Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Σεπτέμβριος 2020: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πώς θα είναι ο Σεπτέμβριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Καθοριστικός και αρκετά πιεστικός φαίνεται να είναι για σένα ο Σεπτέμβριος, καθώς ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο στις 9/9 βάζοντάς σε στη διαδικασία συναισθηματικών κυρίως ξεκαθαρισμάτων. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα εργασιακά σε θέλουν σε εγρήγορση και ιδιαίτερα μετά τις 17/9 με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι την ενέργεια και την παρορμητικότητά σου που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις. Νιώθεις αρκετά δυνατή σε ό,τι αφορά σε συναισθηματικά θέματα και αυτό πιθανά να σε οδηγήσει σε αποφάσεις προς κάθε κατεύθυνση. Το θέμα είναι πως όποια απόφαση κι αν πάρεις για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι συνειδητή και ξεκάθαρη. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να εμπιστευτείς την Αφροδίτη στο Λέοντα και τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού που φέρνουν αλλαγές και παθιασμένους έρωτες στη ζωή σου. Μετά τις 27/9 βέβαια που ο Ερμής περνά στο Σκορπιό γίνεσαι αρκετά καχύποπτη και επιλεκτική με τις γνωριμίες σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με την Πανσέληνο στις 2/9 στο ζώδιο των Ιχθύων που λειτουργεί θετικά για σένα, υπενθυμίζοντάς σου πως πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Αν και είναι δύσκολο να προσαρμοστείς στους ρυθμούς της καθημερινότητας που επανέρχονται, το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό μαζί σου και φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση γύρω σου που χρειάζεται προσοχή. Μην κοινοποιείς τα σχέδια και τους στόχους, μην μπλέκεις σε πηγαδάκια και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις αρκετά. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 οι επαγγελματικές συζητήσεις φαίνεται να είναι χρήσιμες και εποικοδομητικές. Θέματα σπιτιού και πιθανά συμβίωσης με τον ερωτικό σύντροφό σου φέρνει στην επιφάνεια η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα στις 6/9. Πάρτε μια απόφαση και πηγαίνετε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω αφού το θέλετε και οι δύο. Εσύ που είσαι μόνη, στις 17/9 η νέα Σελήνη φέρνει στη ζωή σου συναρπαστικές γνωριμίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευκαιρίες ανανέωσης και μετακινήσεις φέρνει ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας για σένα, για αυτό και τον υποδέχεσαι ευχάριστα. Στις 5/9 ο κυβερνήτης σου Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει εξαιρετικές γνωριμίες στα εργασιακά που δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Σου δίνουν λύσεις, σου δείχνουν κατευθύνσεις και τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Με την Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/9 οι αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά λειτουργούν ευνοϊκά για τα σχέδια και τους στόχους σου για αυτό μην αγχώνεσαι. Σε κάθε περίπτωση καταφέρνεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Η νέα Σελήνη στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να ασχοληθείς με αυτά που πραγματικά θα αποδώσουν. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό στις 9/9 σε καλεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Ό,τι έχεις να πεις και να κάνεις, κάν’ το διατηρώντας σε κάθε περίπτωση χαμηλούς τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σου επιφυλάξει εκπλήξεις και σημαντικές ίσως και καθοριστικές ευκαιρίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά, οικιακά και οικονομικά θέματα. Η επαναφορά της καθημερινότητας, των ευθυνών και το τέλος του καλοκαιριού σε καλούν να αντιμετωπίσεις θέματα που λόγω των συνθηκών που επικρατούν είχαν παγώσει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/8 λειτουργεί ευεργετικά και κάνει τις λύσεις ευκολότερες και πιο ανώδυνες. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 9/9 σου δίνει τη δυνατότητα των σωστών αξιολογήσεων στα εργασιακά. Έτσι έχεις την ευκαιρία και μπορείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, τους στόχους, τα θέλω σου και φυσικά το τοπίο γύρω σου. Η ανάγκη συναισθηματικής ασφάλειας ίσως να είναι ισχυρότερη από ποτέ με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο λοιπόν στον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε τις αποφάσεις σου και μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 φέρνει νέες συναρπαστικές γνωριμίες στη ζωή σου που σε εμπνέουν και σε παροτρύνουν να κλείσεις παλιά κεφάλαια και πονεμένες ιστορίες.

