Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με μια συναισθηματική φόρτιση που φέρνει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 του μήνα. Βέβαια, δεν αναμένεται να δώσει πολύ δύσκολες επιρροές, αλλά ένας προβληματισμός θα υπάρξει στο μυαλό σου. Την ίδια μέρα, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη, γεγονός που δημιουργεί μια έλλειψη επικοινωνίας, χωρίς απαραίτητα να δημιουργεί εμπόδια και ιδιαίτερες δυσκολίες. Θα χρειαστεί για το επόμενο διάστημα να είσαι πιο σαφής και επεξηγηματική προκειμένου να μην αφήσεις περιθώρια για παρανοήσεις. Στις 9, με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, τα αποθέματα ενέργειάς σου μεγαλώνουν, γίνεσαι πιο αποφασιστική και καταφέρνεις να λειτουργείς υπό πίεση με πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου την ημέρα σε θέματα εργασίας και καριέρας για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις τη θέση σου στη δουλειά σου. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα μπορέσεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα με ενθουσιασμό και ορθή σκέψη. Επαγγελματικά και αισθηματικά ευνοούνται αν κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να δεις πολλά πράγματα να εξελίσσονται με αισιοδοξία και τύχη, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη από την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη στις 23, η περίοδος που ακολουθεί είναι καλή για να μιλήσεις με το ταίρι σου για την εξέλιξη της σχέσης σου. Μπορείς να δρομολογήσεις τις αλλαγές που σκέφτεστε από κοινού να κάνετε τώρα που η διάθεση είναι καλή και η επιρροή των πλανητών ευνοϊκή. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω λίγο πριν το τέλος του μήνα, μπορείς να χειριστείς με υπομονή και μεθοδικότητα τα όποια προβλήματα προκύψουν. Επίσης, θα υπάρχει μια γαλήνη στην ατμόσφαιρα ιδανική για χαλάρωση και απόλαυση των προσωπικών σου στιγμών.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά καλό είναι να ασχοληθείς πιο εντατικά με αλλαγές και αποφάσεις από τις 23 του μήνα και μετά, καθώς τότε ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη. Μέχρι τότε, ίσως δυσκολευτείς διπλά για να πείσεις για τις ιδέες σου ή τα σχέδιά σου, χωρίς να σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό. Από τη στιγμή εκείνη και μετά όμως, μπορείς να ασχοληθείς με τις εξελίξεις που προσπαθείς να φέρεις στο χώρο της εργασίας ή και με θέματα που απαιτούν ταξίδια και περιλαμβάνουν εμπλεκόμενους από το εξωτερικό. Στις 9 του μήνα που ο Άρης κάνει την είσοδό του στο Σκορπιό, θα μπορέσεις να κινηθείς παρασκηνιακά και με κάθε μυστικότητα για να υλοποιήσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Καλή στιγμή για να δράσεις χωρίς παρεμβολές. Στα οικονομικά, με τον Κρόνο να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 20 θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα πράγματα έχοντας πια την εμπειρία και τη γνώση που σου χάρισε το παρελθόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
O Δεκέμβριος αναμένεται ένας μήνας αρκετά θετικός στο σύνολό του, ενώ δεν θα λείψει η έντονη κινητικότητα. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 δεν αναμένεται να σε δυσκολέψει ιδιαιτέρως, αλλά σίγουρα χρειάζεται μια προσοχή, καθώς θα σε ωθήσει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να κλείσεις θέματα μέσα σου. Με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη την ίδια ημέρα, σηματοδοτείται μια περίοδος που χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια στον τομέα της επικοινωνίας, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερα εμπόδια. Φρόντισε να εκφράζεις αυτό που θέλεις, είτε στην εργασία σου, είτε στην προσωπική σου ζωή, χωρίς να περιμένεις οι γύρω σου να κάνουν εικασίες για να ξεκαθαρίσουν αυτό που λες. Νέα ξεκινήματα μπορούν να γίνουν στις 18 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη να σε ευνοεί σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη στις 23, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείς να ξεκινήσεις τις διαπραγματεύσεις και να κλείσεις νέες συμφωνίες. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στην πρώτη του μήνα και στον Αιγόκερω στις 25 μπορούν να δρομολογηθούν όσα έχεις κατά νου στα αισθηματικά. Η γνώση της εμπειρίας που έχεις θα σε βοηθήσει καταλυτικά για τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 24 η αισθηματική σου ζωή ευνοείται σημαντικά, καθώς το γενικότερο κλίμα που δημιουργεί η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει ώθηση σε νέες εξελίξεις και στην πρόοδο της σχέσης σου. Όπως καταλαβαίνεις, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, να απολαύσεις στιγμές συντροφικότητας, ρομαντισμού, αλλά και πάθους, ενώ παράλληλα μπορείς να φέρεις προς συζήτηση τα ζητήματα που θα καθορίσουν την πορεία της κοινής σας πορείας. Ένας αρραβώνας ή ένας γάμος μπορεί τώρα να δρομολογηθεί ή ακόμη και να πραγματοποιηθεί αν ανήκεις στις τολμηρές του ζωδίου. Αν πάλι η συντροφικότητα δεν υπήρχε μέχρι στιγμής στη ζωή σου, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές. Στις 25 η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω και από εδώ και πέρα ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις στα θέματα καρδιάς, ενώ ίσως χρειαστεί να βάλεις τάξη στην περίπτωση που έχεις χάσει λίγο την μπάλα.

