Τυχερές ημερομηνίες και ζώδια: Ποιες είναι οι ευνοϊκές περίοδοι γάμου το 2023

Αν θέλεις να συμβουλευτείς τα άστρα πριν κλείσεις ημερομηνία γάμου, η Αλίντα Κανάκη, μας δίνει σήμερα τις ευνοϊκές ημερομηνίες του 2023…

Η σύναψη ενός γάμου είναι από τις στιγμές εκείνες της ενήλικης ζωής κάθε ανθρώπου, που αποτελεί ένα ορόσημο στην εξελικτική πορεία του. Κλείνει έναν κύκλο εξερεύνησης και πειραματισμού και, θεωρητικά τουλάχιστον, αποφασίζει πλέον να ακολουθήσει μια κοινή πορεία ζωής με το ταίρι που έχει επιλέξει. Πέρα από τη σωστή επιλογή συντρόφου, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει από αστρολογικής άποψης η μέρα που αποφασίζουμε να δεσμευτούμε με τα δεσμά του γάμου. Κάποιες περίοδοι του χρόνου δεν ενδείκνυνται για τέτοιου είδους δεσμεύσεις, κάποιες μέρες θεωρούνται δυσοίωνες και προοιωνίζουν ένα άδοξο τέλος ή μια διαχρονικά δύσκολη πορεία. Υπάρχουν όμως και οι ιδανικές ή οι θετικές μέρες μέσα στη χρονιά που μπορούν να εγγυηθούν μια πολύ πιο ευνοϊκή συμβίωση.

Για το 2023 θα εξετάσουμε ποιοι μήνες ενδείκνυνται για την τέλεση γάμων, ποιες είναι οι απόλυτα ευοίωνες ημερομηνίες και ποιες οι θετικές, καθώς επίσης και ποια ζώδια του ζωδιακού ευνοούνται στον τομέα αυτό μέσα στην χρονιά που ξεκινά.

Ο Ιανουάριος, καθώς συμβολίζει την αρχή του έτους, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και θεωρείται ευνοϊκός για την τέλεση γάμων. Το ευνοϊκότερο διάστημα του είναι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, μόνο που φέτος έχουμε ανάδρομους τους Ερμή, Άρη και Ουρανό το διάστημα αυτό. Εάν είστε ανάδρομοι, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που κατά παράδοση αναζητούν το ταίρι τους και ζευγαρώνουν τα πουλιά, οπότε ένας γάμος που τελείται τον μήνα αυτό υπόσχεται μια αιώνια ιστορία αγάπης.

Ο Μάρτιος του 2023 δεν θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνος για την τέλεση γάμων, καθώς έχουμε την μετακίνηση του Κρόνου και του Πλούτωνα σε νέα ζώδια. Ένας γάμος που έχει προγραμματιστεί να τελεσθεί μέσα στον μήνα αυτό θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά σκαμπανεβάσματα.

Ο Απρίλιος θεωρείται ο μήνας της ευτυχίας, οπότε όσοι τελέσουν τον γάμο τους μέσα στον ανοιξιάτικο αυτό μήνα θα ζήσουν μια ζωή γεμάτη χαρά. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι ευνοϊκότερες, καθώς στις 20 Απριλίου έχουμε μια μερική ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού.

Τον Μάιο αποφεύγουν να παντρευτούν πολλά ζευγάρια και οι λαϊκές παραδόσεις θεωρούν ότι οι γάμοι που τελούνται τον Μάιο δεν είναι ευοίωνοι. Επιπρόσθετα, ο φετινός Μάιος φιλοξενεί στις 5 του μήνα μια μερική έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, που τον καθιστά σχεδόν απαγορευτικό.

Ο Ιούνιος έλκει την ονομασία του από την ρωμαϊκή θεά Γιούνα, που αντιστοιχεί στην Ήρα του ελληνικού Πανθέου, την προστάτιδα θεά του γάμου. Ως εκ τούτου θεωρείται ένας εξαιρετικός μήνας για την τέλεση ενός γάμου.

