ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – Ιανουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πώς θα είναι ο Ιανουάριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας αυτός κουβαλάει πολύ ενέργεια για εσένα. Οι λέξεις που θα χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά σου, θα είναι το παραλήρημα, η αναστάτωση και ο δυναμισμός. Ο μήνας μέχρι τις 11 που ο Ερμής θα κινείται στον Τοξότη θα είναι ιδανικός για νέα εγχειρήματα και για να επιτύχεις τους στόχους σου. Θα πρέπει μόνο να καταστρώσεις σχέδιο δράσης και να είσαι συνεπής σε αυτό. Έχεις τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ανοίξεις το δικό σου δρόμο και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί σε αυτόν. Μετά τα μέσα του μήνα, οι έντονοι ρυθμοί καταλαγιάζουν και θα γίνεις πιο ρεαλίστρια και πρακτική, προσανατολιζόμενη στην οικονομική σου εξέλιξη. Μην φοβηθείς από τις αλλαγές που θα προκύψουν καθώς, όπως γνωρίζεις, δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς αυτές. Οι απώλειες που θα υπάρξουν θα είναι αμελητέες σε σχέση με τα οφέλη που θα αποκομίσεις. Ξέρεις πως να μάχεσαι και έτσι θα καταφέρεις στο τέλος να είσαι νικήτρια. Μην σε πτοήσει η παροδική κούραση. Το αποτέλεσμα θα σε αναγεννήσει.

Αισθηματικές
Το μήνα αυτό οι αισθηματικές σου σχέσεις επηρεάζονται αρκετά. Το κλίμα θα είναι εκρηκτικό, ενώ η συμπεριφορά σου αναμένεται αρκετά κυκλοθυμική τουλάχιστον για το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 18. Μόνο οι δυνατοί και ουσιαστικοί δεσμοί θα καταφέρουν να διατηρηθούν. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, θα είναι ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο για το μέλλον. Αν βρίσκεσαι σε σχέση και ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια να περιμένεις επισημοποίηση πολύ σύντομα. Διαφορετικά είναι μοιραίο ο καθένας να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Οι ιδιαίτερες στιγμές χαρακτηρίζονται από πάθος και έντονο συναίσθημα, γεγονός που σου δίνει ικανοποίηση και ισορροπεί τις καταστάσεις. Αν είσαι single, έχεις πολλές πιθανότητες κατά το τρίτο δεκαήμερο να κάνεις τη γνωριμία που λαχταράς. Επίσης, δεν θα λείψουν τα φλέρτ και οι διεκδικήσεις. Καλό είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κολυμπήσει στη θάλασσα του συναισθήματος και του πάθους, αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς ή τις αμφιβολίες. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι με αυτήν τη στάση.

Επαγγελματικές
Και στην επαγγελματική σου ζωή αναμένονται ανακατατάξεις και τροποποιήσεις. Ο αέρας των αλλαγών θα πνεύσει και στον εργασιακό τομέα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. Το παιχνίδι θα πρέπει να το παίξεις σωστά και κάποιες φορές ίσως να είναι καλό να ακολουθείς τους κανόνες για να μην βρεθείς εκτεθειμένη. Οι αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και αλλαγές του εργασιακού περιβάλλοντος, έχοντας την ευκαιρία να κάνεις νέα βήματα, πιο τολμηρά, προσεγγίζοντας τα όνειρά σου. Η οικονομική σου πορεία είναι πολύ πιθανό να ανακάμψει καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες να εξοικονομήσεις χρήματα. Αυτό θα γίνει είτε βρίσκοντας νέες πηγές χρηματοδότησης, είτε λειτουργώντας πιο περιοριστικά όσον αφορά στα χρήματα που ξοδεύεις ή για να το θέσουμε καλύτερα τα χρήματα που κάποιες φορές σπαταλάς. Άρα, με σωστή τακτική θα ανακάμψεις και θα ισορροπήσεις. Αν χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που μέχρι τώρα ακολουθούσες, μην διστάσεις να το κάνεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το μεγαλύτερο τμήμα του μήνα με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται μέχρι τις 18 στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου θα κινείται γύρω από ζητήματα επαγγελματικά. Μόνο προς το τέλος του μήνα που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Τοξότη στις 26 θα καταφέρεις να ρίξεις τους ρυθμούς και να χαλαρώσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς το διάστημα αυτό προς όφελος της εικόνας σου στον κοινωνικό σου περίγυρο και να πραγματοποιήσεις ιδιαίτερες επιθυμίες σου. Σαν γνήσιος εκπρόσωπος το ζωδίου ξέρεις να εναρμονίζεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική. Το δυνατό σου σημείο θα είναι η ανεξαρτησία που σε χαρακτηρίζει καθώς και η πρωτοβουλία που μπορείς να αναλάβεις για να προωθήσεις διάφορες καταστάσεις. Μπορείς να εργαστείς πάνω στην προώθηση των σχεδίων σου προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να πιέσεις κάποια πράγματα να εξελιχθούν. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν ή να αναζητάς συνεχώς την κοινωνική αποδοχή. Καλό είναι να κινηθείς σύμφωνα με τις αντοχές σου και αν μπορείς να καθυστερήσεις τη λήψη αποφάσεων σχετικά με σημαντικά ζητήματα.

