Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 30 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2018)

Η εβδομάδα αυτή αποτελεί την ουρά της ολικής έκλειψης της Σελήνης και οι περισσότεροι θα νιώθουν εξουθενωμένοι από τις ταραχές και τα αναπάντεχα γεγονότα που ήρθαν στη ζωή τους. Πάρτε το χρόνο σας να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που γίνονται. Αποφύγετε με κάθε τρόπο ξεσπάσματα και ξεκαθαρίσματα κυρίως σε σχέσεις είτε είναι συναισθηματικές είτε επαγγελματικές.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή στα επαγγελματικά στιγματίζεται από την έκλειψη και για αυτό θα νιώθετε πως δεν μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Πάρτε βαθιά ανάσα, οργανωθείτε καλύτερα, βάλετε τις υποχρεώσεις σε μία σειρά και μετά τις 6 Αυγούστου πάρτε τις πρωτοβουλίες και διεκδικείστε όσα θέλετε.

Οι αδέσμευτοι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχει μοιραίες συναντήσεις αυτή την εβδομάδα κι αν δεν προκύψουν σίγουρα θα σας χτυπήσει την πόρτα πρόσωπο από το παρελθόν. Ειδικά εάν εσείς επιδιώξετε μία επανασύνδεση τότε το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Οι δεσμευμένοι προσέξτε μην χάσετε κάτι όμορφο για περίεργες γνωριμίες που μόνο υποσχέσεις μπορούν να δώσουν και τίποτε άλλο.

Πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τα γεγονότα για τη ζωή σας και να πάρετε αποφάσεις. Η τεμπελιά πρέπει να απομακρυνθεί από τη ζωή σας εάν όντως θέλετε πλέον να αλλάξετε τη ζωή σας και να αποκτήσετε εφόδια που αργότερα θα σας βοηθήσουν να γίνεται ένας ακόμα πιο ελκυστικός άνθρωπος.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα επαγγελματικά σας είναι γεμάτα υποχρεώσεις και ακόμα και ο Αύγουστος δεν θα σας αφήσει να ηρεμήσετε ούτε λεπτό. Προσπαθήστε να μην βάζετε τα πάντα στην πλάτη σας, αλλά οργανώστε τα πράγματα και σταδιακά λύστε τις εκκρεμότητες. Τα πρόσωπα στην εργασία σας έχουν ενθουσιαστεί με το πόσο ικανή είστε, αλλά μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να κουραστείτε ακόμα περισσότερο.

Τα ερωτικά δεν έχουν και τόσο χώρο στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Είναι τόσες οι υποχρεώσεις σας που ειλικρινά δεν έχετε ανοιχτά τα μάτια για όλα όσα έρχονται. Οι δεσμευμένοι πάλι ζουν επίσης στον κόσμο τους και έχουν παραμελήσει το ταίρι τους, που τα παράπονα δεν θα αρχίσουν να έρθουν. Ίσως θα πρέπει να δείτε εάν αυτή η σχέση κάνει για εσάς τελικά.

Δίχως τέλος παραμένουν και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις στη ζωή σας. Η καθημερινότητά σας είναι ασφυκτικά γεμάτη και εσείς δεν προλαβαίνετε να αφιερώσετε ούτε λίγο χρόνο για εσάς και για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Προσπαθήστε τουλάχιστον μία ημέρα της εβδομάδας να την αφιερώνετε σε εσάς και κλείστε το κινητό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο επαγγελματικός τομέας παραμένει προβληματικός κι αυτό σας δημιουργεί πρόσθετο άγχος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ μέχρι να δείτε τις προθέσεις των άλλων και μόνο τότε πρέπει να λάβετε δράση. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μία αναδιοργάνωση γιατί πλέον τα έξοδα έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα στα ερωτικά αυτή την εβδομάδα, αφού δεν μπορείτε να καταλάβετε τις προθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Δώστε λίγο χρόνο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εάν δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του ίσως να μην κάνει για εσάς αυτό το άτομο. Οι δεσμευμένοι θα ζήσουν μικρές ευτυχισμένες στιγμές και ο έρωτάς τους θα αναζωπυρωθεί.

Παρεξηγήσεις και εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι σε καθημερινό πρόγραμμα. Βρείτε το κόλπο και αποστασιοποιηθείτε από αυτή τη νοσηρή κατάσταση πριν σας παρασύρει και εσάς και σας χαλάει μόνιμα τη διάθεση. Η κατάλληλη στιγμή για ένα χαλαρωτικό χόμπι ή μία ενέργεια που θα σας γεμίσει ψυχικά όπως ο εθελοντισμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονομικά σας θέματα αυτή την περίοδο έχουν άμεση προτεραιότητα και για αυτό θα πρέπει να προσέξετε να μην ξεφύγετε σε σπατάλες. Ένα επαγγελματικό σας σχέδιο φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Φαίνεται πως σας απασχολεί ένα project το οποίο έχει να κάνει με κάποιο χόμπι σας, αλλά συγχρόνως θα έχει κάποιο οικονομικό αντίκτυπο υπέρ σας.

