσως δεν σε αφήσουν να απολαύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Είσαι αρκετά νευρική και έχεις την τάση να παρερμηνεύεις τη συμπεριφορά ή τα λόγια του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν λείπουν κατά τη διάρκεια του μήνα οι επικοινωνίες και το φλερτ ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα. Η νέα Σελήνη στις 11/5 φέρνει ισορροπία στα οικονομικά και τη δυνατότητα να βρεις νέες πηγές εισοδήματος.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δυναμικά φαίνεται να ξεκινάς τον μήνα, καθώς έχεις καταστρώσει τα σχέδιά σου και δίνεις προτεραιότητα στα θέλω και τις ανάγκες σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να σε μπλέξει σε παρεξηγήσεις που πρέπει να αποφύγεις αν θέλεις πραγματικά να δώσεις μια γερή ώθηση στα σχέδιά σου. Λειτούργησε με τη λογική και βάλε για λίγο το συναίσθημα πίσω. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 11/5 στο δικό σου ζώδιο σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο για σένα, κυρίως στα εργασιακά. Πάρε αποφάσεις και επιδίωξε νέα ξεκινήματα. Οικονομικές υποθέσεις, ρυθμίσεις ή σημαντικές συμφωνίες προγραμμάτισέ τες για το τρίτο δεκαήμερο του μήνα για καλύτερα αποτελέσματα. Η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στα τέλη του μήνα, πιθανά να δημιουργήσει αναταράξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση μην σκέφτεσαι και μην δρας επιπόλαια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο τομέας των οικονομικών είναι αυτός που φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Στις 9/5 η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας την κοινωνικότητα και την ερωτική σου ζωή. Θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου περισσότερο, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να αφήσεις για λίγο πίσω τους προβληματισμούς και το κυνήγι της επιτυχίας. Ευκαιρίες ανάπτυξης στα εργασιακά φέρνει ο νέος μήνας που τα αποτελέσματά τους θα φανούν μακροπρόθεσμα. Η έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα χαρίζοντάς σου όμως και όμορφες στιγμές, με εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Εσύ που είσαι μόνη, με τον ανάδρομο Ερμή στο τέλος του μήνα μπορείς να ελπίζεις για μια επανασύνδεση ή την επιστροφή ενός παρελθοντικού πλατωνικού έρωτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο για αυτό και αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια και δίψα για αλλαγές και βελτιώσεις. Έτσι, οι πρώτες μέρες του νέου μήνα είναι ιδανικές για να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες, να συναναστραφείς με χρήσιμους για τα σχέδιά σου ανθρώπους και ταυτόχρονα να διασκεδάσεις. Αρκετά νευρική φαίνεται να είσαι στα εργασιακά όμως δεν σου λείπει ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα. Κάποιες αποκαλύψεις ή και κουτσομπολιά μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόσκαιρα μια απογοήτευση. Αλλαγές, εκπλήξεις και έντονο πάθος προβλέπεται για τη συναισθηματική σου ζωή κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο. Μοίρασε σωστά το χρόνο σου ανάμεσα σε φίλους και προσωπικές απολαύσεις και μην στερείς πράγματα ή χρόνο από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε εξιδανικεύσεις ή παράνομα, παράλληλα παιχνίδια καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείς. Ο τομέας των οικονομικών συνεχίζει να είναι πιεστικός και αγχωτικός. Με σωστό όμως προγραμματισμό μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

ΛΕΩΝ
