Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2019: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πώς θα εξελιχθεί ο Οκτώβριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Σίγουρα θα προσπαθήσεις να εκπληρώσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία αυτόν το μήνα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συνομιλίες, οι συζητήσεις ακόμα και η εύρεση ενός μέντορα στα εργασιακά θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείς και να δώσεις κατεύθυνση στα σχέδιά σου. Καλό θα ήταν να είσαι λίγο επιφυλακτική με ανώτερους και να χειριστείς τα πάντα με διαλλακτικότητα. Στις 4/10 ο Ερμής στο Σκορπιό σε προδιαθέτει να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, να γεφυρώσεις αποστάσεις, να μοιραστείς τους φόβους και τις ανασφάλειές σου μαζί του και φυσικά να κάνετε κοινά όνειρα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες κακές στιγμές που μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δεν πρέπει. Με την είσοδο του Άρη στο Ζυγό στις 5/10 έρχεσαι αντιμέτωπη με ανατροπές και εντάσεις. Μάθε να ρίχνεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην τραβάς στα άκρα κυρίως καταστάσεις που δεν είσαι προετοιμασμένη. Βάλε φρένο στον εγωισμό σου και μετρίασε το πάθος σου. Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 28/10 σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα, να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και να ρυθμίσεις θέματα που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες. Επιπλέον ανεβάζει τη σεξουαλικότητά σου στα ύψη. Επωφελήσου εσύ που είσαι μόνη απ’ το νέο φεγγάρι που σου υπόσχεται νέους έρωτες και δυνατές εμπειρίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο φετινός Οκτώβριος έρχεται με πολύ καλές προθέσεις για σένα δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κατασταλάξεις στα θέλω σου, να διαχωρίσεις και να βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου, να διασκεδάσεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν κουβαλά και τα καρμικά του μαθήματα, που θα πρέπει να σε συνετίσουν στα όσα ακόμα δεν θέλεις ή και δεν μπορείς. Ο Ερμής στο Σκορπιό από τις αρχές σχεδόν του μήνα, αλλά και η νέα Σελήνη στις 28 /10, απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα από σένα, κυρίως στα εργασιακά. Γύρισε πίσω, βρες τα λάθη σου και αντιμετώπισε με μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα τους στόχους σου. Οι αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις θα έχουν και το ανάλογο κόστος, γι’ αυτό και θα πρέπει η κάθε σου κίνηση να είναι σωστά οργανωμένη και μελετημένη. Ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι και τις 19/11 κάνει την καθημερινότητά σου ιδιαίτερα δραστήρια και αυξάνει τις υποχρεώσεις σου, δίνοντάς σου όμως και ευκαιρίες. Ταυτόχρονα σου εφιστά βέβαια και την προσοχή σε θέματα υγείας. Καιρός να απαλλαγείς απ’ τις κακές συνήθεις και καταχρήσεις. Αυτόν το μήνα μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου, να πάρετε κοινές αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη και το μέλλον της σχέσης σας και να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, εκπέμπεις έντονο ερωτισμό και αυτό στο επιβεβαιώνουν οι ματιές γεμάτες θαυμασμό που εισπράττεις. Τώρα οι επιλογές είναι δικές σου, μιας και συνεχίζει να σε απασχολεί το παρελθόν σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος του Άρη στο Ζυγό σε επηρεάζει θετικά καθώς επαναφέρει τη χαρά του έρωτα στη ζωή σου. Αυξάνει τη δημιουργικότητά σου στα εργασιακά και σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια και τις ιδέες σου. Μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και να εργαστείς σκληρότερα, όμως πλέον ξέρεις ότι το κάνεις για δικό σου όφελος και δεν αποτελεί αγγαρεία. Βάλε τάξη στη ζωή σου και ασχολήσου βέβαια και με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία σου και προσπάθησε να εξοικονομήσεις χρόνο για ξεκούραση. Ερωτικά διλήμματα φέρνει ο νέος μήνας και καλό θα ήταν αν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση να την προστατεύσεις. Είσαι επιρρεπής σε ερωτικά παιχνίδια και ενθουσιάζεσαι εύκολα. Κάνε μια προσπάθεια να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να προσθέσεις τα συστατικά και το σασπένς που θα σε κάνoυν ευτυχισμένη. Η Πανσέληνος του μήνα στις 14/10 φωτίζει τον 11ο οίκο σου και ενισχύει τις φιλίες και την κοινωνικότητά σου από τα μέσα της κοινωνικής σου δικτύωσης. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία εσύ που είσαι μόνη και πού ξέρεις, μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Μην αποθαρρυνθείς και μην απομακρυνθείς από το στόχο του να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορεί τα υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα και να νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο, όμως θα είναι κάτι προσωρινό και δεν θα κρατήσει για πολύ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό στις αρχές του μήνα αυξάνει τη δημιουργικότητα και την κοινωνικότητά σου. Έχεις έντονα την ανάγκη και τη διάθεση να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου. Να δώσεις ουσιαστικό νόημα στη ζωή σου και να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Με τον Άρη στο Ζυγό, απόφυγε τις συγκρούσεις με τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Αν νιώθεις ότι δεν είσαι συνεπής απέναντί τους και δεν τους αφιερώνεις το χρόνο και το ενδιαφέρον που πρέπει, καλύτερα να τους εξηγήσεις πως διανύεις μια περίοδο που θέλεις να δώσεις προτεραιότητα στους στόχους, όμως συνεχίζεις να τους αγαπάς και να τους νοιάζεσαι. Επίσης δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με κληρονομικά και περιουσιακά θέματα. Μια άνοδος ή μια σημαντική αναγνώριση στα εργασιακά για την οποία έχεις παλέψει και έχεις θυσιάσει πολλά, είναι αναμενόμενη αυτόν το μήνα. Η νέα Σελήνη προς τα τέλη του μήνα ευνοεί ιδιαίτερα νέα εργασιακά ξεκινήματα και επιχειρήματα. Γίνε πιο ξεκάθαρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και έκφρασέ του τις ανάγκες σου. Η τάση του να είσαι πάντα δεδομένη, πιστή και σταθερή τον έχει καθησυχάσει, με αποτέλεσμα να νιώθεις παραμελημένη. Άλλαξε συνήθειες και μάθε να ζητάς. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνουν στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα που πιθανά δεν γνώριζες ούτε και εσύ η ίδια την ύπαρξή τους. Με αυτές τις όψεις, σε ελκύουν μυστηριώδη άτομα που φοβάσαι να πλησιάσεις και να αφεθείς. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να προκύψει κι ένας μεγάλος έρωτας.

ΛΕΩΝ
Ο Οκτώβριος φαίνεται να είναι ένας μήνας γεμάτος δράση, μιας και τα γεγονότα εξελίσσονται γύρω σου με γρήγορους ρυθμούς. Παρουσιάζονται ευκαιρίες που δίνουν ώθηση και λύσεις στους στόχους σου και γενικότερα σε φέρνουν πιο κοντά στα όνειρά σου. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σε παροτρύνουν να ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια, να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που θα βελτιώσουν όχι μόνο το επίπεδο της καθημερινότητάς σου, αλλά και γενικότερα τη ζωή σου. Μέσα σε αυτούς τους έντονους ρυθμούς της ζωής σου δεν λείπει και ο εκνευρισμός. Θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι. Άθελά σου ο λόγος σου γίνεται αιχμηρός και πληγώνεις τους άλλους. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14 του μήνα, κρίνεται ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Από τη μια θα υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις, που μπορεί να σε βγάλουν απ’ τις συνήθειες σου, όμως θα αποδειχθούν για καλό σου. Με την είσοδο του Άρη στο Ζυγό στις 5/10 δώσε προσοχή σε γραφειοκρατικά θέματα και οικονομικές συμφωνίες. Ανάμικτα συναισθήματα φαίνεται να σου δημιουργεί η νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα, φέρνοντας πολύ έντονα το παρελθόν στη μνήμα σου. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τους όρους που θα πρέπει να θέσεις. Αν είναι να έχεις μια από τα ίδια, άστο καλύτερα. Εσύ που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση αν και το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σκέφτεσαι τα δικά σου και αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου, θα υπάρξουν στιγμές που το πάθος και ο ερωτισμός σου θα αγγίξουν το κόκκινο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/10, θα επηρεαστεί ο τρόπος επικοινωνίας και σκέψης σου. Είναι σημαντικό να μείνεις σταθερή στις απόψεις και τα σχέδιά σου και να μην επηρεάζεσαι απ’ όσα συμβαίνουν γύρω σου. Τα έξοδά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα αυτόν το μήνα και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διαχείρισή τους. Μέσα απ’ τις δυσκολίες και το στρεσάρισμα όμως θα μπεις και στη διαδικασία να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Με τον Ερμή να περνά στις 3/10 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9/12 στο Σκορπιό, οι μέρες σου γεμίζουν με ειδήσεις, εξελίξεις και επαφές που αφορούν στα εργασιακά σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία και θα διαπιστώσεις πως βρίσκεσαι πολύ κοντά στα εργασιακά σχέδιά σου. Πάθος και ανάγκη να αναζωπυρώσεις τον ερωτισμό στη σχέση με το σύντροφό σου δημιουργεί η Πανσέληνος του μήνα. Από την άλλη βέβαια, θα πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις τις συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην μένεις στις υποσχέσεις και τους όρκους. Φρόντισε να περάσεις καλά, να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν και τις σκιές του. Ζήσε την εμπειρία και απόλαυσε το φλερτ με όλα του τα παρελκόμενα. Ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων, υποθέσεων και συνθηκών δίνονται σταδιακά από τις 13/10.