Επαγγελματικές
Ο μήνας αναμένεται αρκετά δημιουργικός στον τομέα των επαγγελματικών σου. Φαίνεται πως υπάρχουν οι προδιαγραφές για να ξεκινήσεις συνεργασίες που μάλιστα στο μέλλον έχουν προοπτικές και διάρκεια. Με τον Άρη στο Σκορπιό από τις 9 και μετά μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερο δυναμισμό, να ανταπεξέλθεις στα δύσκολα και στις πιέσεις με μεγάλη δεξιοτεχνία. Δύσκολα εγχειρήματα μπορούν τώρα να προγραμματιστούν, αν θέλεις να επιφέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά, θα είναι επίσης, μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες, να κάνεις νέες επαφές και συνεργασίες που θα σου φέρουν έσοδα. Είσαι σε θέση να αναλύσεις σε βάθος τα προβλήματα που σε έχουν φέρει πίσω, να βρεις τη ρίζα του κακού και να δράσεις μυστικά και δυναμικά για να ανακάμψεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δεκέμβριος θα έρθει για να σου χαρίσει ευκαιρίες τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 24, μπορείς να θέσεις νέες βάσεις για τη σχέση σου ή την αισθηματική σου ζωή γενικότερα. Τώρα μπορείς να κάνεις το βήμα που δίσταζες ή δυσκολευόσουν να κάνεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ευνοούνται οι συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σχέσεις στη δουλειά. Με τον Άρη να μπαίνει στο Σκορπιό στις 9, είναι μια καλή στιγμή να κινηθείς με αποφασιστικότητα και δυναμισμό προκειμένου να λύσεις ιδιαιτέρως απαιτητικές καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Έχεις αρκετή ενέργεια και υπομονή για να φτάσεις στο στόχο. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, μπορείς να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με νέα ενδιαφέρονται που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα. Ίσως, αυτό να σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να συνεχίσεις και τις σπουδές σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 3 σε κάνει σκεπτική, αλλά παράλληλα σε βοηθάει να λυτρωθείς, ολοκληρώνοντας ό,τι πρέπει να φτάσεις στο τέλος.

Αισθηματικές
Ο μήνας Δεκέμβριος είναι πολύ ευνοϊκός για τη σχέση σου αν λάβεις υπόψη σου την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη. Πάρε την πρωτοβουλία και μίλα στο ταίρι σου τώρα για δέσμευση και μάλιστα με μακροπρόθεσμη προοπτική. Αν είσαι single, πάρε την πρωτοβουλία και κάνε ένα βήμα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τώρα μπορείς να καταφέρεις τις μεγάλες αλλαγές που θέλεις να πετύχεις. Με τον Ερμή, όμως, σε ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη από τις 3 του μήνα θα πρέπει να μάθεις να είσαι πιο ευθύς και διεκδικητική σε αυτά που στοχεύεις. Θα απαιτείται προσπάθεια για να καταλάβει το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντί σου τί ακριβώς ζητάς. Από τις 23 και μετά που γυρίζει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη, η επικοινωνία σου γίνεται και πάλι πλούσια και ζωηρή. Εκμεταλλεύσου την περίοδο για να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Έτσι, θα καταφέρεις να κάνεις το κλίμα αρμονικό, αφήνοντας το έδαφος ελεύθερο για πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σε εγρήγορση, γιατί ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τον Τοξότη από τις 3 μέχρι και τις 23 που επιστρέφει σε ορθή πορεία. Φρόντισε να προσέχεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και τις επικοινωνίες που κάνεις στους διαδρόμους για θέματα δουλειάς. Ίσως κάποιες παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν μπερδέματα. Προτίμησε να ασχοληθείς με συνεργασίες και συμφωνίες μετά τις 23 μέχρι και το τέλος. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα πάντως, σε βοηθάει να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συμφωνίες που θα σου αποφέρουν νέα έσοδα ή θα σε οδηγήσουν σε νέες πηγές εσόδων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πλούσιο το πλανητικό σκηνικό του Δεκεμβρίου. Από πλευράς σχέσεων, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές, με την Αφροδίτη στον Τοξότη από την πρώτη του μήνα μέχρι και τις 24 μπορείς να δώσεις ώθηση και να βάλεις τη βάση για εξελίξεις που θα σε ευχαριστήσουν. Νέες συνεργασίες και δεσμεύσεις φαίνεται πως μπαίνουν στο πλάνο. Από τις 25 και μετά με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω, ίσως δημιουργηθεί μια απόσταση σε αυτές. Βέβαια, θα υπάρξει τυπικότητα ως προς τις υποχρεώσεις σου απέναντί τους. Αξιοποίησε την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό στις 9 του μήνα, γιατί είναι μια θέση που δίνει στο δυναμισμό σου αντοχές και υπομονή. Είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις σε ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις και μάλιστα να τα βγάλεις πέρα με επιτυχία. