Σεπτέμβριος 2020: Ποια ζώδια ταλαιπωρούν οι δυσαρμονικές όψεις

H αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τις δυσκολίες του Σεπτέμβρη…

Ο Σεπτέμβριος θα προσφέρει κάποιες όψεις ή διελεύσεις που θα ανακουφίσουν μερικούς τυχερούς του ζωδιακού, όπως η ορθοδρόμηση του Δία, υπάρχουν όμως και άλλες που θα δημιουργήσουν δυσκολίες και προβλήματα.

Στο πρώτο μισό του μήνα θα σχηματίσει η Αφροδίτη δύσκολες όψεις με άλλους πλανήτες και δημιουργεί μια λίγο τεταμένη ατμόσφαιρα σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης, αλλά και σε σχέση με τα εισοδήματά μας και τις κοινωνικές μας επαφές. Τα ζώδια που θα επιβαρυνθούν περισσότερο είναι αυτά που έχουν κυβερνήτη τους την Αφροδίτη (Ταύρος και Ζυγός), αλλά και αυτά που τη φιλοξενούν μέσα στον μήνα (Καρκίνος και Λέων).

Μεταξύ 2 και 5 Σεπτεμβρίου έχουμε αρχικά μια αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο και στην συνέχεια ένα τετράγωνο με τον Άρη. Θα επικρατεί το συναίσθημα του ανικανοποίητου, γιατί παρόλες τις προσπάθειές μας δεν θα καταφέρουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούμε, όσες αναπροσαρμογές και αν προσπαθήσουμε να κάνουμε. Τα ζώδια που θα αισθανθούν ιδιαίτερα έντονα τις απανωτές αυτές όψεις είναι αυτά του Ταύρου, του Καρκίνου και του Ζυγού.

Οι Ταύροι θα έχουν καλές, αγαστές και ισορροπημένες σχέσεις με τον φιλικό και συγγενικό τους κύκλο, αλλά μια συνάντηση που περιμένουν ότι θα είναι ευχάριστη και χαλαρωτική δεν θα εξελιχτεί όπως την περίμεναν. Η σχέση τους με το άτομο αυτό ίσως να επιδεινωθεί σε σοβαρό βαθμό.

Οι Καρκίνοι ας προσέξουν τις μέρες αυτές να μην κάνουν επεμβάσεις στην εμφάνισή τους, γιατί δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλό θα ήταν να αναβάλλουν επισκέψεις σε κομμωτήρια και καταστήματα για να μην το μετανιώσουν.

Όσο για τους Ζυγούς, θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην κοινωνική τους αλληλεπίδραση και στην επαγγελματική τους ζωή. Ένα τυχόν ρομάντζο στο χώρο δουλειάς, που μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη την περίοδο αυτή, θα δεχτεί ισχυρό πλήγμα.

Υπάρχουν όμως διέξοδοι από τα προβλήματα! Οι θετικές όψεις Αφροδίτης – Ερμή κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών αμβλύνουν από την μια την ένταση των γεγονότων, από την άλλη δε τονίζουν την αναγκαιότητα κυριαρχίας της λογικής σκέψης και τον περιορισμό του συναισθήματος, για να αποφύγουμε τα σοβαρότερα προβλήματα. Μια συνομιλία μας δε με ένα πρακτικό άτομο και σοβαρό συνομιλητή μπορεί να μας δώσει την σωστή προοπτική!

Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου έρχεται η σειρά του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού να αποσταθεροποιήσει τα πράγματα στην προσωπική μας ζωή και στα οικονομικά μας, εισάγοντας το στοιχείο της έκπληξης στην εξίσωση. Τις μέρες αυτές θα ανατραπούν σχέδια ή θα πάρουν μια απροσδόκητη τροπή, προς αγανάκτηση των Ταύρων, Λεόντων και Ζυγών.

Οι Ταύροι θα πληγούν σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι, την επίπλωσης και την διακόσμηση, καθώς αυτόν τον τομέα θα επηρεάσει η όψη. Αποφύγετε τις αγορές και τα ψώνια και μην αλλάζετε την διακόσμηση σας γιατί απλά δεν θα σας βγει.

Τους Λέοντες θα τους χτυπήσει η όψη σε ζητήματα εξωτερικής εμφάνισης και κοινωνικής ακτινοβολίας. Θέλετε να γοητεύσετε και να εντυπωσιάσετε, εάν κάνετε όμως παρεμβάσεις στην εμφάνισή σας αυτές τις μέρες (κομμωτήριο, νύχια, κλπ), θα είναι απόλυτα αποτυχημένες.

Όσο για του Ζυγούς, θα αισθανθούν την ενέργεια του τετραγώνου σε επίπεδο φιλικών σχέσεων. Μια φιλική συνάντηση, που κανονικά θα αποτελούσε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά σας, μπορεί να μετατραπεί σε μια ανοιχτή αντιπαράθεση που θα οδηγήσει στην αποσταθεροποίηση σχέσης σας, καθώς θα βγουν απωθημένα και κρυφά συμφέροντα στη φόρα.

Μετά τα μέσα του μήνα πέφτει η αυλαία για την Αφροδίτη και παίρνει την σκυτάλη ο Ερμής, πρώτα με ένα τετράγωνο με τους πλανήτες που συνωστίζονται στον Αιγόκερω και ακολούθως θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη. Στην πρώτη γραμμή θα βρίσκονται τώρα πια τα ζώδια που έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή (Δίδυμοι και Παρθένος), καθώς και ο Ζυγός που θα φιλοξενεί τον Ερμή.

Μεταξύ 17 και 24 του μήνα, με το τετράγωνο του Ερμή με Κρόνο, Δία και Πλούτωνα, θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία και τις συγκοινωνίες, θα υπάρξει μια εσωστρέφεια και μια τάση απομόνωσης. Θα επικρατεί ένταση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αγενείς και επιθετικές συμπεριφορές. Κοινωνικοί δεσμοί θα κλυδωνιστούν, εμπορικές και επιχειρηματικές συμφωνίες θα δεχτούν έντονη πίεση και ίσως και ακυρωθούν ή να σπάσουν. Οι μετακινήσεις θα δεχτούν ισχυρό πλήγμα και για κάποιους ίσως οι ταξιδιωτικές εμπειρίες της περιόδου να είναι τραυματικές.

Τις τελευταίες μέρες δε του Σεπτεμβρίου, από τις 26 μέχρι το τέλος υπάρχει ένα τετράγωνο Κρόνου με τον ανάδρομο Άρη, που θα έχει επίδραση κυρίως στους Κριούς, αναστατώνοντας το πρόγραμμα τους. Ό,τι προσπαθήσουν να διεκπεραιώσουν, θα συναντήσουν δυσμενείς συνθήκες και θα σκοντάψουν σε ανυπέρβλητα εμπόδια. Η σοβαρότητα δε των προβλημάτων δεν θα τους επιτρέπει σχεδόν καθόλου ανάπαυση ή χαλάρωση. Οι μέρες είναι πολύ επικίνδυνες επίσης για πιθανούς τραυματισμούς λόγω τους εκνευρισμού που θα επικρατεί, πτώσεις και κατάγματα από βιασύνη και απροσεξία. Ας προσέξουν τουλάχιστον να μην προσθέσουν στα άγχη τους και επιπλοκές από συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, όπως είναι οι προϊστάμενοι ή κρατικοί αξιωματούχοι, μια προοπτική που δεν είναι καθόλου μακρινή ή απίθανη.

 

Read More

And More