Αισθηματικές
Ο μήνας που έρχεται προβλέπεται δυναμικός και αρκετά πιεστικός για εσένα που βρίσκεσαι είτε σε σχέση είτε σε γάμο. Θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπη με τα προβλήματα που είναι καλά κρυμμένα στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν η ένωσή σου με εκείνον είναι ισχυρή και βαθιά, κανείς και τίποτα δεν θα καταφέρει να σας χωρίσει. Αν όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι και ξέρεις και εσύ η ίδια ότι κάτι δεν κολλάει ανάμεσά σας, ήρθε η ώρα να ακολουθήσει ο καθένας το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να ζεις μόνος παρά να συνεχίζεις μια δυσλειτουργική σχέση. Ακόμη και το οικογενειακό κλίμα θα επηρεαστεί, αλλά ευτυχώς το κλείσιμο του μήνα θα αποκαταστήσει τις όποιες αντιξοότητες. Αν είσαι single την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα από τις 18 και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Υδροχόο θα έχεις άφθονες προοπτικές για να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Μπορείς να το κάνεις με όποιον τρόπο ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Άφησε πίσω ό,τι σε πλήγωσε και σε στενοχώρησε και κάνε τα επόμενα βήματα στη ζωή σου. Σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Οι προοπτικές στην εργασία σου ή στην επιχείρησή σου είναι πολλές και ανοίγονται τώρα μπροστά σου. Το κλειδί της επιτυχίας κρύβεται στις κοινωνικές σου διασυνδέσεις και στον τρόπο που τις χρησιμοποιείς για να αναδείξεις την προσωπικότητα και τις ικανότητές σου. Οι πρώτες μέρες του μήνα με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 11 θα χαρακτηρίζονται από πυρετώδεις ρυθμούς καθώς πολύ σημαντικές αναθέσεις θα σου γίνουν ή θα κληθείς να υπογράψεις νέες συμφωνίες που χρειάζονται αρκετή μελέτη. Στα οικονομικά σου αναμένονται σταδιακές βελτιώσεις που θα προέρχονται από την αύξηση εσόδων κατά τη διάρκεια του μήνα. Οι θέσεις των πλανητών είναι ευνοϊκές για τα οικονομικά σου, καθώς η οξυδέρκειά σου στον τομέα αυτό θα σε βοηθήσει να επιτύχεις πολλά. Σημαντικό ρόλο στην οικονομική σου δραστηριότητα θα παίξει η πνευματική πλευρά του εαυτού σου, για αυτό καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σχετικά με κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις.  Μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει.  Η οικονομική σου βελτίωση θα σου επιτρέψει να εκφράσεις ακόμη και το φιλανθρωπικό πρόσωπό σου και το αίσθημα αλληλεγγύης. Θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις χρήματα προκειμένου να τα αφιερώσεις σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για το μήνα αυτό, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 11 μέχρι τις 31 ο τομέας της καριέρας θα κυριαρχεί σε βάρος της οικογενειακής σου ζωής. Επομένως, η καριέρα σου θα προηγείται των θεμάτων που θα υπάρχουν στο εσωτερικό του σπιτιού σου ή που σχετίζονται με τις ψυχολογικές σου αναζητήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλες οι υποθέσεις της οικογένειας θα μείνουν σε εκκρεμότητα, καθώς ο θεσμός αυτός είναι αρκετά σημαντικός για εσένα. Απλά θα είναι πιο σποραδική η κινητοποίησή σου σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λίγο αλλά πολύ γρήγορα μέσα στο μήνα θα βρεις πρόσφορο έδαφος για να θέσεις σε εφαρμογή τα πλάνα που έχεις κάνει εδώ και καιρό. Οι θαρραλέες σου ενέργειες θα αποδώσουν θετικά αποτελέσματα πολύ σύντομα. Κινήσου με ανεξαρτησία και πρωτοβουλία και οι γύρω σου θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν.  Η στάση σου αυτή θα επηρεάσει θετικά και την οικονομική σου κατάσταση.

