Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου)

Η πρώτη εβδομάδα της Νέας Χρονιάς έρχεται με πολλά αστρολογικά γεγονότα και όψεις που βάζουν τα θεμέλια για τις εξελίξεις και τις αλλαγές που φέρνει η Νέα Χρονιά! Την Πρωτοχρονιά ο Άρης περνά στον Κριό σε θέση κυριαρχίας και με τη δυναμική του σε πλήρη έκφραση μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Στο τέλος της εβδομάδας, το Σάββατο 6/1 πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, είναι ηλιακή και συμβαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η έκλειψη αυτή έρχεται να μας μάθει ότι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας! Καλή Χρονιά!

ΚΡΙΟΣ
Αποχαιρετάς το 2018 με πολύ καλή διάθεση και ωραίες ιδέες για ένα ταξίδι που μπορεί να είναι και μακρινό. Η ερωτική σου διάθεση με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο είναι στα ύψη και οι γύρω σου σε βλέπουν να ακτινοβολείς! Αυτό που θα κάνεις κοντά στην Πρωτοχρονιά είναι να βρεις τον τρόπο να βάλεις την καθημερινότητά σου σε πρόγραμμα. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν βλέπεις αναγνώριση των κόπων σου και η ανάγκη σου να ξεκουραστείς γίνεται εντονότερη. Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα έχει ερωτικές περιπλανήσεις με την Αφροδίτη απέναντί σου και αυτήν τη φορά αναλαμβάνεις το ρόλο του οργανωτή αφού θέλεις όλα να γίνονται στην ώρα τους και συντονισμένα. Ο νέος χρόνος με τον Ουρανό να περνά στο δικό σου ζώδιο θέλει από εσένα μεγαλύτερη συγκέντρωση στους στόχους και τις επιδιώξεις σου αλλά και να αξιολογείς σωστά τις προτεραιότητες. Ενώ είσαι πολύ κουρασμένη πιστεύεις ότι στη δουλειά σου τα έχεις καταφέρει και αναρωτιέσαι πως μπορείς να επωφεληθείς από αυτό. Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις μια γλυκιά προσμονή για τις μέρες που έρχονται και είσαι ανοικτή σε προσκλήσεις και καλέσματα! Με τον Δία στον Τοξότη ο επαγγελματικός τομέας και οι συνεργασίες σου δίνουν ικανοποίηση γιατί έχεις καταφέρει να φτάσεις κοντά στους στόχους σου. Τα πράγματα προχωρούν ικανοποιητικά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις προς το παρόν, αλλά είναι στο δρόμο και έρχονται. Σταθερή η κατάσταση στα οικονομικά σου και αυτό σε βοηθάει να νιώθεις σιγουριά! Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το καλύτερο γνώρισμά σου είναι ότι είσαι συνεργάσιμη, ξέρεις τι να περιμένεις στα επαγγελματικά σου αλλά βρίσκεις και τρόπους να ξεπερνάς τις δυσκολίες. Προέκυψαν ριζικές αλλαγές που μπορεί να σε κούρασαν αλλά ήταν αναγκαίες. Οι οικογενειακές στιγμές είναι για εσένα σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες οπότε αφήνεις πίσω τα ερωτικά σου αν και θα τους δώσεις χρόνο αργότερα. Είσαι πιο συγκροτημένη αυτήν την εβδομάδα και αρκετά συνεπής στις συνομιλίες σου! Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΛΕΩΝ
Θεωρείς ότι πρέπει να ξεχωρίζεις αυτές τις μέρες και αυτό θα το καταφέρεις με την εξωτερική σου εμφάνιση την οποία επιμελείσαι μέχρι και την τελευταία  λεπτομέρεια! Ίσως βέβαια να κάνεις και κάποιες υπερβολές που όμως είναι σε λογικά πλαίσια. Ερωτικά, η Αφροδίτη από τον παθιασμένο Σκορπιό σου υπόσχεται ότι θα είναι σύμμαχός σου τόσο στο να διασκεδάσεις αρκετά όσο και στο να τραβήξεις το ενδιαφέρον στους παρευρισκόμενους. Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν με τον καινούριο χρόνο, γιατί βλέπεις ότι χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις! Οικονομικά, δεν νιώθεις πίεση αλλά ξέρεις πόσα έχεις διαθέσιμα και για ποιο σκοπό! Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρειάζεσαι ερωτική ανανέωση και θέλεις να την κάνεις με αυστηρά κριτήρια ενώ είσαι τόσο επιλεκτική που καταλήγεις να είσαι απόμακρη. Έτσι λοιπόν παραμένεις στάσιμη εκτός αν σε συγκινήσει κάτι τόσο πολύ ώστε να ρίξεις τον πήχη και να απολαύσεις τη στιγμή. Αυτό που θέλεις να γνωρίζεις για το βράδυ του ρεβεγιόν είναι το που θα πάτε και την ακριβή σύνθεση της παρέας έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη για την κοινωνική σου ζωή. Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σε καλούν αλλά πώς να αρνηθείς. Επαγγελματικά έχεις ένα σχέδιο το οποίο είναι στο αρχικό στάδιο επεξεργασίας. Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΖΥΓΟΣ
Έχεις την ευκαιρία αυτές τις γιορτινές μέρες να βρεθείς με φίλους που είχες καιρό να δεις! Η συνάντησή σου μαζί τους σου δίνει ικανοποίηση και γιατί έχουν κάτι ενδιαφέρον να σου πούνε και γιατί οι συζητήσεις σας σε ανανεώνουν. Έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις γιατί έχεις κουραστεί από τις οικογενειακές υποχρεώσεις που σε πίεσαν το προηγούμενο διάστημα. Στα επαγγελματικά σου ξέρεις ότι σας περιμένουν επαφές και συζητήσεις που λόγω των ημερών βρίσκονται σε αναμονή. Μπορεί τα οικονομικά σου να μην επιτρέπουν μακρινά ταξίδια αλλά και οι σύντομες μετακινήσεις με χαρούμενους ανθρώπους μια χαρά είναι! Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις ημέρες αυτές έχεις έντονη κοινωνική δραστηριότητα και προσπαθείς να στριμώξεις το πρόγραμμά σου ώστε να τα χωρέσει όλα! Το άγχος σου ωστόσο δεν σου αφήνει περιθώριο να το απολαύσεις. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει μια ασάφεια και όσο και αν προσπαθείς να την ξεδιαλύνεις δεν σε βοηθούν οι άλλοι που προτιμούν να μην είναι ξεκάθαροι στα θέλω τους. Στον επαγγελματικό τομέα βλέπεις ότι οι προσπάθειές σου δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα αλλά αυτήν τη φορά θα το διεκδικήσεις με άλλο τρόπο. Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή σου φέρνει δυο σοβαρούς συμμάχους, τον Άρη που περνά στον Κριό και σε κάνει πιο εξωστρεφή και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και τον Ερμή από το ζώδιό σου να σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακή αλλά και πιο κοινωνική! Θέλεις να είσαι η αρχηγός της παρέας και αυτό είναι κάτι που μπορείς να το πετύχεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου κάνεις επιλογές που ξέρεις ότι θα σου είναι απόλυτα χρήσιμες! Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα έχει απολογισμό για σένα αλλά με την καλή έννοια του όρου και περισυλλογή για να βελτιώσεις τα ερωτικά σου. Αν είσαι single, έχεις την ευκαιρία τώρα να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση το συναίσθημα βαθαίνει μέσα από τις εξομολογήσεις σου ενώ η απόσταση που έχει δημιουργηθεί είναι λόγω έλλειψης χρόνου οπότε και εσύ προσπαθείς να αποκαταστήσεις  τις  απώλειες, να καλύψεις τα κενά. Επαγγελματικά, έχεις αναλάβει πρωτοβουλίες που έχουν μεγάλο βάρος ευθύνης. Η κοινωνική σου ζωή θα σε βάλει σε έξοδα αλλά τα έχεις ήδη προϋπολογισμένα οπότε δεν θα είναι πρόβλημα να τα ξοδέψεις! Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Και εσύ είσαι από τις ευνοημένες της εβδομάδας γιατί έχεις και την άνεση να μιλάς αρκετά και την άνεση να βρεθείς με ανθρώπους που τους έχεις επιθυμήσει. Έχεις ωραίες αναμνήσεις μαζί τους και θέλεις να τις μοιραστείτε, να γελάσετε, να θυμηθείτε και όλο αυτό σε κάνει να αναθεωρείς την τωρινή στάση ζωής που έχεις επιλέξει. Αλλάζεις τις προτεραιότητές σου και την κοσμοθεωρία σου. Ερωτικά ξέρεις και να προσεγγίζεις και να παίρνεις αυτό που θέλεις αλλά και να μη δεσμεύεσαι απόλυτα. Μία φιλική σχέση έχει και το ερωτικό στοιχείο αλλά εσύ έτσι και αλλιώς πάντα βάζεις ψηλά τη φιλία. Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου έχει αρκετές δόσεις εργασίας και μάλιστα άμεσης προτεραιότητας, αφού βιάζεσαι αρκετά και όχι μόνο εσύ αλλά και οι συνεργάτες σου. Υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο που σε πιέζει αλλά ξέρεις ότι είναι καθοριστικής σημασίας. Κάπου μέσα στο ήδη δύσκολο πρόγραμμά σου προσπαθείς να χωρέσεις και τα ερωτικά σου και να είσαι όσο γίνεται τυπική. Τα οικονομικά σου είναι αυτά που προσαρμόζουν τις επιλογές σου  αλλά βρίσκεις τον τρόπο να περνάς καλά και με λιγότερα αρκεί να έχεις καλή παρέα! Σου δίνεται μια ευκαιρία να αποκαλύψεις κάποιες μυστικές σου σκέψεις σε ανθρώπους της οικογένειάς σου. Κάλεσε στο  9011513203 και μάθε τι φέρνει η καινούρια χρονιά στη ζωή σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

 

 

Read More

And More