Ζώδια: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα οικονομικά τους τον Μάρτιο

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τα οικονομικά μας… Ποια ζώδια θα είναι τα τυχερά του Μαρτίου;

Τον Μάρτιο του 2021 θα υπάρξουν αρκετά ζώδια του ζωδιακού κύκλου που θα δεχτούν κάποια μικρή ή μεγαλύτερη εύνοια στον οικονομικό τομέα. Και καθώς οι εποχές είναι πρωτόγνωρες από άποψη δυσκολιών και οικονομικής στενότητας, κάθε βοήθεια, όσο μικρή και αν είναι, είναι ευπρόσδεκτη.

Το δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθείς και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να διατηρήσουμε καθαρό μυαλό και να αποφύγουμε τους πειρασμούς που θα μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, μεγάλα δηλαδή και εύκολα κέρδη. Οι αποφάσεις μας επί οικονομικών ζητημάτων θα πρέπει περισσότερο από ποτέ άλλοτε να χαρακτηρίζονται από ορθολογισμό και ορθή αξιολόγηση της τρέχουσας πραγματικότητας και των δυνατοτήτων που υπάρχουν.

Υπάρχουν όμως κάποια ζώδια που μπορούν να στηριχτούν στην διαίσθηση τους το διάστημα αυτό και να πραγματοποιήσουν σημαντικές κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε βάθος χρόνου. Τα ζώδια αυτά είναι όσα ανήκουν στο στοιχείο του νερού, είναι δηλαδή οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς. Θα αποδειχτούν ιδιαίτερα διαισθητικοί σε καταστάσεις που θα κρύβουν παγίδες και θα μπορέσουν να αποφύγουν κακοτοπιές.

Οι πιο ευνοημένοι μεταξύ τους αναμένεται να αποδειχτούν οι Ιχθείς. Θα έχουν ευκαιρίες να κερδίσουν αρκετά χρήματα, μόνο που η αδράνεια ή η οκνηρία τους δεν θα τους επιτρέψει στις περισσότερες περιπτώσεις να αξιοποιήσουν στο έπακρο το θετικό αυτό διάστημα. Οι Ιχθείς θα αντλήσουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση την περίοδο αυτήν από ψώνια και ίσως περιττές δαπάνες, παρά από την έντονη προσπάθεια που απαιτείται για να θεμελιώσουν μια πιο άνετη από οικονομικής άποψης ζωή. Ωστόσο, ούτε οι Καρκίνοι αλλά ούτε και οι Σκορπιοί αναμένεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες οικονομικής φύσης. Τα εισοδήματά τους θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Πέρα όμως από τα ζώδια του νερού, υπάρχουν και άλλα που θα απολαύσουν κάποια εύνοια κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Μάρτη. Αυτά είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες.

Οι Υδροχόοι δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα ή δυσκολίες στο μέτωπο των οικονομικών τους. Τα εισοδήματά τους θα είναι αυξημένα και θα υπάρχουν αρκετά χρήματα για τα τακτικά τους έξοδα, ακόμη και για αγορές ή δαπάνες που θα τους βοηθήσουν να ανέβουν ψυχολογικά. Μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν πολλά χρήματα έχουν όσοι ασχολούνται με την τέχνη και την φωτογραφία, την ψυχολογία, την ιατρική και την φαρμακολογία, τα αλκοολούχα ποτά και τα προϊόντα καπνού.

Οι Λέοντες από την άλλη θα δεχτούν το διάστημα αυτό δώρα, βοήθεια υπό μορφή χρηματικών ποσών από τρίτους, θα κερδίσουν ενδεχόμενα πληρωμένες διακοπές και θα είναι τυχεροί σε κάθε είδους κληρώσεις. Εισοδήματα που δεν μπορούν να προβλέψουν ίσως να προέλθουν από πηγές που είναι αδιευκρίνιστες ή από την συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που δεν ανέμεναν να ανταμειφθούν. Χρηματικά κέρδη μπορεί να έχουν επίσης από επενδύσεις που έχουν κάνει στο παρελθόν.

Οι πιο σημαντικές ημερομηνίες για τα ζώδια που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι η 3/3 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και η 18/3 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Στις 13/3 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί επίσης να φέρει μεγάλα κέρδη, μπορεί όμως, λόγω της αυξημένης επιρροής του Ποσειδώνα και των κακών επιλογών μας, να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές απώλειες.

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Κριού εισερχόμαστε σε μια περίοδο με περισσότερη δράση. Είναι η χρονική στιγμή που μπορούν να αυξήσουν τα εισοδήματά τους οι θαρραλέοι και οι δραστήριοι. Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι έντονος και οι πρωτοβουλίες απαραίτητες. Εάν όμως ενεργήσετε παρορμητικά και χωρίς πλάνο, τότε θα υπάρξουν οικονομικές απώλειες ή θα επιφορτισθείτε με δαπάνες, που θα σας επιβαρύνουν για αρκετό χρονικό διάστημα. Το διάστημα του τρίτου δεκαήμερου ευνοημένοι της θεάς τύχης θα είναι τα ζώδια της φωτιάς, οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες. Θα πρέπει όμως να ξέρουν πότε να αναλαμβάνουν ρίσκα και πότε να παίρνουν γρήγορα αποφάσεις.

Πιο τυχεροί από όλους αναμένεται να είναι οι Κριοί, με τις πρωτοβουλίες που αναμένεται να αναλάβουν και την επιχειρηματική τους δράση. Πολύ καλή πορεία θα έχουν επίσης Λέοντες και Τοξότες. Παράλληλα με τα ζώδια της φωτιάς, αρκετή τύχη στα οικονομικά τους αναμένεται να έχουν επίσης Ιχθείς και Παρθένοι.

Οι Ιχθείς μπορούν να κερδίσουν αρκετά χρήματα από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, με κινήσεις που μπορούν να τους αποφέρουν βραχυπρόθεσμα κέρδη. Άλλοι επικερδείς τομείς είναι η επιχειρηματικότητα, ο αθλητισμός και η χειρωνακτική εργασία. Οι δε Παρθένοι θα αυξήσουν τα έσοδά τους το διάστημα αυτό από τρίτους, απολαμβάνοντας δώρα ή έκτακτες παροχές ή από την διαχείριση χρημάτων τρίτων. Εάν θα πρέπει ωστόσο να πάρουν αποφάσεις, θα πρέπει να κάνουν γρήγορες και θαρραλέες κινήσεις, για να μην χάσουν την δυναμική των ημερών.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες που μπορούν να φέρουν οικονομικά οφέλη στο τρίτο δεκαήμερο είναι η 26/3 με την σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης και η 30/3 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε και να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας από την εργασία που κάνετε αυτή την περίοδο ή να αναζητήσετε και να βρείτε μια νέα μακροχρόνια πηγή εσόδων.

Καλά κέρδη λοιπόν στους τυχερούς του μήνα!

Read More

And More