Αισθηματικές
Η αισθηματική ζωή θα περάσει από κάποιες δοκιμασίες μέσα στο μήνα. Μέχρι τις 18 που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω, η σχέση σου θα είναι λίγο αναστατωμένη και το κλίμα λίγο θολό. Η διάσταση απόψεων θα είναι εμφανής μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Αν η βάση της σχέσης είναι γερή και δυνατή, τότε ο δεσμός σας θα αντέξει, διαφορετικά ίσως υπάρξουν συνέπειες καθοριστικές για τη ζωή και των δυο σας. Αν βρίσκεσαι σε μια σοβαρή σχέση, μην βιαστείς να κάνεις το επόμενο βήμα ή να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Δώσε το χρόνο στην αγάπη σας να ανθίσει και να προχωρήσει αργά και σταθερά. Αν είσαι single, μην μένεις απαθής, καθώς η θέση της Αφροδίτης από τις 18 και μετά στον Υδροχόο επηρεάζει θετικά τις εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή και σου δίνει έρεισμα για να βρεις το πρόσωπου που ψάχνεις για να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες μέχρι τώρα. Επίσης, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις με διαφορετική ματιά μια υφιστάμενη σχέση φιλική ή πιο προσωπική. Καμιά φορά έχουμε πολύ κοντά μας αυτό που αναζητάμε, αλλά πρέπει να περάσουμε πολλά μέχρι να καταφέρουμε να αναγνωρίσουμε την αξία του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η τύχη είναι με το μέρος σου και σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να οδηγηθείς σε επιτυχή αποτελέσματα. Από τις αρχές κιόλας του μήνα μέχρι τις 11 που ο Ερμής θα κινείται στον Τοξότη θα καταφέρεις να επιλύσεις προβλήματα που υφίστανται αρκετό καιρό τώρα, εξαιτίας της εξαιρετικής σου ικανότητας να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους συναδέλφους σου. Μπορείς να τους πείσεις και να τους επηρεάσεις ώστε να σε στηρίξουν στις επιδιώξεις σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ωφελεί και με το παραπάνω, για αυτό άδραξε την ευκαιρία και προώθησε τα σχέδιά σου. Πάρε τα ρίσκα σου και κάνε το μεγάλο βήμα. Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σε δικαιώσει, αλλά και θα σε ενθουσιάσει. Η οικονομική σου κατάσταση δέχεται θετικές επιρροές, με αποτέλεσμα να σου δοθεί η ευκαιρία, προς το τέλος του μήνα, να συζητήσεις προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα κέρδη σου. Επίσης, ευνοούνται θέματα γραφειοκρατικά και νομικά. Διευθέτησέ τα τώρα και απαλλάξου από την πίεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μήνας που έρχεται θα σε κάνει να νιώθεις ανάμεικτα συναισθήματα και θα χαρακτηρίζεται από έλλειψη ισορροπίας, ιδιαίτερα για την ψυχολογική σου διάθεση. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 11 θα νιώθεις τέτοιο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση που όλα θα μοιάζουν εφικτά. Τις μέρες που θα πραγματοποιηθούν η Πανσέληνος (στις 2 στο ζώδιό σου ) και στις 31 η Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα θα νιώθεις πιο αδύναμη και απογοητευμένη με αποτέλεσμα να στρέφεσαι στη στήριξη των γύρω σου και πιο συγκεκριμένα των αγαπημένων σου προσώπων. Θα χρειαστεί να τα βγάλεις πέρα με διάφορα ζητήματα που μπορεί να σχετίζονται ακόμη και με τομείς που είναι αντίθετοι. Έτσι, καλό είναι να κινηθείς και με αυτονομία αλλά και με τη στήριξη του περίγυρου, ανάλογα με την περίσταση. Η ευελιξία είναι το κλειδί της προόδου σου. Παράλληλα, η τάση σου να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις σε κάνει δραστήρια και παραγωγική, δύο στοιχεία που προβάλλονται αρκετά. Από τις 26 και μετά που ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη δυσκολεύει λίγο τα οικονομικά σου, κάνοντάς σε πιο επιρρεπή στην κακοδιαχείριση.

Αισθηματικές
Από τις αρχές κιόλας του μήνα η αισθηματική σου ζωή θα είναι ευνοημένη και με το παραπάνω. Θα έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις πολλά πράγματα στη σχέση σου, γεγονός που θα σε κάνει και να νιώσεις καλύτερα και να καλυτερεύσεις το κλίμα. Η ανεβασμένη σου διάθεση δεν θα μπορέσει να κρυφτεί και εξαιτίας αυτού θα χαρίζεις τη λάμψη σου και τη γοητεία σου στο σύντροφό σου. Η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια θα χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά σου και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από το ταίρι σου. Μπορείς ακόμη να δώσεις μια πικάντικη γεύση στη σχέση σου, οργανώνοντας είτε μια μεγάλη εκδρομή είτε μια πιο σύντομη εξόρμηση που θα φουντώσει και πάλι τη φλόγα που τώρα σιγοκαίει. Αν είσαι single, μπορείς να βιώσεις θεαματικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή δεχόμενη τη θετική πλανητική επιρροή ιδιαίτερα από τις 18 και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο. Αρκεί να το πιστέψεις και να αφήσεις τη γοητεία σου να προσελκύσει τα σωστά πρόσωπα που θα έρθουν για να μείνουν!

Επαγγελματικές
Και στα επαγγελματικά σου η τύχη είναι με το μέρος σου. Μπορεί να καταναλώνεις αρκετή ενέργεια και να κοπιάζεις αλλά τα εμπόδια θα είναι αμελητέα και θα καταφέρνεις πολύ εύκολα να τα ξεπερνάς. Κινείσαι με άνεση προς το στόχο σου και έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει καιρό τώρα. Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου με τον ιδανικότερο τρόπο κάνοντας τα βήματά σου προς την επιτυχία. Σύμμαχος στο καλό κλίμα και στις επιδιώξεις σου είναι η ικανότητά σου να συναναστρέφεσαι με τους γύρω σου και να καταπλήσσεις με το κοινωνικό σου πρόσωπο. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα σε θέσουν σε μια κατάσταση προβληματισμού προκειμένου να διαχειριστείς κάποια έκτακτα έξοδα που δεν τα είχες προγραμματίσει. Προς το τέλος του μήνα, διευκολύνεται η διευθέτηση νομικών, φορολογικών και σχετικών με ακίνητα θεμάτων. Η λύση που θα καταφέρεις να δώσεις θα είναι οριστική.

 

ΛΕΩΝ
Μετά τις 11 του μήνα που ο Ερμής θα περάσεις στον Αιγόκερω θα εστιάσεις σε επαγγελματικά θέματα περισσότερο από ό,τι σε άλλα. Η καριέρα και η επιτυχία αποτελούν κρίσιμους παράγοντες ευτυχίας για εσένα στη ζωή σου. Προς το παρόν αφήνεις λίγο πιο πίσω τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τις εσωτερικές σου αναζητήσεις. Η γοητεία που εκπέμπεις σε συνάρτηση με το πνεύμα συνεργασίας που διαθέτεις θα σε βοηθήσουν αποτελεσματικά από τις αρχές κιόλας του μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 18. Θα μπορείς πιο εύκολα να αναλάβεις πρωτοβουλία και έντονη δράση προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου. Η επιτυχία βέβαια, θα επηρεαστεί καθοριστικά από τη δυνατότητά σου να διαχειριστείς τις ποικίλες απαιτήσεις που πολλές φορές η ιεράρχησή τους έρχεται σε σύγκρουση. Αν ο τομέας των σπουδών σε απασχολεί, να ξέρεις ότι αναμένονται αλλαγές, είτε μικρές, είτε μεγαλύτερες με αποκορύφωμα την αλλαγή προσανατολισμού και αντικειμένου σπουδών.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή σε απασχολεί αρκετά και έπεται αμέσως μετά τα επαγγελματικά. Βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και χαρακτηρίζεται από μια τάση να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις που στοιχειώνουν τη σχέση σου. Έρχονται από το παρελθόν και είναι πολλές οι φορές που δημιουργούν έριδες μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Μετά τις 18 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο τότε μπορείς να δραστηριοποιηθείς ώστε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.  Ο σύντροφός σου στέκεται στο πλάι σου στηρίζοντάς σε όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει. Αν είσαι single, καλό είναι να έχεις τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση και τις κεραίες σου τεντωμένες καθώς κάτι πολύ όμορφο αναμένεται να συμβεί. Ακόμη κι από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως, λέμε ίσως, ακόμη και από την εξέλιξη μιας φιλίας!

