Ζώδια: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018)

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα σου ξεκινάει πολύ δυναμικά. Έντονες πλανητικές ενέργειας που ίσως φταίνε για κάτι αναμνήσεις που επιστρέφουν στο μυαλό σου και σε μπερδεύουν. Αρχίζεις και σκέφτεσαι ξανά κάποιον πρώην σου. Ενώ, αν είσαι σε σχέση, αυτές τις μέρες μάλλον είσαι αρκετά νευρική και δεν αποκλείεται να προκαλέσεις και κάποιους τσακωμούς, αφού και η υπομονή σου δεν είναι στα καλύτερά της. Ευτυχώς τα πράγματα κουλάρουν προς το τέλος της εβδομάδας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αλλάζεις φάση και στάση, αν είσαι single. Αποφασίσεις ότι δεν θέλεις άλλο την ελευθερία σου. Θέλεις σχέση. Τα βάζεις κάτω και τα μετράς, συνειδητοποιείς ότι βαρέθηκες τις ανούσιες, περιστασιακές σχέσεις και ότι έχεις ανάγκη κάτι σταθερό στη ζωή σου. Οπότε και κινείσαι αναλόγως. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτή η εβδομάδα κρύβει κάτι όμορφο και συναρπαστικό. Ανανεώνεσαι, ρισκάρεις και κερδίζεις. Όλα καλά. Ίσως και μια πολύ θετική εξέλιξη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν είσαι σε σχέση, αυτή η εβδομάδα σε κάνει πιο συναισθηματική, με πιο ρομαντική διάθεση απέναντι στο αγόρι σου. Νιώθεις πιο δεμένη μαζί του, πιο ερωτευμένη. Κι εκείνος. Οπότε σε περίπτωση που έχετε τσακωθεί ή ψυχραθεί, όλα καλά, μέχρι να φύγει αυτή η εβδομάδα. Μην ανησυχείς. Τα single girls αυτές τις μέρες παίρνουν τα πάνω τους και διεκδικούν. Είναι στα καλύτερά τους, δεν περνάνε απαρατήρητες και τελικά κερδίζουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μάλλον σκέφτεσαι τον πρώην σου. Την επανασύνδεση, την πιθανότητα να γυρίσεις. Από την άλλη σε προβληματίζει το παρελθόν. Από την άλλη πάλι, είσαι σε φάση να συγχωρέσεις. Μετά μπερδεύεσαι ξανά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου πάντα, είναι να κάνεις φόκους μόνο στα θετικά και να αφήσεις τα γεγονότα να σε οδηγήσουν. Αν υπάρχει ήδη κάποιος στη ζωή σου, τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Ο σύντροφός σου κατανοεί την επιθυμία σου για σταθερότητα και ακολουθεί. Αρκεί να το δείξεις με το σωστό τρόπο, αρκεί να εκμεταλλευθείς τις θετικές επιρροές των πλανητών. Με στοργή και αγάπη, ναι;

 

ΛΕΩΝ
Χμμ… Κοίτα πως έχουν τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι single. Ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις καινούριες γνωριμίες, ενώ θα ευνοούν οι πλανήτες για να πας παρακάτω, εσύ συμπεριφέρεσαι λίγο περίεργα. Σαν να μην θέλεις. Κλείνεσαι, δυσκολεύεσαι να συμπαθήσεις. Όπως και να’ χει, σημείωσε ότι αυτές τις μέρες μπορείς να πας την προσωπική σου ζωή ένα βήμα παραπέρα -αρκεί να θελήσεις. Αν είσαι ήδη σε κάποια σχέση, το παραπάνω μεταφράζεται σε εντάσεις. Γίνεσαι ισχυρογνώμων, πεισματάρα, αντιδραστική, οξύθυμη… Πρόσεχε λίγο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτήν την εβδομάδα, σε πιάνει η τάση σου για “καθαριότητα” στη σχέση. Ανοίγεις το στόμα σου, αναλύεις, διεκδικείς, εξηγείς, ζητάς… και τελικά καταφέρνεις αυτό που θέλεις. Κάτι που σε ενοχλεί λύνεται, η σχέση μπαίνει σε σταθερές βάσεις και -το καλύτερο;- το αγόρι σου θα τηρήσει τις υποσχέσεις του. Bingo! Αν είσαι single, θα σε πιάσει η αισιοδοξία σου. Οπότε καλά θα κάνεις να το εκμεταλλευθείς. Βγες, κοινωνικοποιήσου, απελευθερώσου. Οι πλανήτες σε ευνοούν.

