Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 6 έως 12 Μαΐου 2019)

Ο Ερμής θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 6 Μαΐου και η Αφροδίτη μέχρι τις 15, εμπνέοντάς μας να εκφράσουμε τις ιδέες και απόψεις μας ανοιχτά, ίσως και επιθετικά, εάν πρόκειται να προκαλέσουμε με τον τρόπο αυτό την προσοχή που χρειάζεται, με συνέπεια όμως κάποιες φορές να προκαλούμε δυσαρέσκεια ή ακόμη και έντονες αντιδράσεις. Εάν αισθάνεσαι περιορισμένη ως προς τη δυνατότητά σου να ακουστεί η γνώμη σου, οι προσωπικές σου αξίες ή τα συναισθήματά σου, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αντισταθείς και να ακουστείς, καθώς οι Ερμής και Αφροδίτη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα συναντήσουν τον Ήλιο και τον Ουρανό τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως, όπως και ο ψυχικός και πνευματικός σου κόσμος. Δεν θα κυνηγάμε πια λαμπρές ιδέες, αλλά αλλαγές, αναπροσαρμογές και την ανάγκη μας για ελεύθερη αυτοέκφραση, μέσα όμως από πιο ρεαλιστικές προσεγγίσεις. Οι πλανήτες από τον Ταύρο σχηματίζουν ευεργετικές όψεις με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια πλανητική συγκυρία που στηρίζει τα λεγόμενά μας, τα επιχειρήματα και δίνει έρεισμα στις αντιδράσεις μας. Επειδή όμως οι Πλούτωνας και Κρόνος είναι ανάδρομοι στην παρούσα φάση, θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά μας για να καταφέρουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις ή εμπόδια, δεν αποκλείεται να συναντήσουμε αντιδράσεις από οπισθοδρομικές απόψεις συνομιλητών ή απαρχαιωμένες πρακτικές που θα τις βρούμε εμπόδια στο δρόμο μας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

ΚΡΙΟΣ
Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 7/5 οι πλανήτες σκηνοθετούν οικονομικά προβλήματα και εντάσεις και θα χρειαστεί να δεις τα πράγματα με σοβαρότητα και ψυχραιμία. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Λόγω του σκληρού ανταγωνισμού θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις επιλογές των συνεργατών που θα εμπιστευτείς τα σχέδιά σου. Να είσαι αισιόδοξη και μην απογοητεύεσαι εξαιτίας των αποτυχιών της προηγούμενης περιόδου. Κάνε κοινωνικές συναναστροφές για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με φίλους και συνεργάτες. Πράγματα και σχέσεις από το παρελθόν σε δυσκολεύουν και σε πιέζουν ψυχολογικά, ενώ ενδέχεται να αναπολήσεις μια παλιά σχέση με την ανάδρομη πορεία Κρόνου – Δία – Πλούτωνα. Ίσως πάλι ζητάς χρόνο από τον σύντροφό σου για να νιώσεις λίγο ελεύθερη. Με τον Ήλιο από τον Ταύρο στον 2ο οίκο σου είσαι γεμάτη ενέργεια, έτοιμη να καταπλήξεις τους πάντες και τα πάντα. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα απολαύσεις νέες γνωριμίες. Ίσως είναι καιρός να αρχίσεις να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου στους ανθρώπους που αγαπάς. Θα εισπράξεις ανταπόκριση και θα νιώσεις πολύ όμορφα απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές. Προς το τέλος της εβδομάδος με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία 9/5 θα γοητεύσεις τον περίγυρό σου και η ανανεωμένη σου εμφάνιση θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε ό,τι θελήσεις να κάνεις. Το παρασκήνιο θα είναι έντονο και εσύ θα πρέπει να προσέξεις το κάθε σου βήμα, γιατί το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί κλίμα ουτοπίας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο ευνοεί κάποια νέα ξεκινήματα μέσα από δικαστήρια και μακρινά ταξίδια. Ακολούθησε το ένστικτό σου στον επαγγελματικό τομέα, κινήσου με μεθοδικότητα και ρεαλισμό για να αποφύγεις λάθη και κακοτοπιές με αντίκτυπο τον οικονομικό τομέα. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας μέχρι τέλος της εβδομάδας. Ξεπέρασε το άγχος που σου προκαλεί η δουλειά σου και χειρίσου με σύνεση τα χρήματά σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις μετά τη στασιμότητα του προηγούμενου μήνα. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στο ζώδιό σου στις 8/5 τονίζει τις προσπάθειές σου, την επικοινωνία και τη σκέψη. Το άστρα σου δίνουν τη δυνατότητα έστω και σιωπηλή να δείξεις στο αντίθετο φύλο ότι είσαι single. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική στον ερωτικό τομέα ενώ εμπόδια θα παρουσιαστούν στα σχέδιά σου ως προς το αντίθετο φύλο και αφορούν στο παρελθόν με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 7/5. Γι’ αυτό δώσε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματά σου με ήρεμο τρόπο αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σας στις 7/5 και σε ευνοεί. Προς το τέλος της εβδομάδος θα γοητεύσεις τον περίγυρό σου και θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πλανήτες και το τετράγωνο του Άρη δεν ευνοούν κοινωνικές επαφές και γνωριμίες από τον επαγγελματικό σου τομέα για να μην μπλέξεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σου γιατί αργότερα θα βρεθείς εκτεθειμένη. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα ταράξουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις εξαιτίας της αναγνώρισής σου από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 7/5. Ενδεχομένως τις τελευταίες εβδομάδες αισθάνεσαι κάπως μελαγχολική αλλά πρέπει να διώξεις τις ανασφάλειες και την εσωστρέφεια αρπάζοντας τις ευκαιρίες που έρχονται πριν σου τις πάρουν άλλοι. Καινούριοι δρόμοι και δραστηριότητες θα ανοιχτούν σύντομα για σένα αγαπητή μου Διδυμίνα με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού να σε ευνοεί από 8/5 και μετά. Τα άστρα θα σε βοηθήσουν να δώσεις τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σου ζωής και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες εξαιτίας του φορτισμένου πλανητικού σκηνικού και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα 9/5. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, θα απολαύσεις το φλερτ. Σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος που θα σε αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι θαυμαστές.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών,του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πλανήτες και η θέση του Άρη από τους Διδύμους στον 12ο οίκο σου σε συνδυασμό με την αντίθεση του Δία ανεβάζουν τους τόνους και δημιουργούνται προστριβές με συνεργάτες και φιλικό περίγυρο. Κινήσου αυτόνομα γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δόθηκαν στον παρελθόν για περεταίρω βοήθεια, είναι δύσκολο να τηρηθούν. Πλανητικά δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων που σε έχουν γεμίσει με άγχος το τελευταίο διάστημα με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου. Προσπάθησε να διώξεις παλιές οφειλές και κάνε σωστό χειρισμό των χρημάτων σου αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 9/5 και τη θέση του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω οι σοβαρές σχέσεις αλλά και αρκετοί γάμοι προβλέπεται να κλονιστούν! Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνη σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, θα αποζητήσεις κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσεις ξέγνοιαστη περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς. Μια ανανέωση της εμφάνισής σου θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το καινούριο σου στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας σου ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Η θέση του Ουρανού στον 9ο οίκο σου προαναγγέλλει αλλαγές. Δώσε ώθηση στα νέα σου σχέδια άφοβα, πριν χαθούν οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν αύξηση προς το τέλος της εβδομάδας. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις και ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα έχεις γρήγορη άνοδο στα επαγγελματικά σου. Ο δρόμος τις επιτυχίας θα ανοίξει διάπλατα και σύντομα θα καταφέρεις να αλλάξεις προς όφελός σου την επαγγελματική σου ζωή και καριέρα με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού στις 8/5. Απόλαυσε άφοβα κοινωνικές συναναστροφές και φιλίες που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά στην εκπλήρωση των στόχων σου. Αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου αυτήν την εβδομάδα καλή μου Λέαινα με το τρίγωνο του Ερμή στο ωροσκόπιό σου να διευκολύνει την επικοινωνία και τη σκέψη. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό θα νιώσεις ότι έχεις απομακρυνθεί με το σύντροφο σου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι επιθυμίες σου συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα αναθερμάνεις τη σχέση σου με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία από 9/5 και μετά. