Ζώδια: Οι επικίνδυνες μέρες του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος του 2022 είναι ένας αρκετά ήρεμος μήνας, χωρίς πολλές δυσκολίες και επιπλοκές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάποιες επικίνδυνες μέρες που θα πρέπει να προσέξουμε. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει ποιες είναι αυτές…

Ήδη από την 1η Φεβρουαρίου, η μέρα της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο, που συμπίπτει με την κινέζικη πρωτοχρονιά και την έναρξη του έτους του μαύρου Τίγρη, θεωρείται μια δυσοίωνη μέρα, καθώς συνδέεται με εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις. Κατά την διάρκεια της μέρας θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και συνιστάται να μεταφέρετε, εάν είναι δυνατόν, σημαντικές επαφές ή αποφάσεις για τις επόμενες μέρες. Την πρώτη του μήνα ασχοληθείτε απλά με τα τρέχοντα ζητήματα, διεκπεραιώστε ότι δεν μπορεί να περιμένει και αφήστε τα σημαντικά για αργότερα. Προσοχή επίσης στις σκέψεις σας, καθώς μπορούν να ελκύσουν ανεπιθύμητες καταστάσεις ή συμβάντα. Αποβάλετε οτιδήποτε αρνητικό από το μυαλό σας και σκεφτείτε θετικά!

Μπορεί η 1η Φεβρουαρίου να μην ήταν η ιδανική μέρα να ξεκινήσει κανείς κάτι καινούριο, είναι όμως εξαιρετική για να κόψει κακές συνήθειες ή να περιοριστεί κανείς, το επόμενο δεκαήμερο για παράδειγμα ως προς το φαγητό. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο συνοδεύεται από μια δύσκολη όψη μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, μια όψη που κάνει τα πάντα απρόβλεπτα, κυρίως αναφορικά με τις πιθανές αντιδράσεις των γύρω μας, ακόμη και στο παραμικρό. Ο Ουρανός έχει απόλυτη ανάγκη από ελευθερία κινήσεων, αλλά ο Κρόνος απαιτεί περιορισμούς και αυτοέλεγχο, δημιουργώντας έτσι ένα εκρηκτικό μείγμα. Οι σοβαρές αποφάσεις σε σημαντικά πράγματα στην ζωή σας μπορούν να περιμένουν μερικές μέρες. Άλλωστε την μέρα αυτή θα είχατε αρκετά να αντιμετωπίσετε, από μια πιθανή προδοσία από ένα άτομο της εμπιστοσύνης σας, προβλήματα με τις αρχές ή παρεξηγήσεις και προστριβές με την οικογένεια.

Μια ακόμη πιο δύσκολη μέρα αναμένεται να αποδειχτεί η 11η Φεβρουαρίου, μέρα κατά την οποία κυριαρχεί μια σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου. Ενεργειακά η μέρα είναι ισχυρότατη και τα πάντα θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή και με καλά μελετημένα βήματα. Θα ήταν φρόνιμο να αποφύγει κανείς την σωματική δραστηριότητα κατά την διάρκεια της μέρας, εάν υπάρχει η δυνατότητα αυτή, καθώς και τα ταξίδια, γιατί ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι ατυχημάτων και τραυματισμών. Σε επίπεδο εργασίας και επιχειρηματικότητας, δείξτε επιμονή και αποφασιστικότητα, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να μας ωθήσει ωστόσο σε ενέργειες που θα τις μετανιώσουμε αργότερα. Μέσα στα λοιπά πιθανά σενάρια των ημερών είναι να συμβεί ένα γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά το μέλλον μας, να υπάρξει κάποια δύσκολη απόφαση που θα πρέπει να παρθεί, να πέσει κανείς θύμα χειραγώγησης ή να αντιμετωπίσει επιθετικότητα και βία. Ιδιαίτερη προσοχή στην όψη και τις συνέπειες τις θα πρέπει να δείξουν κυρίως οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου.

Η τελευταία δύσκολη όψη του Φεβρουαρίου έρχεται στις 25 του μήνα και αφορά σε ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού. Τη μέρα αυτή συνιστάται να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να είναι επικίνδυνο και να αναβάλετε νέα ξεκινήματα. Είναι ωστόσο ιδανική μέρα για να συνεχίσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει ήδη και ίσως αφήσατε ημιτελές. Οι άνθρωποι θα γίνουν υπό την επιρροή της όψης ακόμη πιο περήφανοι, πολύ περισσότερο φιλόδοξοι και εξαιρετικά εγωιστές και για αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο να έρθετε σε σύγκρουση με τους γύρω σας. Κινδυνεύουν τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις εάν δεν προσέξετε, γιατί με το παραμικρό θα μπορούσαν να τερματιστούν συναισθηματικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι πάντοτε εύκολο, καθώς κι εσείς μπορεί να είστε προκατειλημμένοι, σαρκαστικοί απέναντι στους συνομιλητές σας ή να τραβάτε το σχοινί στα άκρα, μόνο και μόνο για να δείτε τι θα γίνει. Λόγω των υπερβολικά έντονων συναισθημάτων που γεννά η όψη δεν μπορούμε να σκεφτούμε λογικά και γινόμαστε θύματα της παρόρμησης μας. Προσοχή στο δρόμο και στην δουλειά, καθώς είναι εξαιρετικά μεγάλη η επικινδυνότητα για τροχαία αλλά και για βιομηχανικά ατυχήματα ή βλάβες και καταστροφές που θα προκληθούν από αμέλεια ή κακό υπολογισμό. Ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στην όψη είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου.

Read More

And More