ΖΩΔΙΑ: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2018

Χωρίς αμφιβολία το 2018 θα είναι η χρονιά που στο επίκεντρο θα είναι τα εργασιακά. Είναι η χρονιά που θα οικοδομήσετε γερά θεμέλια στη ζωή σας, αρκεί να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας. Είναι η χρονιά που θα αναζητήσετε μια καινοτόμο προσέγγιση στα οικονομικά σας. Όλα φαίνεται ότι θα γίνουν με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας.

ΚΡΙΟΣ
Το 2018 η φιλοδοξία σας ξεχειλίζει και είστε αποφασισμένες να δείξετε στον κόσμο πόσο σημαντική είναι η επιτυχία για εσάς. Στην κορυφή της λίστας σας είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται η επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της δέσμευσης, επιδιώκει να σας διδάξει ζωτικά μαθήματα για να προσεγγίσετε την καριέρα σας υπεύθυνα και με επιμέλεια. Ξέρετε τι θέλετε και τα επόμενα δύο χρόνια είναι μια εποχή απίστευτης ανταμοιβής. Διαμορφώνεται μία καινούρια εποχή και σας δίνετε η ευκαιρία να προχωρήσετε αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων σας. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε καλύτερους χειρισμούς και επιλογές για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Με υπομονή και σκληρή δουλειά θα φτάσετε εκεί. Ο Δίας στο Σκορπιό θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες και να ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα. Είναι η χρονιά που θα αλλάξετε συνήθειες και προτιμήσεις. Ευνοούνται τα ταξίδια, είναι πιθανό κάποιες να μετακομίσουν και στο εξωτερικό.
Οι πέντε εκλείψεις της χρονιάς είναι πολύ πιθανό να φέρουν απώλειες σε σημαντικούς τομείς στη ζωή σας. Δύσκολοι μήνες θα είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος. Αυτούς τους μήνες αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να περάσετε την περίοδο από 26 Ιουνίου μέχρι και τις 27 Αυγούστου αναθεωρώντας τις κινήσεις σας. Ο Άρης θα είναι σε ανάδρομη πορεία εκείνη την περίοδο και θα είναι δύσκολο να προχωρήσετε με νέους στόχους. Αντ’ αυτού επικεντρωθείτε στον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας στις κοινωνικές σας σχέσεις. Τέλος, από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 16 Νοεμβρίου είναι η περίοδος που θα αξιολογήσετε εκ νέου τον προϋπολογισμό των χρημάτων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι επαγγελματικές σας σχέσεις είναι στο προσκήνιο και εργάζεστε έτσι ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα το 2018. Το έτος ξεκινάει με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της υποστήριξης, να κινείται στον τομέα των σχέσεών σας. Ο Δίας θα παραμείνει εδώ μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου και κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών θα έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας, αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή. Στην πραγματικότητα αυτός ο χρόνος θα φέρει πολλές αλλαγές. Δύο πολύ σημαντικοί τομείς για εσάς, η δουλειά σας και τα αισθηματικά σας ευνοούνται και ανανεώνονται ριζικά. Το 2018 θα είναι η αρχή για τα επόμενα επτά χρόνια, μέσα στα οποία θα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και θα οδηγηθείτε στην εκπλήρωση των στόχων σας. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει ένα πρόβλημα με κάποιον ανώτερό σας στο γραφείο από τις 26 Ιουνίου έως και τις 27 Αυγούστου, με ιδιαίτερη έμφαση στην έκλειψη της 27ης Ιουλίου. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει ένα απροσδόκητο τέλος, λόγω παρασκηνιακών γεγονότων που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, είναι πιθανό να μην έχετε αρκετή δύναμη για να πολεμήσετε ό,τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα η καλύτερη λύση είναι να αφήσετε πίσω ό,τι σας εμποδίζει, να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να προχωρήσετε. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι η ιδανική για να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία στην καριέρα σας καθώς δεν είστε πλέον παθιασμένες με αυτό που κάνετε. Μπορεί βέβαια να μάθετε ότι ο προϊστάμενός σας αφήνει τη θέση του, επομένως να η ευκαιρία για αναβάθμιση στη δουλειά σας.