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 μπορείς να θέσεις νέες βάσεις για νέα ξεκινήματα που θα φέρουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις τόσο στην ψυχοσύνθεσή σου, όσο και σε υποθέσεις που αφορούν στη μόρφωση και τα ταξίδια. Ίσως ήρθε η ώρα να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ή να γευθείς νέες εμπειρίες μέσα από ένα ταξίδι. Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις είναι σίγουρο ότι θα σου προσφέρει σημαντική εμπειρία.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να περάσεις αρκετά καλά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα αυτού, καθώς οι σχέσεις γενικότερα με τους γύρω σου αποκτούν σοβαρότητα και μπαίνουν σε προοδευτική πορεία. Όμως, ο Κρόνος μπαίνει στον Αιγόκερω στις 20 και ο Ήλιος στις 21 και αυτό σημαίνει ότι οι εμπειρίες σου αποκτούν βάθος και σοβαρότητα. Αυτό που πρόκειται να βιώσεις δεν είναι πλέον επιπόλαιο και επιφανειακό. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται με υπεύθυνη στάση και σοβαρή αντιμετώπιση. Πώς μεταφράζονται όλα αυτά; Μια νέα γνωριμία ίσως να είναι πολύ σημαντική ή να σε κάνει να δεις ένα μέλλον κοινό με το πρόσωπο που εμπλέκεται. Ή ακόμη, να νιώσεις την ανάγκη να εξελίξεις την υπάρχουσα σχέση σου, ακολουθώντας τη λογική του “όλα ή τίποτα”. Ή πας παρακάτω ή χωρίζεις χωρίς πισωγυρίσματα και αμφιβολίες. Περίοδος εξελίξεων και σοβαρότητας θα έλεγε κανείς πως είναι ο Δεκέμβρης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να δώσεις λίγη προσοχή από τις 3 του μήνα μέχρι και τις 22. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους και τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη στις 3, η επικοινωνία δεν φαίνεται να είναι και το δυνατό σου σημείο. Θα χρειαστείς υπομονή και επιμονή για να περάσεις τις σκέψεις σου στους γύρω σου. Οι συνεργασίες ναι μεν θα είναι αρκετά καλές και δυνατές, αλλά χρειάζεται δυναμισμό για να μπορέσεις να πάρεις τα μέγιστα από αυτές. Από τις 23 και μετά που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη, η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται και πάλι. Γίνεται πιο ζωηρή, κεφάτη και αισιόδοξη. Νέες συμφωνίες μπορούν να επιτευχθούν και μέσα από συζητήσεις να κερδίσεις σημαντικά οφέλη. Στα οικονομικά, μπορείς να συζητήσεις την προοπτική να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα που θα σου αποφέρει χρήματα το επόμενο διάστημα.

 

ΛΕΩΝ
Για το μήνα Δεκέμβριο θα πρέπει να δώσεις λίγη προσοχή παραπάνω στον τρόπο που επικοινωνείς, εκφράζεσαι ή ακόμη και τον τρόπο που μετακινείσαι στην καθημερινότητα. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη στις 3 γεγονός που κάνει το διάστημα που ακολουθεί λίγο πιο απαιτητικό στον τομέα αυτό. Φαίνεται πως δεν θα υπάρξουν ανυπέρβλητα εμπόδια ή μεγάλα προβλήματα, αλλά σίγουρα δεν θα γίνεται η επικοινωνία με ευκολία. Θα χρειαστεί να καταβάλεις κάποια προσπάθεια, να είσαι σαφής και ξεκάθαρη με τους γύρω σου για να καταφέρεις να περάσεις το σωστό μήνυμα στο σωστό χρόνο. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει προβληματισμούς, χωρίς όμως να σου προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις ή μεγάλο πονοκέφαλο. Απλά πρέπει να δώσεις τέλος μέσα σου σε ό,τι δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο. Από τις 23 και μετά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη, κάποιες καταστάσεις θα διευκολυνθούν. Με τη Νέα Σελήνη στις 18 αναμένονται εξελίξεις που φέρνουν αισιοδοξία και καλή διάθεση. Καλό είναι να ξεκινήσεις τώρα την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο νου σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η Αφροδίτη αναμένεται να σε επηρεάσει καθοριστικά ανάλογα με τη θέση που βρίσκεται. Τι σημαίνει αυτό; Από την πρώτη του μήνα μπαίνει στον Τοξότη γεγονός που προσδίδει στις σχέσεις τύχη, εκφραστικότητα και αισιοδοξία. Αν έχεις λοιπόν δεσμό την περίοδο αυτή, να ξέρεις ότι τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ θετικά για εσένα και το ταίρι σου, θα μπορείς να του μιλήσεις για όσα νιώθεις και σε προβληματίζουν και να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις. Επίσης, η ελπίδα για το μέλλον θα δημιουργήσει μια πολύ θετική ατμόσφαιρα. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά για να δεις την κατάστασή σου να αλλάζει. Η προσέγγιση με το άλλο φύλο διευκολύνεται και πολλές φορές θα νιώσεις την τύχη να σε ακολουθεί. Από τις 25 και μετά η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι μπαίνει τέλος σε καθετί επιπόλαιο. Από εδώ και μπρος η αισθηματική ζωή αποκτάει σοβαρότητα και προοπτική. Αν έχεις θέσει καλές βάσεις σε μια νέα γνωριμία, τώρα οι εξελίξεις θα είναι πολύ ευνοϊκές και καθοριστικές.

