Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 13 έως 19 Αυγούστου 2018)

Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται μια σημαντική εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή. Το Σάββατο ο Ερμής θα μπλεχτεί με την Αφροδίτη σηματοδοτώντας νέες καταστάσεις. Θα καταφέρετε επιτέλους να συμβιβαστείτε με το παρελθόν σας και να προχωρήσετε μπροστά με μια νέα σχέση. Μπορεί, επίσης, να βρείτε τη δύναμη να συγχωρήσετε κάποιον και να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Ευτυχώς, παρά τις προηγούμενες εβδομάδες γεμάτες σύγχυση, φαίνεται να υπάρχει ένα ευτυχές τέλος στον ορίζοντα. Την Κυριακή ο Ερμής θα γυρίσει και θα δείτε πρόοδο στην ερωτική ζωή σας. Ο Δίας θα συναντήσει τον Ποσειδώνα την ίδια ημέρα. Η πίστη που έχετε στον έρωτα είναι απίστευτη. Αυτό θα είναι το κλειδί.

ΚΡΙΟΣ
Η ενέργεια είναι θετική αυτήν την εβδομάδα και μπορείτε να αναπτύξετε χρήσιμες σχέσεις στο χώρο εργασίας σας. Αυτή είναι και η καλύτερη στιγμή για να ζητήσετε απαντήσεις από τη διεύθυνση, όσον αφορά κάποιο αίτημά σας. Ξεκινά ένας μήνας, κατά τον οποίο θα είναι ευκολότερη η επαφή και η συνεννόηση με άλλους.

Μερικοί από εσάς θέλουν να προχωρήσουν μπροστά και να αλλάξουν παραστάσεις στα επαγγελματικά τους, ενώ κάποιοι θέλουν να μείνουν στην ασφάλεια της περπατημένης, αυτά τα διλήμματα κάνουν δύσκολη την πρόοδο. Μπορεί να υπάρξει κάποια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στην επιθυμία σας να προωθήσετε την καριέρα σας και στην πραγματικότητα του πώς προβάλλετε τον εαυτό σας στον κόσμο. Ήρθε η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια.

Αυτήν την εβδομάδα θα δείτε επιτέλους νέες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Ο Ερμής γυρίζει την Κυριακή και επηρεάζει άμεσα τα ερωτικά σας, ενώ βρίσκεται σε μια πανέμορφη γωνία με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης. Μπορεί να είχατε ζητήσει δέσμευση από κάποιον πρόσφατα, ο οποίος δεν ήταν πρόθυμος. Για δοκιμάστε ξανά…

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για εύρεση εργασίας ή για την αναβάθμιση της τωρινής σας καριέρας. Αν θέλετε να κάνετε μια καλή εντύπωση, να είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε σαφώς καθορισμένους ρόλους. Ο φιλικός ανταγωνισμός μπορεί να σας κάνει πιο αποτελεσματικούς. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θέστε σε εφαρμογή ένα σχέδιο εξοικονόμησης και επένδυσης, ειδικά για την οικογένειά σας. Θέλετε να γίνετε πιο υπεύθυνοι σε αυτόν τον τομέα και τώρα είναι η ιδανική συγκυρία για να το καταφέρετε.

Αν διαφωνήσατε πρόσφατα με τον αγαπημένο σας σχετικά με μια απόφαση ή κάτι σχετικό με το σπίτι, αυτήν την εβδομάδα θα το λύσετε οριστικά. Σίγουρα, δεν είναι και η πιο ρομαντική κατάσταση, αλλά αν ζείτε με κάποιον και πρέπει να διαπραγματεύεστε όλες τις λεπτομέρειες, τότε μπορεί να φθαρεί η σχέση σας. Καλό είναι να συμβιβαστείτε και να αποκτήσετε μια φωνή, σαν ζευγάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει νέα που θα σας οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση, αν ψάχνετε για μια νέα ή καλύτερη δουλειά. Εσείς ή κάποιος που σας εποπτεύει θα μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα αφελής. Να είστε υπομονετικοί με οποιονδήποτε συνάδερφο γύρω σας που είναι σε κακή διάθεση και ιδιαίτερα κάποιον προϊστάμενο. Μπορεί να έχει προβλήματα που δεν γνωρίζετε. Οι επαφές με τους πελάτες θα πρέπει να είναι ευχάριστες και αποδοτικές. Ήρθε η ώρα να ξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, με λίγη οργάνωση και εγκράτεια ο μήνας όλος θα «βγει» με ευκολία.