Οι δύσκολες στιγμές, ειδικά την περίοδο των εκλείψεων δεν θα λείψουν. Οι εκλείψεις του έτους θα επηρεάσουν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή, καθώς και τις επιλογές σας. Προσοχή στα νεύρα και τις αντιδράσεις σας, ειδικά σε σημαντικά ζητήματα. Σημαντικό καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και να οργανώσετε τις δραστηριότητές σας. Θα σας βοηθήσει να μείνετε συγκεντρωμένες.
Το 2018 θα φέρει σημαντικές αλλαγές και στα ερωτικά σας. Είναι πολύ πιθανό να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας, ακόμη και να παντρευτείτε. Οι σχέσεις αυτόν το χρόνο ευδοκιμούν και θα ευημερήσουν. Πολλές από εσάς το 2018 θα αναζητήσετε την αλλαγή στον αισθηματικό τομέα. Ευνοούνται τα ταξίδια, αλλά ίσως κάποιες να μετακομίσετε μόνιμα στο εξωτερικό. Μην παραμελείτε την υγεία σας και ρυθμίστε σωστά τα οικονομικά σας. Να αποφύγετε τα λάθη αυτής της χρονιάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Σύντομα θα καταστεί σαφές ότι οι μεγαλύτεροι στόχοι σας για αυτήν τη χρονιά έχουν σχέση με την καριέρα σας. Όλα έχουν ξεκινήσει από τις 10 Οκτωβρίου του 2017, οπότε και ο Δίας άρχισε να επηρεάζει τα εργασιακά σας. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να προβλέπετε σε θεαματικές αλλαγές όσον αφορά στη δουλειά σας. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ωστόσο, αποφύγετε τα ανοίγματα, είστε υπερπλήρης με το προσωπικό που διαθέτετε. Αν είστε σε ένα στάδιο που ψάχνετε να κάνετε μία αλλαγή στα επαγγελματικά σας, μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μπορεί να βρείτε αυτό που πραγματικά ψάχνετε, ειδικά γύρω στις 25 Μαΐου ή στις 9 Αυγούστου. Μία ονειρεμένη προσφορά εργασίας μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σας. Επίσης, φέτος θα παρατηρήσετε ότι οι σχέσεις με τους συναδέλφους ή το προσωπικό σας κυλούν πιο ομαλά καθώς υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Αυτή η δυναμική θα λειτουργήσει προς το συμφέρον όλων.
Τα οικονομικά σας απασχολούν ακόμη περισσότερο φέτος, καθώς πρέπει μόνες σας να μάθετε να τα διαχειρίζεστε, γιατί η βοήθεια που μπορεί να είχατε μέχρι τώρα φαίνεται ότι σας εγκαταλείπει. Είναι σημαντικό να μάθετε μόνες σας να δημιουργείτε και να διατηρείτε την οικονομική σας υγεία, χωρίς να χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων. Σίγουρα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες πηγές ενέργειας. Μια επιπολαιότητα ή μία υπερβολικά θα σας καθυστερήσει σημαντικά τις επιδιώξεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2018 θα είναι η χρόνια που θα αφοσιωθείτε περισσότερο στις σχέσεις σας και θα δώσετε περισσότερη σημασία σε όσα συμβαίνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σου, ήρθε η ώρα αυτή η σχέση να επανεξεταστεί. Είναι η χρονιά που θα αποφασίσετε αν μπορείτε να επεξεργαστείτε την ένταση που αισθάνεστε. Είναι η χρονιά που θα διαπιστώσετε αν η σχέση αυτή έχει μέλλον και αν αξίζει να προσπαθήσετε.
Δεν θα είναι μια εύκολη απόφαση, αλλά είναι κάτι αναποφεύκτο. Το κομμάτι των συνεργασιών θα μονοπωλήσει επίσης αρκετά το ενδιαφέρον σου μέσα στο 2018. Με απλά λόγια, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Αναταράξεις θα υπάρξουν και σε όσες από εσάς είστε παντρεμένες. Απαιτείται προσοχή στη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων. Μην απογοητευτείτε, πάντοτε μετά τη φουρτούνα έρχεται η ηρεμία.