Ο Ιούλιος του 2023 δεν είναι ένας μήνας ιδανικός για την τέλεση ενός γάμου. Ευνοεί τα επαγγελματικά, αλλά όχι τις αισθηματικές σχέσεις. Επιπρόσθετα ξεκινάει στις 23 του μήνα η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα, φέρνοντας επιπλοκές στην αισθηματική μας ζωή.

Ο Αύγουστος είναι θεωρητικά ένας ευνοϊκός μήνας, εάν η γενέθλια Αφροδίτη σας είναι ανάδρομη. Διαφορετικά αποφύγετε την τέλεση ενός γάμου.

Εάν παντρευτείτε μέσα στον Σεπτέμβριο του 2023, ιδίως μετά το πρώτο δεκαήμερο, είναι πολύ πιθανό να βιώσετε αρμονία στον γάμο σας, να απολαύσετε εξαιρετική υγεία ως ζευγάρι και να έχετε υλική ευημερία.

Ο Οκτώβριος φιλοξενεί τον φθινοπωρινό διάδρομο εκλείψεων του έτους, με μια ολική ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου και μια μερική σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου. Οι γάμοι που θα τελεστούν μέσα στον μήνα θα αντιμετωπίσουν πολλές αναποδιές στην πορεία τους και θα είναι πιθανόν βραχύβιοι.

Ο Νοέμβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για παντρειά και θα μπορούσε να παρομοιαστεί σαν να κερδίσατε τον πρώτο λαχνό. Η θεά τύχη θα επηρεάσει με τον θετικότερο τρόπο τον γάμο σας.

Οι γάμοι που θα τελεστούν μέσα στον Δεκέμβριο του 2023 θα έχουν την εύνοια της τύχης να δημιουργήσουν έναν δυνατό δεσμό, μόνο που θα πρέπει να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στο ταίρι τους, για να μην έρθει με την πάροδο των ετών η αποξένωση και η απομάκρυνση.

Οι απόλυτα ευνοϊκές ημερομηνίες για την τέλεση του μυστηρίου του γάμου μέσα στο 2023 είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, μην ανησυχείτε όμως εάν δεν σας βολεύουν, γιατί υπάρχουν και άλλες που είναι ευνοϊκές, απλά δεν είναι τέλειες.

13.03.2023
Εάν δεν είστε δεισιδαίμονες και δεν φοβάστε την αρνητική σημειολογία του αριθμού 13, έχετε χρόνο για να προετοιμάσετε ένα γάμο. Στην περίπτωση σας το 13 θα σας φέρει απίστευτη τύχη!

01.04.2023
Δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο! Είναι μια εξαιρετική ημερομηνία για την τέλεση ενός γάμου και με την βοήθεια του ανοιξιάτικου καιρού, θα είναι μια μέρα που θα την θυμούνται όλοι, πόσο μάλλον εσείς.

12.06.2023
Οι ομορφότεροι γάμοι τελούνται το καλοκαίρι, καθώς η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη και επικρατεί μια ζωντάνια και μια αισιοδοξία παντού γύρω μας. Είναι η ιδανική μέρα, να τελέσετε τον παραμυθένιο γάμο που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό.

09.09.2023
Ο αριθμός 9 θεωρείται κατά την κινεζική αστρολογία ένας πολύ τυχερός αριθμός. Είναι η ιδανική μέρα λοιπόν για την τέλεση ενός γάμου, καθώς βοηθάνε και οι τέλειες κλιματολογικές συνθήκες της περιόδου.

Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε διαθέσιμες τις πιο πάνω ημερομηνίες, υπάρχουν ανά μήνα σειρά ημερομηνιών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν καλές ή ευνοϊκές για την τέλεση του μυστηρίου, ανάλογα με τις πλανητικές όψεις της εκάστοτε ημέρας, λαμβάνοντας υπόψιν και όσα προαναφέρθηκαν για τον κάθε μήνα ξεχωριστά.

