Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Σεπτέμβριος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου;

Πιάσαμε Σεπτέμβριο! Για να δούμε τι κέφια θα έχει ο μήνας… Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ξεκινάς δυναμικά τον μήνα καθώς είσαι προετοιμασμένη και αποφασισμένη να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να ξεπεράσεις εμπόδια που το προηγούμενο διάστημα οι συνθήκες δεν στο επέτρεπαν ή φοβόσουν να αντιμετωπίσεις. Παρόλα αυτά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνδυάζεις ή οργανώνεις ένα ταξίδι ή μια μικρή μετακίνηση. Στις 7/9 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σηματοδοτώντας μια καλή περίοδο για επαγγελματική εξέλιξη και νέα ξεκινήματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και δημιουργεί εντάσεις, εμμονές και καχυποψία. Η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σου δημιουργεί την ανάγκη φροντίδας του εαυτού σου και μεγαλύτερη επιθυμία για ανεξαρτησία. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στα οικονομικά και μην παρασύρεσαι σε έξοδα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου και να του αφιερώσεις περισσότερο και ουσιαστικότερο χρόνο. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, το φλερτ είναι έντονο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και δεν αποκλείεται, αν φυσικά ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου, να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα.

Ταύρος
Με αυξημένες υποχρεώσεις υποδέχεσαι τον νέο μήνα για αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο υπερνικώντας την ανάγκη σου να τα κάνεις όλα μαζί. Με τον Άρη στην Παρθένο το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα  η ενέργεια σου βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο κι έτσι μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και  οικονομικές σου υποθέσεις. Η νέα Σελήνη στις 7/9 ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή και αυξάνει τη δημιουργικότητα και την εκφραστικότητα σου. Έτσι, αν είσαι μόνη, να θυμάσαι ότι θα διανύσεις μια περίοδο που δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα γνωριμία η οποία θα έχει εξαιρετικές προοπτικές. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση φαίνεται να την απολαμβάνεις και ίσως να αποφασίσεις μια δέσμευση ή την απόκτηση ενός απογόνου. Η Πανσέληνος του μήνα ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου στα εργασιακά. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου για να μην χτίσεις παλάτια στην άμμο.

Δίδυμοι
Ξεκινάς τον μήνα δημιουργικά και δυναμικά, αποφασισμένη να θέσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου σε εφαρμογή. Η δουλειά δεν σε κουράζει καθώς σχεδόν η καθημερινότητα σου φέρνει ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες εναλλαγές. Πρόσθεσε λίγη ελευθερία στη ρουτίνα σου έτσι ώστε να καταφέρεις να διατηρήσεις τις δυνάμεις και αντοχές σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα οι πλανητικές διελεύσεις στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σου στις φιλοδοξίες της καριέρας σου. Ίσως χρειαστεί να πάρεις κάποια ρίσκα τα οποία το προηγούμενο διάστημα σου φαίνονταν υπερβολικά. Η νέα Σελήνη του μήνα προκαλεί κάποιες αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια. Ο καθαρισμός, η οργάνωση και η αναδιάταξη είναι εξαιρετικά επωφελείς και με τις αλλαγές θα ενισχυθεί και η ψυχολογία σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων φυτεύει το σπόρο της έμπνευσης μέσα σου και σε προκαλεί να είσαι τολμηρή στις αναζητήσεις σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο σου και απόφυγε τις συγκρούσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί ο μήνας να μην σου φέρνει τον απόλυτο έρωτα όμως μπορείς να επικεντρωθείς σε άλλους τομείς της ζωής σου και να βελτιώσεις το επίπεδο της καθημερινότητας  σου.