Το 2018 δεν θα λείψουν και οι αναταράξεις στον οικονομικό τομέα. Πλέον όμως έχετε την πείρα που απαιτείται για να μπορέσετε να παραμείνετε προσηλωμένες και να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις. Οι περίοδοι των εκλείψεων φέρνουν σε όλους δυσκολίες. Προσοχή στην υγεία σας, ψυχική και σωματική, καθώς θα επηρεαστείτε πολύ από κάποιες απώλειες που θα βιώσετε.

 

ΛΕΩΝ
Αγαπημένες μου Λιονταρίνες, το 2018 είναι η χρονιά που πρέπει επιτέλους να βάλετε μία τάξη στο σπίτι σας. Είναι η χρονιά που επιτέλους θα αισθανθείτε περισσότερο χαρούμενες, μετά από πολύ καιρό, και αυτό σχετίζεται άμεσα με τις συνθήκες διαβίωσής σας. Για αυτό, μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της ευλογίας, ο οποίος μετακόμισε στον 4ο Οίκο της Οικογένειας τον Οκτώβριο του 2017 και θα μείνει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του 2018, μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πολύ πιθανό να μετακομίσετε στο σπίτι των ονείρων σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη χρονιά θα γίνουν θετικές αλλαγές όσον αφορά στη διαβίωσή σας.
Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα αρχίσει να εστιάζει περισσότερο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι single και έτοιμη να κάνεις σχέση, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεις τον έρωτα που αναζητούσες. Για όσες από εσάς είστε σε σχέση, τότε είναι η περίοδος που θα αρχίσετε να σκέφτεστε τη δημιουργία οικογένειας. Μέσα στο 2018 θα επανεκτιμήσετε και θα τελειοποιήσετε σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής σας. Οι εκλείψεις στο ζώδιό σας στις 31 Ιανουαρίου και τις 11 Αυγούστου θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σημαντικά ζητήματα και να επανεκκίνηση σε κάποια άλλα. Οι εκλείψεις στις 15 Φεβρουαρίου και στις 27 Ιουλίου θα επηρεάσουν περισσότερο τις εργασιακές σας σχέσεις και θα φέρουν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν οι επιχειρηματικές σας συνεργασίες. Στην πραγματικότητα, από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου, ο Ουρανός θα σας υποδείξει τις σημαντικές αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην κατεύθυνση της σταδιοδρομίας σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για εσάς. Είναι η αρχή μίας εποχής που θα κάνετε βήματα μπροστά και θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Είναι μια χρονιά που σίγουρα θα είναι καθοριστική στον τομέα των σχέσεων. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σωστό σύντροφο. Έχετε την ανάγκη, αλλά και τη θέληση να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια τις ερωτικές σας σχέσεις. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της δέσμευσης μεταφέρθηκε πρόσφατα (τον Δεκέμβριο του 2017) στον 5ο Οίκο, τον Οίκο της δημιουργικότητας και του έρωτα και αυτή είναι μια σημαντική και καρμική ευκαιρία προκειμένου να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά ζητήματα με τρόπο που δεν είχατε κάνει ποτέ μέχρι σήμερα. Είναι πολύ πιθανό κάποιες από εσάς να ξεκινήσετε την καινούρια χρονιά με έναν χωρισμό. Επίσης, κάποιες από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά και να είστε ήδη χωρισμένες. Την έχετε ανάγκη αυτή τη μοναξιά προκειμένου με καθαρό μυαλό να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας όσον αφορά στην προσωπική σας ζωή και να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε καμία διάθεση για κάτι περιστασιακό στη ζωή σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας και βρείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε, προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω.
Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, όχι μόνο για το 2018 αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Αν είστε συγγραφέας ή εργάζεστε στον τομέα της επικοινωνίας ή των πωλήσεων, μέσα στο 2018 είναι πιθανό να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς και παραγωγικές. Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ευνοείται ο τομέας της επικοινωνίας και θα χρησιμοποιήσετε αυτό το πλεονέκτημα προκειμένου να κάνετε απολαυστικές και παραγωγικές συζητήσεις με τους γύρω σας.