Επαγγελματικές
Τα εργασιακά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτόν το μήνα και από την αρχή κιόλας του μήνα έχεις την εύνοια που χρειάζεσαι ώστε να συνεργάζεσαι αποτελεσματικά και να επιτυγχάνεις την επίλυση προβλημάτων που σου δημιουργούν εμπόδια. Καλό είναι να επικεντρωθείς σε αυτά. Αρκετά σε έχουν φέρει πίσω. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα θα σε χαρακτηρίζουν και θα σου δώσουν το πλεονέκτημα που χρειάζεσαι έναντι των ανταγωνιστών σου. Θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις υποθέσεις που είχαν παραμείνει στάσιμες. Στον οικονομικό τομέα, τόλμησε να κάνεις συζητήσεις σχετικά με τη δυνατότητά σου να αυξήσεις τις πηγές εσόδων ή τα έσοδα αυτά καθαυτά. Έτσι θα ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Το τέλος του μήνα με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη στις 26 και την έκλειψη Σελήνης να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου στις 31 χρειάζεται προσοχή σε αυτόν τον τομέα, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες και περιττές αγορές. Δεν θέλεις να επωμιστείς τις συνέπειες στο μέλλον!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέχρι τις 18 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω οι ρυθμοί που θα τρέχουν οι καταστάσεις γύρω σου θα είναι φρενήρεις, ενώ εσύ θα καταβάλεις σημαντικές προσπάθειες για να παραμείνεις συγκροτημένη και σταθερή. Μετά το χρονικό σημείο αυτό, η αναστάτωση θα καταλαγιάσει και θα κυριαρχήσει σιγά σιγά η λογική. Οι θέσεις των πλανητών κατά τη διάρκεια του μήνα θα είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα πολλά εμπόδια που βρίσκονται στη ζωή σου να απομακρυνθούν ή να ξεπεραστούν. Η πνευματική σου ζωή δέχεται επίσης, θετικές επιρροές με αποτέλεσμα να θελήσεις να κάνεις αλλαγές σε αυτήν ή να υιοθετήσεις νέες ιδέες που θα σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Επίσης, θα δεις με μια νέα ματιά την κοινωνική σου ζωή και το ρόλο σου σε ανθρωπιστικό επίπεδο. Θα θελήσεις να συμμετάσχεις πιο έντονα στα κοινά και να δείξεις τη στήριξή σου σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου. Αν εμπλέκεσαι με την εκπαίδευση με οποιονδήποτε τρόπο, θα υπάρξουν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα ιδιαίτερα από τις 26 και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στον Τοξότη. Θα μπορέσεις να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου.

Αισθηματικές
Η αγάπη κάνει την παρουσία της πιο έντονη από ποτέ από τις 18 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί μέσα στη σχέση και καταφέρνει να εξισορροπήσει άλλα συναισθήματα ή πληγές του παρελθόντος. Το πάθος επίσης θα σου χαρίσει υπέροχες στιγμές σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν  υπάρχουν ζητήματα που προκαλούν γκρίνια και αναστάτωση, να είσαι σίγουρη ότι θα καταφέρεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η στάση σου απέναντι στο ταίρι σου θα είναι υποστηρικτική και θα του δίνεις τη δύναμη που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει και τις πιο βαθιές του επιθυμίες. Αν είσαι single, η αγάπη θα σε βρει με έναν αναπάντεχο τρόπο τις ημέρες που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Σελήνη στο Λέοντα, ίσως ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής ή επαγγελματικής φύσης. Το συναίσθημα θα είναι ικανό να σε παρασύρει, για αυτό εσύ θα αποφασίσεις πως θα ζήσεις αυτήν την εμπειρία.

