Ζώδια – Απρίλιος 2022: Οι δυσκολίες και τα προβλήματα του μήνα. Ποιους επηρεάζουν

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τις δυσκολίες που φέρνει ο Απρίλιος. Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών και των “πρέπει”, κινείται μεταξύ της 22ης και της 24ης μοίρας του Υδροχόου αυτόν τον μήνα και σχηματίζει κάποιες σημαντικές όψεις, που αναμένεται να μας δημιουργήσουν κάποιες δυσκολίες και προβλήματα μέσα στον Απρίλιο.

Στις 4 Απριλίου η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Υδροχόο δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αστεία σε Ταύρους και Σκορπιούς, κυρίως του γ’ δεκαημέρου! Τα εμπόδια που αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα σταθερά αυτά ζώδια προβλέπεται να είναι σημαντικά. Ακόμη και οι πιο τετριμμένες καθημερινές δραστηριότητες δεν θα κυλήσουν απρόσκοπτα. Ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, σας περιμένει σκληρή δουλειά και αρκετός πονοκέφαλος. Για να ελαχιστοποιήσει κανείς τις δυσκολίες, όσο είναι τουλάχιστον δυνατόν, θα πρέπει να προσεγγίζει το κάθε ζήτημα με απόλυτη υπευθυνότητα. Με υπομονή και επιμονή ωστόσο, θα φτάσετε στην επιτυχία.

Ένα εξάγωνο Ερμή – Κρόνου στις 7 Απριλίου από Κριό και Υδροχόο αντίστοιχα, εφιστά την προσοχή σε Κριούς, Διδύμους και Παρθένους του γ’ κυρίως δεκαημέρου! Η όψη εξαγώνου θα σας προσφέρει κάποιες ευκαιρίες ή δυνατότητες, τις οποίες όμως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε μόνο εάν είστε σοβαροί και προσγειωμένοι, λαμβάνοντας υπόψη και κινούμενοι στα πλαίσια της εποχής και των δυνατοτήτων που αυτή προσφέρει. Οι φίλοι Κριοί θα έχουν την δυνατότητα και την πλανητική εύνοια να δώσουν μια σημαντική διάλεξη ή να πραγματοποιήσουν μια δημόσια ομιλία, να παρουσιάσουν το έργο τους ή τις απόψεις τους και να ακουστούν. Οι Δίδυμοι ευνοούνται σε ομαδικές δραστηριότητες, ενώ οι Παρθένοι αναμένεται να έχουν θετικές εξελίξεις ή ευχάριστες ειδήσεις από Τράπεζες ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς γενικότερα.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 24 Απριλίου εφιστά την προσοχή στους Καρκίνους του γ’ δεκαημέρου να πάρουν την ζωή τους στα σοβαρά! Δεν επιτρέπεται πλέον να άγονται και να φέρονται από τα συναισθήματά τους, να ενδίδουν σε συναισθήματα ή να πέφτουν κάθε τόσο με μελαγχολία. Εάν δεν καταφέρουν να βάλουν ένα φρένο, τις μέρες γύρω από την όψη θα έρθουν αντιμέτωποι με κινδύνους! Οι περιστάσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν βάσει της όψης, θα απαιτούν εξαιρετική συγκέντρωση και προσοχή, για να αποφύγουν τα χειρότερα και να περιορίσουν τις απώλειες τους.

Την ίδια μέρα, στις 24 δηλαδή Απριλίου, σχηματίζει ο Κρόνος τετράγωνο με τον Ερμή και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε Ταύρους, Διδύμους και Παρθένους του γ’ δεκαημέρου για πιθανά προβλήματα. Εάν δεν είμαστε προσεκτικοί, η επιπολαιότητά μας μπορεί να καταστρέψει ταξίδια, συναντήσεις ή συζητήσεις που δεν έχουν προετοιμαστεί με την επιμέλεια που πρέπει. Για τους Διδύμους η όψη αφορά κυρίως ταξίδια σε απομονωμένα μέρη, επισκέψεις σε εγκαταλειμμένα κτίρια, φυσικά καταφύγια ή μυστηριώδη και ερημικά μέρη. Για τους Παρθένους οι κίνδυνοι μπορεί να προέρχονται από τα ταξίδια στο εξωτερικό ή από τις επαφές τους με άτομα από το εξωτερικό, ενώ οι Ταύροι θα πρέπει να προσέχουν γενικά τις μετακινήσεις τους και τις επαφές ή συνομιλίες που θα έχουν τις μέρες αυτές.

Και επειδή ο Κρόνος φιλοξενείται στο ζώδιο του Υδροχόου, πέρα από τα ζώδια που αναφέρθηκαν και τις ημερομηνίες που θα πρέπει να προσέξουν, οι Υδροχόοι είναι εκείνοι που οφείλουν να έχουν μια σοβαρή και μετρημένη προσέγγιση στα ζητήματα που θα τους απασχολήσουν καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα! Πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα, ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση, γιατί διαφορετικά θα βιώσουν ένα τέτοιο γύρισμα της τύχης, που θα τους προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα και θα τους αναγκάσει πλέον να ωριμάσουν απότομα…

Read More

And More