Καρκίνος
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αρκετά θετικός και ευνοϊκός μήνας για σένα, καθώς σου δίνει τις ευκαιρίες να κάνεις τολμηρά άλματα, να ξεφύγεις από τα κουτάκια και να αποκτήσεις πληρότητα και ευτυχία. Νιώθεις τελικά πως ήρθε η ώρα να βγεις από το κέλυφος σου και να εξερευνήσεις τον κόσμο γύρω σου. Προχωρώντας η νέα Σελήνη σου ζητά να κάνεις έναν έλεγχο στον τρόπο που εργάζεσαι για τους στόχους σου και να δεις τις φιλοδοξίες σου κάτω από μια άλλη οπτική γωνία. Τυχόν εμπόδια στα εργασιακά να σου δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξεις τακτικές ή τρόπο σκέψης και πραγματικά μακροπρόθεσμα να απολαύσεις και τα οφέλη. Εάν δεν αφήσεις τον εαυτό σου να τρομάξει πολύ από την επίγνωση του τι έχεις κάνει λάθος τα θετικά θα υπερισχύσουν των κακών. Θα έχεις την υποστήριξη του αγαπημένου σου σε ό,τι κι αν κάνεις και η αγάπη μεταξύ σας ανθίζει. Εσύ που είσαι μόνη, η δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ή να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου είναι πολλές, όμως θα πρέπει να βάλεις τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα και να μην συμβιβαστείς. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιες αποταμιεύσεις προκειμένου να καταφέρεις να ανταποκριθείς στα έξοδα του μήνα.

Λέων
Από τις πρώτες μέρες του μήνα φαίνεται να σε απασχολεί ο τομέας των οικονομικών σου με τον Άρη στον 2ο οίκο σου να υποδηλώνει την ανάγκη να λάβεις πιο σοβαρά υπόψη σου τα χρήματα. Θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να κάνεις θυσίες για τους άλλους, αλλά εάν αυτές περάσουν απαρατήρητες και είναι μονόπλευρες, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Η νέα Σελήνη θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις πολύ πιο γρήγορα και θα υπάρξει μια παρόρμηση να επιλύσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα στην επαγγελματική σου ζωή. Ίσως αναλάβεις έναν νέο ρόλο στο χώρο εργασίας σου ή ακόμα και μια απροσδόκητη προαγωγή. Γενικά οι πλανητικές ενέργειες λειτουργούν υποστηρικτικά για τις επιδιώξεις σου. Έχεις την τάση να είσαι ειλικρινής με τους άλλους ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με το συναίσθημα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χαρακτηρίζεται από πίστη και αφοσίωση. Εσύ που είσαι μόνη, τα ένστικτα σου θα σε οδηγήσουν στις σωστές επιλογές και η γοητευτική προσωπικότητα σου αυξάνει τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Παρθένος
Είναι η εποχή σου για αυτό και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Η ενέργεια της ακόμη υποδεικνύει μια αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις το ρόλο σου στην κοινωνία και τους γύρω σου, καθώς και να ανοίξεις τα μάτια σου στα λάθη του παρελθόντος και να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις αν νιώσεις ότι είσαι καλά εξοπλισμένη. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 7ο οίκο σου κι αυτό μπορεί να προκαλέσει μια ασταθή συναισθηματική κατάσταση. Η συναλλαγή με τους άλλους μπορεί να είναι δύσκολη καθώς οι προθέσεις τους φαίνεται να είναι ασαφείς. Θα υπάρξει αρκετά σκληρή δουλειά στα επαγγελματικά και ίσως οι ανταμοιβές να μην είναι αυτές που θα περίμενες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια γιατί η επιτυχία είναι μπροστά σου. Ενθουσιασμός και φαντασία στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά και δεν υπάρχουν περιθώρια για παράπονα και γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη αυτοπεποίθηση σου σε κάνει περιζήτητη στο φιλικό και οικείο σου περιβάλλον. Εμπιστεύσου τις απόψεις ή τις συμβουλές αγαπημένων φίλων που μπορούν να σε οδηγήσουν στις σωστές επιλογές. Ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για οικονομικές επενδύσεις και ανοίγματα.

Ζυγός
Η έμφυτη ικανότητα σου να ακούς και να συνεργάζεσαι με τους άλλους αυτόν τον μήνα ενισχύεται ακόμη περισσότερο και θα είναι ένα ισχυρό σου πλεονέκτημα. Μην εκπλαγείς αν διαπιστώσεις πως οι άλλοι έρχονται να πάρουν τις συμβουλές σου. Η νέα Σελήνη στις 7/9  σε παροτρύνει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου έστω και αν αυτό σου δημιουργήσεις τάσεις εσωστρέφειας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σου δημιουργεί μια βαριά διάθεση και έχεις την ανάγκη για λίγη ξεκούραση ή τεμπελιά. Είσαι σε θέση να σημειώσεις πρόοδο στα εργασιακά με τη βοήθεια των κοινωνικών σου επαφών. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν στιγμές έντασης ή και δυσκολιών. Στις αρχές του μήνα μια δυσπιστία απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται λίγη προσοχή. Ωστόσο η Αφροδίτη προσθέτει και τις πινελιές του πάθους και του ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να μαγέψεις τους πάντες με το πνεύμα και τη γοητεία σου και να διαπιστώσεις πως οι υποψήφιοι εραστές σου αυξάνονται. Το κλίμα παραμένει ευνοϊκό σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου,  χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως σου επιτρέπονται αλόγιστα έξοδα.