Επαγγελματικές
Η πρόβλεψη για τα επαγγελματικά σου είναι ότι ο μήνας αυτός θα είναι υπέροχος για τον τομέα αυτό. Θα καταφέρεις να κινηθείς έξυπνα στον εργασιακό σου χώρο, έτσι ώστε να διορθώσεις όσα σε ενοχλούσαν μέχρι τώρα ή να προωθήσεις τη δουλειά σου και τις ικανότητές σου. Οι συνεργασίες αναμένονται ιδανικές. Θα λειτουργήσουν ως σταθερή βάση για να χτίσεις πάνω εκεί τα προσχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μετά τα μέσα του μήνα θα δεχθείς και προτάσεις που θα δώσουν σπουδαία ώθηση στην καριέρα σου. Στα οικονομικά, θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρήματα ώστε να ξεχρεώσεις υποχρεώσεις και δάνεια του παρελθόντος. Η καλή οικονομική κατάσταση του συντρόφου σου θα βοηθήσει και το δικό σου πορτοφόλι. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν ως προϋπόθεση την προσεκτική διαχείριση και τον περιορισμό των εξόδων που είναι περιττά ή εκτός πλάνου. Προς το τέλος του μήνα, θα μπορέσεις να χειριστείς αποτελεσματικά γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ
Σε γενικές γραμμές ο μήνας θα είναι ισορροπημένος για εσένα. Τα αντικείμενα ενδιαφέροντος θα είναι τα εργασιακά ζητήματα καθώς επίσης και του σπιτιού ή εκείνα που αφορούν στις εσωτερικές σου ανησυχίες. Για να καταφέρεις να βγεις κερδισμένη στο τέλος, θα πρέπει να δείξεις την ικανότητά σου να επιλύεις διάφορα προβλήματα με τον κατάλληλο τρόπο και γρήγορα. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί στους ρυθμούς εργασίας και ιδιαίτερα το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω από τις 11 και μετά, προκειμένου να ρίχνεις του παλμούς όταν χρειάζεται για να αποφύγεις την υπερκόπωση. Κοινωνικά, ο μήνας αναμένεται ιδανικός από τις 18 και μετά που η κυβερνήτης σου θα κινείται στον Υδροχόο. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επαφές και νέες γνωριμίες, καθώς και να διαγράψεις κάποιες άλλες που δεν σε ωφελούν ή σου κάνουν κακό. Γενικότερα, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Θα είσαι αρκετά δυναμική και θα έχεις την τάση να βελτιώνεις τις ικανότητές σου σχετικά με την επικοινωνία και την πειθώ. Οι πλανητικές επιρροές σε ωθούν να αναζητήσεις τη βοήθεια των γύρω σου για να επιτύχεις τους στόχους σου. Δεν είναι η σωστή στιγμή να λειτουργείς ανεξάρτητα και αλαζονικά. Συμβιβάσου και μάθε να λειτουργείς ομαδικά. Θα διαπιστώσεις σύντομα τα τεράστια οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις από εκεί.