 

ΛΕΩΝ
Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας ουσιαστικά ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διευθετήσεις παρελθοντικές εκκρεμότητες. Αυτές είτε αφορούν σε οικονομικά, είτε πιθανά σε παλιές υποσχέσεις και επαγγελματικά. Το θέμα είναι πως σε κάθε περίπτωση η Πανσέληνος λειτουργεί ευεργετικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο φέρνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία για νέες συνεργασίες οι οποίες θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα. Για αυτό και θα πρέπει να είσαι υπομονετική και ετοιμοπόλεμη, καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό που ξεκινά στις 9/9 δημιουργεί πισωγυρίσματα ή και εντάσεις. Λάβε τα δώρα της Αφροδίτης από το δικό σου ζώδιο στη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι. Δείξε το ενδιαφέρον σου στον αγαπημένο σου, κρίνε τις προθέσεις και τα συναισθήματά του και πάρε τις αποφάσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου ενισχύεται ίσως περισσότερο από ποτέ. Για αυτό μπορείς να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, είτε μια παρελθοντική κατάσταση. Τις όποιες αποφάσεις και εξελίξεις όμως μην τις μοιράζεσαι με τον οιονδήποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα σημαντικός προβλέπεται για σένα ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου, τα θέλω και τις επιδιώξεις σου. Η Πανσέληνος στις 2/9 στον δικό σου άξονα με των Ιχθύων, δημιουργεί γεγονότα και φέρνει αποκαλύψεις που όμως δεν θα πρέπει να παρερμηνεύσεις. Η τετράγωνη λογική σου θα πρέπει να ακολουθηθεί απόλυτα για να αποφύγεις λανθασμένες εκτιμήσεις και να κάνεις σωστές επιλογές και κινήσεις. Η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο στις 17/9 παρουσιάζει ευκαιρίες στα εργασιακά και τη δυνατότητα για νέα ξεκινήματα. Εμπιστεύσου τις δημιουργικές σου ιδέες, ικανότητες και γνώσεις και ανέβασε το επίπεδο των προσδοκιών σου. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και δράσε σύμφωνα με αυτά που νιώθεις. Έχεις την τάση το τελευταίο διάστημα να κουκουλώνεις τα όποια προβλήματα και να διαιωνίζεις καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο σου επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και συναρπαστικές εξελίξεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Το καλοκαιράκι αν και δύσκολο φτάνει στο τέλος του και οι υποχρεώσεις σου επανέρχονται δημιουργώντας σου πονοκέφαλο. Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο, σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου ικανότητα και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που ευνοούν τις δικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Δείξε προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, οι οποίες φαίνεται να κλονίζονται με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού. Διαχειρίσου τις όποιες σχέσεις σου είτε προσωπικές, είτε εργασιακές με διαλλακτικότητα και με γνώμονα τη λογική και τις επιδιώξεις σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου, υπόσχεται νέες προτάσεις και ευνοεί νέα ξεκινήματα. Στιγμές έντασης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόφυγέ τες και διαχειρίσου τες με ψυχραιμία με τη βοήθεια του Ερμή στο δικό σου ζώδιο. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένη ανάλογα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον κάτι όμορφο φαίνεται να εξελίσσεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Προετοιμάσου ψυχολογικά και ανανέωσε την εμφάνισή σου έτσι ώστε να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα του φθινοπώρου σου φέρνει μια εσωστρέφεια και μια αλλαγή των προτεραιοτήτων σου. Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού στις 9/9 και εφιστά την προσοχή σου προς την αποφυγή και προστασία σου από παρασκηνιακές καταστάσεις. Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι το κλίμα στα εργασιακά, καθώς καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Οι συνθήκες το επιτρέπουν για αυτό μην χάνεις χρόνο. Στις 27/9 που ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο ενισχύει την επικοινωνιακή σου δυνατότητα και σου δημιουργεί μεγαλύτερη άνεση στην επίτευξη των στόχων σου. Η ανάδρομη πορεία του Άρη πιθανά να δημιουργήσει μια κούραση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας που θα βοηθήσουν στο να κρατηθεί το ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον ζωντανό. Εσύ που είσαι μόνη μάθε να ακούς τις ανάγκες σου και να δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Μείνε