Στα ερωτικά σας τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν θετική τροπή, χάρη στη μετακίνηση του Ερμή, που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τα επόμενα βήματά σας. Έχετε καταπληκτικές ρομαντικές προοπτικές χάρη και στην Αφροδίτη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζετε τι να κάνετε με αυτές τις προοπτικές. Ίσως φταίνε οι πολλές επιλογές; Ίσως κάποιος που γνωρίζετε να έχει εκφράσει τα συναισθήματά του για εσάς και εσείς να μην μπορείτε να αποφασίσετε; Αυτή την εβδομάδα, θα λυθούν όλα τα ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για κάθε εκκίνηση, συμπεριλαμβανομένης της αίτησης για μια νέα ή καλύτερη δουλειά. Ο χρόνος στην εργασία σας πρέπει να κυλά γρήγορα χάρη στην ευχάριστη και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων και πελατών. Μην αφήσετε το καλό κλίμα να σας κάνει χαλαρούς, συνεχίστε τη δουλειά με επαγγελματισμό. Τα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα δεν σας επιτρέπουν σπατάλες και θα ήταν καλό να αναβάλλετε εξόδους και περιττές διασκεδάσεις.

Αυτή είναι η εβδομάδα των μεγάλων υποσχέσεων για τα ερωτικά σας. Έχετε βρει κάποιον με τον οποίο μοιράζεστε τα πιο τρυφερά σας συναισθήματα και νιώθετε ευτυχισμένοι. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, επηρεάζει το ρομαντισμό σας και θα βρεθεί σε μια πανέμορφη γωνία με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της άνευ όρων αγάπης. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας προσφέρει μια αξέχαστη στιγμή αυτή την εβδομάδα, που θα σας οδηγήσει σε νέα ύψη.

ΛΕΩΝ
Κάποιοι από εσάς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες κάποιων αλλαγών στην εργασία τους, που δεν είναι ακριβώς ευπρόσδεκτες. Κάντε το καλύτερο με ό,τι έχετε διαθέσιμο, οι σπόροι για κάτι καλύτερο είναι γύρω σας. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για την υποβολή αίτησης για νέα εργασία ή τη βελτίωση της θέσης σας στα μάτια του προϊσταμένου. Αυτή η εβδομάδα φέρνει δραστηριότητα και στα οικονομικά σας. Βεβαιωθείτε ότι το εισόδημά σας είναι σταθερό και συνεπές, αυτό έχει πρωταρχική σημασία. Καθώς η δουλειά και ο χώρος εργασίας σας μπορεί να αλλάζουν, εξερευνήστε άλλες δυνατότητες εργασίας και χρήματος online ή σε εκκολαπτόμενες αγορές του εξωτερικού.

Το μυαλό σας βρισκόταν μέσα σε ομίχλη τις τελευταίες εβδομάδες εξαιτίας του Ερμή. Δεν μπορούσατε να εκφραστείτε σωστά στον αγαπημένο σας ή να είστε στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με την τρέχουσα δυναμική της σχέσης σας. Κάποια στιγμή αισθανθήκατε ότι δεν προχωράτε και αρχίσατε να κάνετε σκέψεις φυγής. Ευτυχώς, μετά την Κυριακή όλα αυτά θα αλλάξουν. Η επικοινωνία στην ερωτική σας ζωή θα αποκατασταθεί πλήρως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπάρχει μπόλικη ενέργεια αυτήν την εβδομάδα που υποστηρίζει την επικοινωνία σας και σας κάνει πιο αποτελεσματικούς με τους πελάτες και τους συναδέλφους σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν «καπελώνετε» κάποιον άλλο, χωρίς να το θέλετε. Αυτός ή αυτή μπορεί να συμβάλει επίσης. Συνεχίστε να είστε υπομονετικοί. Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας στη δουλειά. Μια βόλτα για ψώνια για ενδυμασία γραφείου δεν είναι κακή ιδέα. Θα διαπιστώσετε ότι θα αλλάξει η στάση και ο αέρας σας. Το σύμπαν σας ειδοποιεί για νέους τρόπους πληρωμής χρεών ή υποβολής αίτησης για χρηματοδότηση, εάν χρειάζεστε παράταση πίστωσης. Τακτοποιείστε όλες τις υποχρεώσεις σας αυτήν την εβδομάδα.