Ο νέος μήνας είναι αρκετά θετικός και ευνοϊκός για σένα, με αρκετή κοινωνικότητα, πολλές επαφές, σημαντικές συζητήσεις και ευκαιρίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα λείψουν και οι στιγμές έντασης,  καθώς ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σε ωθεί πολλές φορές σε ακρότητες. Αρκετές ίσως και απρόβλεπτες αλλαγές στα εργασιακά σε κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και εντόπισε τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα ίσως και έξω από τα συνηθισμένα και γνώριμα. Η νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει μια επιτυχία ή μια αναγνώριση. Έχεις την τάση να φέρεσαι λίγο επιπόλαια στη συναισθηματική σου ζωή. Μην δίνεις δικαιώματα στον αγαπημένο σου και μην τον περνάς σε δεύτερη μοίρα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα φαίνεται πιο θετικό καθώς μπορείτε να περάσετε στιγμές έντονου πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικές επιστροφές και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα και από τις δικές σου αποφάσεις θα εξαρτηθεί το μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο νέος μήνας σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να βάλεις σε τάξη και σειρά προτεραιότητας τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Ο τομέας των εργασιακών σου βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου για αυτό και δραστηριοποιείσαι περισσότερο. Είσαι από εκείνες που ξέρουν και θέλουν να είναι συνεπείς και ακριβείς στις δεσμεύσεις τους κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος ή να σε κουράσει περισσότερο. Όμως η ικανοποίηση και η επιβράβευση είναι το ζητούμενό σου κι αυτό το κατακτάς. Σταθερότητα, ισορροπία, πάθος και ρομαντισμός προμηνύονται για τη σχέση με τον αγαπημένο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αν εξαιρέσεις τις τελευταίες μέρες του που χρειάζονται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα εποχή ξεκινά για σένα που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και το μεγάλο έρωτα που θα σου ανατρέψει ευχάριστα τη ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ
Ανανεωτικός και δραστήριος προβλέπεται ο Μάιος για σένα, καθώς έρχονται και τα οφέλη των προηγούμενων προσπαθειών σου. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα τα επαγγελματικά και θέματα καριέρας είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν. Σημαντικές εξελίξεις και ανακατατάξεις μπορεί να σε κρατούν σε μια διαρκή εγρήγορση, όμως έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις σωστά τις καταστάσεις και να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου. Νέες γνωριμίες, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή.  Είναι φανερό πως η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκει τις ισορροπίες της και η κατανόηση είναι αμοιβαία. Μοιράζεστε σχέδια, όνειρα και δεν αποκλείεται να πάρετε από κοινού μια σημαντική απόφαση. Εσύ που είσαι μόνη, ο έρωτας και το φλερτ σε ανανεώνουν και σε κάνουν ακόμα πιο γοητευτική. Οικονομικά και κληρονομικά θέματα επιλύονται ευκολότερα με τη λάμψη της νέας Σελήνης στις 11 του μήνα. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ιδανικός προβλέπεται ο μήνας για την τακτοποίηση των οικονομικών υποθέσεών σου τουλάχιστον μέχρι τις 26/5 που πραγματοποιείται η έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, που ίσως χρειαστεί τότε να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου δίνει την ώθηση που πρέπει στα εργασιακά σχέδιά σου. Νέα ερεθίσματα, ξεκινήματα και πιθανά νέες κατευθύνσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Το πάθος και ο ερωτισμός βρίσκονται στο κόκκινο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κι έτσι η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει την τιμητική της. Απόφυγε ωστόσο τις υπερβολές τόσο σε υποσχέσεις όσο και στη ζήλια και την κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές του παρελθόντος, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες αλλά και αναπάντεχες ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Μάιος είναι ένας χαρακτηριστικός μήνας για σένα καθώς κλείνει με την πρώτη έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο. Σημαντικές είναι οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις καθώς από αυτές θα κριθεί και η εξέλιξη γενικότερα της ζωής σου. Πολλά έχεις αναθεωρήσει, πολλά έχεις μάθει από το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρίας σου και ήρθε η στιγμή να περάσεις στην εφαρμογή των αλλαγών. Νευρικότητα και άγχος στα εργασιακά μπορεί να επηρεάσουν και να μπλοκάρουν τις ενέργειές σου. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να διατηρείς τις σχέσεις σου με συναδέλφους σε ένα καλό συνεργασιακό επίπεδο. Τα έξοδα δεν λείπουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι ευνοϊκότερο για τη συναισθηματική σου ζωή για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες για το υπόλοιπο του μήνα. Βιαστικές αποφάσεις ίσως να τις μετανιώσεις μετά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου όμως έχεις και την τάση να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι και να απογοητεύεσαι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου φαίνεται να σε απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Η αλήθεια είναι ότι επικρατεί αρκετός εκνευρισμός και οι ρυθμοί είναι  εξαιρετικά έντονοι. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου συνεχίζει να σου προκαλεί αναστάτωση ίσως και κάποια αδικαιολόγητη ανησυχία. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και μην δημιουργείς εντάσεις, ρήξεις ή διαφωνίες. Από τις 17/5 τα πράγματα λίγο χαλαρώνουν κι έτσι αποδίδεις καλύτερα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ιδιαίτερα καλό για τη συναισθηματική σου ζωή. Περνάς όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου, κάνετε κοινά σχέδια και μοιράζεστε σκέψεις, επιθυμίες αλλά και προσωπικές ανησυχίες. Το υπόλοιπο διάστημα έχεις την τάση να τον παραμελείς λόγω των δικών σου καθημερινών υποχρεώσεων και ίσως να αρχίσουν οι προστριβές. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις αυτόν το μήνα να εισβάλλει στη ζωή σου ένας νέος ίσως και κεραυνοβόλος έρωτας. Ο τομέας των οικονομικών έχει τις σχετικές δυσκολίες του όμως με σωστό προγραμματισμό καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου για να μπορέσεις λιγάκι να ηρεμήσεις. Οι πιέσεις στα εργασιακά είναι αρκετές και οι εξελίξεις ίσως να μην είναι απόλυτα ικανοποιητικές. Από τα μέσα του μήνα το κλίμα αποκαθίσταται κι αν βρίσκεσαι στη διαδικασία αναζήτησης μιας εργασίας φαίνεται να έχεις θετικά αποτελέσματα ή απαντήσεις. Το σπίτι και η οικογένεια είναι πηγή ενέργειας για αυτό επιδιώκεις να περνάς μαζί τους αρκετό χρόνο. Αν επιθυμείς κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή πιθανά μια μετακόμιση είναι μια καλή στιγμή για να το οργανώσεις. Η συναισθηματική σου ζωή φωτίζεται ιδιαίτερα καθώς το πάθος και ο ρομαντισμός είναι διάχυτα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου αναθερμαίνεται τουλάχιστον μέχρι την έκλειψη Σελήνης στα τέλη του μήνα που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά για έντονες περιπέτειες, νέες γνωριμίες και κατακτήσεις. Μπορείς να περάσεις όμορφα, μπορείς να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου, όμως μην δεσμεύεσαι και ερωτεύεσαι άνευ όρων. Ο τομέας των οικονομικών έχει τα σκαμπανεβάσματα του για αυτό και καλό θα ήταν να αποφύγεις τα έξτρα έξοδα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες και τα σχέδιά σου όσο κι αν νιώθεις πως κάποιες εξελίξεις δεν σε ικανοποιούν. Ο νέος μήνας έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις κι αυτό θα το διαπιστώσεις ήδη από τις πρώτες μέρες, με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Εύκολα μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος των εργασιακών, να κλείσεις εκκρεμότητες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ευνοεί τις επιδιώξεις σου. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στα τέλη του μήνα προκαλεί κάποιες ανησυχίες ή και εμπόδια. Είναι καιρός να αποκατασταθούν οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς και τον ερωτικό σύντροφό σου. Μπορείς να τον εμπιστευτείς, να του δείξεις τα συναισθήματα και τις αδυναμίες  σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία και η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση αυξάνουν τον αριθμό των θαυμαστών σου. Κεραυνοβόλοι έρωτες είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, καθώς και κάποιες επιστροφές. Μια οικονομική αστάθεια ή κάποιες βλάβες μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού στα τέλη του μήνα. 

Read More

And More