Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Σεπτέμβριος 2019: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπημένη μου φίλη με το νέο μήνα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στην καριέρα και τις εσωτερικές φιλοδοξίες σου, καθώς τα αστέρια θα είναι ευθυγραμμισμένα προς όφελός σου τις περισσότερες μέρες του. Ωστόσο θα χρειαστείς τη βοήθεια και την υποστήριξη άλλων ανθρώπων για την επίτευξη των στόχων σου και θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και προγραμματισμένα. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας σου φροντίζει για την ευημερία των άλλων, παραμερίζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες. Καιρός να αλλάξει αυτό και να μάθεις να βάζεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Η ανάπτυξη της καριέρα σου είναι σταδιακή και θα πρέπει να είσαι υπομονετική, προκειμένου να επιτύχεις το μεγαλείο και να φτάσεις στους στόχους σου. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη αυτόν το μήνα και το συναίσθημα ανεβαίνει. Για αυτό εσύ που είσαι μόνη και παραπονεμένη μην αρνείσαι προτάσεις φίλων για διασκέδαση. Αν και ο μεγάλος έρωτας προβλέπεται μέσα από το χώρο εργασίας σου. Εμπιστεύσου λοιπόν το ένστικτό σου που ποτέ δεν σε προδίδει και ανταποκρίσου στις γεμάτες υπονοούμενα και πολλά υποσχόμενες ματιές του ενδιαφερόμενου. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, καιρός να αυξήσεις το πάθος, να προσθέσεις μαγεία στην ατμόσφαιρα και να επιδιώξεις την πολυπόθητη εγκυμοσύνη που ονειρεύεσαι, προκειμένου να νιώσεις πλήρης. Οικογενειακά θέματα και προβλήματα θα φέρουν λίγο τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου, όμως θα καταφέρεις να επαναφέρεις την αρμονία και ισορροπία στη ζωή σου, όπως άλλωστε είσαι εκπαιδευμένη να κάνεις κάθε φορά. Ανέβαλε ταξίδια κυρίως επαγγελματικά, μιας και είναι καταδικασμένα να μη φέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτόν το μήνα αγαπημένη μου φίλη δεν είσαι και ιδιαίτερα κοινωνική και αναζητάς την ασφάλεια μέσα από φίλους και οικογένεια. Βέβαια τα άτομα που έχεις επιλέξει, είναι πάντα εκεί για εσένα και διατίθενται να σε στηρίξουν, να σε ακούσουν και να σου συμπαρασταθούν, αρκεί να τους μιλήσεις. Η προσωπικότητά σου θα πρέπει να αποδεχτεί πως κανείς άλλος, εκτός από τους επιλεγμένους σου ανθρώπους δεν είναι νησί για να αράξεις. Η δημιουργικότητά σου στα εργασιακά σε συνδυασμό με τη μαχητικότητά σου θα σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα και θα φέρει στο δρόμο σου ευκαιρίες που δεν φαντάζεσαι. Η αγάπη είναι σύνθετη και περίπλοκη κυρίως τις πρώτες μέρες του μήνα και θα προκαλέσει διαμάχες στη σχέση με το σύντροφο ή το σύζυγό σου. Όμως καθώς εξελίσσεται ο μήνας, υπάρχει μια αίσθηση ελπίδας ή και αρμονίας. Εσύ που είσαι μόνη να θυμάσαι πως από τις 14/9, προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά και να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Βάλε στην άκρη χρήματα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές υποχρεώσεις σου και μην παρασύρεσαι σε έξοδα απρογραμμάτιστα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπημένη μου φίλη, ο Σεπτέμβριος σε παρακινεί να επικεντρωθείς περισσότερο στην ψυχική σου υγεία – ισορροπία και στις οικογενειακές σου υποθέσεις. Για αυτό είναι σκόπιμο να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις που θα ικανοποιούν όλους σας και κυρίως εσένα. Βέβαια μέχρι και τις 14/9 με τον Ερμή στην Παρθένο, προτίμησε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να διαχωρίσεις τις προσωπικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μην