Στις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα μετακομίσει στον 4ο Οίκο σας και θα φέρει περισσότερη χαρά στον οικογενειακό τομέα, περισσότερη από αυτή που είχατε φανταστεί. Τέλος, μεταξύ 26 Αυγούστου και 27 Μαρτίου 2019 ο Άρης θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε απογοήτευση από τους συναδέλφους σας. Μπορεί να βιώσετε μία δυσκολία στο να εργαστείτε σε ομαδικά προγράμματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως θα είναι και ένα μάθημα για εσάς. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε.

 

ΖΥΓΟΣ
Ακόμη και αν έχετε περάσει ένα διάστημα στη ζωή σας κατά το οποίο ωριμάζετε, αγαπημένες μου το 2018 θα είναι η χρονιά που θα πάρετε πολύ σημαντικά μαθήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να χτίσετε γερό έδαφος για να πατήσει πάνω η πορεία της ζωής σας. Ήρθε η ώρα να εργαστείτε επιμελώς για να βάλετε τα θεμέλια και να δημιουργήσετε την ασφάλεια που γνωρίζετε ότι θα σας συντροφεύει για πολλά ακόμα χρόνια. Αυτά τα μαθήματα έχουν σχέση με τον πλανήτη Κρόνο. Πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου του 2017 μετακόμισε σε μία σημαντική περιοχή του χάρτη σας, στον 4ο Οίκο σας που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, τους γονείς, το σπίτι, τα παιδικά χρόνια και τις αναμνήσεις. Ο Κρόνος θα παραμείνει εκεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2020. Από αυτό το έτος θα αρχίσετε να μαθαίνετε τι ακριβώς ζητά από εσάς. Για ορισμένες από εσάς, αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα έτος με αυξημένες ευθύνες. Ίσως ο ένας από τους γονείς σας να έχει μεγαλώσει πια και να χρειάζεται περισσότερη βοήθεια από εσάς. Είναι επίσης πιθανό ότι κάποιος άλλος στην οικογένειά σας περνάει μία δύσκολη στιγμή και βασίζεται περισσότερο σε εσάς από όσο συνήθως. Αν συμβεί κάποια από αυτές τις καταστάσεις, τότε ο σκοπός σας είναι να αγκαλιάσετε τις νέες ευθύνες όσο το δυνατόν με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Το 2018 δεν είναι η χρονιά για να αποφύγετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, γιατί αν το κάνετε αυτό το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κάνετε την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη για εσάς και στην πορεία να είστε εσείς αυτή που θα χρειάζεται βοήθεια. Μία άλλη πιθανότητα είναι να περάσετε μία φάση μετάβασης στην οικογένειά σας που θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση ανασφάλειας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως π.χ. ένα διαζύγιο ή ακόμη και ένα από τα ενήλικα παιδιά σας να μετακομίσουν από το σπίτι. Μπορεί επίσης η μετάβαση αυτή να έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποια από εσάς θα γίνει μητέρα, επομένως θα πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα αυτά δεδομένα. Για οποιαδήποτε περίπτωση, ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί είναι να γίνει ρεαλιστικά και με ευσεβή τρόπο. Αν δεν υπάρχει κάποια μεγάλη αλλαγή για κάποιες από εσάς στην οικογένειά σας το 2018, τότε ο Κρόνος στον 4ο Οίκο σας μπορεί να είναι μια αντανάκλαση αλλαγών στη δουλειά ή σε κάποια μετακόμιση. Προσοχή, ωστόσο στις περιόδους των εκλείψεων, οι οποίες φέρνουν δυσκολίες, ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Οι μήνες που θα σας ζορίσουν περισσότερο είναι ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος.
