Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018)

Μια πανσέληνος στον Τοξότη την Τρίτη μαζί με τον Ερμή που εισέρχεται στους Διδύμους θα κάνει τα ζητήματα της καρδιάς να βρεθούν σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να χρειαστεί να λάβεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τον αγαπημένο σου. Θα διαλέξεις να σταθείς στο ύψος σου και στις αρχές σου ή θα αρχίσεις να βλέπεις γκρίζες ζώνες, που απαιτούν συμβιβασμούς; Η επιλογή είναι στο χέρι σου, πάντως ότι και να διαλέξεις, φαίνεται πως η ενέργεια θα αρχίσει να ρέει με αρμονία στην ερωτική σου ζωή. Την Παρασκευή η Αφροδίτη και ο Δίας ευθυγραμμίζονται τέλεια, ενώ το Σάββατο το ίδιο θα συμβεί και ανάμεσα στον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη. Αυτή η εβδομάδα θα κλείσει λοιπόν με πολύ ενέργεια στις προσωπικές σχέσεις και μια θετική τάση για κοινωνικοποίηση.

ΚΡΙΟΣ
Όλες οι σκέψεις που κρατούσες μυστικές για τον αγαπημένο σου, ίσως βγουν προς τα έξω αυτήν την εβδομάδα, χωρίς να αισθάνεσαι ευάλωτη. Μπορεί να την έχεις πατήσει με κάποιον, αλλά να μην το δείχνεις για καιρό. Αν αποφασίσεις να το αποκαλύψεις, τότε υπάρχει πιθανότητα να δεις ότι και από τη μεριά του υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση τότε αυτήν την εβδομάδα θα βιώσεις ένα μοναδικό πνευματικό και συναισθηματικό δέσιμο με τον αγαπημένο σου.

Στη δουλειά ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλία για να λύσεις ένα πρόβλημα, που δεν προκάλεσες. Θα λάβεις πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη, αν παραμείνεις θετική και φιλική με όλους. Κάποιες φορές είσαι υπέρμετρα αυστηρή, όταν κρίνεις τον εαυτό σου. Όσο πιο γερά πατάνε τα πόδια σου στο έδαφος, τόσο καλύτερες αποφάσεις θα λάβεις για το μέλλον σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Όσο ο Δίας επηρεάζει τις προσωπικές σου σχέσεις, νιώθεις ότι κερδίζεις το λαχείο κάθε μέρα, αλλά αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει άκοπα. Θα χρειαστεί να εμβαθύνεις στη σχέση σου, για να απολαύσεις τους καρπούς της αγάπης. Αν εμφανιστούν ζητήματα εμπιστοσύνης, τότε καλό είναι να αντιμετωπιστούν αμέσως. Γενικά πάντως, αυτήν την εβδομάδα θα δεις ότι τα «θέλω» του αγαπημένου σου αρχίζουν να συμπίπτουν με τα δικά σου και αυτό μόνο χαρά σου δίνει.

Τώρα είναι καλή η συγκυρία για να κάνεις καλή εντύπωση στη δουλειά, κυρίως στους ανώτερούς σου. Φαίνεται πως μπορείς να επιλύεις δύσκολα προβλήματα με σχετική ευκολία. Είναι μια καλή περίοδος για να απαιτήσεις κάποιες αλλαγές. Ίσως και να μιλήσεις με το αφεντικό σου για μια θέση που έχεις βάλει στον στόχο σου. Οι συνάδερφοί σου ενδιαφέρονται και ζητάνε τη γνώμη σου σε διάφορα θέματα, χρησιμοποίησέ το για να κάνεις τη θέση σου στην εταιρία ακόμη πιο απαραίτητη.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά για εσένα και τον αγαπημένο σου. Το θετικό είναι ότι και οι δύο θέλετε να συζητήσετε και να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια μαζί. Την Τρίτη ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και σου δίνει δύναμη για να μπορείς να εκφράζεις αυτό ακριβώς που έχεις στο μυαλό σου και να γίνεσαι κατανοητή από όλους. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος θα σε ωθήσει να αντιμετωπίσεις απευθείας ό,τι πρόβλημα εμφανίζεται στη σχέση σου. Θα βγεις πιο ερωτευμένη ή κάπως απογοητευμένη; Συνέχισε να επικοινωνείς…

