Ζώδια: Ποια ζώδια θα συναντήσουν δυσκολίες τον Αύγουστο; Τι πρέπει να προσέξουν

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν τον Αύγουστο και τι ακριβώς; Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τις παγίδες που κρύβει αυτός ο μήνας…
Ο Αύγουστος είναι ακόμη ένας δύσκολος και απαιτητικός μήνας μέσα στο 2021 και από την άποψη αυτή βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το κλίμα των εποχών. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα είναι πολλά και η πλειοψηφία των ζωδίων θα συναντήσει σημαντικά εμπόδια σε διάφορους τομείς της ζωής του, λόγω των πολλών δύσκολων όψεων των πλανητών. Ας δούμε όμως ποιες είναι οι όψεις που θα βάλλουν τα σχέδιά σας και ποια τα ζώδια που βάλλονται τον μήνα αυτό:

Λέοντες
Οι Λέοντες μπορεί να φιλοξενούν τον Ήλιο, τον κυβερνήτη τους, κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μια διέλευση που συνεπάγεται συνήθως εύνοια σε πολλά επίπεδα, φέτος όμως ο κυβερνήτης τους σχηματίζει δύο πολύ δύσκολες όψεις που θα δυσκολέψουν την ζωή των Λεόντων. Πρόκειται για την αντίθεσή του με τον Κρόνο στις 2 Αυγούστου και την αντίθεσή του με τον Δία στις 19/8, με Κρόνο και Δία ανάδρομους.
Η πρώτη όψη, η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου αναμένεται να έχει επιπτώσεις σε επίπεδο επαγγελματικό – επιχειρηματικό, καθώς και σε προσωπικές σχέσεις. Η κόπωση, η υπερβολικά έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, ο σκεπτικισμός, ο εγωισμός, το πείσμα αλλά και η απροθυμία να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, μπορεί να οδηγήσει πολλούς Λέοντες σε καταγγελία συμβάσεων, διάρρηξη επαγγελματικών σχέσεων ή σε διαζύγια σε προσωπικό επίπεδο. Στις αρχές του μήνα είναι πολύ πιθανές οι συγκρούσεις με τον εργοδότη ή τον προϊστάμενο σας, με τον πατέρα σας ή με ηλικιωμένους συγγενείς. Και αποτέλεσμα των συγκρούσεων αυτών και των τετελεσμένων γεγονότων που θα φέρουν, θα είναι πολλοί του ζωδίου σας να πέσουν σε κατάθλιψη, να έχουν νευρικές κρίσεις ή βίαια ξεσπάσματα ή και σε κάποιες περιπτώσεις να υποφέρουν από ψυχοσωματικές ασθένειες. Ανάλογη επιρροή έχει και η όψη της 19 Αυγούστου, η αντίθεση Ήλιου – Δία, μόνο που μπορεί επιπρόσθετα να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας με τους απογόνους σας ή με φίλους, ενώ θα παρατηρηθούν και προβλήματα στις διακοπές και τα ταξίδια.

Δίδυμοι και Παρθένοι
Και τα δύο ζώδια τα κυβερνά ο Ερμής, στις δύσκολες όψεις του οποίου θα οφείλονται τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.
Στις 1 Αυγούστου έχουμε μια αντίθεση Ερμή – Κρόνου, μια όψη που φέρνει σύγκρουση συμφερόντων, αδιέξοδα, χάσμα απόψεων και γενεών, κακή διάθεση αλλά και ατυχήματα. Στην Παρθένο η αντίθεση επηρεάζει σε ζητήματα υγείας και φυσικής κατάστασης, με μια πιθανή επιδείνωση της υγείας πολλών εκπροσώπων του ζωδίου, ενώ στους Διδύμους δυσκολίες θα παρουσιαστούν σε ζητήματα αυτοέκφρασης, εκπαίδευσης αλλά και επικοινωνίας με το άμεσο περιβάλλον. Ανάλογη θα είναι και η επιρροή της αντίθεσης Ερμή – Δία της 10/8, που αναμένεται να φέρει μια επανάληψη των καταστάσεων και γεγονότων της 1 Αυγούστου.
Στις 13 Αυγούστου ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Λίλιθ, οπότε οι Παρθένοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε πιθανά ταξίδια στο εξωτερικό, να αποφύγουν διενέξεις και συγκρούσεις με αλλοδαπούς ή με άτομα που κατέχουν δύναμη, φυσική ή μεταφορική, και εξουσία. Όσο για τους Διδύμους, το τετράγωνο αυτό μπορεί να φέρει μια προδοσία από ένα άτομο του στενού τους κύκλου ή μια αναγκαστική μετανάστευση.
Στις 24 δε Αυγούστου έχουμε μια αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα, που μπορεί να φέρει για τους Παρθένους παρανοήσεις και διαπληκτισμούς σε προσωπικές και επαγγελματικές – επιχειρηματικές σχέσεις, διακοπή επαγγελματικών συνεργασιών, εξαπατήσεις, αυταπάτες και προδοσίες. Τα προβλήματα από την άλλη που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το ζώδιο των Διδύμων αφορούν περισσότερο τις οικογενειακές σχέσεις, τους γονείς ή την ακίνητη περιουσία.