 

ΖΥΓΟΣ
Καλωσόρισε το μήνα με τον Άρη να περνά στο δικό σου ζώδιο και να επαναφέρει τη δυναμική και την αποφασιστικότητά σου. Καιρός να βγεις απ’ την αδράνεια και να λάβεις δράση. Να πιστέψεις στα όνειρα και τους στόχους σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά μέχρι να τα καταφέρεις. Απαιτητικό προβλέπεται το κλίμα στα εργασιακά. Τόλμησε να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και να πεις ναι σε νέες προκλήσεις. Πρόσεξε βέβαια τη νευρικότητα που σου προκαλεί η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου. Εύκολα μπορείς να πεις πράγματα χωρίς να το καταλάβεις και ξέρεις, δεν είναι πάντα διαθέσιμοι οι άλλοι να σε κατανοήσουν και να μπορεί να οδηγηθείς σε επικίνδυνα μονοπάτια. Με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στο Σκορπιού, μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις. Η Πανσέληνος του μήνα δίνει τις λύσεις που χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, προκειμένου να βελτιωθεί και να σταθεροποιηθεί. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής με τον αγαπημένο σου και να του ανοίγεις την καρδιά σου συχνότερα. Άλλαξε συνήθειες εσύ που είσαι μόνη και βγες απ’ το καβούκι σου. Καιρός να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα χαρίσματά σου και να διεκδικήσεις το μεγάλο και μοναδικό έρωτα που ονειρεύεσαι. Η Πανσέληνος να ξέρεις πως είναι ισχυρός σύμμαχος σου και θα δουλέψει θετικά για σένα. Στα τέλη του μήνα, θα πρέπει να ακούσεις το σώμα σου και να το φροντίσεις περισσότερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή ξεκινά ο μήνας σου και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή, αυξάνει τις μετακινήσεις σου και με τη γοητεία και την πειθώ σου να ανεβαίνουν μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Η είσοδος του Άρη βέβαια στο ζώδιο του Ζυγού σου προκαλεί μια υπερένταση που θα πρέπει να ελέγξεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου. Η δυσπιστία και το ένστικτό σου που άλλωστε είναι μια δεύτερη φύση σου, σε προφυλάσσει από κακοτοπιές και παγίδες που πιθανά εμπλέκονται γύρω σου. Άκουσε λοιπόν τη φωνούλα μέσα σου και μην την υποτιμάς. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλά και τη νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα, δεν μπορείς να συγκρατήσεις τη συναισθηματική εξομολόγηση απέναντι στον αγαπημένο σου. Θέλεις να νιώσεις ασφαλής, γι’ αυτό και μιλώντας του για όλα αυτά που αισθάνεσαι προσπαθείς να του αποσπάσει κι εκείνου λόγια και επιβεβαιώσεις. Μια νέα ή και πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε προβληματίζει με τη στασιμότητά της και να σου δημιουργεί μια αβεβαιότητα. Μην ποντάρεις σε καταστάσεις και πρόσωπα που δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις. Πάρε εσύ αυτές που αφορούν στη δική σου ζωή και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Η οικονομική σου κατάσταση βρίσκεται σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο κυρίως στα μέσα του μήνα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονα ανατρεπτικός και κουραστικός προβλέπεται ο νέος μήνας για εσένα, μιας και φαίνεται να σε βγάζει απ’ τις συνήθειές σου και να προσθέτει νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου. Ο Άρης στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στις μελλοντικές επιδιώξεις σου. Από την άλλη ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει στιγμές εσωστρέφειας αλλά και δυσκολία στην έκφραση του λόγου σου. Στο χέρι σου είναι να βρεις τις ισορροπίες σου. Η σχέση με το σύντροφό σου επιτέλους μετά από πολύ καιρό αρχίζει να βελτιώνεται, καθώς απρόβλεπτα και ευχάριστα γεγονότα θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να πάρετε κοινές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Αν αισθάνεσαι διαφορετικά συναισθήματα για ένα μέχρι εχθές φιλικό σου πρόσωπο, φρόντισε να του το δείξεις με τρόπο. Να είσαι βέβαιη πως και εκείνος έχει αρχίσει να σε βλέπει διαφορετικά. Βρες λύσεις σε φλέγοντα οικογενειακά θέματα στα μέσα του μήνα και σταμάτα να προσποιείσαι πως δεν υπάρχουν. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε πιέζουν, όμως θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες και την ψυχραιμία σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλωσόρισε το νέο μήνα και υποδέξου τον με ανεβασμένη και αισιόδοξη διάθεση, μιας και φέρνει και ευχάριστες εξελίξεις. Αν και απαιτητικός, φαίνεται αισιόδοξος και δραστήριος. Με την είσοδο του Ερμή στις 4/10 στο ζώδιο του Σκορπιού, γίνεσαι πιο κοινωνική και διατεθειμένη να εκφράσεις τις απόψεις σου. Αυτό σε φέρνει στο επίκεντρο και σε κάνει πιο δημοφιλή. Οι εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο δεν λείπουν καθώς θα χρειαστεί να δώσεις σκληρή μάχη για να καταφέρεις όχι μόνο να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου, αλλά και να καταφέρεις να θέσεις σε εφαρμογή τις πολυπόθητες αλλαγές. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Κριού διαταράσσει προσωρινά το κλίμα στο σπίτι και την οικογένεια. Πρόσεξε εκείνες τις μέρες και προσπάθησε να μην τραβήξεις τα άκρα στις συζητήσεις. Μοιραστείτε τις ανάγκες σας με τον ερωτικό σύντροφό σου και φροντίστε να προσθέσετε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Αναθερμάνετε σχέσεις σας με φιλικά κοινά πρόσωπα και ανοίξτε το σπίτι σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από ομαδικές δραστηριότητες και φίλους δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Αρκεί να μη φοβηθείς τη δέσμευση. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται μέσα απ’ τους προσωπικούς σου κόπους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά αισιόδοξα ξεκινά ο μήνας για εσένα με πολλές αλλαγές βέβαια στους περισσότερους τομείς της ζωή σου. Κάποιες από αυτές μπορεί να μην τις έχεις επιδιώξει εσύ και στην αρχή να σου προκαλούν ένα άγχος, όμως να είσαι βέβαιη πως αν τις διαχειριστείς έξυπνα και σωστά θα επωφεληθείς σημαντικά. Ο Άρης στο Ζυγό από τις αρχές του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους στόχους σου, να αναλάβεις νέα καθήκοντα και να δώσεις μια γερή ώθηση στα σχέδιά σου. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες, να υπογράψεις συμβόλαια και να ασχοληθείς σοβαρά με νομικά θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Ίσως η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου να περάσει κάποιες διακυμάνσεις, καθώς η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία νιώθεις να σε πιέζει. Δεν χρειάζεται να φέρεις τα πάνω κάτω, αυτό που χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου και να του θέσεις τις ανάγκες σου με όμορφο τρόπο. Η Πανσέληνος φαίνεται να σου χαρίζει τη λάμψη και την εύνοιά της, να σε κάνει πιο αυθόρμητη και πιο κοινωνική. Φλέρταρε εσύ που είσαι μόνη και επιδίωξε να βρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή και σεμινάρια. Τα οικονομικά σου σημειώνουν μια βελτίωση που θα έπρεπε να την εκμεταλλευτείς και να απαλλαγείς από παλιά βάρη.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετά τολμηρή και αισιόδοξη ξεκινάς το νέο μήνα. Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό, σου εντείνει την ανάγκη για νέες αναζητήσεις, πνευματική διεύρυνση, νέες εμπειρίες και αλλαγές. Η είσοδος του Άρη στο Ζυγό σε καλεί να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά, ειδικά αν έχεις οφειλές προς τρίτους. Εστίασε λοιπόν το ενδιαφέρον σου σε αυτές και βρες τρόπους να απαλλαγείς. Έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι θα είναι σημαντικό να φύγουν αυτά τα βάρη από την πλάτη σου. Αν έχεις κατά νου να κάνεις ένα ταξίδι, φρόντισε να το οργανώσεις με τον Ερμή στο Σκορπιό αυτόν το μήνα. Απόφυγε τις αλλαγές στα εργασιακά και μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και νιώσε ασφαλής με τα όσα μέχρι σήμερα έχεις κατακτήσει. Φρόντισε να εξοικονομείς χρόνο για τον αγαπημένο σου και απόφυγε παιχνίδια ζήλιας και ανταγωνιστικότητας. Εσύ που είσαι μόνη, μη φοβηθείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις την πρώτη κίνηση, καθώς και το να δεσμευτείς. Τα όσα έχεις περάσει στο παρελθόν σε έχουν μάθει πολύ καλά πως να προστατεύεις τον εαυτό σου. Κατά τη διάρκεια του μήνα, θα υπάρξουν έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν λιγάκι απ’ τον προϋπολογισμό σου.

Read More

And More