Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Μάρτιος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου

Μάρτιος. Για να δούμε… Τι προβλέπουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τον καινούριο μήνα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Θα είναι καλύτερα τα πράγματα; 

Κριός
Ο νέος μήνας έρχεται για να αποκαταστήσει κατά κάποιο τρόπο και να ισορροπήσει τα πράγματα. Η ψυχολογία καλυτερεύει και η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Έτσι είναι ευκολότερο να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση στις ιδέες και τα σχέδιά σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις και να συγκρατήσεις είναι τον ενθουσιασμό σου, ο οποίος μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις και υπεραισιόδοξες αποφάσεις. Ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων τις πρώτες μέρες του μήνα και λειτουργεί σαφέστατα ευνοϊκότερα για σένα, ανεβάζοντας από τη μια τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου, από την άλλη όμως σου δίνει και την ευκαιρία να προωθήσεις θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Ένας νέος κύκλος δράσης ξεκινά στα εργασιακά, ο οποίος έχει μεν τις δυσκολίες του όμως και τις ευκαιρίες να μπορέσεις να αναδειχτείς και να εμπλουτίσεις τις δραστηριότητές σου. Εάν είσαι δεσμευμένη προετοιμάσου να απολαύσεις την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Σε περιμένει μια ανανέωση της ερωτικής σας ζωής, ακόμα και μια απόφαση που θα επισφραγίσει την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, οι συμβουλές φίλων για το πώς θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πιάνουν τόπο για αυτό άκουσε τες και ακολούθησε τες πιστά.

 

Ταύρος
Είναι καιρός να λάβεις δράση και να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στους προβληματικούς τομείς της ζωής σου που μέχρι χθες σε γέμιζαν άγχος. Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σου σταδιακά, καθώς οι εξελίξεις των προσπαθειών σου αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Ο Άρης στους Διδύμους προκαλεί μια ένταση ή κάποιες διαφωνίες στα οικογενειακά και το σπίτι, όμως με τη βοήθεια του Κρόνου και του Δία μπορείς να τα ξεπεράσεις ευκολότερα. Παράλληλα σου δίνει την τόλμη και ενισχύει το θάρρος σου για ριψοκίνδυνες αποφάσεις στα εργασιακά. Σημαντικές συζητήσεις και νέες επαγγελματικές συνεργασίες ανεβάζουν το θερμόμετρο των φιλοδοξιών σου όμως προσπάθησε να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου. Η εαρινή ισημερία στις 21/3 σε γεμίζει πνευματική ενέργεια και διευρύνει την κοινωνικότητά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να μπεις σε νέους κύκλους. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά αυτή την περίοδο μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη, καθώς τίποτα δεν αποκλείεται. Η επιθυμία σου για μια ήσυχη συναισθηματική, ερωτική ζωή σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τον αγαπημένο σου αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση και το κρεβάτι σας παίρνει κυριολεκτικά φωτιά.

 

Δίδυμοι
Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα επιστρέφουν με τον Άρη να επισκέπτεται το δικό σου ζώδιο από τις 4/3. Ουσιαστικά λοιπόν πρόκειται για έναν δραστήριο και δημιουργικό μήνα που θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Η κοινωνική σου διάθεση, οι νέες γνωριμίες και οι ευκαιρίες είναι μέρος της καθημερινότητας που πρέπει να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις σωστά. Η επίδραση της νέας Σελήνης στις 13/3 αλλά και με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό σου οίκο, φέρνουν τα θέματα καριέρας στο προσκήνιο και αποσπούν ένα μεγάλο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου. Έτσι έχεις μπροστά σου ένα διάστημα που είσαι διατεθειμένη να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου και να αποφύγεις κάθε πιθανή παγίδα που κρύβετε πίσω από νέες προτάσεις και ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα φωτίζει τη συναισθηματική σου ζωή δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, να λάβεις δράση και να τον κατακτήσεις εκ νέου. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεσή σου για νέες εμπειρίες και περιπέτειες δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου τον μεγάλο έρωτα. Κάποια έξτρα έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού όμως σύντομα ανακτάς τις ισορροπίες σου.