Επαγγελματικές
Σύμφωνα με τις προβλέψεις στα επαγγελματικά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα καλό παιχνίδι και να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου. Από τις 9 του μήνα με τον Άρη να μπαίνει στο Σκορπιό, θα έχεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι για να κινηθείς με δυναμισμό και πάθος. Η δραστηριότητά σου θα έχει ρυθμό και αντοχές. Απαιτητικές καταστάσεις στο χώρο της εργασίας μπορούν να αντιμετωπιστούν με υπομονή, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να σε δικαιώσουν. Στις 21 του μήνα με τον Ήλιο να μπαίνει στον Αιγόκερω, αποκτάς μια σοβαρότητα και μια αποφασιστικότητα που μπορείς να αξιοποιήσεις σε οποιαδήποτε δύσκολη περίσταση. Γίνεσαι ακόμη πιο υπεύθυνη και ο επαγγελματισμός σου ενισχύεται περαιτέρω. Οι φιλοδοξίες σε καθοδηγούν και σου καθορίζουν την πορεία. Στα οικονομικά, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις αντίστοιχες περιόδους με στόχο να ελέγξεις τα έξοδα και να βάλεις τα σχέδιά σου σε νέες βάσεις. Υπάρχουν προοπτικές, αρκεί να τις κυνηγήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι ένας μήνας που θα σου αφήσει γλυκιά γεύση στο στόμα, όταν θα κάνεις το γενικότερο απολογισμό. Όμως, καλό είναι να λάβεις υπόψη σου τις προβλέψεις αυτές για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε, στον τομέα των σχέσεων -κάθε είδους- μπορείς να βιώσεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα σου χαρίσει η Αφροδίτη στον Τοξότη από την πρώτη του μήνα μέχρι και τις 24 που θα μείνει εκεί. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3, δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση, αλλά όχι στο βαθμό που έχεις βιώσει σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις. Με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη την ίδια ημέρα, θα χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο περισσότερο στον τομέα που αφορά στην έκφραση και την επικοινωνία. Πολύ σημαντική πληροφορία για τα επαγγελματικά και τις συνεργασίες. Επανέρχεται σε ορθή πορεία από τον Τοξότη στις 23, οπότε και θα δεις μεγάλη διευκόλυνση. Μπορείς να συζητήσεις πολύ πιο άνετα και αποτελεσματικά τα σχέδιά σου με τα κατάλληλα πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 σε βοηθάει να ξεκινήσεις με αισιοδοξία και κέφι νέα πράγματα. Αρκεί να φροντίσεις να χαλιναγωγήσεις την υπερβολή και τη ματαιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη από τη πρώτη μέχρι και τις 24, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια πολύ αισιόδοξη περίοδο, με πολλή τύχη και δοτικότητα. Η σχέση σου αποκτάει ζωντάνια, αν και κάποιες φορές κινδυνεύεις να φανείς επιπόλαιη και υπερβολική. Σε γενικές γραμμές, η σχέση σου κυλάει όμορφα, έχεις το χρόνο να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, να έρθετε κοντά, να νιώσετε το συναίσθημα που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Θα είναι μια περίοδος αρκετά απολαυστική, αρκεί να δείξεις λίγη υπομονή στις συζητήσεις σου. Φρόντισε να είσαι ευθύς και ειλικρινής για να μην δημιουργήσεις θέμα από το πουθενά. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25, η σχέση σου θα μπει σε μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει η σοβαρότητα και η εμπιστοσύνη. Φαίνεται πως αν η σχέση σου είναι αληθινή μπορεί τώρα να εξελιχθεί ή να δρομολογήσεις την επισημοποίησή της. Αν είσαι single, απόλαυσε τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που θα σου τύχουν μέχρι τις 24 και φρόντισε να κρατήσεις μόνο ό,τι αξίζει μετά τις 25 του μήνα!