Όλες οι ανασφάλειες που αισθάνεστε για την ερωτική σας ζωή πρόκειται να εξαφανιστούν. Περάσατε πρόσφατα μια φάση στοιχειωμένοι από τις σκέψεις σας για κάποιον. Είτε είστε σε σχέση με αυτό το άτομο, είτε όχι, δεν είστε σε θέση να σταματήσετε να σκέφτεστε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Τύψεις για το παρελθόν και σκέψεις για το τι πήγε στραβά σας έχει εξαντλήσει. Ευτυχώς, αυτή την εβδομάδα θα αρχίσετε να προχωράτε. Με ή χωρίς αυτό το άτομο.

ΖΥΓΟΣ
Παρόλο που μπορεί να μην είστε εξωστρεφείς, οι τάσεις τελειομανίας σας θα σας βοηθήσουν να είστε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Κάποιες αγχωτικές καταστάσεις στη δουλειά αυτήν την εβδομάδα θα δοκιμάσουν την υπομονή σας και ο αμοιβαίος σεβασμός για την ικανότητα του άλλου θα είναι απαραίτητος για να επιτευχθεί ισορροπία. Ένα απροσδόκητο γεγονός μπορεί να εισαγάγει καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογικές εξελίξεις. Πάρτε το χρόνο για να μάθετε ενδελεχώς κάθε νέο μηχάνημα ή μέθοδο. Οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ μπορεί να έχουν επίσης μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να αποφασίσετε να γίνετε αυτοαπασχολούμενοι. Μπορεί να γίνει.

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να αγνοείτε τους φίλους σας όταν σας λένε ότι έχουν την τέλεια γνωριμία για εσάς. Ζυγοί, ξέρετε ακριβώς γιατί απορρίψατε την προσφορά και δεν έχει καμία σχέση με το άτομο. Έχετε δημιουργήσει μια ιστορία με το μυαλό σας που λέει ότι το να βγείτε ραντεβού θα είναι χάσιμο χρόνου. Ευτυχώς, οι φίλοι σας θα επιμείνουν και για οποιονδήποτε λόγο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πιθανότατα θα δώσετε μια ευκαιρία. Θα είστε ευτυχισμένοι που το αποφασίσατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια προβλήματα στην επικοινωνία είναι πολύ πιθανά αυτήν την εβδομάδα για τους Σκορπιούς. Ορισμένες ιδέες ή προσεγγίσεις μπορεί να φαίνονται άδικες ή να απειλούν την υπερηφάνεια σας. Είναι καλύτερο να επιλέξετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που υποστηρίζουν τα ενδιαφέροντά σας και τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να οικοδομήσετε θετικές σχέσεις με τους πελάτες.

Αυτή την εβδομάδα ξεκινά μια εποχή μεγάλης ενέργειας και ανακατατάξεων στην καριέρα σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ξαφνικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Μερικές φορές το Σύμπαν τείνει να ανακατεύει τα πράγματα, οπότε μην εκπλαγείτε αν κάτι που νομίζατε ότι είχε αντιμετωπιστεί στο παρελθόν, επιστρέψει τώρα να σας «στοιχειώσει».

Ένα ρομαντικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Εάν είστε single, έχετε κάθε δυνατότητα να συναντήσετε κάποιον νέο. Μπορείτε να συναντήσετε αυτό το άτομο κοντά στο νερό ενώ είστε στην παραλία ή να δειπνήσετε σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο με φίλους. Εάν είστε σε σχέση, τότε εσείς και ο αγαπημένος σας μπορεί να προετοιμάζεστε για τη νέα άφιξη στο σπίτι. Η γονιμότητά σας είναι εξαιρετικά υψηλή τώρα, οπότε αν δεν είστε έτοιμες για οικογένεια, να προσέχετε. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι εσείς και ο εραστής σας θα εργαστείτε σε ένα δημιουργικό έργο μαζί που θα σας εμπνεύσει και τους δύο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτήν την εβδομάδα ώστε να μην εμπλακείτε σε μια περιττή σύγκρουση στη δουλειά σας. Η ενέργεια υποστηρίζει προσεκτική και σοβαρή εστίαση στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων. Ένας καλός φίλος στην εργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος. Δοκιμάστε να κρατήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας ζητήματα ξεχωριστά. Είναι επιτακτική ανάγκη να πάτε με το ρεύμα όταν πρόκειται για τις αλλαγές στα οικονομικά σας. Δεν είναι σε κακή κατάσταση, αλλά θα απαιτήσουν κάποια υπομονή για να πάρουν τα πάνω τους.