Καρκίνος
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ξεκινά αρκετά αισιόδοξος για σένα και σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος. Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 μπορεί να μην είναι και η πιο καλή θέση για σένα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν φέρνει και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου που στην αρχή μπορεί να σε ταράξουν, όμως στη συνέχεια αποδεικνύονται για καλό σου. Θέματα υγείας αυτήν την περίοδο ίσως σε απασχολήσουν ή να σου υπενθυμίσουν πως πρέπει να περιορίσεις το άγχος και να ξεκουραστείς περισσότερο. Με την νέα Σελήνη στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων δώσε έμφαση σε πιθανά νομικά και οικονομικά θέματα. Σημασία επίσης θα χρειαστούν λεπτομέρειες και ψιλά γράμματα που πιθανά κρύβουν παγίδες ή δεν ικανοποιούν τα συμφέροντά σου. Στις αρχές του μήνα απολαμβάνεις όμορφες, αναζωογονητικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου, όμως καθώς οι μέρες προχωρούν το ενδιαφέρον σου αποσπάται από τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα και η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα ειδικά τις μέρες της Πανσελήνου στις 28/3 στο ζώδιο του Ζυγού. Εσύ που είσαι μόνη, από τα μέση του μήνα και μετά πρόσεξε την εμπλοκή σου σε παράνομες ή παράλληλες καταστάσεις. Κατά τα άλλα μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και τις νέες γνωριμίες που δεν είναι και λίγες.

 

Λέων
Τον πρώτο μήνα της άνοιξης τον υποδέχεσαι με δυναμισμό και αποφασιστικότητα καθώς νιώθεις πως τους προηγούμενους μήνες έμεινες άπραγη και οι γενικότερες συνθήκες σε είχαν επηρεάσει αρνητικά. Το πλανητικό σκηνικό γίνεται σύμμαχός σου και ευνοεί τις κινήσεις, σκέψεις και ενέργειές σου. Ο ανταγωνιστικός Άρης μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με συναδέλφους και να εμποδίσει την ανάπτυξη και την εξέλιξη των σχεδίων σου στα εργασιακά, για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις μαζί τους και να συνεργαστείς για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 αυξάνει την καχυποψία και τη ζήλια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, σε κάνει μυστικοπαθή και απόμακρη. Εμπιστεύσου τον περισσότερο και φρόντισε να περάσετε όμορφα καθώς η μυρωδιά και μόνο της Άνοιξης λειτουργεί αναζωογονητικά. Για σένα που είσαι μόνη, από όλα έχει ο Μάρτιος, καθώς αυξάνει τη γοητεία και τη σεξουαλικότητά σου.  Απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες, ικανοποίησε την επιθυμία σου για απελευθέρωση από ταμπού και προκαταλήψεις. Η Πανσέληνος στις  28/3 στο ζώδιο του Ζυγού προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία κυρίως με ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Αξιοποίησε τη λοιπόν σωστά και δώσε ανώδυνες λύσεις σε οικογενειακά θέματα.

 

Παρθένος
Ο μήνας ενισχύει την υπευθυνότητά σου και σχεδόν με το ξεκίνημά του ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτώντας μια έντονη περίοδο που αυξάνει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και ανεβάζει την επιθυμία σου για βελτίωση εξέλιξη και διάκριση. Στις 21/3 ο Άρης επίσης σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στον τομέα της καριέρα σου διευκολύνοντας του χειρισμούς των εργασιακών σου υποθέσεων. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Ζυγούς στις 28/3 φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και αύξηση των οικονομικών σου. Η ισημερία στις 21/3 αυξάνει το πάθος και τον ρομαντισμό σου. Είναι μια καλή ευκαιρία για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου, να πάρεις αποφάσεις ακόμα και να δεσμευτείς. Η συντροφικότητα ανακαλύπτεις ότι σου ταιριάζει τελικά κι έτσι νιώθεις την ανάγκη να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις νέες γνωριμίες, τις ευαισθησίες σου, το φλερτ, όμως μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις με την πρώτη ματιά. Η Πανσέληνος στις 28/3 στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει τις οικονομικές σου ανασφάλειες στην επιφάνεια και μεγαλώνει τις ανησυχίες σου.

