Σεπτέμβριος 2020: Ποια ζώδια θα έχουν οικονομική εύνοια

Ο Σεπτέμβρης μπήκε, με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Ποια ζώδια θα δούνε χαρές στο πορτοφόλι τους; Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη σου δίνει την απάντηση. Για τσέκαρε; Είσαι ανάμεσα στις τυχερές;

Το φθινόπωρο χτυπά την πόρτα μας και ο Σεπτέμβρης ξεκίνησε. Είναι ένας μήνας με προκλήσεις, με δυσκολίες, αλλά και με τις θετικές του όψεις, που μπορούν να προσφέρουν σε κάποιους τυχερούς του ζωδιακού χαμόγελα και λίγο πιο γεμάτα πορτοφόλια.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου το πρώτο πενθήμερο του Σεπτεμβρίου, σε ένα ζώδιο που είναι γνωστό για την πολύ προσεκτική διαχείριση των οικονομικών του. Το διάστημα αυτό οι περισσότεροι θα συνεχίσουν την προσπάθεια αποταμίευσης που ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, προκειμένου να σχηματίσουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για τις πιο δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Το όποια έξοδα θα πραγματοποιηθούν θα προορίζονται για τους αγαπημένους μας, την οικογένεια, το σπίτι και την ασφάλεια της στέγασής μας.

Τις μέρες αυτές ευνοούνται στον οικονομικό τομέα οι Δίδυμοι, καθώς θα δεχτούν κάποια μικρά χρηματικά δώρα, ένα μπόνους ή θα έχουν ένα μικρό ανέλπιστο χρηματικό κέρδος. Στις 2 με 3 Σεπτεμβρίου ωστόσο έχουμε την επήρεια ενός τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου που θα φέρει κάποιες ανατροπές στα σχέδια των ζωδίων του Μεταβλητού (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθείς) και Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου. Στις δε 4 και 5 του μήνα, υπό την επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, εάν δεν θέλετε να χάσετε τα χρήματα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε κερδοσκοπικές κινήσεις και το κυνήγι του εύκολου χρήματος. Το δεύτερο αυτό τετράγωνο αφορά κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει για ένα μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και εισερχόμαστε σε μια περίοδο αυξημένων εισοδημάτων μεν, αλλά και αλόγιστων δαπανών, καθώς τα χρήματα δαπανώνται πλέον με στιλ στο βωμό της άνεσης και της πολυτέλειας. Είναι η περίοδος που θα δεχτεί μεγαλύτερη οικονομική εύνοια το ζώδιο του Καρκίνου, με αυξημένα εισοδήματα, μπόνους από την επιχείρηση που απασχολούνται, υλικά βραβεία αλλά και κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Γύρω στις 14 του μήνα μπορεί να λάβουν τα κέρδη από τοποθετήσεις που έχουν γίνει πριν από καιρό, ενώ στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να κυνηγήσουν πιο ενεργά την τύχη τους. Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς και το πνεύμα του ανταγωνισμού μπορεί να φέρει ικανοποιητικά κέρδη και νίκες.

Εκτός από την Αφροδίτη που συνδέεται με τα εισοδήματά μας και τα οικονομικά κέρδη, υπάρχει και ο Δίας που καθορίζει την οικονομική πραγματικότητα σε ένα πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Ο Δίας συνδέεται με την μεγάλη, την σπάνια εμφανιζόμενη τύχη, και τον Σεπτέμβριο θα ευνοήσει κυρίως τους Τοξότες, το ζώδιο του οποίου είναι κυβερνήτης, αλλά και τους Λέοντες και τους Παρθένους σε μικρότερο βαθμό.

Οι Τοξότες που εργάστηκαν με ευσυνειδησία για την υλική τους επιβίωση και ευημερία από τα μέσα Μαΐου έως και τον Σεπτέμβριο, ήρθε η χρονική στιγμή να απολαύσουν τα κέρδη τους. Το εισόδημά τους θα αυξηθεί, είτε είναι υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες και θα ευνοηθούν με οικονομική ασφάλεια σε δύσκολους καιρούς.

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα φέρει τύχη στα Λιοντάρια το τρίγωνο μεταξύ Δία-Ήλιου. Η επιτυχία στον οικονομικό τομέα θα είναι αξιοσημείωτη, είτε λόγω του τρόπου που θα φτάσουν στα χέρια τους τα χρήματα, είτε λόγω του μεγέθους του χρηματικού ποσού που θα λάβουν. Μπορεί να πρόκειται για μια χρηματική αμοιβή που θα είναι μεγαλύτερη του αναμενόμενου ή συμφωνημένου, ίσως να πρόκειται για ένα πολύτιμο δώρο ή για ένα χρηματικό ποσό που θα κερδηθεί. Σχετική εύνοια θα έχουν επίσης και τα ζώδια του Μεταβλητού (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθείς) και Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως) του τρίτου δεκαήμερου.

Στις 17 Σεπτεμβρίου είναι η σειρά των Παρθένων του δεύτερου δεκαήμερου να ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου. Μόνο που στη δική τους περίπτωση, η οικονομική εύνοια δεν θα φέρει ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά ποσά, που θα εξανεμιστούν αμέσως για την κάλυψη βασικών αναγκών της οικογένειας. Η όψη αυτή αφορά και στα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότης και Ιχθείς), αλλά και αυτά του Παρορμητικού (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως) του τρίτου δεκαήμερου.

Και τέλος, η σύνοδος Σελήνης-Δία στις 25 Σεπτεμβρίου θα ευνοήσει για μια ακόμη φορά τους Τοξότες, με κέρδη ή έκτακτα χρηματικά ποσά που μπορούν να κερδίσουν, τέτοιου μεγέθους, που είναι εκτός λογικής κλίμακας. Ίσως να έχουν μια απίστευτη τύχη στην απόκτηση ενός ακινήτου μεγάλης αξίας ή να περάσει στα χέρια τους μια οικογενειακή επιχείρηση από εκεί που δεν το περίμεναν. Μόνο που το παράθυρο αυτό της τύχης θα ανοίξει για λίγες μόνο ώρες και θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευνοϊκές συγκυρίες, καθώς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες ζωής που θα ήταν κρίμα να χαθούν.

Καλό μήνα και καλά κέρδη!

 

 

 

 

Read More

And More