Ζώδια – Ιούλιος 2021: Ποιοι θα έχουν Ουρανο-κατέβατες αλλαγές!

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τη θετική επιρροή και τις ξαφνικές αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός…

Ο Ουρανός μας έχει απασχολήσει αρκετά μέσα στο 2021, λόγω των κυρίαρχων όψεων που σχηματίζει, και ο Ιούλιος δεν θα αποτελεί εξαίρεση από την άποψη αυτή. Συνήθως επικεντρώνουμε την προσοχή μας στις δύσκολες όψεις του, καθώς φέρνουν πολλά απρόοπτα και ανατρέπουν τις ζωές μας σε μια στιγμή. Τον μήνα αυτό όμως έχουμε την τύχη να υπάρχουν και κάποιες θετικές όψεις, που μπορούν να μας φέρουν απρόσμενες χαρές και ανακούφιση.

Η πρώτη από τις θετικές αυτές όψεις είναι ένα εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 5 Ιουλίου, το οποίο αναμένεται να φέρει μια θετική ανατροπή σκηνικού, ευχάριστες εκπλήξεις, μια διάθεση για αλλαγή, ανεξαρτησία και αυτονομία. Αφορά κυρίως Καρκίνους, Υδροχόους και Παρθένους του δεύτερου δεκαήμερου των ζωδίων τους.

Καρκίνοι
Υπό την επιρροή της όψης μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, οι θέσεις και απόψεις σας για σημαντικά ζητήματα, ακόμη και η εξωτερική σας εμφάνιση. Θα παλέψετε δυναμικά για το δικαίωμα στην γνώμη και την ανεξαρτησία σας, ενώ η επιρροή που μπορείτε να ασκήσετε στους γύρω σας μεγιστοποιείται. Δεξιότητες που δεν ξέρατε ότι διαθέτετε μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να εκφράσετε με ιδιαίτερο τρόπο τα δημιουργικά σας ταλέντα. Οι περιστάσεις θα είναι ευνοϊκές για σας και θα υπάρξουν απροσδόκητες ευκαιρίες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτείτε την στήριξη από ένα άτομο με σημαντική επιρροή, που μπορεί να είναι μια ηγετική φυσιογνωμία του χώρο του, μια προσωπικότητα του καλλιτεχνικού χώρου ή μια διασημότητα. Πιο ευνοημένες είναι οι γυναίκες του ζωδίου σας, καθώς έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν έξωθεν βοήθεια.

Υδροχόοι
Απροσδόκητες καταστάσεις ίσως να αντιμετωπίσετε στο κομμωτήριο ή σε ένα ραντεβού σας στον γιατρό το διάστημα αυτό, ενώ δραματικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στις σχέσεις σας με συναδέλφους – συνεργάτες ή στην προσωπική σας ζωή. Μια ξαφνική ιδέα που θα έχετε σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να αλλάξει την ζωή σας με τον πιο απίθανο τρόπο στο άμεσο μέλλον!

Παρθένοι
Η όψη μπορεί να φέρει μια ευνοϊκή αλλαγή στην ζωή σας και την ελπίδα να εκπληρώσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες! Θα νιώσετε υπό την επιρροή της ένα θετικό κύμα ενέργειας να σας κατακλύζει και να αυξάνεται η επιρροή σας στους γύρω σας. Οι σχέσεις σας με το αφεντικό ή τον προϊστάμενο σας θα βελτιωθούν αισθητά και μπορείτε να περιμένετε μια προαγωγή ή μια αύξηση απολαβών.

Στις 20 Ιουλίου έχουμε ένα ακόμη ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, μια όψη που θα ευθύνεται για την εφευρετικότητα, τις ξαφνικές και πρωτότυπες ιδέες, την αλλαγή στάσης σε ζητήματα, αλλά και την εκκεντρική συμπεριφορά. Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αξιοποιήσουν κάποια ταλέντα τους. Για μερικούς ίσως να φέρει ξαφνικά ταξίδια και άλλοι να αντιμετωπίσουν με επιτυχία πολύπλοκα οργανωτικά ή λειτουργικά ζητήματα στην δουλειά τους. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εγκαταστήσει κανείς ένα νέο λογισμικό στον υπολογιστή του, να αγοράσει τεχνολογικό εξοπλισμό ή να βρει νέους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η όψη αυτή θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ευεργετική για Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου.

Καρκίνοι
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στις απόψεις σας σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Θα επηρεάσει κυρίως τις σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους, τον τρόπο που επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τις επαφές σας, αλλά και την όλη σας παρουσία στο διαδίκτυο.

Ζυγοί
Μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να φέρει δραματικές αλλαγές στην ζωή σας, ακόμη κι αν οι πιθανότητες να έχει διάρκεια στον χρόνο είναι μικρές. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες του ζωδίου σας έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν έναν επιχειρηματικό εταίρο το διάστημα αυτό, με την βοήθεια του οποίου θα καταφέρουν σημαντικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.

Αιγόκεροι
Η όψη Ερμή – Ουρανού μπορεί να φέρει απροσδόκητες και εξαιρετικά χρήσιμες επαφές για το ζώδιο σας, που θα ευνοήσουν την επαγγελματική σας πρόοδο. Το πιο σημαντικότερο όμως είναι ότι θα εκτιμηθεί η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός όσων έχουν μια υπαλληλική θέση εργασίας και μια απροσδόκητη επαγγελματική επιτυχία θα απογειώσει την καριέρα τους και θα αλλάξει τον τρόπο ζωής τους.

Προσοχή θα χρειαστεί στην τρίτη και τελευταία όψη του Ουρανού για τον μήνα, που είναι ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 8 Ιουλίου! Είναι μια όψη που ευθύνεται για το ασυμβίβαστο πνεύμα, την αντιφατική συμπεριφορά, τους ερωτικούς πειρασμούς και τους ξαφνικούς χωρισμούς. Και καθώς η Αφροδίτη θα φιλοξενείται το διάστημα αυτό στον Λέοντα, καλό θα είναι οι εκπρόσωποι του ζωδίου, ιδίως του δεύτερου δεκαημέρου, να είναι προσεκτικοί στις επαφές τους με συναδέλφους και συνεργάτες, καθώς μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία των επαγγελματικών τους στο άμεσο μέλλον.

Read More

And More