Τα καλύτερα νέα για αυτήν τη χρονιά έχουν σχέση με τα οικονομικά. Είναι πολύ πιθανό να λάβετε αύξηση ή μπορεί να αποφασίσετε να ανοίξετε μία δική σας επιχείρηση. Είναι πολύ πιθανό, αν ήδη είστε επιχειρηματίες, να αυξήσετε τα ποσοστά σας. Η 12η Ιουλίου είναι η μέρα που μπορεί να τεθούν σε ισχύ νέα επαγγελματικά σχέδια, αλλά με προσοχή καθώς ο Ιούλιος θα είναι λίγο δύσκολος μήνας. Μπορεί επίσης μετά τα μέσα Μαΐου να υπάρξει ριζική αλλαγή σε ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα. Αν είστε παντρεμένες, ο σύζυγός σας ενδέχεται να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη του. Τέλος, αν είστε single ενδείξεις αλλαγής στις κοινωνικές και ρομαντικές προοπτικές σας. Οι εκλείψεις στις 31 Ιανουαρίου και 11 Αυγούστου θα φέρουν νέους φίλους στον κόσμο σας, ενώ οι εκλείψεις στις 15 Φεβρουαρίου και 27 Ιουλίου θα μπορούσαν να ξυπνήσουν την ερωτική σας ζωή. Άψογα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα ξεκινήσετε το 2018 και θα αισθάνεστε σαν να έχετε όλον τον κόσμο στα χέρια σας -και δικαίως! Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, εισήλθε στο ζώδιο σας στις 10 Οκτωβρίου 2017 και καθώς ξεκινάει η νέα χρονιά εσείς εξακολουθείτε να κυριαρχείτε σε αυτήν την κοσμική δόξα. Στην πραγματικότητα, ο Δίας θα συνεχίσει να σας προσφέρει ευκαιρίες και ευλογίες μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Λόγω αυτής της τάσης, θα δείτε το 2018 ως ένα έτος εξαιρετικής προσωπικής ανάπτυξης και ευτυχίας. Ο ρομαντισμός και οι ερωτικές σχέσεις είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος στα ενδιαφέροντά σας φέτος. Στις 25 Μαΐου και πάλι στις 19 Αυγούστου, ο Δίας θα είναι σε μια όμορφη γωνία με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της έμπνευσης και θα υπάρξουν αλλαγές στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Εάν είστε single, τότε αυτές είναι οι κατάλληλες στιγμές για να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας.
Για όλες εσάς που είστε ελεύθερες, η ερωτική σας ζωή πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί με σπάνιο και διεγερτικό τρόπο. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ξαφνικής αλλαγής, θα βυθιστεί στον 7ο Οίκο σας, αυτόν των Σχέσεων από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Νοεμβρίου. Αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να ξυπνήσει κάτι μέσα σας που συνδέεται με μια στενή σχέση.
Εάν τώρα είστε σε σχέση αλλά αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας σάς έχει ξεπεράσει, τότε είναι πιθανό ότι θα αναζητήσετε τρόπους για να τονώσετε ξανά αυτό που μοιραστήκατε κάποτε. Εάν, ωστόσο, αισθάνεστε ότι αυτός ο δεσμός δεν σας συγκινεί πια, ίσως να έχει έρθει η στιγμή να μπείτε στην λίστα των singles. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, ο Δίας σας προστατεύει και τελικά όλα θα γίνουν προς όφελός σας.
Η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να χρειαστεί προσοχή από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου, καθώς ο Άρης κινείται ανάδρομα στον 4ο Οίκο σας. Ειδικά στις 27 Ιουλίου θα χρειαστεί προσοχή, καθώς εκείνη την ημέρα μπορεί να προκύψει ένταση. Πολύ πιθανό η ένταση να υπάρξει εξαιτίας ενός συμβάντος που θα σας προκαλέσει άγχος, όπως για παράδειγμα μία χειρουργική επέμβαση στην οποία μπορεί να υποβληθεί ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Είτε έτσι, είτε αλλιώς η αλλαγή είναι στον αέρα.