Επαγγελματικές
Με τον Κρόνο να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 20 και τον Ήλιο στις 21, δέχεσαι πολύ σημαντικές επιρροές για την επαγγελματική σου πορεία. Ο τρόπος που εκφράζεσαι και συμπεριφέρεσαι στην εργασία σου και στις συνεργασίες σου αποκτάει ιδιαίτερο κύρος και επαγγελματισμό. Τα πρόσωπα που έρχονται σε επαφή μαζί σου νιώθουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη καθώς πιστεύουν στην αξιοπιστία και στις ικανότητές σου. Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να εκμεταλλευτείς πάση θυσία την περίοδο που ακολουθεί για να κάνεις βήματα προς όφελος της καριέρας σου. Πείσε του ανωτέρους σου για ό,τι αξίζεις, έτσι ώστε να λάβεις και τις αντίστοιχες απολαβές. Ίσως τώρα που κλείνει το έτος, να μπορέσεις να λάβεις και κάτι επιπλέον εξαιτίας της ευνοημένης εικόνας που έχεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Σε γενικές γραμμές ο μήνας Δεκέμβριος είναι αρκετά ευνοϊκός με πολλές ευκαιρίες για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου ή να βιώσεις εξελίξεις που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Από την πρώτη κιόλας του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη γεγονός που σε βοηθάει πολύ στις σχέσεις σου, όχι μόνο αισθηματικές, αλλά φιλικές και επαγγελματικές. Είναι μια καλή περίοδος για να αποκατασταθούν οι ισορροπίες όπου αυτές λείπουν τον τελευταίο καιρό. Έχεις δημιουργήσει αποστάσεις με μέλη της οικογένειάς σου; Ή μήπως υπάρχουν δυσκολίες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι; Κάνε την κίνησή σου και να είσαι σίγουρη ότι θα μπορέσεις να βρεις τρόπους να τους πλησιάσεις και να λύσεις τις παρεξηγήσεις. Μέχρι και τις 24 μπορείς να δεις εξελίξεις στον τομέα αυτό. Με την Πανσέληνο στις 3 του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, θα μπεις σε έναν προβληματισμό γύρω από ζητήματα που έχεις μέσα σου. Πέραν τούτου, δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις σχέδια και εγχειρήματα που θα έχουν προοπτική είναι στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Βάλε στέρεες βάσεις και θα δεις ότι τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά για το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά ευχάριστα και μάλιστα φαίνεται πως το σύμπαν θα σε βοηθήσει να δεις τις εξελίξεις που θέλεις. Αν έχεις ήδη μια σχέση είναι πολύ πιθανό μέσα στο μήνα να τη δεις να αποκτάει σοβαρότερη υπόσταση. Μια πρόταση γάμου είναι πολύ πιθανό να προκύψει. Αν πάλι είσαι σε γάμο, ίσως αποφασίσετε από κοινού να κάνετε ένα βήμα παρακάτω, έτσι ώστε να νιώσετε και οι δυο ότι ο δεσμός και η συνύπαρξή σας προοδεύει. Το τί ακριβώς θα κάνετε έχει να κάνει με τις ανάγκες και τις βλέψεις σου. Αν είσαι single, ετοιμάσου να βιώσεις μια μεταβατική περίοδο. Μήπως ήρθε η στιγμή να αφήσεις τις περιστασιακές σχέσεις; Από τις 25 και μετά, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα δεις τη σχέση σου να αποκτάει ωριμότητα. Με τον Ερμή να ξεκινάει ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη στις 3, καλό είναι να προσπαθείς να είσαι πιο σαφής στο λόγο και τη συμπεριφορά σου. Επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 23.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας με τον Άρη να μπαίνει στο Σκορπιό από τις 9 κιόλας του μήνα θα έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις με δυναμισμό και πάθος σε ό,τι αναλαμβάνεις. Όποιες δυσκολίες και αν προκύψουν θα τις υπομείνεις με μεγάλη αποτελεσματικότητα και πυγμή. Καλό είναι να ασχοληθείς αυτήν την περίοδο με απαιτητικά εγχειρήματα καθώς θα βρίσκεσαι σε πλήρη διαύγεια και σε πολύ καλή διάθεση. Όσο ο Ερμής κινείται ανάδρομα από τον Τοξότη, δηλαδή μεταξύ 3 και 22 του μήνα, θα χρειαστεί να καταβάλεις λίγη προσπάθεια παραπάνω στον τρόπο που εκφράζεσαι. Δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν ιδιαίτερα εμπόδια και προβλήματα, αλλά θα πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένη για να εκφράζεσαι σωστότερα, αλλά και να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα αυτά που ακούς. Στα οικονομικά, επωφελήσου από τον Άρη στο Σκορπιό για να επιλύσεις καταστάσεις που σε έχουν μπερδέψει. Είναι σίγουρο ότι τώρα θα δώσεις καλές λύσεις και θα μπορέσεις να δεις τις εξελίξεις που ζητάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το Δεκέμβριο δέχεσαι μια ιδιαίτερη εύνοια από την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου στις 9 του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι για όσο διάστημα παραμείνει, θα έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέρχεσαι σε κάθε δύσκολη απαίτηση και σε κάθε πρόβλημα με πάθος και δυναμισμό. Ο Άρης σου φέρνει φιλοδοξία, ειλικρίνεια και αυξημένη ενεργητικότητα. Αξιοποίησε, λοιπόν, το διάστημα για να αντιμετωπίσεις μπερδεμένες καταστάσεις, να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου, να εδραιώσεις ένα σχέδιο ή μια κατάσταση που δρα ευνοϊκά προς εσένα. Βέβαια, θα χρειαστεί να δώσεις λίγη προσοχή στις 3 του μήνα, καθώς η Πανσέληνος στους Διδύμους και το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τον Τοξότη, σε κάνει να νιώθεις παραπάνω προβληματισμένος, ενώ απαιτείται από εσένα περισσότερη σαφήνεια και ευθύτητα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σταματάει στις 22, καθώς στις 23 επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη. Έτσι, για το διάστημα αυτό δείξε λίγη περισσότερη υπομονή και μην παίρνεις μέσα σου καθετί που ακούς, γιατί δεν είναι πάντα τα πράγματα όπως φαίνονται. Ο μήνας κυλάει θετικά, σου χαρίζει εύνοια και εξελίξεις σε διάφορους τομείς, αλλά θέλεις λίγη υπομονή για τις μικροδυσκολίες.