Οι πλανήτες σε ωθούν να αναλάβεις δράση στα οικονομικά και επαγγελματικά σου. Έχεις πολύ θετική ενέργεια, αν ψάχνεις για δουλειά, αν θέτεις στόχους ή αν ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις τον προϋπολογισμό σου. Θα υπάρξει μια σύγκρουση, ανάμεσα σε αυτούς που λειτουργούν με τον παραδοσιακό τρόπο και σε αυτούς που φέρνουν την καινοτομία. Σε ποιο στρατόπεδο είσαι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να κινείται ακόμη στο ζώδιό σου είναι ξεκάθαρο ότι απολαμβάνεις μια περίοδο μεγάλης αυτοπεποίθησης όσον αφορά την εμφάνισή σου. Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να «συνδεθείς» με κάποιον που κυριολεκτικά θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πετάς στα σύννεφα. Η Αφροδίτη όχι μόνο θα ευθυγραμμιστεί με τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, αλλά και με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της έμπνευσης και του ακαταμάχητου έρωτα. Αν είσαι σε σχέση τότε μπορείς να περιμένεις άλλη μια εβδομάδα πολύ δυνατών συναισθημάτων.

Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Πρέπει να είσαι προσεχτική σε σημαντικές συναντήσεις, όπου θα ελέγχεται η κάθε σου λέξη. Φρόντισε το πόστο σου να είναι άψογο και ενθάρρυνε τους συναδέρφους σου να κάνουν το ίδιο. Όλα θα πάνε καλά, απλώς υπάρχει η πιθανότητα μιας πολύ αγχωτικής και αναπάντεχης κατάστασης στη δουλειά, από την οποία θα ξεμπερδέψεις μόνο αν είσαι σε εγρήγορση και δεν πιαστείς «στον ύπνο».

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος αυτής της εβδομάδας θα περιπλέξει την κατάσταση στα προσωπικά σας Λιονταράκια μου. Αν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον, μπορεί να αρχίσεις να αμφιβάλεις για τις προοπτικές μιας σχέσης. Μήπως με τον καιρό βλέπεις ότι οι διαφορές σας αρχίζουν να μονοπωλούν τη συζήτηση; Η συμβατότητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για μια επιτυχημένη σχέση. Σκέψου και διάλεξε ή τον δρόμο του συμβιβασμού για χάρη της αγάπης ή νέες περιπέτειες.

Αυτήν την εβδομάδα θα σημειώσεις λίγη έως καθόλου πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην είχες συμπεριφερθεί σωστά σε κάποιους συναδέρφους σου και τώρα αυτό επηρεάζει την αποδοτικότητά σου. Εκεί που είναι αναγκαίο και το νιώθεις, ζήτα συγγνώμη και συνέχισε να εργάζεσαι. Η ομαδική δουλειά και προσπάθεια ανταμείβεται περισσότερο αυτόν τον καιρό. Μην είσαι ατομίστρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι έχουν την τάση να αποζητούν την τάξη στη ζωή τους. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν τα προσωπικά σου Παρθένε μου θα κυλήσουν νεράκι, εύκολα και άκοπα. Δηλαδή όπως ακριβώς σου αρέσει. Είσαι σε πλήρη αρμονία με τον αγαπημένο σου και νιώθεις ασφάλεια με την υποστήριξη που λαμβάνεις. Αν είσαι single φρόντισε να κοινωνικοποιηθείς όσο περισσότερο μπορείς, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Από την άλλη αυτή δεν είναι καλή περίοδος για μεγάλα έξοδα. Αν σκέφτεσαι εδώ και καιρό να αγοράσεις κάτι, που ενώ το ξέρεις ότι είναι πάνω από μπάτζετ σου, δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου συγκρατήσου! Κράτα τα λεφτά σου για αργότερα. Αν κάτι σε δυσαρεστεί στη δουλειά, μη το δεχτείς παθητικά, αλλά μην περάσεις και στην αντεπίθεση. Συζήτησε ό,τι σε απασχολεί με ήρεμο τρόπο και θα δεις πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ
Η πνευματική διέγερση θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα όσον αφορά τα προσωπικά σου. Αν είσαι single μπορεί να έχεις μπουχτίσει τον τελευταίο καιρό, αλλά και από την άλλη, είσαι πολύ επιλεκτική και δεν συμβιβάζεσαι με το μέτριο. Χρειάζεσαι αυτό το κλικ για να ασχοληθείς περισσότερο. Ίσως αυτήν την εβδομάδα κάποιος περάσει από τα δύσκολα τεστ που βάζεις και βρει το κλειδί της καρδιάς σου.

