Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2024)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή τη βδομάδα θα υπάρξουν περίπλοκες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις στο μέτωπο της καριέρας. Προσπάθησε να αποφύγεις το χάος και τη σύγχυση στο χώρο εργασίας. Ο Ερμής θα σε αναγκάσει τώρα να ακούσεις τη γνώμη έμπειρων ανθρώπων. Αν πιστεύεις ότι οι συνεργάτες σου δεν ανταπεξέρχονται στα καθήκοντα, μη βιαστείς να τα πολεμήσεις. Μη συμπεριλαμβάνεις συναισθήματα κατά τη λήψη οποιωνδήποτε ζωτικών αποφάσεων σχετικά με τα οικονομικά. Ακόμα κι αν σε πιέζουν οικονομικά ζητήματα, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τις δημιουργικές σου ιδέες και να διαχειριστείς αποτελεσματικά τα προβλήματα. Μπορεί να υπάρξει απλώς μια περίεργη ενέργεια γύρω σου που μπορεί να διαταράξει την εξίσωση αγάπης και σχέσης. Μην τα παρατάς γιατί αυτή είναι απλώς μια περαστική φάση.

Ταύρος

Λόγω της ευνοϊκής επίδρασης του Ερμή θα είσαι σε καλή θέση να σκεφτείς την εξέλιξη της καριέρας σου και προς το που θέλεις να κατευθυνθείς. Εάν ασχολείσαι με τις επιχειρήσεις θα είσαι στο αποκορύφωμα της απόδοσης σου προς το τέλος της εβδομάδας. Αυτή μπορεί να είναι μια εβδομάδα προβληματισμού και συγκέντρωσης πριν από τη μεγάλη ώθηση στον οικονομικό σου τομέα. Αυτή την περίοδο είναι προτιμότερο να περιμένεις και να εδραιώσεις τη θέση σου πριν κάνεις μεγάλα έξοδα ή επενδύσεις. Μπορεί να έχεις καλύτερη πλανητική υποστήριξη σε θέματα που σχετίζονται με την αγάπη και τη σχέση. Οι φίλοι θα παίξουν το σημαντικό ρόλο και θα σε βοηθήσουν να βρεις τον τέλειο σύντροφο. Θα έχεις άφθονη πλανητική υποστήριξη για να διατηρήσεις την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, αλλά όσο προχωρά η βδομάδα το εργασιακό άγχος θα χτυπήσει καμπανάκια.

Δίδυμοι

Ίσως είναι η ώρα των δοκιμών για τις δεξιότητες σου και θα αισθάνεσαι υπερφορτωμένος με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου. Μην διστάσεις να κάνεις μια τολμηρή κίνηση για να σημειώσεις γρήγορη πρόοδο. Θα καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια στον προγραμματισμό των οικονομικών σου. Εάν απαιτείται θα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια από έναν επαγγελματία. Όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, αν αντιμετώπιζες προβλήματα με το σύντροφο σου τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται καλύτερα από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Τα αστέρια θα σου υπενθυμίσουν να μην παραμελείς τον εαυτό και την υγεία σου. Εάν είσαι μόνος συναισθηματικά – ερωτικά, φρόντισε να μην αφήνεις ευκαιρίες που σου προσφέρει η κοινωνική σου ζωή!

Καρκίνος

Αυτή η βδομάδα σχετίζεται με την επικοινωνία, ειδικά μέσα στην άμεση ομάδα της εργασίας σου. Βεβαιώσου ότι όλοι θα είναι στο ίδιο μήκος κύματος και θα μιλούν την ίδια γλώσσα. Μην ψάχνεις για εύκολα κέρδη εάν δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά. Ο Κρόνος θα σου ζητήσει να ενεργήσεις έξυπνα και με υπομονή. Οι πλανητικές πτυχές θα παραμείνουν ευνοϊκές για τα οικονομικά. Ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με τα μέλη της οικογένειας σου σε ορισμένα σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Θα υπάρξει κάποια εσωτερική αναταραχή λόγω των αρνητικών επιπτώσεων, αλλά ο Άρης θα μπορούσε να σε ωθήσει να ανοιχτείς, καθώς προχωρά η βδομάδα. Υπό την επιρροή της Αφροδίτης, το να μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου μπορεί να σε ηρεμήσει. Οι πλανήτες μπορεί να απαιτήσουν προσοχή στην υγεία σου. Εάν είσαι μόνος συναισθηματικά – ερωτικά αφέσου στα χέρια της θεάς Αφροδίτης που σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Λέων