Ιανουάριος: 1, 6, 22, 28, 29
Φεβρουάριος: 2, 5, 8, 11, 18, 23, 24, 27
Μάρτιος: 2, 5, 6, 13, 16, 25, 29
Απρίλιος: 8, 10, 12, 14, 16, 18, 21, 22
Μάιος: 3, 6, 8, 9, 10, 17, 19, 22, 25
Ιούνιος: 3, 4, 8, 11, 14, 16, 21, 22, 23, 24
Ιούλιος: 4, 7, 10, 11, 17, 22, 24, 26, 30
Αύγουστος: 1, 3, 8, 11, 15, 18, 25
Σεπτέμβριος: 1, 4, 8, 11, 16, 21, 23, 24, 30
Οκτώβριος: 3, 5, 7, 14, 15, 19, 21, 24
Νοέμβριος: 4, 8, 10, 14, 16, 21
Δεκέμβριος: 2, 3, 11, 15

Από άποψη ημερών της εβδομάδας, η Παρασκευή θεωρείται η πιο δυσοίωνη για την τέλεση ενός γάμου, οπότε καλό θα ήταν να την αποφεύγει κανείς.

Πέρα όμως από τις ευνοϊκές ημερομηνίες του έτους για την τέλεση ενός γάμου, υπάρχουν και τα τυχερά ζώδια, που μέσα στο 2023 έχουν πολλές πιθανότητες να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτά είναι:

Ταύροι
Οι Ταύροι είναι από τα ζώδια που βιάζονται να παντρευτούν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Εάν είστε σε μια μόνιμη και μακροχρόνια σχέση, φέτος είναι η χρονιά σας! Κάντε το επόμενο βήμα και δεν θα το μετανιώσετε. Ένας καλοκαιρινός γάμος σας καλεί…

Ζυγοί
Για τους Ζυγούς θα είναι το 2023 ένα συναρπαστικό έτος! Η εύνοια του Κρόνου απέναντι στο ζώδιο σας θα σας καθοδηγήσει σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης και η απόφαση για έναν γάμο μέσα στη χρονιά θα είναι από τις καλύτερες που θα μπορούσατε να πάρετε στη ζωή σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, η χρονιά κρύβει πολλές εκπλήξεις. Μια γνωριμία μπορεί να οδηγήσει πολύ πιο σύντομα στο γάμο από ότι θα περιμένατε.

Λέοντες
Τα Λιοντάρια είναι ρομαντικοί και εξαιρετικά αφοσιωμένοι σύντροφοι και εραστές. Το μόνο που χρειάζονται για να λάμψουν είναι η προσοχή και αναγνώριση από το ταίρι τους. Πολλοί από τους αδέσμευτους του ζωδίου σας έχετε ορκιστεί να παντρευτείτε μέσα στο 2023 και έχετε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρετε. Ένας ανοιξιάτικος γάμος θα ήταν ιδανικός για το ζώδιο σας! Τι λέτε για τον Μάρτιο;

Παρθένοι
Προετοιμαστείτε αγαπητοί Παρθένοι να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφο σας μέσα στο 2023. Οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις προβλέπουν μια θετική εξέλιξη στον τομέα των αισθηματικών σας, που εάν καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, θα πρόκειται για μια τεράστια εύνοια της τύχης.

Τοξότες
Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη θα έχετε την πλανητική εύνοια μέσα στη χρονιά να πάρετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή. Εάν έχετε βρει ήδη το άλλο σας μισό, προετοιμαστείτε για ένα γάμο μετά τα μέσα της χρονιάς. Όσοι είστε αυτήν τη στιγμή μόνοι, ας έχετε την προσοχή σας στραμμένη στα σημάδια της τύχης, γιατί η χρονιά θα φέρει αναπάντεχες εκπλήξεις στα αισθηματικά σας.