Σκορπιός
Ο μήνας σου ξεκινά με τη διάθεση να δραστηριοποιηθείς στην κοινότητα σου καθώς η φαντασία σου τρέχει ελεύθερα. Η βαθιά συναισθηματική κατανόηση σου προς τους άλλους είναι χρήσιμη καθώς τη χρησιμοποιείς για να συνεργαστείς μαζί τους για καλύτερα αποτελέσματα. Είσαι σε ηγετική θέση καθώς τους πιέζεις με ένα θετικό τρόπο να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει αλλαγές στο περιβάλλον σου, στους ανθρώπους με τους οποίους κάνεις παρέα ακόμα και τα μέρη που διασκεδάζεις. Κατά κάποιο τρόπο θέλεις να διακόψεις τις συναναστροφές σου με τοξικούς ανθρώπους και να ανοίγεις την πόρτα σου σε αυτούς που βρίσκονται σε αρμονία με το δικό πνεύμα. Η Πανσέληνος στον άξονα της Παρθένου με τους Ιχθύες σε φέρνει κοντά με αγαπημένα οικογενειακά σου πρόσωπα και ευχάριστες νέες δραστηριότητες. Επίσης είναι μια ευκαιρία να δώσεις στον εαυτό σου ένα χτύπημα στην πλάτη και να είσαι ευγνώμων με τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Οι αστρικές όψεις είναι χρήσιμες και διατηρούν τις συνθήκες στα εργασιακά ευνοϊκές. Οι σχέσεις με συναδέλφους είναι εγκάρδιες κι αυτό εξυπηρετεί τους στόχους σου. Έλεγξε τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα και τον εκνευρισμό σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Καλοπροαίρετα πιθανά κάποιες στιγμές να σε πιέζει. Εσύ που είσαι μόνη, το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται ευνοϊκότερο για νέες γνωριμίες. 

Τοξότης
Ο νέος μήνας είναι γεμάτος συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Να ξέρεις βέβαια πως δεν συμβαίνει σε σένα μόνο αυτό, καθώς μερικές από τις πιο δύσκολες μετακινήσεις του μήνα επηρεάζουν πολλούς. Υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να διδαχτεί τώρα και αν στηρίξουμε ο ένας τον άλλον στο τέλος θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Η νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι. Αυτό κυρίως είναι θετικό καθώς η Παρθένος δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους να κρίνουν και να αντιμετωπίζουν τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό. Όλα λοιπόν δείχνουν πως πρέπει να αφήσεις νέα πράγματα να μπουν στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες σου υπενθυμίζει πως ορισμένα στρώματα του ψυχισμού σου αρχίζουν να ξεφλουδίζουν για να αναπτυχθεί νεότερο και σκληρότερο δέρμα. Οι αστρικές διαμορφώσεις είναι ευεργετικές για τον επαγγελματικό σου τομέα. Ίσως ήρθε η στιγμή να αποκομίσεις τις ανταμοιβές για τη σκληρή δουλειά σου. Ο μήνας υπόσχεται μια νέα αρχή στη ζωή σου στα συναισθηματικά είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη. Ιδιαίτερα μετά τις 14/9 μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα.