 

Ζυγός
Ο νέος μήνας αυξάνει την ανάγκη σου για περισσότερη μάθηση και εξέλιξη έτσι ώστε να νιώσεις πιο ασφαλής με τις επιδιώξεις και τη βελτίωση της ζωή σου. Με τον Άρη να περνά από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, η πίεση στον τομέα των καθηκόντων και των επαγγελματικών σου υποθέσεων αυξάνεται. Φρόντισε να ασχοληθείς ενδιάμεσα με δραστηριότητες που θα βοηθήσουν στην αποφόρτισή σου. Οι σύνοδοι του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθούν να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να αποφύγεις τυχόν τρικλοποδιές ή παγίδες. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου και να φροντίσεις την εξασφάλιση χρόνου για την ξεκούρασή σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων έως τις 21/3 αυξάνει τη γοητεία και τη σεξουαλικότητά σου. Τι καλύτερο για να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να κάνεις μια επανεκκίνηση στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, με τόσο ελκυστική εμφάνιση και γοητεία δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς. Ωστόσο τη συναισθητική σου ζωή κατά μεγάλα διαστήματα την περνάς σε δεύτερη μοίρα. Η Πανσέληνος στις 28/3 πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και εφιστά την προσοχή σου σε θέματα υγείας αλλά και προσωπικών σχέσεων.

 

Σκορπιός
Ο δυναμικός Άρης σχεδόν από τις αρχές του μήνα περνά στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει τον τομέα των οικονομικών σου στο προσκήνιο. Σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις εκκρεμή υποθέσεις σου, να ρυθμίσεις και να ενισχύσεις το πορτοφόλι σου δίνοντάς σου αλλεπάλληλες ευκαιρίες. Η νέα Σελήνη στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων είναι αρκετά ερωτική για το δικό σου ζώδιο όμως τα συναισθήματά σου είναι λίγο μπερδεμένα. Διαχώρισε τις προσωπικές ανασφάλειές σου από αυτά που εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφό σου και βρες τις ισορροπίες που απαιτούνται για τη διατήρηση της σχέσεις σας. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου. Κάποιες γνωριμίες μπορεί τελικά να μην είναι έτσι όπως φαίνονται και γρήγορα να σε απογοητεύσουν. Διαχειρίσου νέες ευκαιρίες, δεσμεύσεις και αναζητήσεις στα εργασιακά με υπομονή και ψυχραιμία. Βήμα – βήμα θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Η Πανσέληνος στις 28/3 παίζει λίγο με τα νεύρα σου κλονίζοντας συνεργασιακές και προσωπικές σχέσεις σου. Προσοχή επίσης χρειάζονται θέματα υγείας και διατροφής.

 

Τοξότης
Σπίτι, οικογένεια και προσωπική ζωή είναι το απόλυτο επίκεντρό σου αυτόν το μήνα, καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο κατά τα άλλα φιλικό σου ζώδιο, θα πρέπει να προσέξεις να αποφύγεις εντάσεις προσπαθώντας να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Οι συνεργασίες σου επίσης είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες απόψεων ή στόχων που δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να επηρεάσουν τις προσωπικές σου επιδιώξεις ή θα κινδυνεύσουν σημαντικές σχέσεις σου. Η νέα Σελήνη στις 13/3 δημιουργεί προβλήματα και αναστάτωση και θα πρέπει να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους των συζητήσεων, καθώς και να βάλεις φρένο στις ανασφάλειές σου. Ο Ερμής στις 16/3 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και σε βοηθάει να λύσεις ευκολότερα συγκρούσεις σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ευνοείται περισσότερο η προσπάθεια προσέγγισης του ερωτικού σου συντρόφου, ενώ τις επόμενες μέρες του η ερωτική, συναισθηματική σου ζωή σταματά να είναι προτεραιότητά σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να οδηγηθείς σε ακρότητες αδιαφορίας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και αιφνίδιες επιστροφές του παρελθόντος είναι στο παιχνίδι. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα προκαλεί ένα αίσθημα κόπωσης και θα πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

 