Πέρα από τα 5 αυτά ζώδια που έχουν αυξημένες πιθανότητες να δεσμευτούν με τα δεσμά του γάμου μέσα στο 2023, υπάρχουν δύο ζώδια που οι πιθανότητες τους για ένα γάμο μέσα στην χρονιά είναι περιορισμένες. Βέβαια εξαρτάται από πολλούς περισσότερους παράγοντες πέρα από το ζώδιο της γέννησης μας, αλλά σε γενικές γραμμές, τα λιγότερο πιθανά ζώδια να παντρευτούν το 2023 είναι οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι.

Υδροχόοι
Οι Υδροχόοι είναι συχνά αξιόπιστοι σύντροφοι, η αυξημένη ανάγκη τους όμως για κοινωνική ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων, στέκεται συχνά εμπόδιο στο να κάνουν το τελικό βήμα και να ανεβούνε τα σκαλιά της εκκλησίας. Από την άποψη αυτή το 2023 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι ενθουσιάζονται εύκολα, ερωτεύονται κεραυνοβόλα, είναι όμως ασταθείς στη συναισθηματική τους ζωή, καθώς το αίσθημα μπορεί να ξεφουσκώσει το ίδιο γρήγορα, όπως ήρθε. Είναι ένα ζώδιο του αέρα που δύσκολα εγκλωβίζεται σε μια σχέση ζωής.

Από άποψη συναστρίας, τρεις είναι οι ευοίωνοι ζωδιακοί συνδυασμοί για το 2023!
Κριός με Ζυγό

Οι Κριοί έχουν μια δεσπόζουσα φύση. Πρέπει να βγουν μπροστά και να έχουν το γενικό πρόσταγμα. Μπορεί να αναπτύξουν εξαιρετικές φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις με άλλα ζώδια της φωτιάς, όπως είναι οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά σε μια αισθηματική σχέση θα παλεύουν μεταξύ τους για την αρχηγία, κάτι που δεν εγγυάται μια αρμονική συμβίωση. Γι’ αυτό, ο ιδανικός τους συνδυασμός είναι με έναν Ζυγό, ο οποίος έχει μια ήρεμη και προσγειωμένη φύση.

Ταύρος με Παρθένο
Ο Ταύρος είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο, προσανατολισμένο στην οικογενειακή ζωή, πιστός και θερμός ερωτικός σύντροφος. Ο ιδανικός του συνδυασμός είναι με έναν Παρθένο, ο οποίος αγαπά επίσης την οικογενειακή ζωή. Είναι επιπλέον ένα αισθησιακό ζώδιο, ιδανικό ερωτικό ταίρι για τον ρομαντικό Ταύρο.

Σκορπιός με Ιχθύ
Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι εραστές και θεωρούν ότι η αγάπη τους πρέπει να εκφράζεται με κάθε δυνατό τρόπο, δυνατά και καθαρά. Είναι βαθιά συναισθηματικοί, μόνο που σε στιγμές που θα πληγωθούν, θα εκδηλώσουν την σκληρή τους φύση. Οι Ιχθείς από την άλλη είναι χαρισματικοί και εξαιρετικά συναισθηματικοί. Την στιγμή που θα διασταυρωθούν οι δρόμοι τους, θα γεννηθεί ένας εκρηκτικός έρωτας!

Η αστρολογία μπορεί να μας συμβουλεύσει για τις ιδανικές συναστρίες, για τις ευνοϊκές μέρες τέλεσης ενός γάμου και για σειρά άλλων παραγόντων, εκείνο που θα πρέπει ωστόσο να έχουμε πάντοτε κατά νου, είναι ότι μια πετυχημένη σχέση συμβίωσης θα πρέπει να βασίζεται πρώτιστα στην αγάπη και τον αλληλοσεβασμό, αλλά και στην επικοινωνία. Με αγάπη και διαρκή και ειλικρινή επικοινωνία δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί, δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορεί να επιλυθεί. Αγαπήστε λοιπόν αληθινά το ταίρι της επιλογής σας, εάν θέλετε να ζήσετε μια όμορφη ζωή, γεμάτη ευλογίες.

Read More

And More