Περίεργες γνωριμίες έχετε αυτή την εβδομάδα, ενώ θα αποκαλυφθούν και μυστικά ανθρώπων που σας πλησίασαν μόνο και μόνο για να σας εκμεταλλευτούν. Να προσέχετε γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για εσάς. Δυστυχώς για εσάς δεν είναι εποχή για τα ερωτικά. Ακόμα έχετε πολύ δουλειά με τον εαυτό σας και να καταλήξετε επιτέλους γιατί παρατήσατε την ευτυχία πριν κάμποσους μήνες.

Φίλοι και γνωστοί δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό αυτή την περίοδο και εσείς για άλλη μία φορά εθελοτυφλείτε απέναντι σε αυτή την άσχημη συμπεριφορά. Θα αποδειχθεί σύντομα ο ρόλος τους απέναντι σε ένα κρίσιμο ζήτημα του παρελθόντος. Η οικογένειά σας παρατηρεί τις αλλαγές και δεν αποκλείεται να αποφασίσουν να λάβουν μέτρα.

ΛΕΩΝ
Οικονομικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να έρθουν στα χέρια σας κι άλλα λεφτά. Ωστόσο, οι ημέρες δεν αποκλείουν και τις καθυστερήσεις ακόμα και σε επαγγελματικά θέματα. Μακριά πρέπει να μείνετε από έριδες και τσακωμούς μεταξύ συναδέλφων. Αυτό θα βοηθήσει εξαιρετικά να δουν και οι υπόλοιποι ότι είστε άξια για κάτι παραπάνω.

Οι πολλές κοινωνικές συναναστροφές που έχετε αυτό το διάστημα, θα σας βοηθήσει εξαιρετικά να δείξετε το φλογερό σας ταπεραμέντο και μέσα από αυτό να προσελκύσετε πολλά άτομα. Μην μένετε όμως μόνο σε αυτό, γιατί οι πλανητικές όψεις σας ευνοούν να κάνετε εσείς την αρχή. Μην φοβάστε λοιπόν. Οι δεσμευμένοι να προσέχουν μικροκαυγάδες που θα σας χαλούν τη διάθεση.

Η υγεία σας φαίνεται πως σας στέλνει μήνυμα πως θέλει ξεκούραση. Δεν είναι δυνατόν να αντέξετε άλλο ξενύχτι. Αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στην προσωπική σας χαλάρωση και φυσικά να κοιμάστε πολλές ώρες. Σε αυτό πρέπει να προσθέσετε φυσικά και έναν καλύτερο τρόπο διατροφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε κάθε είδους ένταση στα επαγγελματικά σας και δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα, ώστε να διατηρήσετε όλα αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής. Επιμένετε να προσπαθείτε για άμεσες λύσεις σε θέματα που πρέπει να τα αφήσετε να κάνουν τον κύκλο τους. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό επίπεδο και σταδιακά θα πρέπει να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος για να μην σας χτυπήσουν την πόρτα.

Τα ερωτικά σας είναι σε κρίσιμο σημείο. Δεν δίνετε σημασία πλέον σε αυτό τον τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε μία ισορροπία. Πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν έχουν καλές διαθέσεις αλλά εσείς είστε σε άλλη φάση. Πρέπει να περιορίσετε λίγο αυτή την στάση σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να έχετε τον απαιτούμενο χρόνο και να μην διώξετε μακριά τους σωστούς ανθρώπους. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχουν πλέον πιθανές παρεξηγήσεις.

Αποφύγετε οποιαδήποτε ενασχόληση που θα σας προκαλέσει ψυχική αναταραχή. Αυτό το διάστημα η ψυχική σας υγεία είναι ευάλωτη και αυτό γιατί οι πολλές υποχρεώσεις σας προκαλούν τεράστιο άγχος και σας μπλοκάρουν. Ηρεμήστε και ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων που είναι πάντα στο πλευρό σας.

ΖΥΓΟΣ
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται αυτή την εβδομάδα σε συναλλαγές οικονομικά και εάν πρέπει να υπογράψετε να δείτε καλά τους όρους και τα λεγόμενα μικρά γράμματα. Επίσης στα επαγγελματικά καλό θα είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση που δεν θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Η επιτυχία είναι σίγουρη στα επαγγελματικά, απλά χρειάζεται λίγο υπομονή ακόμα.