ξεχνάς πως στα επαγγελματικά αυτόν το μήνα, θα πρέπει να υποστηρίξεις περισσότερο τα σχέδια των άλλων και να κάνεις ένα βήμα πίσω από τα δικά σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να τα ξεχάσεις και να οπισθοχωρήσεις ή να τα εγκαταλείψεις. Οι άνθρωποι που βοηθάς τώρα, θα σε υποστηρίξουν στο μέλλον. Σκέψου πολύ εσύ που σχετικά πρόσφατα έχεις βιώσει ένα χωρισμό, αν αξίζει τον κόπο να δώσεις μια ευκαιρία ακόμα στο παρελθόν που επανέρχεται πολλά υποσχόμενο. Μήπως έχεις ξανακούσει τα ίδια; Αν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου και να μην παρασυρθείς από αυτά, προβλέπονται τα καλύτερα, να είσαι βέβαιη. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, απόλαυσε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και αναθέρμανε τη σχέση σου μετά τις 14/9 με την Αφροδίτη, να περνά στο ζώδιο του Ζυγού και να ενισχύει τον ερωτισμό και το πάθος σου. Λίγη υπομονή ακόμα για το τελευταίο εμπόδιο που περνάς στα οικονομικά. Πολύ σύντομα βρίσκεις τις ισορροπίες σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο νέος μήνας αγαπημένη και ευαίσθητη φίλη μου, σε καλεί να βγάλεις στην επιφάνεια και να αναγνωρίσεις, να παραδεχτείς, τα όσα σου ασκούν ψυχολογική πίεση. Να απαλλαγείς από αυτά βρίσκοντας λύσεις, είτε απορρίπτοντάς τα από το μυαλό και την ψυχή σου είτε, αξιολογώντας – κατατάσσοντας τα σωστά. Η Πανσέληνος στις 14/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, θα προσπαθήσει να σε παραπλανήσει ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Προσοχή λοιπόν σε νέες συμφωνίες, υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Όπου ακούς πολλά κεράσια… κράτα και μικρό καλάθι. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, προσπάθησε να ανακαλύψεις και να αφουγκραστείς περισσότερο τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Έτσι θα καταφέρεις κι εσύ να νιώσεις ασφαλής. Κάνοντας κοινά όνειρα για το μέλλον θα βελτιώσετε το επίπεδο της σχέσης και καθημερινότητας σας. Η οικογένεια θα είναι μέρος της καθημερινής σου διάταξης καθώς επιθυμείς να κάνεις τα μέλη της ευτυχισμένα, με τα επιτεύγματα και την προσφορά σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στην ξεγνοιασιά, διασκέδασε, γνώρισε καινούριους ανθρώπους και μη μένεις κλειδωμένη στα σεντούκια του παρελθόντος. Κυρίως με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, πιθανά καρμικές σχέσεις του παρελθόντος να επανέλθουν, προκειμένου να ξεκαθαριστούν και να σε απαλλάξουν από τα βάρη και τις ερινύες τους.

ΛΕΩΝ
Αγαπημένη, δυναμική και ακαταμάχητη Λιονταρίνα μου, αυτόν το μήνα το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια. Όλα τα άλλα τα περνάς σε δεύτερη μοίρα και τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη του, τα αφήνεις όλα για λίγο στο συρτάρι χωρίς να τα λησμονείς. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό στις 14/9, σηματοδοτεί μια ευχάριστη περίοδο για εσένα. Μπορείς να περάσεις όμορφα, να ταξιδέψεις και να ανακαλύψεις νέες εμπειρίες σε πολλά επίπεδα. Το πιο σημαντικό στοιχείο αυτού του μήνα είναι το ότι θα αποκαλύψεις πτυχές και ταλέντα του εαυτού σου που πιθανότερα δεν γνώριζες καν. Να εισχωρήσεις στα βάθη της ψυχής σου και να δώσεις νέες ερμηνείες στη λέξη… έρωτας. Πρόσεξε την υπάρχουσα σχέση ή και το γάμο σου. Θα υπάρξουν διαφωνίες και συναισθηματικές αποκαλύψεις που μπορεί να ταράξουν τα ύδατα. Προτού πάρεις μια σημαντική απόφαση, καλό θα ήταν να ζύγιζες τα υπέρ και τα κατά του συντρόφου και της σχέσης σας. Να αναγνωρίσεις και τις δικές σου ευθύνες και λάθη πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε με την ψυχή σου, δέξου τα κομπλιμέντα, ανέβασε την ψυχολογία σου, όμως πρόσεξε που δίνεις την καρδιά σου. Πλέον δεν την έχεις για πέταμα κι αυτό το έχεις καταλάβει πολύ καλά. Η οικονομική σου κατάσταση συνεχίζει να απαιτεί προσοχή και μελετημένες ενέργειες και κινήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπημένη μου φίλη στις 14 /9 ο κυβερνήτης σου περνά στο ζώδιο του Ζυγού, μαζί με την Αφροδίτη. Έτσι το ενδιαφέρον σου εστιάζεται πλέον στη διαχείριση των οικονομικών σου αλλά και στην αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο καθόλη τη διάρκεια του μήνα, δεν σταματάς να δουλεύεις. Η δημοτικότητά σου ανεβαίνει και τελικά οι στόχοι σου αποδεικνύεται ότι δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Αυτό που χρειάζεσαι να θυμάσαι είναι πως θέλεις δίπλα σου συμμάχους και όχι εχθρούς. Τα πάντα μπορούν να σου συμβούν στον έρωτα αυτόν το μήνα. Μέχρι και τις 14/ 9 η Αφροδίτη είναι στο δικό σου ζώδιο δίνοντάς σου τη λάμψη της και κατόπιν περνά στο γοητευτικό Ζυγό, που κι αυτή η θέση σε ευνοεί. Ζήλιες, πάθη, φλερτ, ανασφάλειες και επιθυμίες, από όλα έχει ο μπαχτσές. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αποπλανήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με μια σου μόνο ματιά. Αρκεί να διαφυλάξεις την καρδιά σου και πριν τη χαρίσεις να βεβαιωθείς πως υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση. Όσο για εσένα αγαπημένη μου φίλη που βρίσκεσαι σε ένα γάμο ή μια σταθερή σχέση, πρόσεξε και συγκράτησε την κτητικότητά σου. Από τη μια ο εγωισμός σου, από την άλλη ίσως και οι ανασφάλειές σου σε κάνουν γκρινιάρα, καχύποπτη και εξαιρετικά απαιτητική.

 

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά καλά και ευχάριστα φέρνει ο Σεπτέμβριος για σένα αγαπημένη μου φίλη. Ξεκινώντας από τις 14 του μήνα που η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στο δικό σου ζώδιο, ανεβάζουν τη γοητεία και τη κοινωνικότητα σου στα ύψη. Η διπλωματία και η ευρηματικότητά σου ανεβαίνουν καθώς και οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στα εργασιακά δεν υπάρχει λόγος να σε ανησυχήσουν, μιας και μακροπρόθεσμα μόνο όφελος θα σου επιφέρουν. Προσπάθησε λοιπόν να προσαρμοστείς σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και μην παραπονιέσαι. Αξιοποίησε θετικά τις πλανητικές επιρροές του μήνα, στη συναισθηματική σου ζωή. Σε περιμένουν δυνατές συγκινήσεις και εκπλήξεις ιδιαίτερα αν είσαι μόνη σου. Μπορείς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου και τον άνθρωπο, που θα σου δώσει απλόχερα τα όσα λαχταρά η ψυχή σου και δικαιούσαι. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ή ένα γάμο, να θυμάσαι πως η επικοινωνία αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στη σχέση σου. Τώρα το ότι γίνεσαι, κάποιες φορές έντονα επικριτική με το σύντροφο σου, δεν θα το σχολιάσω. Πρόσεξε την υγεία σου και μην παίζεις με τις αντοχές σου. Φρόντισε να ξεκουράζεις τόσο το μυαλό όσο και το σώμα σου. Τακτοποίησε οικονομικά θέματα που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες και ασχολήσου με πιθανές αγοροπωλησίες προς τα τέλη του μήνα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τελείωμα του καλοκαιριού και ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου σε βρίσκει αρκετά κουρασμένη και τις πρώτες μέρες του τουλάχιστον φαίνεται να είσαι αποφασισμένη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να ξεκουραστείς. Παρά την αποφασιστικότητά σου βέβαια να φροντίσεις τον εαυτό σου, τα γεγονότα εξελίσσονται γύρω σου ραγδαία και έτσι δεν σου απομένει και πολύς προσωπικός