Ενώ τα προσωπικά σου πάνε καλά, στη δουλειά μπορεί να βρεθείς σε μια περίοδο δραμάτων και ξεσπασμάτων. Να είσαι όσο πιο επαγγελματίας γίνεται και μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά, γιατί οι καβγάδες εύκολα εξαπλώνονται. Η απόδοσή σου, μπορεί να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, παρά τις συναδερφικές αψιμαχίες, όσο μένεις έξω από την ένταση.

Τα οικονομικά σου μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση, ωστόσο η ενέργεια ευνοεί την προσεκτική διαχείριση των χρημάτων και σε λίγο καιρό θα δεις τον λογαριασμό να φουσκώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για ρομαντικές βραδιές. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, διοχετεύει απλόχερα την ενέργειά της στα προσωπικά σου κάνοντας τα πάντα πιο όμορφα. Αν είσαι single τότε ετοιμάσου για πολλές και απολαυστικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά πρόσεχε, μην σε πάρει το ρέμα, κάπου εκεί ανάμεσα μπορεί να βρίσκεται κάτι το ιδιαίτερο, μην το αφήσεις να περάσει έτσι… Αν είσαι σε σχέση τότε ήρθε η ώρα να περάσετε μια εβδομάδα «μέλι – γάλα» μετά τις αναταραχές της προηγούμενης περιόδου.

Το καλό κλίμα στα προσωπικά σου σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και γίνεσαι το επίκεντρο κάθε παρέας στην οποία βρίσκεσαι. Μια έντονη διάθεση για αναδιοργάνωση στα επαγγελματικά σου, δεν πρέπει να σε ωθήσει σε βιαστικές κινήσεις. Δεν είναι όλοι ανοιχτοί σε αλλαγές και μπορεί να συναντήσεις αντιδράσεις από συναδέρφους. Το αποτέλεσμα μετρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου τα συναισθήματα ξεχειλίζουν, σε βαθμό που μπορεί να προκαλέσουν και αμηχανία. Συνήθως, είσαι από εκείνες που αγαπούν την ελευθερία τους και αναζητούν την περιπέτεια. Με την πανσέληνο όμως μπορεί να νιώσεις αρκετά ευάλωτη και αντίθετα με τον χαρακτήρα σου να θελήσεις να προσκολληθείς σε κάποιον.

Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να καταπιαστείς με τα πράγματα που σου αρέσουν περισσότερο και με τους ανθρώπους που θέλεις περισσότερο. Η ενέργεια είναι θετική σε συγκεντρώσεις συναδέρφων και σε δείπνα με φίλους. Κάποια χρήματα που θα ξοδέψεις για τον εαυτό σου, θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία και δεν θα επηρεάσει αρνητικά το έξοδο. Κάποιο δίλημμα που θα εμφανιστεί στη δουλειά σου, θα χρειαστεί τη δική σου πρωτοβουλία για να ξεπεραστεί, μην κρατηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δέσμευση είναι αυτό που αναζητάς αυτήν την εβδομάδα, οπότε, αν είσαι σε σχέση τότε τα έχεις όλα. Ο φόβος της δέσμευσης είναι πολύ δυνατός για κάποιους ανθρώπους και όταν νιώθουν ερωτευμένοι τότε αποκτούν ένα μεγάλο δίλλημα. Ευτυχώς, στην περίπτωσή σου είναι ξεκάθαρο ότι ο αγαπημένος σου αισθάνεται όπως ακριβώς και εσύ και δεν φοβάται να στο λέει κιόλας.

Η καριέρα σου έχει μπει σε σωστό δρόμο και οι πρωτοβουλίες σου αρχίζουν να αποδίδουν αυτά που ήθελες. Χρειάζεται προσοχή γιατί η καλή σου πορεία έχει μπει στο μάτι αρκετών και μπορεί να σου βάλουν εμπόδια, που θα μπορέσεις να ξεπεράσεις μόνο αν βρίσκεσαι σε εγρήγορση.

Η ομαδική δουλειά είναι το μέσο που θα σε κάνει να λάμψεις πραγματικά, γίνε ηγέτης, σαν μέλος μιας ομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με συγκινήσεις στην προσωπική σου ζωή Υδροχόε. Θα είναι από αυτές τις περιόδους που θα χρειαστεί να ακροβατήσεις ανάμεσα σε διάφορα φλερτ και μεταξύ μας, αυτό είναι που σου αρέσει περισσότερο. Θα υπάρξουν τουλάχιστον 2 άτομα, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και η διασκέδαση θεωρείται σίγουρη. Δεν φαίνεται πως κάποιο από τα δύο αυτά άτομα θα κερδίσει την καρδιά σου, αλλά εσύ ξέρεις να περνάς καλά.

Στη δουλειά πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κάποια δυσάρεστα νέα. Η καθημερινότητά σου θα υποστεί αλλαγές άνωθεν και κάποιοι νέοι κανόνες και διαδικασίες θα σε βγάλουν από τη βόλεψή σου. Αν εργάζεσαι στις πωλήσεις, τότε η παραγωγικότητά σου θα εντυπωσιάσει συναδέρφους και υπεύθυνους. Οι αλλαγές αυτές θα φέρουν παρεξηγήσεις και αστοχίες, προσπάθησε να βρεις τη λύση με διπλωματία.

ΙΧΘΥΣ
Η Αφροδίτη επηρεάζει πολύ τα προσωπικά σου αυτήν την εβδομάδα και είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, αισθάνεσαι πολύ καλά. Εκπέμπεις ενέργεια, γοητεία και δεν χρειάζεται να προσπαθείς για να έχεις την προσοχή των άλλων. Έχεις όλα όσα χρειάζονται για μια ρομαντική γνωριμία με κάποιον, που θα σε κάνει να πετάς στα σύννεφα. Αν έχεις σχέση τότε υπάρχει περίπτωση να μάθεις καλά νέα, μια εγκυμοσύνη πιθανώς…

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις κάποιον ανώτερο στη δουλειά με τις γνώσεις σου. Μη δώσεις καμία βάση σε διαφωνίες μεταξύ συναδέρφων, μείνε έξω από τη συζήτηση. Αν συνεργαστείς με κάποιον που έχει τα ίδια μυαλά με εσένα, όχι μόνο θα βγάλεις περισσότερη δουλειά, αλλά θα περάσεις και καλά.

Αν προσπαθούσες να πουλήσεις κάποιο ακίνητο ή αυτοκίνητο τον τελευταίο καιρό, τότε αυτήν την εβδομάδα θα γίνει πραγματικότητα. Σκέψου καλά πως θα αξιοποιήσεις τα χρήματα.

Read More

And More