Απρόοπτα έρχονται στην ερωτική σας ζωή κυρίως για τους δεσμευμένους που μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με αποφάσεις που δεν μπορούν να τις αλλάξουν. Εάν μπορεί να αλλάξει κάτι αυτό θα συμβεί μόνο εάν το αντιμετωπίσετε με τεράστια αξιοπρέπεια και με μία καλοκαρδία, ώστε να εκπλήξετε τους πάντες. Οι αδέσμευτοι ψυχραιμία να επιδείξετε σε αυτά τα περίεργα που μπορεί να ακούσετε.

Το οικογενειακό σας περιβάλλον εξακολουθεί και έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς και στο τέλος θα βρεθείτε εκτεθειμμένοι απέναντι σε άλλους ανθρώπους που θα σας κάνουν παράπονα και δικαιολογημένα. Μία βραδινή έξοδο ή μία μικρή απόδραση το Σαββατοκύριακο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σας θέλει σε επιφυλακή στα επαγγελματικά, γιατί δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σας δημιουργήσουν μία ψεύτικη εικόνα που ουσιαστικά δενυπάρχει. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τέτοιους είδους επαφές και συναδέλφους. Πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και σύντομα θα δείτε πως όλά θα ξεπεραστούν και θα πάρετε αυτό που αξίζετε. Οικονομικά έχετε την ευκαιρία να σπαταλήσετε χρήματα. Κάντε το χωρίς τύψεις.

Πρέπει να αφήσετε την επιφυλακτικότητα στην ερωτική σας ζωή. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσει την τρέλα του έρωτα και ας έρθει και το αναπόφευκτο. Να θυμάστε ότι τελικά μπορεί να σας αρέσει αυτή η ανατροπή. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας πρέπει να δείτε ποιό είναι το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Πρέπει να κάνετε αναθεωρήσεις και ακόμα και να διαλύσετε κάτι που εδώ και καιρό δεν σας ταιριάζει ή δεν σας γεμίζει ψυχικά. Προσέξτε όμως η απόφαση πρέπει να είναι τελεσίδικη.

Γενικά από το φιλικό σας περιβάλλον έχετε τρομερές απαιτήσεις που δεν σας βοηθούν να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Αυτό κουράζει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα πρέπει να ηρεμήσετε και να μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν αυτά που εσείς δεν κάνετε. Φαίνεται σαν να έχετε εγκαταλείψει λίγο τη γυμναστική και τα σπορ. Κακώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αναστατώσεις από τις εκλείψεις δεν φαίνεται να επηρεάζουν καθόλου τον ψυχικό σας κόσμο. Για αυτό και δεν επηρεάζεστε καθόλου στα επαγγελματικά που τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς θα θέλατε. Εσείς νιώθετε μεγάλη αισιοδοξία και απαραίτητοι που δεν σας πτοεί τίποτα. Η εικόνα αυτή δεν είναι πλασματική για αυτό απολαύστε το. Οικονομικά, ίσως κληθείτε σε έκτακτα έξοδα λόγω υποχρεώσεων με την ακίνητη περιουσία σας.

Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλό μονοπάτι και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα, αφού η γοητεία σας είναι φανερή και δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως εάν αρέσετε εσείς στον εαυτό σας τότε η ακτινοβολία σας θα είναι ασυναγώνιστη. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου αρκεί να ελέγξουν λίγο τα νεύρα τους προς το ταίρι τους και τότε όλα θα πάνε καλά.

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ζητήσουν τη συμβολή σας σε πράγματα που ίσως και να μην μπορείτε να προσφέρετε. Δείτε καλά τις δυνατότητές πριν πείτε το ναι, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα και μεγάλες παρεξηγήσεις από φίλους που θα νιώσουν πως τους αδειάσατε. Μεγάλη προσοχή ειδικά αυτή την εβδομάδα στις κοινωνικές σας επαφές γιατί μυρίζουν μπαρούτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό που πρέπει να καταλάβετε αυτή την εβδομάδα είναι πως δεν μπορείτε να αναλαμβάνετε ευθύνες στα επαγγελματικά για πράγματα και πρόσωπα που δεν ορίζεται εσείς. Πρέπει οι άλλοι να καταλάβουν ή να τους το δώσετε εσείς να καταλάβουν πως οι πράξεις τους θα έχουν και συνέπειες. Πρέπει να ηρεμήσετε λίγο στα επαγγελματικα, γιατί σας έχει πιάσει μία μανία και πρέπει επιτέλους να ξεκουραστείτε κιόλας.

