Οκτώβριος 2020: Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Δύσκολος μήνας, αλλά έχει και τα τυχερά του. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τα ζώδια που θα έχουν εύνοια αυτόν το μήνα…

Πέρα από τις όποιες δυσκολίες θα φέρει κι αυτός ο μήνας, θα υπάρξουν κάποιες εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις, κυρίως με εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, που οι ευκαιρίες που θα φέρουν θα μοιάζουν με θείο δώρο. Ένας από μηχανής Θεός που θα μας ευλογήσει τη χρονική στιγμή που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Τον κυριότερο ρόλο θα τον διαδραματίσει τον μήνα αυτό ο Ποσειδώνας. Θα είναι ο κύριος εκπρόσωπος ή εκφραστής των ανώτερων εκείνων δυνάμεων που θα είναι υπεύθυνες για τις μυστικές και υπόγειες διεργασίες, χάρη στις οποίες θα ευνοηθούμε από ένα αόρατο χέρι. Σε κάποιες περιπτώσεις η βοήθεια που θα λάβουμε θα προέρχεται από ένα πρόσωπο που δεν θέλει να γίνει γνωστή η δράση του και επιθυμεί να παραμείνει στο παρασκήνιο, κάποιες άλλες φορές όμως θα είναι τελείως μεταφυσικός ο τρόπος παρέμβασης κάποιων δυνάμεων.

Για να δεχτεί κανείς τις ευεργετικές δυνάμεις του Ποσειδώνα και να απολαύσει τα δώρα του πρέπει να είναι άτομο μεταφυσικό, βαθιά πνευματικό, αγνό, που να βλέπει πέρα από τον υλικό κόσμο και να προσφέρει με οποιονδήποτε τρόπο έργο, που να είναι προς όφελος της κοινωνίας. Τα Ποσειδώνια άτομα, άτομα που ασχολούνται με τις τέχνες και την συγγραφή, το διάστημα αυτό θα έχουν μια μοναδική “συνομιλία” με τον προστάτη τους, που θα εκφραστεί μέσα από την πρωτοποριακή τους έμπνευση.

Ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, που λόγω της αργής κίνησης των πλανητών, θα επηρεάσει από τις 2 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Τα ζώδια δε που θα δεχτούν τα δώρα του είναι οι Αιγόκεροι και οι Τοξότες.

Η εύνοια προς τους Τοξότες θα εκφραστεί μέσα από την οικονομική στήριξη που θα δεχτούν. Δεν θα κινδυνεύουν από απατεώνες, από δολοπλοκίες ή αποτυχίες που σχετίζονται με χρηματοοικονομικές συναλλαγές ή αγορές μεγάλης αξίας. Επίσης θα έχουν την προστασία του Ποσειδώνα, εάν αναλάβουν πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Ως προς τους Αιγόκερους, το τρίγωνο Ποσειδώνα – Δία προσφέρει προστασία σε σχέση με τη φήμη και την εικόνα τους προς τα έξω. Οι Αιγόκεροι θα μπορέσουν να ενισχύσουν τη δημόσια εικόνα τους και τη φήμη τους σε επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς να προσπαθήσουν καν. Οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν υπέρ τους και θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν επαγγελματικά ή κοινωνικά, ασκώντας όλο και μεγαλύτερη επιρροή.

Ο Ουρανός θα σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 10 με 11 Οκτωβρίου, και κατά μια έννοια η όψη αυτή αντιπροσωπεύει τις ανώτερες δυνάμεις που εμφανίζονται από το πουθενά και ενεργούν άμεσα! Τα γεγονότα μπορούν μέσα σε μια στιγμή να φέρουν μια αμετάκλητη αλλαγή πορείας, που δεν την φανταζόμασταν ποτέ. Σε ζητήματα που αντιμετωπίζουμε την περίοδο αυτή και είναι καταδικασμένα τα αποτύχουν, θα εμφανιστούν κάποιες λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα και να κλίνει η πλάστιγγα υπέρ μας. Η θετική επιρροή της Αφροδίτης κατευθυνθεί στην προσωπική μας ζωή, την κοινωνική μας διάδραση και την οικονομική μας κατάσταση. Θα μας προστατεύσει από απώλειες, θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε γρήγορα από μια δυσάρεστη κατάσταση, να κοινωνικοποιηθούμε για να μην αισθανόμαστε μοναξιά και θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε κατά το δυνατόν από την ανασφάλεια στον οικονομικό τομέα.