χρόνος. Νέα ενδιαφέροντα φαίνεται να αναζητά το ανήσυχο πνεύμα σου στα εργασιακά, κυρίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Πρόσεξε το παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο και μην εμπλέκεσαι σε αυτό, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σε παρασύρουν ή και να σε παγιδεύσουν. Μέχρι και τις 14/9 η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και σε κάνει ευχάριστη, επικοινωνιακή με όλο τον κόσμο. Αυτό το διάστημα νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, για αυτό κι αν είσαι συναισθηματικά μόνη, δεν αποκλείεται καθόλου να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου πάρει τα μυαλά. Δε θα κρατήσει για πολύ βέβαια, μιας και το επόμενο πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό σε προσγειώνει κι έχεις την τάση να κλείνεσαι λιγάκι στον εαυτό σου. Επίσης, ενδέχεται να επανέλθει στη ζωή σου μια παρελθοντική γνωριμία που θα θέλεις μάλιστα να την κρατήσεις και μυστική. Εσύ που έχεις ήδη τη δέσμευση στη ζωή σου, μια χαρά περνάς το μήνα σου με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Η επικοινωνία βελτιώνεται και καταφέρνεις να τον κάνεις και φιλαράκι σου. Μη δανείσεις χρήματα αυτόν το μήνα και μην τα επενδύσεις πουθενά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παραμονή του Δία στο δικό σου ζώδιο σε ορθή πορεία, σου δίνει αγαπητή φίλη τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις, να κλείσεις υποθέσεις και να κερδίσεις το χρόνο που έχασες. Έχεις την τάση να ανοίγεις πολλά μέτωπα στα εργασιακά και να αναλαμβάνεις περισσότερα καθήκοντα από όσα πραγματικά μπορείς να διεκπεραιώσεις κι αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Από την άλλη, νέες γνωριμίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κινηθείς σε περισσότερους χώρους γεννούν και νέα ερεθίσματα στο μυαλό σου. Πως να το κάνουμε… είσαι ανήσυχο πνεύμα και κυνηγάς μανιωδώς την καταξίωση. Ο ερωτικός σου σύντροφος στηρίζει τις επιλογές σου και σε σιγοντάρει. Μην εκμεταλλεύεσαι όμως την αδυναμία του και μην τον θεωρείς δεδομένο. Ασχολήσου και μαζί του και μάθε πότε πότε να τον ακούς και όχι μόνο να του μιλάς για τα δικά σου. Μια γνωριμία, για σένα που βρίσκεσαι στην αναζήτηση ενός ερωτικού συντρόφου, μέσα από τον εργασιακό χώρο χρειάζεται προσοχή. Μη δώσεις δικαιώματα που μέχρι πρότινως απέφευγες, χωρίς να αξίζει τον κόπο. Μετά τις 14/9 πιθανά κάποια φιλία σου να αλλάξει μορφή και να γίνει ερωτική. Την περίοδο της Πανσελήνου πρόσεξε τα οικονομικά και το πορτοφόλι σου. Κινδυνεύεις να πέσεις θύμα εξαπάτησης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας σχετικά ήρεμος μήνας προβλέπεται να είναι αγαπητή φίλη ο Σεπτέμβριος για εσένα, μιας και δεν φέρνει μεγάλες εκπλήξεις και συνταρακτικά γεγονότα. Τακτοποίησε πιθανές νομικές υποθέσεις σου μέχρι τα μέσα του μήνα και εκκρεμότητες και μην τις αφήνεις στην τύχη τους ούτε για την τελευταία στιγμή. Η Πανσέληνος στις 14/9 χρειάζεται λίγη προσοχή, καθώς σου δημιουργεί ανησυχίες γύρω από τα επαγγελματικά σου. Έχεις την αίσθηση ότι δεν δουλεύεις αρκετά κι ότι δεν κάνεις αυτό που πρέπει. Άδικα ταλαιπωρείσαι όμως. Τα σχέδιά σου έχουν πάρει το δρόμο τους και χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα προκειμένου να ωριμάσουν και να αποδώσουν. Όσο για τα συναισθηματικά, εσύ που είσαι αδέσμευτη και μόνη, αναζητάς πλέον κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου, για αυτό και γίνεσαι λίγο καχύποπτη με τις όποιες νέες γνωριμίες. Μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο όμως κάποιο άτομο αξίζει την προσοχή σου, μιας