Στα ερωτικά σας τα πράγματα είναι αρκετά ήσυχα για τους δεσμευμένους αλλά σε ένα τέτοιο σημείο που μπορεί να έχετε κουραστεί. Προσπαθήστε να μην συνδυάσετε τα συναισθηματικά σας με τη δουλειά γιατί θα γίνει μεγάλο σούσουρο και θα βρεθείτε εκτεθειμμένοι. Μεγάλη προσοχή και στους αδέσμευτους γιατί τα πρόσωπα που θα γνωρίσετε δεν θα είναι τα κατάλληλα και εσείς κάνετε τα στραβά μάτια.

Το σώμα σας και η ψυχή σας χρειάζεται άμεσα ξεκούραση γιατί κάποιοι είστε στα όρια της υπερκόπωσης. Κάντε διακοπές αλλά κανονικές διακοπές και όχι παράλληλα και δουλειά. Θα πρέπει επίσης να βάλετε ένα πρόγραμμα και για την εξωτερική σας εμφάνιση, την οποία έχετε παραμελήσει. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και θα δείτε πως τα αποτελέσματα θα σας προσφέρουν μία ψυχική ανάταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απρόοπτα γεγονότα εξακολουθούν και σας ταλαιπωρούν στην επαγγελματική σας ζωή εξαιτίας της έκλειψης Σελήνης και του ανάδρομου Άρη στο ζώδιο σας. Νεύρα και εντάσεις θα είναι σε καθημερινή βάση και εσείς πλέον νιώθετε πως θα τα παρατήσετε όλα και θα φύγετε. Μην παίρνετε τέτοιου είδους αποφάσεις, γιατί το μυστικό βρίσκεται στην ψυχραιμία. Τεράστια προσοχή και σε πιθανές ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

Συνειδητοποιήστε άμεσα πως ο πρίγκιπας του παραμυθιού δεν υπάρχει και εσείς ορίζετε την ερωτική σας ζωή. Πρόσωπα από τον εργασιακό σας χώρο που σας έχουν γοητεύσει είναι παντελώς ακατάλληλα, Επίσης, μετά την έκλειψη ήρθε η ώρα να πάρετε την απόφαση να αφήσετε το παρελθόν σας πίσω. Ο άνθρωπος που σας πλήγωσε ποτέ δεν ήταν κατάλληλος για εσάς. Καιρός είναι να το πάρετε απόφαση και να αποδεσμευτείτε από αυτό τον ερωτικό βραχνά.

Μία καινούρια ενασχόληση τον τελευταίο καιρό σας έχει κλέψει κυριολεκτικά τα μυαλά. Δεν χάνεται ούτε λεπτό που να μην ασχολήστε με αυτό το θέμα. Ωραία είναι αυτή η ενασχόληση, αρκεί να μην σας γίνει εμμονή. Οι φίλοι σας είναι πια κοντά σας και το απολαμβάνετε όσο δεν φαντάζεστε, καθώς πλέον ξέρετε πως είναι κοντά σας γιατί σας αγαπούν και όχι γιατί σας έχουν ανάγκη.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα οικονομικά σας είναι το ζήτημα που σας απασχολεί περισσότερο από ποτέ. Πρέπει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να μην μπείτε στη διαδικασία να πάρετε μία ευθύνη που δεν σας αναλογεί. Επίσης στα επαγγελματικά καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από περίεργες και επιζήμιες συναναστροφές. Υπάρχει προοπτική για γνωριμία με πρόσωπο κύρους που θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Με την ανάδρομη πορεία του Άρη δεν αποκλείεται να βιώσετε κάποιες απογοητεύσεις στην ερωτική σας ζωή, καθώς κάποιοι άνθρωποι άλλα θα πουν και άλλα τελικά θα πράξουν. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τέτοιου είδους ενέργειες ανθρώπων που έχουν φθόνο. Στη σχέση σας κάποιοι νιώθετε απογοητευμένοι από το ταίρι σας. Προσοχή πριν κάνετε κουβέντα να είστε σίγουρη πως δικαίως νιώθετε όπως νιώθετε και δεν το έχει φουσκώσει.

Ο ανάδρομος πλέον Ερμής θα συμβάλει σε αναμονές πραγμάτων που περιμένατε πως και πως. Αυτό θα σας αγχώσει στην καθημερινότητά σας και θα δημιουργήσει και παρανοήσεις που θα σας νευριάσουν. Δείξτε υπομονή και καρτερικότητα γιατί διαφορετικά θα εξαντληθείτε ψυχικά και τίποτα δεν θα γίνει και στην ώρα του.

Read More

And More