Ταύροι και Ζυγοί
Τόσο οι Ταύροι, όσο και οι Ζυγοί έχουν κυβερνήτη πλανήτη τους την Αφροδίτη, εξ αιτίας της οποίας θα ταλαιπωρηθούν αυτόν τον μήνα. Στις 9 Αυγούστου σχηματίζει η Αφροδίτη μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Ο πλανήτης του έρωτα είναι υπεύθυνος για την αισθητική, τις προσωπικές μας σχέσεις αλλά και τα χρήματα μας, ενώ ο Ποσειδώνας κυβερνά την θάλασσα και τα τρεχούμενα νερά. Ο Ποσειδώνας αναμένεται με την όψη αυτή να διαβρώσει τους τομείς επιρροής της Αφροδίτης και να φέρει ανατροπές και δυσκολίες.
Για τους Ταύρους, στους οποίους η δύσκολη όψη πέφτει στον άξονα 5ου και 11ου οίκου, προβλήματα και δυσκολίες θα παρουσιαστούν στις σχέσεις με τον φιλικό τους κύκλο, με τον ερωτικό τους σύντροφο, στην ψυχαγωγία, τον ελεύθερο τους χρόνο και τις δραστηριότητες που προγραμματίζουν. Κάποιους η όψη αυτή μπορεί να τους φέρει μπροστά σε ένα δίλημμα, καθώς θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στην κοινωνική ζωή και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή ή την ενασχόληση τους με τους απογόνους τους.
Για τους Ζυγούς τα προβλήματα που αναφύονται από την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα αφορούν στον τομέα της υγείας. Θα πρέπει να δοθεί προσοχή σε ζητήματα υγείας και καλής φυσικής κατάστασης την περίοδο αυτή, ειδάλλως μπορεί να καταλήξει κανείς σε νοσηλεία. Η υπερβολική δράση σε επαγγελματικό επίπεδο, οι πολλές υποχρεώσεις και το έντονο άγχος και η συσσωρευμένη κούραση μπορεί επίσης να αναγκάσει κάποιους του ζωδίου σε μια υποχρεωτική ανάπαυση προκειμένου να ανασυγκροτήσουν τις φυσικές τους δυνάμεις. Προσοχή θα χρειαστεί επίσης και στα κατοικίδια με την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα.

Κριοί και Σκορπιοί
Τέλος, για Κριούς και Σκορπιούς προβληματικό αναμένεται να αποδειχτεί το τετράγωνο Άρη – Λίλιθ, που λαμβάνει χώρα την 1η Αυγούστου. Οι Κριοί μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής ή κουτσομπολιών, κάτι που θα τους αρρωστήσει κυριολεκτικά. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα θα είναι αναμενόμενα, όπως και οι απάτες ή οι κλοπές. Τα περισσότερα δε από τα δυσάρεστα αυτά περιστατικά θα προέρχονται από την πλευρά των αδελφών ή των γειτόνων. Εάν προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι, προσοχή στις οδικές μετακινήσεις, γιατί αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα, καθώς και στα πολύτιμα σας έγγραφα!
Όσο για τους Σκορπιούς, το τετράγωνο Άρη – Λίλιθ θα είναι υπεύθυνο για την απώλεια ενός στενού φιλικού προσώπου από την ζωή τους. Και για τους Σκορπιούς, είναι πολύ πιθανές οι απώλειες υλικών αγαθών, οι κλοπές, καθώς και τα ατυχήματα ή οι καταστροφές. Και καθώς η Λίλιθ σχετίζεται με τις σκοτεινές δυνάμεις, συνιστάται να αποφύγει κανείς την ενασχόληση με μεταφυσικές πρακτικές, που θα αποσκοπούν να αποκομίσει κανείς προσωπικό όφελος, είτε για τον εαυτό του, είτε σε επίπεδο σχέσεων, γιατί το σύμπαν δεν συγχωρεί…

Read More

And More