Ο Κρόνος υποδεικνύει μια δύσκολη φάση και κάποια εμπόδια που θα σε αγχώσουν. Ορισμένες περίπλοκες καταστάσεις και συγκρούσεις θα μπορούσαν επίσης να σε οδηγήσουν σε αγωνία κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Οι οικογενειακές επιχειρήσεις μπορεί να προκαλέσουν περισσότερο άγχος λόγω της αρνητικής επίδρασης των πλανητών. Η ροή των χρημάτων θα είναι σταθερή, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γύρω στα μέσα της εβδομάδας. Ο Ερμής δείχνει ότι ο ερωτικός σου σύντροφος θα έχει μια διαφορετική αντίληψη για διάφορα θέματα και θα πρέπει να είσαι διπλωματικός στο χειρισμό ορισμένων δύσκολων ζητημάτων. Ο Δίας μπορεί να φέρει ευνοϊκή πρόοδο στον τομέα της εκπαίδευσης. Η απόδοση σου είναι αρκετά καλή, ωστόσο μερικές φορές μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολική αυτοπεποίθηση και αυτό να προκαλέσει απροσεξία και δυσκολία στην προετοιμασία. Αίσθημα τεμπελιάς και άγχους είναι στο πρόγραμμα.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας, προσδιορίζοντας βασικούς τομείς ανάπτυξης μέσω μιας αποτελεσματικής ανάλυσης, θα μπορέσεις να ενισχύσεις την παραγωγικότητα σου. Αλλά κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, η τύχη μπορεί να παρουσιάσει διακυμάνσεις και μπορεί να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις όπου μπορεί να αισθάνεσαι ότι τα πράγματα δεν κινούνται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Η Αφροδίτη δείχνει ότι αν διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου με σύνεση είναι πιθανό να αυξήσεις το εισόδημα σου. Είναι μια καλή στιγμή να επενδύσεις χρήματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς η επένδυση μπορεί να φέρει ευχάριστες ανταμοιβές στο μέλλον. Μείνε προσεκτικός όταν ξεκινάς μια σχέση, ειδικά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Μπορεί να έχεις πολύ καλύτερη ενέργεια και φυσική κατάσταση και είναι πιθανό να ανακτήσεις τη ζωτικότητα σου κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας.

Ζυγός

Καθώς ξεκινά η βδομάδα θα υπάρξει αύξηση του ανταγωνισμού και σκληρή αντίσταση. Οι συνεργάτες σου μπορεί να προκαλέσουν κάποια προβλήματα σε σημαντικά έργα. Η μόνη ανάγκη είναι να διατηρήσεις την πίστη σου και να συνεχίσεις να εργάζεσαι με αφοσίωση. Μπορεί να γίνει αισθητή κάποια πίεση στην οικονομική σου κατάσταση λόγω κάποιων παλιών δεσμεύσεων. Κατέγραψε τις προτεραιότητες σου και ξόδεψε χρήματα με σύνεση. Απέφυγε να δοκιμάσεις την τύχη σου ή να αναλάβεις αδικαιολόγητους κινδύνους για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Αυτή η βδομάδα είναι πιθανό να φέρει χαρά και ευτυχία στην ερωτική σου ζωή και στη σχέση σου γενικότερα. Οι πλανήτες σου δίνουν την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι γνώσεις σου θα αυξηθούν και οι δεξιότητες σου θα γίνουν πιο εκλεπτυσμένες. Ωστόσο κάποια ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε μικρά προβλήματα και εναλλαγές της διάθεσης σου.

Σκορπιός

Είναι μια καλή στιγμή για την αρχή μιας νέας δουλειάς ή ενός νέου ξεκινήματος. Οι συνάδελφοι μπορεί επίσης να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Ο Άρης σε βοηθάει να πετύχεις και σου δίνει μια ευκαιρία να επεκτείνεις τη βάσεις σου. Μπορεί να φέρει κάποιες καλές ευκαιρίες στα οικονομικά και να ενισχύσει την τύχη σου. Θα είναι εξίσου μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσεις πιθανά χρέη και να ασχοληθείς με εκκρεμότητες. Ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσεις  άβολες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Έχε λίγη υπομονή, απέφυγε τις διπλές σκέψεις και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Για να διατηρήσεις τη φόρμα και τη καλή σου διάθεση αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να χαλαρώσεις, ώστε το επίπεδο του άγχους να παραμείνει υπό έλεγχο. Εάν είσαι μόνος συναισθηματικά – ερωτικά δέξου τις προτάσεις αγαπημένων και έμπιστων φίλων για διασκέδαση και διαφορετικές δραστηριότητες.