Τέλος, να θυμάστε ότι ευκαιρίες για την καριέρα σας λάμπουν το 2018. Στις 31 Ιανουαρίου μπορεί να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας μέχρι σήμερα. Πιθανή σημαντική ημερομηνία για τα εργασιακά σας είναι και η 11η Αυγούστου. Μετά τις 8 Νοεμβρίου, το εισόδημά σας είναι πιθανό να αυξηθεί επίσης χάρη σε ό, τι αρχίζετε να ξεκινάτε μετά την έκλειψη του Αυγούστου. Το 2018 είναι σίγουρα η χρονιά που όλες οι Σκορπίνες θα πετάξετε ψηλά και μπορεί να αγγίξετε την κορυφή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρόλο που κατά βάση είστε γυναίκες έξω καρδιά, φέτος είναι πολύ πιθανό να βρείτε περισσότερη ευχαρίστηση στον προσωπικό χρόνο. Θέλετε να μείνετε μόνες σας, έχετε ανάγκη από μία εσωτερική αναζήτηση. Το 2018 μπορεί να αποδειχθεί μία χρονιά που θα το πετύχετε αυτό και θα γνωρίσετε καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο Δίας, ο κυβερνών πλανήτης σας, θα κινηθεί μέσα από τον 12ο Οίκο, της Πνευματικότητας και της Μοναξιάς μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Με τον Δία εκεί θα αισθανθείτε ότι είστε περισσότερο ευτυχισμένες όταν επιδιώκετε πράγματα που σας κάνουν να περνάτε καλά μόνες σας, χωρίς να επιστρατεύσετε όλη σας τη φαντασία. Για το σκοπό αυτό, φέτος μπορεί να επιλέξετε να αναπτύξετε και να εξελίξετε οποιοδήποτε από τα κρυφά ταλέντα σας. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε ένα project, το οποίο και θα κρατήσετε κρυφό προς το παρόν. Μετά τις 8 Νοεμβρίου θα είστε έτοιμες να το μοιραστείτε με τους γύρω σας, καθώς θα είστε πλέον σίγουρες για την επιτυχία του. Στην πραγματικότητα, μετά τις 8 Νοεμβρίου οτιδήποτε και αν αγγίζετε θα γίνετε χρυσός, χάρη στο Δία που κινείται κοντά στο ζώδιό σας. Θα είστε στην κορυφή του κόσμου μέχρι και το τέλος του έτους.
Ένας άλλος τομέας στον οποίο πρέπει να εστιάσετε φέτος την προσοχή σας έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Φέτος είναι η χρονιά που θα αρχίσετε να παίρνετε πιο σοβαρά τη διαχείριση των οικονομικών σας, στην προσπάθεια να οικοδομήσετε το μέλλον σας. Επίσης, επιθυμείτε οι άλλοι να σας σεβαστούν για τα ταλέντα σας και είστε πρόθυμες να κάνετε τις απαραίτητες εργασίες για να τα αναπτύξετε με πιο σταθερό και επαγγελματικό τρόπο. Για κάποιες από εσάς, το 2018 μπορεί να είναι και ένα έτος λιτότητας. Εάν μαζεύετε χρήματα για να αγοράσετε ένα σπίτι, για το γάμο σας ή για τις σπουδές σας, τότε πολύ καλά κάνετε γιατί φέτος φαίνεται ότι οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί. Φυσικά, κανένας δρόμος δεν είναι εύκολος. Θα χρειαστεί να κάνετε οικονομία και να αποφύγετε τις σπατάλες, όμως θα δικαιωθείτε στο μέλλον όταν και θα επιτύχετε κάποιον μακροπρόθεσμο στόχο σας. Μιλώντας για τα χρήματα, υπάρχει φέτος μια χρονική περίοδος όπου μπορεί να λάβετε απροσδόκητες ευκαιρίες απασχόλησης που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα οικονομικό πλεονέκτημα και να αναδείξετε τα πιο καινοτόμα ταλέντα σας. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της επανάστασης, θα εισαχθεί στον τομέα της εργασίας σας από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά σας, μπορεί ακόμη να αλλάξετε και εργασία. Σημαντικό φέτος να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή στην υγεία σας και να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Από τις 26 Ιουνίου έως και τις 27 Αυγούστου ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας. Να είστε υπομονετικές και να ακούτε όσα έχουν να σας πούνε οι γύρω σας. Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να τηρήσετε. Να είστε εκεί για να υποστηρίξετε στην πράξη όσους σας έχουν ανάγκη και αφήστε τα μεγάλα λόγια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την κοινωνική σας ζωή το 2018. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να κάνετε σημαντικούς φίλους! Είναι μια χρονιά που σίγουρα θα την απολαύσετε. Αυτή η τάση ξεκίνησε για εσάς τον περασμένο Οκτώβριο και θα συνεχιστεί μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Με το Δία να περνάει μέσα από το 11ο Οίκο των Κοινωνικών Αλληλεπιδράσεων, μπορείτε να προβλέπετε σε πολλές ευλογίες και ευκαιρίες ως άμεσο αποτέλεσμα των φιλιών σας και των προσπαθειών δικτύωσης που έχετε κάνει. Επίσης, τουλάχιστον ένας από τους γνωστούς σας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για να σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν πολύ προσωπικό στόχο. Είναι πολύ πιθανό φέτος να έχετε περισσότερους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό είναι καλό, όμως μην απορήσετε αν σας ζητηθεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, ιδιαίτερα σε ομαδικές καταστάσεις. Φέτος θα καθιερωθείτε περισσότερο στη δουλειά σας καθώς θα προσπαθήσετε να γίνετε πραγματικά οι καλύτερες στον τομέα σας. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών, θα κερδίσετε τον σεβασμό των γύρω σας. Ταυτόχρονα όμως, οι άνθρωποι μπορεί να αρχίσουν να έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες από εσάς. Θα έχει ενδιαφέρον. Από τη μία πλευρά, θα είστε έτοιμες να αναλάβετε όλα αυτά τα πρόσθετα καθήκοντα και εξουσίες, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός ότι άλλοι αρχίζουν να βασίζονται σε σας. Αυτή η τάση οφείλεται στην επιρροή του Κρόνου, του πλανήτη της κυριαρχίας και της πειθαρχίας, που μετακόμισε στο ζώδιό σας στις 19 Δεκεμβρίου 2017, αλλά τώρα που ξεκίνησε το 2018, θα αρχίσετε πραγματικά να παρατηρήσετε το μνημειώδη αντίκτυπο που θα έχει αυτή η πλανητική μετάβαση για σας.
Ανήκετε στο μοναδικό ζώδιο που τείνει να εργάζεται με τις απαιτήσεις του Κρόνου και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φοβάστε καμία από τις πρόσθετες ευθύνες που θα σας φέρει φέτος η ζωή. Στην πραγματικότητα θα λάμψετε καλύτερα όταν θα αναλάβετε ηγετικό ρόλο. Ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας και να δουλέψετε σκληρά έτσι ώστε να θερίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Και σίγουρα θα το κάνετε, εγκαίρως!
Παρόλο που μπορεί να έχετε μια πιο νηφάλια και πειθαρχημένη προοπτική φέτος, υπάρχει μια περιοχή της ζωής σας όπου είστε έτοιμες να ρίξετε προσοχή, στην ερωτική σας ζωή. Από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Νοεμβρίου, ο Ουρανός θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά ζητήματα. Θα βιώσετε μία συναρπαστική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα. Να είστε έτοιμες για μια σεξουαλική επανάσταση φέτος, είτε είστε ελεύθερες, είτε σε σχέση, είτε παντρεμένες. Εσείς και ο σύντροφός σας θα έχετε περισσότερη διάθεση για πειραματισμό σε αυτόν τον τομέα. Το 2018 προσφέρει την ιδανική ενέργεια για… αφύπνιση στην ερωτική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το 2018 θα είναι ένα έτος ορόσημο για εσάς, αγαπημένες μου. Έχετε υψηλούς στόχου και θέλετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε. Στην αρχή του έτους ωστόσο, θα αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει σε ένα σημείο καμπής και ίσως να είστε έτοιμες να πείτε αντίο σε μία σχέση που δεν σας γεμίζει πλέον, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι εκλείψεις στις 31 Ιανουαρίου και στις 15 Φεβρουαρίου θα σηματοδοτήσουν περιόδους αλλαγών σε μία στενή προσωπική σχέση. Ευτυχώς θα είστε ευχαριστημένες με αυτή την αλλαγή και θα έχετε τη θέληση να προχωρήσετε χωρίς αυτό το άτομο στη ζωή σας. Ο Δίας θα σας προσφέρει τις πιο λαμπρές προοπτικές σταδιοδρομίας για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Μπορείτε να προβλέψετε τις πιο ένδοξες ευκαιρίες για πρόοδο. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για να το τολμήσετε. Αυτό θα είναι επίσης ένα έτος που θα δείτε τα οικονομικά σας να αυξάνονται και αυτό έχει σχέση με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Να περιμένετε περισσότερα χρήματα κοντά στις 25 Μαΐου και ξανά στις 19 Αυγούστου.