Για να απολαύσει κανείς την βοήθεια του Ουρανού, θα πρέπει να έχει ένα ανοιχτό και προοδευτικό μυαλό και να μην φοβάται τις αλλαγές και τα απρόοπτα. Τα ζώδια που αναμένεται να ευνοηθούν από το τρίγωνο αυτό είναι ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Ζυγός. Προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τα ζώδια αυτά ή προβλήματα λόγω έλλειψης χρημάτων θα βρούνε ξαφνικά λύση ή μια διέξοδο που προηγουμένως δεν υπήρχε. Ξαφνικές αλλαγές θα ευνοήσουν την προσωπική τους ζωή, ενώ θα λάβουν από το πουθενά κάποια χρηματικά ποσά που δεν περίμεναν.

Και τέλος, το τελευταίο μαγικό τρίγωνο του μήνα είναι αυτό του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, με επιρροή μεταξύ 21 και 22 Οκτωβρίου! Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει την ανωτέρα βία στη ζωή ενός ατόμου και το κομμάτι της ζωής μας το αναμορφώνει κατά την κρίση του. Με την Αφροδίτη να εμπλέκεται στην όψη αυτή, η θετική επιρροή της θα αγγίξει την προσωπική και αισθηματική ζωή, καθώς και τα οικονομικά κάποιων. Ευτυχώς για όσους αφορά το τρίγωνο, η θετική του διάσταση δεν θα χειροτερέψει την κατάσταση για κανέναν, ίσα ίσα θα βοηθήσει σε κάποιο επίπεδο να ευοδωθούν τα πλάνα μας.

Το τρίγωνο Πλούτωνα – Αφροδίτης θα είναι ευεργετικό κυρίως για Ταύρους, Παρθένους και Ζυγούς. Μπορεί να τους φέρει πραγματικό πακτωλό χρημάτων ή την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά χρήματα, από διάφορες πηγές ταυτόχρονα. Αυτές τις μέρες να είστε άπληστοι, γιατί τα χρήματα θα έρθουν σε εκείνους που τα αγαπούν και τα καλούν, χωρίς ντροπές και ενοχές!

Στις υπάρχουσες σχέσεις η εμπλοκή της Αφροδίτης θα φέρει ένα ανανεωμένο ερωτικά πάθος, ενώ τα δώρα της για όσους είναι αδέσμευτοι είναι τέτοιες γνωριμίες, από αυτές που λέμε συχνά ότι “ήταν γραφτό να γνωριστούν”, γνωριμίες με άλλα λόγια που θα προκύψουν μετά από σειρά απίθανων “συμπτώσεων”.

Πέρα από τις τρεις αυτές σημαντικές όψεις, υπάρχει και ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 19 Οκτωβρίου, που δίνει εξαιρετική τύχη σε Ταύρους, Παρθένους και Ζυγούς, όχι τόσο από ξαφνική πλανητική εύνοια, αλλά λόγω εξαιρετικής ψυχολογίας, που θα ελκύσουν την καλή τύχη και θα προκαλέσουν την θετική έκβαση των υποθέσεών τους. Όσοι από τα τρία αυτά ζώδια αισθάνονται τη μέρα αυτή ότι είναι οι αγαπημένοι της μοίρας, ακατανίκητοι και τυχεροί, θα καταφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις κυρίως στα οικονομικά και τα αισθηματικά, καθώς και δευτερευόντως στα κοινωνικά και επαγγελματικά τους!

Καλό μας μήνα, με τύχη και κέρδη!

 

 

Read More

And More