Αισθηματικές
Ο μήνας αυτός αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά ζητήματα στην αισθηματική σου ζωή. Ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα δεις ότι τα ελαττώματα και οι ατέλειες που υπάρχουν θα βγουν στην  επιφάνεια και θα επηρεάσουν τις εξελίξεις. Στο τέλος, θα κυριαρχήσουν εκείνες οι σχέσεις που είναι δυνατές και έχουν ένα ισχυρό υπόβαθρο, ενώ εκείνες που είναι λίγο πιο επιφανειακές θα κλείσουν τον κύκλο τους και θα δώσουν το χώρο για να δημιουργηθεί κάτι νέο και για τις δύο πλευρές. Σε κάθε περίπτωση, τίποτα δεν θα γίνει χωρίς συζήτηση και προσπάθεια ανάκαμψης. Έτσι, ό,τι πρόκειται να γίνει θα γίνει για καλό. Για εσένα που είσαι single και δεν έχεις καταφέρει να βρεις το πρόσωπο που θα σε συνεπάρει, ο μήνας σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να καταφέρεις να αλλάξεις τις παρούσες συνθήκες.  Ίσως μια νέα σχέση ξεκινήσει με το άτομο που σε ενδιαφέρει και προσπαθείς να προσεγγίσεις από καιρό. Αν δεν υπάρχει τίποτα στο τοπίο, οι πιθανότητες για να βρεις την αγάπη που θα σε παρασύρει είναι πολλές.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου, θα έχεις την τάση να δουλέψεις σκληρά και με πολλή όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου άρεσουν ή σε ενοχλούσαν μέχρι τώρα. Προσπάθησε να δουλέψεις με πρόγραμμα και αποτελεσματικότητα. Θα χρειαστεί να συνεργαστείς καλά με τους συναδέλφους σου ώστε να ωφελήσεις το επαγγελματικό σου προφίλ και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου με μεγαλύτερη άνεση. Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά σου, που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν χαρακτηρίζονται άσχημα, αλλά για να τα βελτιώσεις, χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα σε προβληματίσει ο τρόπος που θα πρέπει να διαχειριστείς το πρόγραμμα και να οργανώσεις το μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, αλλά θα μπορέσεις να τις βάλεις σε μια σειρά, αν είσαι προσεκτική στις αγορές σου και αν το μυαλό σου δεν παρασυρθεί από αλόγιστες επιθυμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 26 το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι στον τομέα που αφορά στην οικογένεια και στο σπίτι. Επομένως, τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα είναι στο στόχαστρο αυτόν τον μήνα. Θα κυριαρχούν τα εσωτερικά θέματα και η συναισθηματική πλευρά σου στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Θα έχεις τη δυνατότητα ωστόσο να ρίξεις μια ακόμη ματιά στα θέματα της καριέρας σου με ηρεμία και χωρίς πίεση, έτσι ώστε να ετοιμάσεις το σχέδιο δράσης και να το έχεις διαθέσιμο για χρήση με την πρώτη ευκαιρία. Τα υπόλοιπα θέματα που σε αφορούν σου γεννούν ένα αίσθημα ικανοποίησης καθώς και την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Οι προσωπικές φιλοδοξίες ή εγχειρήματα δεν θα είναι στο πρώτο πλάνο για αυτόν το μήνα. Η συνεργασία με τους άλλους και η προσαρμοστικότητά σου σε διάφορες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν πολύ να φτάσεις στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική ζωή αναμένεται πλούσια αυτόν το μήνα για το ζώδιό σου. Η σχέση σου με το άλλο σου μισό θα είναι καταπληκτική μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Από τις αρχές του τρίτου και μετά ίσως προκύψουν κάποιες διαφωνίες σχετικά με την οπτική σκοπιά που έχει ο κάθε σύντροφος σε θέματα που σας απασχολούν. Θα αντιμετωπίσεις δυσκολία για να καταφέρεις να εξισώσεις τις ισορροπίες μεταξύ κοινωνικής και αισθηματικής ζωής. Αν είσαι single, η αγάπη θα κάνει  αισθητή την παρουσία της και θα σου δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες να την βάλεις στη ζωή σου. Τα πρόσωπα κύρους και εξουσίας σε έλκουν κάνοντάς σε να αναζητάς το μελλοντικό σου σύντροφο ανάμεσά τους. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για αυτό να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς σωστά τις καταστάσεις. Ο καλύτερος σύμβουλος θα είναι η καρδιά σου και όλα όσα αναζητάς.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να έχεις επιτυχία το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω από τις 11 μέχρι τέλος Ιανουαρίου, αρκεί να κινηθείς με πειθαρχία και σταθερό βλέμμα στους στόχους σου. Μην αφήσεις άλλα ζητήματα να σου καταναλώσουν τον πολύτιμο χρόνο σου. Τις πρώτες μέρες με τον Ερμή να κινείται στο “φλογερό” και παράτολμο Τοξότη φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην αποφασίσεις εσπευσμένα για θέματα που είναι σημαντικά. Θα δεχθείς προτάσεις που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον και θα τις χαρακτηρίσεις άκρως δελεαστικές, αλλά μην προχωρήσεις αψήφιστα. Σκέψου καλά και ζύγισε τα δεδομένα σου καθώς υπάρχουν πράγματα καλά κρυμμένα, που ίσως κάπου παρακάτω σου δημιουργήσουν προβλήματα. Αν νιώθεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που εμπιστεύεσαι καλό είναι να συζητήσεις μαζί τους και να αναζητήσεις τη συμβουλή τους ή τουλάχιστον την οπτική τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ανακάμπτουν, παρά το γεγονός ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι ακόμη. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές προς το παρόν. Περιόρισε όσο το δυνατόν τα έξοδά σου και τις σπατάλες. Έτσι θα καταφέρεις να μείνεις εντός προϋπολογισμού, κρατώντας τις ισορροπίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο μήνας αυτός θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα εσωτερικά, οικογενειακά και του σπιτιού. Ήρθε η ώρα να δώσεις προσοχή στα ζητήματα που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα και να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις μια και καλή. Όσον αφορά στην ψυχολογική σου ισορροπία, χρειάζεται δουλειά και το ξέρεις. Τώρα ευνοούνται οι προσπάθειές σου να την κατακτήσεις. Όσο πιο καλά είσαι λοιπόν μέσα σου, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να αποδώσεις και στους άλλους τομείς, ειδικά στα εργασιακά. Η ευημερία των δικών σου ανθρώπων θα έχει βαρύνουσα σημασία, ακόμη και σε σύγκριση με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Καλό είναι να βρίσκεσαι κοντά τους και να είσαι δεκτική στην άποψή τους. Θα σε βοηθήσει αρκετά. Επίσης, η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι θα είναι καθοριστικής σημασίας για το επόμενο διάστημα. Μάθε να συμβιβάζεσαι όπου είναι απαραίτητο, έτσι ώστε να καταφέρεις να κάνεις ισχυρές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη του οράματός σου. Κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 11  οι αντοχές σου θα είναι εμφανείς, ενώ ο δυναμισμός σου θα σε καθοδηγεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η κατάσταση θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα δεχθείς και την εύνοια των πλανητών που θα ωφελήσει τη σχέση σου. Από την αρχή κιόλας του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα αρχή στο δεσμό σου σου ή σε τομείς αυτού, ανάλογα με τις ανάγκες που νιώθεις να έχει. Φρόντισε να ελέγξεις την έμφυτη τάση σου να παραπονιέσαι για ό,τι σου συμβαίνει και να περιορίσεις τις υπερβολικές απαιτήσεις σου από τους άλλους, έτσι ώστε να μην υπάρξουν σύννεφα το επόμενο διάστημα. Αν είσαι single, ίσως να νιώσεις στο πρώτο μισό του μήνα τις αντοχές σου να στερεύουν και να έχεις έντονα την ανάγκη να κατεβάσεις στροφές και να κάνεις ένα διάλειμμα. Αυτό θα είναι παροδικό και στη συνέχεια ιδιαίτερα από τις 26 και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιό σου θα καταφέρεις να ξαναμπείς στο παιχνίδι με το δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει. Θα βρεις πάλι το ρόλο σου ανάμεσα στον κοινωνικό σου κύκλο, γεγονός που θα εκτιμηθεί δεόντως από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διπλωματία και η κοινωνικότητα θα σε χαρακτηρίζει στις προσωπικές επαφές σου. Με τη γοητεία και τη λάμψη σου θα καταφέρεις να φέρεις κοντά σου όποιο πρόσωπο σου μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ καλή και μάλιστα θα γίνουν βήματα προόδου που σε φέρνουν πιο κοντά στο όνειρο. Οι καθημερινές απαιτήσεις θα είναι πολλές και το πρόγραμμα επαφών σου επιβαρυμένο. Ωστόσο, θα έχεις την ευκαιρία να αναλογιστείς τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι σε συνάρτηση με τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον και τι μπορείς να κάνεις για να τα προωθήσεις. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να καταστρώσεις τα σχέδια μάχης, έτσι ώστε να μην αποβούν άκαρπα. Θα υπάρξουν προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι και εσύ από την πλευρά σου θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Θα ωθήσουν τη δουλειά σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα επόμενα βήματα. Η οικονομική σου κατάσταση σού δημιουργεί σκέψεις και αντικρουόμενα συναισθήματα. Καλό είναι να βάλεις σε τάξη τα πράγματα και να μειώσεις τα έξοδα που τώρα τελευταία δείχνουν να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Το τέλος του μήνα χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσοχή στα χρήματα που ξοδεύεις, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας φαίνεται πως θα ισορροπήσει την ικανότητά σου να στέκεσαι ανεξάρτητη καθώς επίσης και την ανάγκη σου για βοήθεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να είσαι δυναμική και να παίρνεις πρωτοβουλίες, στηριζόμενη στην άποψή σου. Όμως, δεν θα διστάσεις να στραφείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, προκειμένου να σε βοηθήσουν να λάβεις κάποιες αποφάσεις. Καμιά φορά η αντικειμενική οπτική ενός προσώπου που μας νοιάζεται είναι απαραίτητη για να μας ξεμπλοκάρει. Το κλίμα στην οικογένεια ίσως να είναι ευέξαπτο με αποτέλεσμα κάποια προβλήματα ή ελαττώματα που υπήρχαν τώρα να βρουν τον τρόπο να έρθουν στην επιφάνεια. Αυτή θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διορθώσεις τα πράγματα. Οι θέσεις των πλανητών από τη μία, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μέχρι τις 18 και ο Ερμής από τις 11 και μετά,  σε βοηθούν ακόμη να αγοράσεις ή και να πουλήσεις ένα σπίτι. Όσον αφορά σε εσένα προσωπικά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στο χαρακτήρα σου και στην προσωπικότητά σου. Ίσως ακόμη να αλλάξεις και πράγματα στην εμφάνισή σου ή στον τρόπο που ντύνεσαι.