προσγειωμένη απέναντι σε μια νέα γνωριμία που σου ανατρέπει τα μέχρι εχθές δεδομένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καριέρα και οικογένεια είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτόν το μήνα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/9 σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις παλιά, φθαρμένα κεφάλαια στη ζωή σου και να χτίσεις νέες βάσεις, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα. Ο Άρης που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, εφιστά την προσοχή σου στα εργασιακά. Κάποιες καταστάσεις ή και νέες προτάσεις ίσως δεν είναι αυτές που φαίνονται για αυτό και κάθε κίνηση σου θα πρέπει να είναι προσεκτική. Εμπιστεύσου το ένστικτο και τις διορατικές ικανότητές σου. Από τις 17/9 και με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, το τοπίο ξεκαθαρίζει και είναι ευκολότερο για σένα να επιδιώξεις αλλαγές. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 σου δίνει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσεις λίγο τα πράγματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, τα συναισθήματα και τα πιθανά λάθη σου. Έτσι θα καταφέρεις να πάρεις τις αποφάσεις σου και σε κάθε περίπτωση να προχωρήσεις μπροστά. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη θεά του έρωτα και αφέσου στα χέρια της. Πιθανά να επιδιώξεις με επιτυχία μια επανασύνδεση αν αυτό θέλει η καρδιά σου. Αλλιώς οι δυνατότητες για καινούριες γνωριμίες και μάλιστα αξιόλογες είναι πολλές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, όμως με το πείσμα, τη θέληση και την αποφασιστικότητά σου καταφέρνεις να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες. Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό στις 5/9 θα βοηθήσει στην επίλυση επαγγελματικών προβλημάτων καθώς ενισχύει την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη ανεβάζει τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις των υποχρεώσεών σου, όμως σου δίνει και τη δυνατότητα να επιδείξεις τις δυνάμεις σου. Από τις 22/9 που ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό έρχεται και η αναγνώριση. Πάθος χαρακτηρίζει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αν εξαιρέσεις στιγμές μικρής έντασης που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού. Αντιμετώπισέ τες με διαλλακτικότητα και δείξε κατανόηση στις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με το ξεκίνημα του πρώτου φθινοπωρινού μήνα οι υποχρεώσεις σου ξεκινούν και επανέρχονται οι ρυθμοί της καθημερινότητας. Μια δημιουργική έμπνευση φέρνει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στα εργασιακά. Ο ανάδρομος Άρης πιθανά να δημιουργήσει κάποια εμπόδια στα επαγγελματικά και κάποιες εντάσεις τις οποίες μπορείς να διαχειριστείς βέβαια εύκολα. Σε γενικές γραμμές όμως και ευκαιρίες για νέες συνεργασίες παρουσιάζονται και η δυνατότητα να βγάλεις έξτρα χρήματα ή να αυξήσεις το εισόδημά σου. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να επέμβουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ή μην ξεσπάς επάνω του τα δικά σου απωθημένα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 6/9 ενίσχυσε το πάθος και το ρομαντισμό και κάνε τα προσωπικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες όχι μόνο ευνοούνται όμως δείχνουν να έχουν και ενδιαφέρον. Απόφυγε περιττά έξοδα και αγορές και περιορίσου στο να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 2/9 και φέρνει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, καθώς και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Απόφυγε τα υπερβολικά συναισθήματα ή ακόμα και τον τρόπο που εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου. Κλείσε παλιές εκκρεμότητες στα εργασιακά προκειμένου να μπορέσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα που θα αναδείξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Νέες εργασιακές προτάσεις φέρνει το νέο φεγγάρι του μήνα στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 ευνοεί τις οικονομικές σου υποθέσεις καθώς σου δίνεται και η δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου έστω και αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι, λόγω των προσωπικών υποχρεώσεών σου. Ανανεωτική φαίνεται να είναι η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στις 6/9 στο Λέοντα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι καλό αρχίζει να διαφαίνεται, καθώς δεν αποκλείεται μια παλιά σχέση ή ένας πλατωνικός έρωτας να επανέρχεται.

Read More

And More