Τοξότης

Αν και ο ρυθμός της προόδου μπορεί να σου φαίνεται αργός, ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός και η αποστασιοποίηση από τα εύκολα και γρήγορα κέρδη είναι πιθανό να βοηθήσουν στην οικοδόμηση για το μέλλον. Εάν έχεις μια επιχειρηματική δραστηριότητα, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιλύσεις ορισμένες εκκρεμότητες. Ο Δίας σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Είναι πολύ πιθανό η Αφροδίτη να μια ισχυρή έλξη και ένα δέσιμο με κάποιο πρόσωπο. Έχεις υψηλή αντίληψη και νιώθεις καθαρός ψυχικά και αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη δυναμική της σχέσης σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποια απαιτητικά έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν και αυτό σου προκαλεί νευρικότητα. Ωστόσο, πρέπει έχεις κίνητρα καθώς ενδέχεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις σπουδές και σημαντική βελτίωση στις δυνάμεις και την αντοχή σου.

Αιγόκερως

Κάτω από την επιρροή του Άρη θα έχεις μια ισχυρή αποφασιστικότητα να ενισχύσεις τη θέση σου στο μέτωπο της καριέρας. Οι πλανητικές θέσεις θα σε υποστηρίξουν, παρουσιάζοντας επιλογές για να επωφεληθείς οικονομικά. Ωστόσο θα πρέπει να αναζητήσεις μακροπρόθεσμες προοπτικές όταν παίρνεις οποιαδήποτε απόφαση ή κάνεις οποιαδήποτε κίνηση για ανάπτυξη, ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις. Μπορεί να έχεις αρκετά κεφάλαια στη διάθεση σου και ως εκ τούτου θα ήταν καλή ιδέα να επενδύσεις χρήματα παραγωγικά κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Είσαι σε θέση να χειριστείς τις σχέσεις σε όλα τα μέτωπα και με μεγάλη ευκολία. Είσαι πιο ήρεμος και αυτή η ψυχική κατάσταση αντανακλά σε όλες τις σχέσεις σου. Εάν είσαι μόνος ερωτικά – συναισθηματικά φρόντισε τον εαυτό σου και μη σπαταλάς ενέργεια εκεί που δεν πρέπει.

Υδροχόος

Ο αντίκτυπος του Άρη και της Αφροδίτης είναι πιθανό να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικός για τις προοπτικές της καριέρας σου, η οποία θα υποστεί σημαντικές αλλαγές. Αν ψάχνεις για εργασία μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο, καθώς οι μέρες είναι ευνοϊκές για να επεκτείνεις την επιχείρηση σου και να αυξήσεις τον όγκο του πελατολογίου σου. Η Αφροδίτη προμηνύει μια υπέροχη ροή χρημάτων και μπορεί να έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες για να μετατρέψεις τα οικονομικά σχέδια σε έργα που αποφέρουν χρήματα. Οι επόμενες μέρες φέρνουν χαρά και αγάπη στη ζωή σου και είσαι πρόθυμος να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Η κοινωνική σου ζωή θα ενεργοποιηθεί και είναι πιθανό να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνος, παλιές και νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στις μέρες σου.

Ιχθύες

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχεις σημαντική πρόοδο όσον αφορά τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία και τη διαχείριση υποθέσεων. Ο Δίας θα λειτουργήσει αποτελεσματικά και εξαιρετικά δυναμικά αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτή θα είναι μια εξίσου καλή φάση για επιχειρηματίες. Εξαιρετικές ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν αυτή τη περίοδο και να τονώσουν τις προοπτικές σου. Τώρα αποκτάς ένα ξεκάθαρο όραμα για το οικονομικό μέλλον σου. Να νιώθεις σίγουρος προκειμένου να μπορείς να χειριστείς αποτελεσματικά τους πόρους σου. Εάν είσαι σε μια μόνιμη σχέση, αυτή η περίοδος θα απαιτήσει διακριτικό χειρισμό της σχέσης σου. Ο Ερμής θα σε βοηθήσει στις σπουδές και θα πλεύσεις στα έργα σου αβίαστα και με επιτυχία. Εάν είσαι μόνος, είναι η κατάλληλη εποχή για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164