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο. Προσπάθησε να αναδιοργανώσεις τη φυσική και ψυχική σου κατάσταση ανανεώνοντας την εξωτερική σου εμφάνιση.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας,της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πλανητικό σύστημα της εβδομάδας με την αντίθεση Άρη – Δία στις 6/5 δεν ευνοεί επαγγελματικές μετακινήσεις, συμφωνίες και συναλλαγές. Σύντομα θα επανέλθει η ισορροπία στα οικονομικά σου. Οι πλανήτες θα ευνοήσουν μετά τη σύνοδο Ερμή – Ουρανού στις 8/5 τις νέες επαγγελματικές σου δραστηριότητες και προσδοκίες. Κράτησε όμως επιφυλάξεις και μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σε τρίτους, διότι περίγυρος και εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν να σε υπονομεύσουν επεμβαίνοντας αρνητικά στα σχέδια. Το πλανητικό σκηνικό σε προτρέπει για πισωγυρίσματα σε σχέσεις του παρελθόντος με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία. Περιόρισε λίγο την επικριτική σου διάθεση, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις από το πουθενά. Πρόσεξε επίσης τις καταχρήσεις και ενδιαφέρσου για τη σωστή διατροφή και την εξωτερική σου εμφάνιση. Αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού, η ακτινοβολίας σου στο αντίθετο φύλο θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 9/5 και αυτό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό σου δίνει κάποιες ευκαιρίες. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελός σου. Ίσως καταφέρεις μια προαγωγή ή αύξηση. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μήνα μπαίνουν σε μια σειρά και τα κλεισίματά τους θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Δημιούργησε νέες φιλίες και κάνε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές με τη θέση του Ήλιου από τον Ταύρο και τον 7ο οίκο να σε ευνοεί. Με τη διάθεσή σου πολύ ανεβασμένη θα κάνεις κοινωνικές επαφές και θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σου εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Κάνε νέες γνωριμίες με προσοχή και εξέτασε καλά τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου με τον Ουρανό στον 7ο γενέθλιο οίκο σου θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφό σου. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ό,τι το καλύτερο αγαπητή μου, αν είσαι single. Φρόντισε τον εαυτό σου γιατί ο οργανισμός σου έχει και τα όριά του.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αντίθεση Άρη – Δία στις 6/5 και το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 7/5 σε πιέζει υπερβολικά! Θα υπάρξει προσωρινά μια δυσαρμονία στις επαγγελματικές σου σχέσεις, καθυστερήσεις και δυσκολίες στα οικονομικά σου. Τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα θα παρουσιάσουν μεγάλη άνοδο και ένας αέρας αναδιοργάνωσης και ανανέωσης θα σε γεμίσει με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Παράλληλα η ενεργητικότητά σου είναι αυξημένη, ώστε με υπομονή και καρτερικότητα να χειριστείς τις υποθέσεις σου.Ίσως δοκιμαστεί ο γάμος σου ή μια σχέση με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 9/5. Θα υπάρξει ισχυρή αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθεις ή τι ζητάς από το σύντροφό σου. Δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις. Έκφρασε με λόγια τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και επιτέλους βάλε ένα φρένο στην υπερβολική σου φαντασία. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας ευνοεί νέες γνωριμίες αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού! Φρόντισε όμως περισσότερο τον εαυτό σου αφιερώνοντας χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποια επένδυση δώσε ιδιαίτερη σημασία στα ψιλά γράμματα ώστε να μην έχεις οικονομικό χάσιμο με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο 9/5. Μην ανοίγεσαι πολύ και συζητάς τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια στο χώρο σου και θα προσπαθήσουν να σου μπλοκάρουν τα σχέδια. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις ορισμένα σχέδιά σου να υλοποιούνται και θα πετύχεις σιγά – σιγά να αυξήσεις το εισόδημά σου και να κινηθείς πιο άνετα από εδώ και πέρα με την σύνοδο του Ουρανού να σε ευνοεί. Τα πλανητικά του επταημέρου σου δημιουργούν δισταγμό και εσωστρέφεια. Δυσκολεύεσαι να εκφραστείς απέναντι στο σύντροφό σου ή να κρατήσεις μια παράλληλη σχέση μυστική. Με τη διάθεσή σου αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσεις τους πάντες με το εξάγωνο της Αφροδίτης να σε ευνοεί προς το τέλος της εβδομάδας, ενώ μέσα στο περιβάλλον σου θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, αν είσαι single. Πρόσεξε. Δώσε επίσης αρκετή προσοχή στην παραμελημένη υγεία σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσεις στο δρόμο σου αυτήν την εβδομάδα με τρείς ανάδρομους πλανήτες Δία – Κρόνο – Πλούτωνα να επηρεάζουν το ωροσκόπιό σου. Όλα όμως έχουν τη ρίζα τους σε δικές σου παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να το μελετήσεις και να το οργανώσεις σωστά αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσεις καινούρια δισεπίλυτα προβλήματα. Οι παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με το ταίρι σου με τη Σελήνη να ευνοεί τον 6ο οίκο σου. Αν ανήκεις στις single, μην βιαστείς να απορρίψεις κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σου περιβάλλον. Φρόντισε όμως περισσότερο τον εαυτό σου διότι ο οργανισμός σου είναι εξαντλημένος και έχει τα όριά του. Αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητή μου Αιγοκερίνα να αποκτήσεις τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξεις τους πάντες.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το επταήμερο αυτό σου θυμίζει έντονα εκκρεμότητες καριέρας, με έντονες καθυστερήσεις και εντάσεις που θα σε γεμίσουν με άγχος με την αντίθεση Άρη – Δία στις 6/5 και το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 7/5. Πρόσεξε τον λόγο σου ώστε να μην δημιουργήσεις παρεξηγήσεις. Το πλανητικό σύστημα σου δημιουργεί περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφού θα συνειδητοποιήσεις το τι αξίζεις και τι μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου για ένα καλύτερο και πιο πετυχημένο μέλλον. Διεκδίκησε με διπλωματία τις απαιτήσεις σου προβάλλοντας ακράδαντες αποδείξεις στους ανώτερους σου για να μπορέσεις να κερδίσεις την προαγωγή που θέλεις ή την αύξηση που επιθυμείς τόσο καιρό. Τα άστρα σε κάνουν και νιώθεις ανασφαλής για τις επιλογές σου. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σου θα ευνοηθεί ιδιαίτερα μετά το τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 9/5 και ίσως έχει τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξε τα δίχτυα της γοητείας σου γεμάτη πάθος και έρωτα διότι θα αναζωογονηθείς από τις εξελίξεις, αν είσαι single. Η υγεία σου είναι καλή χρειάζεται όμως προσπάθεια και οργάνωση για να συνεχίσεις με καλή διατροφή και άσκηση.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τον Δία από τον Τοξότη στον 10 οίκο σου θα εργάζεσαι πολλές ώρες για να τελειώσεις με τις εκκρεμότητες που έχεις αλλά και για να διεκπεραιώσεις ζητήματα που επείγουν και θα φτάσεις σε ένα σημείο όπου θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Πρόσεξε με τη μαχητικότητα που θα σε διακρίνει να μην έρθεις σε διαξιφισμούς με τους συνεργάτες σου επειδή θα νομίζεις ότι κινούνται σε αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους δικούς σου και δημιουργήσεις αντιπαλότητες στο χώρο σου. Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσένα το πλανητικό σκηνικό και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν προς το τέλος της εβδομάδος. Μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα καινούριο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει αν είσαι single, με το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους να ευνοεί τον 4ο οίκο σου. Θα ήταν φρόνιμο να περιμένεις να περάσει το πλανητικό σύστημα των ημερών πριν ξεκινήσεις μια σχέση. Ο οργανισμός σου τελευταία είναι εξαντλημένος και χρειάζεσαι επειγόντως φρούτα και λαχανικά. Προσπάθησε να τονώσεις τη φυσική σου κατάσταση για να μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας τις αυξημένες υποχρεώσεις.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

Read More

And More