Αιγόκερος
Ενδιαφέρον φαίνεται να έχει ο Σεπτέμβριος για σένα, καθώς αρχίζεις να πειραματίζεσαι και να παίζεις με πράγματα χωρίς να φοβάσαι τα λάθη. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τα λάθη είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος. Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σε κάνει να σπάσεις τα όρια και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να μεγαλώσει. Προς τα τέλη του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επιβαρύνει λίγο την ψυχολογία σου. Πράγματα που νόμιζες ότι έχεις ξεπεράσει θα μπορούσαν να επανεμφανιστούν και να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζονται περισσότερη δουλειά. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και επεξεργάσου σωστά τα συναισθήματα σου. Οι πλανητικές ενέργειες μπορούν να δημιουργήσουν μια δυσαρμονική ατμόσφαιρα στα εργασιακά. Η επίτευξη των στόχων σου δυσκολεύει και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο και σκληρότερα. Το στοίχημα σου θα πρέπει να είναι το να μην παραιτηθείς. Απόφυγε τις συγκρούσεις με ανώτερους και συναδέλφους. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Μετά τις 17/9 το κλίμα μεταξύ σας βελτιώνεται κι έτσι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, το τελευταίο δεκαήμερο μην αποκλείεις το να προκύψει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου το παρελθόν μόνο για τα μαθήματα που σου έδωσε και για κανένα άλλο λόγο.

Υδροχόος
Η περίοδος της Παρθένου είναι μια στιγμή για να ρίξεις μια σοβαρή ματιά στο πως διαχειρίζεσαι τα πράγματα και τη ζωή σου γενικότερα. Σηματοδοτεί μια εποχή κατά την οποία θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο αυστηρή με τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις δυναμικότερα τους στόχους σου. Το νέο φεγγάρι στις 7/9 μπορεί να σου υπενθυμίσει με κάποιο τρόπο ότι χρειάζεται πολύ εσωτερική δουλειά που πρέπει να γίνει, ώστε να φτάσεις την επιτυχία. Αυτή η Σελήνη θα σε καθοδηγήσει σε νέους τρόπους δοκιμής των δικών σου ικανοτήτων, καθώς αντιμετωπίζεις προκλήσεις που ίσως να μην έχεις καν φανταστεί. Ο μήνας σχεδόν τελειώνει με την Πανσέληνο που μπορεί να είναι ένα σημάδι ουράνιας τύχης για όσους δεν φοβούνται να κοιτάξουν βαθύτερα την πνευματική πλευρά της ζωής. Πρόσεξε τα χρήματα σου και μην τα σπαταλάς άδικα. Μπορείς να βασίζεσαι στην στήριξη και υποστήριξη του αγαπημένου σου. Είστε απόλυτα συγχρονισμένοι και αυτό σας παρέχει αμοιβαία ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και σχέσεις θα χρειαστούν χρόνο για να υλοποιηθούν για αυτό μην απογοητεύεσαι και κυρίως μη σκέφτεσαι τα πάντα από την αρνητική τους πλευρά.

Ιχθείς
Ίσως με το ξεκίνημα του μήνα να νιώσεις στριμωγμένη. Υπάρχει γύρω σου ένας αέρας μυστηρίου, ο οποίος πιθανά  να σε οδηγήσει σε κάποια σύγχυση και μελαγχολία. Οι γύρω σου μπορεί να σου δημιουργούν την αίσθηση ότι δεν καλύπτεις τις προσδοκίες τους όμως μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου χωρίς να έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Η νέα Σελήνη σου υπενθυμίζει πως πρέπει να δημιουργήσεις νέες συνδέσεις που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις τους στόχους σου. Ωστόσο πιθανόν να συναντήσεις κάποιον που σχετίζεται με το παρελθόν σου και να σου δώσει σκληρές αλήθειες προκειμένου να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Η Πανσέληνος του μήνα στο δικό σου ζώδιο είναι αρκετά προκλητική και ξεσηκώνει τα συναισθήματα. Μερικές φορές κάνεις εξωπραγματικά όνειρα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη και αποτυχίες. Η απομόνωση θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το όλο κλίμα πιο ανώδυνα και εποικοδομητικά. Ωστόσο οι πτυχές των αστεριών είναι ευεργετικές για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου που μπορεί να μην τη βλέπεις άμεσα όμως μακροπρόθεσμα θα δικαιωθείς. Η ψυχική σου ισορροπία να ξέρεις ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Κάποιες συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου στα μέσα του μήνα χρειάζονται προσοχή. Μπορεί να μην είναι σοβαρές όμως απαιτούν κάποιο συμβιβασμό. Εσύ που είσαι μόνη, η αρχή του μήνα είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και εκπληκτικά πράγματα στη ζωή σου.

Read More

And More