Αισθηματικές
Ο μήνας που έρχεται είναι καθοριστικής σημασίας για τη σχέση σου. Θα υπάρξουν αφορμές για να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που υπήρχαν από καιρό αλλά κρύβονταν καλά κάτω από το χαλί. Τώρα αναζητούν επίμονα λύση και για αυτό σε βάζουν σε μια άβολη θέση. Αν η σχέση σου είναι αρκετά ισχυρή για να αντέξει θα φανεί μέσα στο μήνα. Έτσι θα είσαι σίγουρη πια για αυτήν. Αν πάλι η κατάσταση αποβεί μοιραία, τότε αντιμετώπισε τα πράγματα ως μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τώρα θα είσαι ελεύθερη να δεις πιο καθαρά το μέλλον, έχοντας τη δυνατότητα να ξέρεις που πατάς και τι θέλεις, χωρίς σκιές. Αν είσαι single, από τις 11 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου ενισχύεται η ικανότητά σου για επικοινωνία, με αποτέλεσμα να γίνεις πιο κοινωνική και εκδηλωτική. Έτσι θα καταφέρεις να αυξήσεις τις γνωριμίες σου. Καλό είναι να διατηρείς την ελπίδα και τη θετική σου σκέψη. Τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε λίγα λεπτά!

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις πολλές εκκρεμότητες σε σειρά για να κάνεις τα βήματα που χρειάζονται προς τον απώτερο σκοπό σου. Θα καταφέρεις να διευθετήσεις πολλά θέματα στην εργασία σου που μέχρι τώρα έδειχναν στάσιμα. Ο δυναμισμός σου θα σε κατευθύνει προς την επιτυχία. Ευνοούνται ακόμη νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Αν λοιπόν, είχες τέτοια πλάνα κατά νου, θέσε τα σε εφαρμογή. Το γενικότερο κλίμα του μήνα, σε βοηθάει να επιλύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις και να ξεμπλοκάρεις ζητήματα που δεν προχωρούσαν. Το κλίμα στα οικονομικά θα είναι παρόμοιο με εκείνο της εργασίας. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και μάλιστα σε συνεργασία με τους ανωτέρους σου που δείχνουν να αναγνωρίζουν τους κόπους σου. Το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι το αποκορύφωμα των θετικών εκπλήξεων τόσο ψυχικά όσο και υλικά. Μην χάσεις την ευκαιρία να τον εκμεταλλευτείς στο έπακρο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας αυτός θα είναι μήνας σκληρής δουλειάς και σωστού προγραμματισμού. Κάνε τα σχέδιά σου και εμπιστεύσου την κρίση και το ένστικτό σου. Η πρωτοβουλία και η δύναμης της θέλησης που σε χαρακτηρίζουν είναι σημαντικά στοιχεία που σε βοηθούν να στηρίζεσαι στα πόδια σου χωρίς να χρειαστείς ως δεκανίκι κανέναν. Έτσι δεν υποχρεούσαι να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις και τους παραλογισμούς των άλλων. Όλα αυτά θα ισχύουν για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Στη συνέχεια και με την Αφροδίτη να σε επισκέπτεται στις 18, τα πράγματα θα αλλάξουν και θα κληθείς να συνεργαστείς με πρόσωπα που σου εμπνέουν σεβασμό και εκτίμηση. Έτσι θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Αν σπουδάζεις αυτήν την περίοδο, θα υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια που θα προκαλέσουν αναστάτωση και καθυστερήσεις. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή θα είναι παροδική και δεν χρειάζεται να σε βάζει σε άσχημες σκέψεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αυτόν το μήνα βρίσκονται στην καλύτερή τους περίοδο. Η θέση των πλανητών προκαλούν θετική επιρροή στο ζώδιό σου στον τομέα αυτό, με αποτέλεσμα να είσαι ικανή συνομιλήτρια και σύντροφος. Θα μπορέσεις να αγγίξεις ακόμη περισσότερο την ψυχή του συντρόφου σου με το λόγο σου, γεγονός που θα αναζωπυρώσει τη σχέση σας. Παράλληλα, θα κληθείς να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και να σκεφτείς αν πραγματικά τους αξίζει η θέση που τους έχεις δώσει. Μετά τις 18 του μήνα, η λάμψη και η γοητεία σου κάνουν τους δικούς σου ανθρώπους να στρέψουν ακόμη πιο έντονα τα βλέμματα επάνω σου. Αν είσαι single, εκμεταλλεύσου το μήνα που έρχεται και κάνε το παιχνίδι που θέλεις προς την κατεύθυνση που θα ανοίξει τους ορίζοντές σου και θα δώσει διάρκεια. Μπορείς τώρα να επενδύσεις πάνω σε σχέσεις που σε ενδιαφέρουν για να απολαύσεις τους καρπούς στο μέλλον.