και καλύπτει όλες σου τις προσδοκίες. Με την Αφροδίτη στο γοητευτικό ζώδιο του Ζυγού το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, θέλεις να ξεκαθαρίσεις πλέον τη θέση σου και να μάθεις και τις προθέσεις του ερωτικού σου συντρόφου. Για αυτό επιδιώκεις και προκαλείς ουσιαστικές συζητήσεις. Πριν όμως τον βάλεις στο σκαμνί, αναλογίσου το τι κάνεις εσύ και το πως του φέρεσαι. Μήπως τον έχεις απομονώσει λιγάκι, λόγο των εργασιακών σου υποχρεώσεων; Στα οικονομικά σου δεν προβλέπονται ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Τι είχες Γιάννη, ότι είχα πάντα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μήνας εξελίξεων είναι για σένα αγαπητή φίλη ο Σεπτέμβριος για τους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Ήρθε η στιγμή να θέσεις σε εφαρμογή τις πολυπόθητες αλλαγές και να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά. Με τον Άρη στην Παρθένο φρόντισε να τακτοποιήσεις πιθανά νομικά θέματα και τραπεζικές σου εκκρεμότητες. Ήρθε η στιγμή να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου κυρίως τις πρώτες μέρες του μήνα. Μετά τις 14/9 με την Πανσέληνο, φαίνεται να δυσκολεύεσαι λίγο να τα βγάλεις πέρα. Συν του ότι δεν πρέπει να ρισκάρεις με τίποτα και για κανένα λόγο. Έντονα ερωτική σε κάνει ο Άρης που κινείται στον 8ο οίκο σου και η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Βέβαια θα πρέπει κι εσύ να δώσεις την ευκαιρία να σε πλησιάσουν, γιατί από τη μια παραπονιέσαι που είσαι μόνη κι από την άλλη, το παίζεις και δύσκολη έχοντας βέβαια, κακές εμπειρίες από το παρελθόν. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση ή ένα γάμο, μην επιτρέψεις στις προσωπικές ανασφάλειες και τα άγχη σου να επηρεάζουν τη σχέση σου, είτε παραμελώντας είτε ξεσπώντας στο σύντροφό σου. Βάλε σε μια τάξη τα πράγματα και μην τα μπερδεύεις όλα μαζί σε ένα τσουβάλι. Θέματα αλλαγής του επαγγελματικού προσανατολισμού σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Μην κάνεις πίσω από φόβο και ανασφάλεια. Ακολούθησε τα όνειρά σου και να είσαι βέβαιη πως θα πετύχεις περισσότερα από όσα φαντάζεσαι.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μια έντονη κινητικότητα σε διακατέχει αγαπημένη μου φίλη αυτόν το μήνα. Θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί και να κλείσεις όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Ξεκίνα όμως βάζοντας και έχοντας πρόγραμμα και σειρά προτεραιότητας, προκειμένου να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Με τον Ερμή στην Παρθένο έως και τις 14/9 προγραμμάτισε πιθανά επαγγελματικά ταξίδια, γνώρισε κόσμο και μη φοβηθείς να θέσεις υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου. Διάφορα εμπόδια σε συνεργασίες οι οποίες διακατέχονται από μια στασιμότητα, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις ευκολότερα, αν παραμείνεις ψύχραιμη. Δυνατός χαρακτηρίζεται ο μήνας για την ερωτική – συναισθηματική σου ζωή. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη σε γεμίζουν ενέργεια και σου δίνουν τη δύναμη να αφήσεις πίσω σου ό,τι νιώθεις να σε βαραίνει. Να βγεις πολύ πιο σοφή από τα όσα δεινά έχεις περάσει και να ξέρεις πλέον, να αξιολογείς περισσότερο τον εαυτό σου. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, κράτα τις θετικές πλανητικές επιρροές και συμπλήρωσε τα όσα λείπουν από τη συνταγή της ευτυχίας με το σύντροφό σου. Στο χέρι σου είναι να ξεπεράσεις τα δύσκολα και να κάνεις μια καινούρια αρχή. Απόφυγε τα μπερδέματα με φίλους και οικονομικά. Διαχειρίσου το πορτοφόλι σου με σύνεση και μην επενδύεις σε νέα επιχειρήματα.

Read More

And More