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας δέχεται θετική επιρροή από τη νέα θέση της Αφροδίτης στην πρώτη του μήνα. Μέχρι και τις 24 παραμένει στον Τοξότη, γεγονός που δίνει ώθηση στις εξελίξεις όσον αφορά στις σχέσεις. Έχεις συναντήσει ένα νέο πρόσωπο και βλέπεις ότι τα πράγματα έχουν μείνει στάσιμα; Μην προβληματίζεσαι. Ο μήνας αυτός θα σου ξεκαθαρίσει αν πρέπει να πας παρακάτω ή όχι. Αν πάλι νιώθεις ότι η σχέση σου έχει μπει σε τέλμα, θα δεις ότι θα προκύψουν πράγματα που θα δώσουν τη σπίθα για να μπει σε κίνηση η όλη κατάσταση. Θα προκύψει ίσως ένας γάμος ή μια επισημοποίηση ή θα ληφθούν αποφάσεις που θα κάνουν αυτή τη σχέση να κοιτάει το μέλλον με όνειρα και προοπτικές. Βέβαια, ίσως να υπάρξει η ανάγκη να διακοπεί μια σχέση που φαίνεται πως δεν έχει κάτι άλλο να δώσει. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι κινείσαι προοδευτικά προς την κατεύθυνση που θα σου κάνει καλό.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά ευνοούνται σημαντικά. Ήρθε η ώρα να κάνεις μεγάλα βήματα, με δυναμισμό και ορμητικότητα από τις 9 και μετά που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου. Οι συνεργασίες έχουν να βιώσουν αρκετές εξελίξεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο από την πρώτη του μήνα μέχρι και τις 24 με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη. Στις 25 που μπαίνει στον Αιγόκερω, όποιες αλλαγές έχουν συμβεί στις συνεργασίες αποκτούν βαρύτητα και μεγαλύτερο επαγγελματισμό. Με λίγα λόγια, διαμόρφωσε τις συνθήκες στις συνεργασίες σου μέχρι τις 24 και από τις 25 επικύρωσέ τις. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, είναι μια καλή ευκαιρία για νέα ξεκινήματα που θα έχουν προοπτικές σε βάθος χρόνου και στα θέματα εργασίας, αλλά και σε θέματα που επηρεάζουν την οικονομική σου κατάσταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Eίσαι η “πέτρα του σκανδάλου” αυτόν το μήνα! Συμβαίνουν πολλά φαινόμενα στο ζώδιό σου και επηρεάζεσαι άμεσα από αυτά. Καταρχήν, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από τις 3 μέχρι τις 23 που γυρίζει σε ορθή πορεία. Τι σημαίνει αυτό; Η επικοινωνία κάθε είδους φαίνεται να έχει κενά. Για παράδειγμα, θα δυσκολευτείς λίγο να εκφράσεις και να μεταφέρεις τις ιδέες σου γύρω από ένα επαγγελματικό εγχείρημα, για αυτό θα χρειαστεί να προετοιμαστείς κατάλληλα για να επιτύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Στις φιλικές σου συναναστροφές θα πρέπει να είσαι πιο ευθύς και ξεκάθαρη. Ίσως υπάρξουν ασαφή πράγματα που παρεξηγηθούν, είτε από την πλευρά σου, είτε από τους γύρω σου. Ενώ στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να κάνεις ολοκληρωμένες και εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα χρειαστεί να είσαι απόλυτα ειλικρινής και να μιλάς ανοιχτά χωρίς περιστροφές. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στις 18 στο ζώδιό σου, σού χαρίζει την ευκαιρία να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου για κάτι νέο με αισιοδοξία και πολλή τύχη. Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται, επίσης. Κάποιοι προβληματισμοί αναμένονται στις 3 με την Πανσέληνο στους Διδύμους, αλλά δεν θα είναι ικανοί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μόνο να σε βάλουν σε σκέψεις…

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα διανύσεις μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο μέσα στον Δεκέμβρη. Όσο η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου -από 1 έως 24- θα δεις τα πράγματα στον τομέα αυτό να εξελίσσονται και να χαρακτηρίζονται από τύχη. Μια νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να προκύψει ή η υπάρχουσα θα έχει την ευκαιρία να πάει παρακάτω. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η περίπτωση ενός χωρισμού. Τί σημαίνει αυτό; Αν η κατάσταση που βιώνεις στη σχέση σου είναι πλέον ανυπόφορη και βλέπεις ότι δεν υπάρχει εναλλακτική που μπορεί να σώσει την κατάσταση, θα είναι καλύτερο να αποδεσμευτείς. Έτσι, ελεύθερη πια, θα μπορέσεις να δομήσεις κάτι νέο και υγιές. Από τις 25 και μετά με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μια νέα σχέση ή μια υπάρχουσα όχι και τόσο σημαντική, σοβαρεύει και αποκτάει άλλη βαρύτητα. Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις σπουδαία πράγματα αυτόν το μήνα, αρκεί να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς. Μπορείς ακόμη να κάνεις ταξίδια που θα ωφελήσουν τις δουλειές σου και θα σου χαρίσουν νέες προοπτικές. Οι συνεργασίες φαίνεται πως ευνοούνται πολύ με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τη 1 μέχρι και τις 24. Μπορείς τώρα να δώσεις ώθηση σε αυτές που σε συμφέρουν και να τις κάνεις ακόμη πιο ισχυρές. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις νέες που θα έχουν διάρκεια και δυναμική. Από την άλλη, αυτές που δεν είναι και τόσο στέρεες ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθούν και να αφήσουν χώρο για κάτι πιο δημιουργικό και ενδιαφέρον. Στα οικονομικά, μπορείς να κινηθείς αντίστοιχα. Να επωφεληθείς από τις επαφές και τις σχέσεις σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο για να μπορέσεις να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενδιαφέρουσες εξελίξεις αναμένονται το μήνα αυτόν για σένα. Στις 20, ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, πράγμα που σημαίνει ότι αναμένονται σημαντικές αλλαγές από εδώ και μπρος. Ο Κρόνος λοιπόν θα έρθει για να σε διδάξει. Θα σε γεμίσει γνώση και εμπειρίες με στόχο να σε βοηθήσει να ωριμάσεις ως προσωπικότητα. Ίσως υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις να σε ξεβολεύει, αλλά μόνο με τον τρόπο αυτό μπορείς να δεις τη ζωή σου να αλλάζει και να εξελίσσεται. Στις 21 με τον Ήλιο να μπαίνει και αυτός στο δικό σου ζώδιο, γίνεσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα. Θα κάνεις ό,τι απαιτηθεί για να κατακτήσεις την κορυφή. Βέβαια, ο μήνας αυτός αναμένεται να δημιουργήσει μια κάποια δυσχέρεια στην επικοινωνία και στην έκφραση. Ίσως ακόμη να υπάρξει μια πνευματική αναστάτωση που ξεκινάει στις 3 του μήνα με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Την ίδια ημέρα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία ο Ερμής από τον Τοξότη και ενισχύει την τάση αυτή. Από τις 23 και μετά, όμως, επιστρέφει σε ορθή πορεία και έτσι θα υπάρξει εξέλιξη μέσα από την επικοινωνία. Μήπως είσαι σε συζητήσεις για μια νέα δουλειά ή για το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή;

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μια περίοδο εξελίξεων και αλλαγών. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη από την πρώτη του μήνα και έτσι θα μπορέσεις να βιώσεις νέες καταστάσεις που πιθανώς να επεδίωκες εδώ και καιρό. Με την παραμονή της εκεί μέχρι τις 24 μπορείς να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να πειραματιστείς με μια νέα σχέση, να εξελίξεις τον υπάρχων δεσμό σου, να μιλήσεις για επισημοποίηση. Ακόμη και ένας χωρισμός κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτή να έρθει για να σε απαλλάξει από βάρη και αρρωστημένες καταστάσεις. Με κάθε τρόπο οι σχέσεις σου ευνοούνται και για αυτό θα δεις ότι θα υπάρξει ένας μοναδικός τρόπος να κάνεις βήματα προόδου. Επιτέλους, ξεμπλοκάρεις και βγαίνεις από τη στασιμότητα. Αξιοποίησε την περίοδο και κινήσου και εκεί αντίστοιχα. Από τις 25 και μετά που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, οι σχέσεις σου αποκτούν κύρος και σταθερότητα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να βιώσεις αντίστοιχες εξελίξεις με τα αισθηματικά σου. Καθώς η κίνηση της Αφροδίτης επηρεάζει κάθε είδους σχέση, είναι πολύ πιθανό να δεις τώρα τα αποτελέσματα μιας καλής συνεργασίας. Υπάρχει αισιοδοξία στις συνεργασίες σου και μέσα από εκεί θα μπορέσεις να επιτύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Κάνε συζητήσεις για τα σχέδια που έχεις κατά νου, προχώρησε με συμφωνίες και θα δεις ότι θα υπάρξει αρκετή εύνοια τόσο στη δουλειά όσο και στην τσέπη σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18, ένα νέο εγχείρημα ξεκινάει και αναμένεται να εξελιχθεί πολύ θετικά και με διάρκεια. Παράλληλα, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για επαγγελματικά ταξίδια και σπουδές. Αξιοποίησε το χρόνο σου και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας αυτός αναμένεται να σου φέρει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς από την πρώτη του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη. Η αισθηματική σχέση μπαίνει σε μια άλλη φάση που σε κάνει να νιώθεις ότι ξεμπλοκάρουν όλα εκείνα που σε κρατούσαν στάσιμη. Επίσης, δεν αποκλείεται να δεις θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικές συνεργασίες και να βιώσεις την εύνοια του πλανητικού σκηνικού. Ο τομέας της επικοινωνίας χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Τοξότη από τις 3 μέχρι τις 23 που επιστρέφει σε ορθή πορεία. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει μια αδράνεια σε ό,τι αφορά στις επικοινωνίες, τις μεταφορές και την πνευματικότητα. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να μεταφέρεις τις σκέψεις σου σε τρίτους ή να τις εκφράσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε οικονομικά, επαγγελματικά και θέματα σπουδών. Τώρα οι ιδέες που θα υλοποιήσεις θα έχουν τύχη, μακροπρόθεσμη πορεία και καλές εξελίξεις. Τα χρήματά σου θα μπορέσουν να πολλαπλασιαστούν. Για αυτό μην κάθεσαι!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα βιώσεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις αυτόν το μήνα, αρκεί και εσύ να βοηθήσεις την κατάσταση. Το σύμπαν σε παρακινεί να βγεις από το τέλμα και να κάνεις ένα βήμα παραπέρα. Αν είσαι single, πάρε πρωτοβουλία και κινήσου με αισιοδοξία. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι καλή στιγμή για να το προσεγγίσεις, να το γνωρίσεις καλύτερα και μάλιστα να το κάνεις με καταπληκτικές προοπτικές. Αν πάλι νιώθεις ότι μια σχέση δεν σε καλύπτει και δεν έχει κάτι άλλο να σου προσφέρει, τώρα μπορείς να κάνεις το βήμα να αποδεσμευτείς. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεσαι θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει σοβαρότητα. Μια νέα σχέση θα έρθει για να μείνει, ενώ η υπάρχουσα παγιώνεται. Η εμπειρία φέρνει ωριμότητα και αυτή κάνει την παρουσία της αισθητή.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική στις 3 του μήνα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους. Η επιρροή δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι ιδιαιτέρως αρνητική, αλλά και πάλι χρειάζεται μια επιφυλακτικότητα και τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση. Ο τομέας που επηρεάζεται είναι εκείνος της επικοινωνίας, της έκφρασης και των μεταφορών. Καλύτερα να μην κλείσεις συμφωνίες εκείνη τη μέρα και να αποφύγεις να κάνεις ένα ταξίδι. Από τις 9 όμως και μετά, με τον Άρη να μπαίνει στο Σκορπιό, υπάρχει μια καλύτερη διαχείριση των επαγγελματικών υποθέσεων. Γίνεσαι πιο υπομονετική και μπορείς να εργαστείς υπό πίεση. Ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες και μπορείς να πετύχεις με πείσμα τους στόχους σου. Αξιοποίησε το ευνοϊκό αυτό διάστημα και στα οικονομικά σου. Μπορείς να δουλέψεις σκληρά και να βγάλεις χρήματα ή να επιλύσεις εκείνα τα προβλήματα που σου δημιουργούν οικονομική ανισορροπία.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που φέρνει αρκετά θετικά μαζί του και εσύ θα πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να επωφεληθείς τα μέγιστα. Όσο η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη -από 1 έως 24- μπορείς να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Βάλε τάξη σε αυτές και βοήθησε τις εξελίξεις που θα προκύψουν και που θα σου φέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα σε ένα βάθος χρόνου. Επίσης, μέσα από τις συνεργασίες θα μπορέσεις να βγάλεις αρκετά χρήματα, να βελτιώσεις τη φήμη σου και γενικότερα να δημιουργήσεις μια κατάσταση που θα έχει αφθονία πλούτου, υλικού και συναισθηματικού. Με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη στις 3 και να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 23, καλό είναι να καθυστερήσεις σημαντικές συμφωνίες και να τις αναβάλεις για μετά από αυτό το διάστημα. Όχι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα χρειαστείς λίγη παραπάνω προσπάθεια για να επιτύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, κάνε νέα ξεκινήματα που θέλεις να έχουν διάρκεια και καλοτυχία.

Αισθηματικές
Εξέλιξη, πρόοδος, αφθονία και τύχη σε περιμένει στον αισθηματικό τομέα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα νιώσεις την εύνοια στην αισθηματική σου ζωή. Μια σχέση που ήταν σε στασιμότητα, τώρα μπαίνει σε μια πορεία εξελίξεων. Μπορείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να πάρετε κοινές αποφάσεις που μπορούν να σας ενώσουν για μια ζωή ή μπορεί να χαρίσουν και στους δυο σας την ελευθερία για να ζήσετε μια πιο χαρούμενη ζωή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Αν πάλι αναζητάς ένα πρόσωπο που θα σε εμπνεύσει και θα σε κάνει να δεις τη ζωή σου παράλληλα με τη δική του, να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το βρεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην παραμένεις προσκολλημένη στα παλιά. Όσο ο Ερμής κινείται στον Τοξότη -3 έως 22- φρόντισε να είσαι πιο σαφής και συγκεκριμένη στις επικοινωνίες σου με το σύντροφό σου για να μην υπάρξει περιθώριο παρεξήγησης.

Επαγγελματικές
Ο μήνας αυτός θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλεις λίγη προσπάθεια παραπάνω για να επηρεάσεις τους γύρω σου με τις απόψεις σου, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες που θα σου αποφέρουν σημαντικά έσοδα, αλλά και βελτίωση της θέσης σου. Μέσα από αυτές μπορείς να δώσεις νέα ώθηση στην καριέρα σου. Επίσης, οι ισορροπίες στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου φαίνεται ότι αποκαθίστανται. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες γιατί ίσως να μην υπάρξει η πρέπουσα συνεννόηση. Στα οικονομικά, μπορείς να δεις σημαντική βελτίωση μέσα από τις συνεργασίες και τις κοινωνικές συναναστροφές. Κινήσου σωστά και έξυπνα!

 

Read More

And More