Έχει έρθει η ώρα να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας. Σκέφτεστε ή να κάνετε μία ανακαίνιση ή να μετακομίσετε, σίγουρα όμως θέλετε να αλλάξετε τις συνθήκες διαβίωσής. Η ανάγκη αυτή είναι πολύ ισχυρή φέτος, ειδικότερα από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου, οπότε ο Ουρανός επηρεάζει τον οικιακό και οικογενειακό τομέα. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις, ωστόσο κατά ειρωνικό τρόπο, θα αισθανθείτε ότι ο δρόμος των αλλαγών είναι αυτός που σας προσφέρει ασφάλεια. Εμπόδια και δυσκολίες θα εμφανιστούν στον δρόμο σας από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου, όταν ο Άρης θα είναι σε ανάδρομη πορεία κυρίως στο ζώδιό σας. Αν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση ή να επιδιώξετε μία μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, να το κάνετε πολύ πριν ή μετά από αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε ρεαλίστριες και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Να διαχειριστείτε σωστά τα έξοδά σας και να μην παραλείπετε να εξοφλείτε λογαριασμούς. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ανανέωση, όμως σίγουρα ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και έτσι δεν θα λείψουν και οι δύσκολες στιγμές.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το 2018 θα ξεκινήσει με εσάς να ζητάτε απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή σας. Είστε αποφασισμένες να βρείτε τις απαντήσεις. Αυτό μπορεί να είναι το έτος που θα προγραμματίσετε και κάποιο σημαντικό ταξίδι που μέχρι τώρα αναβάλλατε. Θα ταξιδέψετε σε χώρες που θα επεκτείνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξετε να λάβετε και κάποιο άλλο πτυχίο ή μια πιστοποίηση. Φαίνεται πάντως ότι η δίψα σας για σοφία και γνώση πρέπει να ικανοποιηθεί και αυτό έχετε σκοπό να κάνετε. Ο τρόπος με τον οποίο θα σβήσετε αυτή τη δίψα εξαρτάται από εσάς καθώς θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε μία βαθύτερη σύνδεση με τη θρησκεία, τη φιλοσοφία ή την πνευματικότητα. Η πίστη σας σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας σίγουρα θα επεκταθεί και ίσως να σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα και με άλλους. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε έναν ειδικό τρόπο να εμπνεύσετε και τους άλλους γύρω σας, κάτι που μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά.
Φέτος θα γίνετε πιο διασκεδαστικές και θα περάσετε υπέροχες στιγμές με φίλους και την οικογένειά σας. Η κοινωνική σας ζωή θα έχει εμφανή βελτίωση, καθώς έχετε σκοπό να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Δώστε ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει αυτές τις αλλαγές. Από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου ο Ουρανός θα επηρεάσει την περιοχή του ζωδίου σας που συνδέεται με τα αδέρφια σας και έτσι μπορεί να ακούσετε ένα μεγάλο νέο για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή της αδερφής ή του αδερφού σας.
Μπορεί ακόμη και να εργάζεστε σε ένα εξαιρετικά μυστικό έργο και να διαπιστώσετε ότι απαιτείται εκτεταμένη αναθεώρηση μεταξύ 26 Ιουνίου και 27 Αυγούστου, ενώ ο Άρης κινείται ανάδρομα. Τέλος μην ξεχνάτε την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας που σας εμπνέει αλλά και σας παρασύρει. Οι προσπάθειες σας μπορεί να σας εξαντλήσουν, ωστόσο να έχετε υπομονή. Επαναξιολόγησε τη στρατηγική σου και θα έχεις κέρδος.

Read More

And More