Αιγόκερος
Τον πρώτο μήνα της Άνοιξης τον υποδέχεσαι πιο οργανωμένη και πιο αποφασισμένη να μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει κάτω. Ο Άρης στις 4/3 περνά στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις που χρειάζονται αυστηρή οργάνωση. Μέσα σε αυτές θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να ανεβάσεις τα στάνταρ σου, για αυτό και λίγη περισσότερη κούραση θα πρέπει να την αντέξεις. Επίσης είναι μια περίοδος για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τη διατροφή, τη φυσική σου κατάσταση αλλά και με πιθανά προβλήματα υγείας. Με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στις 13/3 οι διαφωνίες και οι εντάσεις είναι στο πρόγραμμα. Μην προσπαθείς με λάθος τρόπους να επιβάλλεις τις απόψεις σου ή να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου. Με λίγη διαλλακτικότητα και ψυχραιμία θα καταφέρεις περισσότερα και θα προστατεύσεις τον εαυτό σου από το έξτρα άγχος. Η σχέση με τον αγαπημένο σου κινείται σε σταθερά, ζεστά και ρομαντικά επίπεδα παρά του ότι το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες αλλά και ανέλπιστες εκπλήξεις φέρνει ο μήνας που θα σου προσφέρουν συναισθηματική σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ο μήνας σχεδόν κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού που σε παρακινεί να ακούσεις το σώμα σου και να προσέξεις την εξάντληση. Προστάτευσε επίσης τις συναδελφικές σχέσεις σου.

 

Υδροχόος
Έντονη δραστηριότητα, μετακινήσεις και αρκετή ένταση επιφυλάσσει ο πρώτος ανοιξιάτικος μήνας για σένα. Προσπάθησε να οργανώσεις το χρόνο σου σωστά και να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες στις υποθέσεις σου. Τις πρώτες μέρες του μήνα ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδιά σου χωρίς να αμελείς και τις προσωπικές σου ανάγκες. Η νέα Σελήνη στις 13/3 πιθανά να ενισχύσει τον τομέα των οικονομικών σου ή να σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Η εαρινή ισημερία ανοίγει νέους δρόμους και φέρνει ευκαιρίες στα εργασιακά που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως η επίτευξη των στόχων σου δεν είναι μια δύσκολη τελικά υπόθεση. Ο μήνας ξεκινά αισιόδοξα για τον τομέα των ερωτικών – συναισθηματικών σου και ουσιαστικά τελειώνει στο ίδιο μοτίβο. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων ανανεώνει τη σχέση με τον αγαπημένο σου και υπερτονίζει τη γοητεία σου. Έτσι αν είσαι μόνη, υποδέξου το νέο μήνα ο οποίος σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις με αισιοδοξία. Η Πανσέληνος στις 28/3 προκαλεί μια ένταση την οποία μπορείς να ελέγξεις και να μην επιτρέψεις να ανατραπούν τα σχέδιά σου.

 

Ιχθείς
Ο πρώτος ανοιξιάτικος μήνας ενισχύει και ανεβάζει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σου, για αυτό και τον υποδέχεσαι με χαμόγελο. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων τις πρώτες μέρες του μήνα κάνει ισχυρότερη τη διαίσθησή σου και με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο από τις 16/2, σε βοηθούν στο να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις αλλά και να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην φοβηθείς να ρισκάρεις στα εργασιακά και τα οικονομικά σου και να διεκδικήσεις την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι. Ήρθε η στιγμή να πάρεις γενναίες και καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Η νέα Σελήνη στις 13/3 στο δικό σου ζώδιο και η εαρινή ισημερία, καθώς και ο Ήλιος προωθούν τη  ζώνη των αξιών σου. Η συναισθηματική σου ζωή επίσης είναι ενδιαφέρουσα μιας και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ανανεώνεται. Εσύ που είσαι μόνη και η πρωταγωνίστρια του μήνα, ανοίγεται ένας νέος δρόμος μπροστά σου που στο τελείωμά του κρύβει συναρπαστικές ίσως και μοναδικές ευκαιρίες. Η Πανσέληνος στις 28/3 φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των οικονομικών σου.

Read More

And More