 

ΖΥΓΟΣ
Αν είσαι σε σχέση, προσοχή! Αυτές τις μέρες ίσως να σε πιάσει ζήλια, ίσως η ανασφάλεια σου χτυπήσει την πόρτα, ίσως κακές σκέψεις και φοβίες να περνάνε από το μυαλουδάκι σου και όλο αυτό να επηρεάσει -φυσικά- τη σχέση σου. Οπότε, λάβε υπόψην σου από τώρα, πως όλα αυτά είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου, δεν ισχύουν, είναι μια δική σου φάση. Ναι; Οι singles από την άλλη απολαμβάνουν την ανεμελιά τους. Βγαίνουν, φλερτάρουν, διεκδικούν και δεν αποκλείεται να γνωρίσουν κάποιον με τον οποίο τα πράγματα θα εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου, αυτές τις μέρες οι πλανήτες σε κάνουν πιο τολμηρή. Όχι μόνο παίρνεις τις αποφάσεις σου, τις επικοινωνείς κιόλας. Διεκδικείς, ζητάς και το αγόρι σου δεν λέει όχι. Μη σου πω ότι φλερτάρεις σοβαρά με την ιδέα να κάνεις και το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Αν είσαι single, υπάρχει περίπτωση να σκέφτεσαι να επιστρέψεις στον πρώην. Ok. Αρκεί να το κάνεις σωστά. Οι κινήσεις σου να είναι μελετημένες και όχι άγαρμπες και σπασμωδικές. Έχεις τη βοήθεια των πλανητών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είσαι μεθοδική και φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις να φέρεις τη σχέση σου στο σημείο που θέλεις. Αν κινηθείς με ηρεμία και δεν είσαι επιθετικά απαιτητική, όλα θα πάνε καλά και ο σύντροφός σου θα ακολουθήσει τις επιθυμίες σου. Αν είσαι single, μάλλον σε αυτή τη φάση είσαι λίγο μπερδεμένη. Δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις να κάνεις ένα βήμα πίσω -προς τον πρώην δηλαδή, ή ένα βήμα μπροστά -προς κάτι καινούριο δηλαδή. Οι πλανήτες πάντως σε κάνουν ακόμα πιο γοητευτική, άρα και πιο αποτελεσματική. Οπότε αποφάσισε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να προλάβεις την πλανητική ευκαιρία για σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις να ερωτευθείς, θέλεις να ανανεωθείς, θέλεις καινούριες ερωτικές περιπέτειες και οι πλανήτες σου κάνουν τη χάρη. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον, όμως πρέπει να προσέξεις μην παρασυρθείς από την έντονη ανάγκη σου σε εξιδανικεύσεις που δεν χρειάζονται. Κράτα σε καταστολή τον ενθουσιασμό σου, be cool και απόλαυσε τις καινούριες ευκαρίες. Οι δεσμευμένες θα πρέπει να προσέξουν λίγο, γιατί αυτήν την εβδομάδα γίνονται λίγο επιθετικές, λίγο απαιτητικές. Σας πιάνει μια μανία να αποδείξετε ότι εσείς έχετε το πάνω χέρι στη σχέση και αυτό ίσως δημιουργήσει προβλήματα. Ηρεμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τελείωσες με το παρελθόν. Το πήρες απόφαση. Θα προχωρήσεις παρακάτω και οι πλανήτες μάλλον θα σε επιβραβεύσουν για αυτή σου την απόφαση με καινούρια γνωριμία. Οπότε ετοιμάσου να απολαύσεις τον ενθουσιασμό του καινούριου. Αν είσαι σε σχέση, αποφασίζεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Λύνετε τα προβλήματά σας, ηρεμείτε και προχωράτε. Αφήνετε πίσω τα αρνητικά και εστιάζετε στα θετικά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η καινούρια εβδομάδα υπόσχεται καινούριες γνωριμίες. Προσπάθησε να μην δυναμιτίσεις την ευκαιρία λόγω ανασφάλειας. Οι πλανήτες σε ευνοούν. Αφέσου. Κι αν είσαι καιρό μόνη, μην επιτρέψεις στο “μούδιασμα” να μπει εμπόδιο στις εξελίξεις. Να είσαι ανοιχτή στα ενδεχόμενα. Αν έχεις σχέση, η εβδομάδα αυτή τη σταθεροποιεί. Περνάς ωραία φάση με το σύντροφό σου. Ακούς και ζεις όμορφα πράγματα.

 

Read More

And More