Επαγγελματικές
Εργασιακά θα έχεις την ευχέρεια να επικοινωνείς τη σκέψη σου αποτελεσματικά και να φέρνεις εις πέρας όποια αρμοδιότητα αναλάβεις. Μπορείς να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή γενικότερα να θέσεις σε εφαρμογή νέα σχέδια, γιατί όπως φαίνεται μπορούν να απογειώσουν την καριέρα σου. Προς τα μέσα του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στις 17 στον Αιγόκερω, θα χρειαστεί να κινηθείς πιο προσεκτικά σχετικά με τις συναλλαγές σου. Θα υπάρξουν άτομα γύρω σου που θα προσπαθήσουν είτε να σε αποπροσανατολίσουν, είτε να σε προσηλυτίσουν στα δικά τους πιστεύω. Προφυλάξου καθώς θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο. Προσπάθησε να τους απωθήσεις με σιγουριά και αυτοπεποίθηση ενώ συνάμα να διατηρείς την ευγένειά σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμη δουλειά για να ορθοποδήσουν, ενώ οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να είναι αρκετές. Προσπάθησε να κάνεις ένα προγραμματισμό σωστό και να φροντίσεις για τη διευθέτηση κάποιων εκκρεμοτήτων άμεσα. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις τώρα τα πράγματα και να μην αφήσεις κάτι για αργότερα.  Η περίοδος βοηθάει να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, να προχωρήσεις με την επικύρωση συμβολαίων και να βάλεις σε μια σειρά θέματα γραφειοκρατικά ή φορολογικά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά φιλικός προς το ζώδιό σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες να υλοποιήσεις πολλά σχέδιά σου. Ωστόσο, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι τα θέματα σχετικά με τις οικονομικές σου σχέσεις και τις πνευματικές σου αναζητήσεις και προβληματισμούς. Μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 18, οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα είναι φρενήρεις, ενώ από εκεί και πέρα τα πράγματα αρχίζουν να χαλαρώνουν και να ακολουθούν πιο αργούς και ήρεμους βηματισμούς. Η μετακίνηση ή αλλαγή τοποθεσίας θα είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει, καθώς είτε θα χρειαστεί να ταξιδέψεις, είτε να κάνεις πιο ριζικές αλλαγές από τις 26 και μετά που ο Άρης θα μετακινηθεί στον Τοξότη. Θα πρέπει κατά τη διάρκεια του μήνα να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τα ρίσκα. Ναι μεν να εργαστείς προς την πραγμάτωση των σχεδίων σου, αλλά δεν χρειάζεται να επεκτείνεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα αναζητά την αλήθεια. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σου και αυτό σε κουράζει πριν καλά – καλά ξεκινήσεις τη δραστηριοποίηση. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμο δεσμό, τα θέλω σου έρχονται στην επιφάνεια και γίνονται επιτακτική ανάγκη. Θα τα διεκδικήσεις με θέρμη από το σύντροφό σου, χωρίς διάθεση για συμβιβασμούς. Μπορείς να χαλαρώσεις ωστόσο και να αναζητήσεις την αγάπη και το ενδιαφέρον, αντί να πεισμώνεις σαν μικρό παιδί. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι με αυτόν τον τρόπο. Αντίθετα, δημιουργείς χάσμα στη σχέση σου. Αν είσαι single, ίσως τα επαγγελματικά μπερδευτούν με τα συναισθηματικά από τις 18 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο. Δεν είναι πάντα κακό! Θα μπεις στον πειρασμό να “συνεργαστείς” με ένα πρόσωπο της εργασίας σου σε άλλο επίπεδο! Την τελευταία εβδομάδα που ο Άρης θα σε ευνοήσει από τον Τοξότη η γοητεία σου θα είναι εμφανώς ακαταμάχητη, τόσο που θα αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη και θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να περάσει αξέχαστες στιγμές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, ο μήνας που έρχεται υπόσχεται πολλά καλά και επιτυχίες που σου έχει στερήσει από το παρελθόν. Θέματα που βρίσκονταν σε στασιμότητα τακτοποιούνται. Η ενέργεια και η εργατικότητα θα είναι εμφανείς κατά τη διάρκεια όλου του μήνα και θα έχεις μια άνεση στη συνεργασία με τα πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Οι ιδέες σου μπορούν να προωθηθούν μέσα από την ομαδική δουλειά και αλληλεγγύη. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα! Ειδικά εκείνες που αφορούν στα οικονομικά σου και μέσω των οποίων θα καταφέρεις να φτιάξεις πολύ το κλίμα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Τα έσοδά σου μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος προκειμένου να αυξηθούν. Χρειάζεται όμως να δραστηριοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Read More

And More