Τα χρήματα και η αγάπη απλά δεν αναμιγνύονται για σας αυτήν την εβδομάδα. Οι κινήσεις του πλανήτη Άρη είναι πιθανό να σας κάνουν να αισθανθείτε την ανάγκη να σφίξετε τη ζώνη σας και να περιορίσετε τις δαπάνες για τη σχέση σας. Είτε πρόκειται για ραντεβού, είτε για δώρα. Μπορεί να σας φωνάζουν «Σκρουτζ» στο τέλος, αλλά μην ανησυχείτε, είναι προσωρινό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η περίοδος εξακολουθεί να είναι ευνοϊκή για τη βελτίωση της θέσης σας στην ιεραρχία ή για την απόκτηση πρόσθετης κατάρτισης. Η δικτύωση με ανθρώπους εκτός του χώρου εργασίας σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και χρήσιμη. Η ανεξάρτητη εργασία είναι η καλύτερη επιλογή σας τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο για να κάνετε κάτι που γνωρίζετε ήδη καλά. Κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε να κρατήσετε κάποιες επικριτικές σκέψεις μόνο για τον εαυτό σας. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε πολύ για να αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά να κάνετε για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Να είστε ειλικρινείς.

Σίγουρα δεν αισθάνεστε και στα καλύτερά σας αυτές τις μέρες. Την περασμένη εβδομάδα ο Άρης βρισκόταν στο ζώδιό σας. Ως αποτέλεσμα, πιθανότατα αισθάνεστε φθαρμένοι, μη κινητοποιημένοι και σίγουρα όχι στη διάθεση για έρωτες και ρομαντισμούς. Ο καθένας χρειάζεται χρόνο και χρόνο. Ο χρόνος σας είναι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ενέργεια υποστηρίζει τα μακροπρόθεσμα σχέδια αυτήν την εβδομάδα. Οι «πόλεμοι εξουσίας» στο χώρο εργασίας σας μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σας. Μείνετε έξω από συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις και αποφύγετε να διαλέξετε στρατόπεδο. Μπορεί να είστε σε θέση να γεφυρώσετε ένα χάσμα μεταξύ ομάδων που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά αλλά πιθανώς συμβατά συμφέροντα. Κάποιος που έχετε να δείτε πολύ καιρό μπορεί να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας προσωπικά ή επαγγελματικά. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο πολύ αυτό το άτομο έχει εξελιχθεί επαγγελματικά. Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας τώρα, επειδή σχετίζεται με την εικόνα της καριέρας σας.

Επιτέλους, υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας για την ερωτική σας ζωή. Την Κυριακή ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα ξυπνήσει και θα αρχίσει να κινείται προς τα εμπρός. Θα αισθανθείτε ένα κύμα σαφήνειας σχετικά με οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να πάρετε για τα ερωτικά σας. Όσο για τις συγκεχυμένες συνομιλίες και τα μικτά μηνύματα ανάμεσα σε εσάς και τον εραστή σας; Πάνε! Τελείωσαν!

ΙΧΘΕΙΣ
Θα έχετε ισχυρή επιρροή στη σκέψη των γύρω σας αυτήν την εβδομάδα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είστε αισιόδοξοι και υποστηρικτικοί. Οι εταιρικές συνεργασίες και οι κοινωνικές συναναστροφές για τη βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες μπορούν να είναι πολύ ικανοποιητικές. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να τονώσετε την παρουσία σας σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς.

Έχετε απορυθμιστεί τελευταία, όταν πρόκειται για το πρόγραμμά σας και τη ρουτίνα σας. Ευτυχώς, μετά από αυτή την Κυριακή θα ανακτήσετε την ψυχραιμία και τη σαφήνεια σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάσετε περισσότερο σε μια απόφαση που πρέπει να κάνετε με το σύντροφό σας για ένα κοινό οικονομικό θέμα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιμένετε κάποια πραγματικά καλά νέα για τα οικονομικά σας μέχρι το τέλος του μήνα.

Read More

And More