Ζώδια: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 16 έως 22 Απριλίου 2018)

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι single, το project που έχεις αυτήν την εβδομάδα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις κάτι καινούριο ή θέλεις κάποιον συγκεκριμένο που ήδη έχεις βάλει στο μάτι. Τα άστρα σου δίνουν ευκαιρίες για κάτι νέο, αλλά όλα εξαρτώνται από σένα. Αν είσαι δεσμευμένη, αυτό που πρέπει να κάνεις αυτές τις μέρες είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου και να προχωρήσεις σε κινήσεις που έχουν νόημα και ουσία. Θα βρεις την τόλμη που απαιτείται για να ξεμπερδεύεις οριστικά από “άρρωστες” καταστάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι singles που είναι ακόμα κολλημένες με τον πρώην, αυτήν την εβδομάδα θα έχουν την πολυπόθητη ευκαιρία τους. Θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές, τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς καλά και να πάρεις ώριμες αποφάσεις. Αν έχεις σχέση, οι μέρες αυτές διαθέτουν για σένα θετικές ανατροπές. Κάνε τις συζητήσεις που θέλεις, επικοινώνησε τα συναισθήματά σου, κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι single; Θέλεις να ερωτευθείς; Θέλεις να μπούνε καινούριες ενέργειες στη ζωή σου; Αυτή η εβδομάδα έχει τις προοπτικές και τις πιθανότητες για νέα γνωριμία. Ακολούθησε τα συναισθήματά σου και δεν θα το μετανιώσεις. Αν είσαι ήδη δεσμευμένη, αυτή είναι μια καλή εβδομάδα. Εκτιμάς το σύντροφό σου, κάνεις focus στα θετικά του, τον εμπιστεύεσαι. Επικοινωνείτε, αφήνετε στην άκρη τις ενοχλητικές ανασφάλειες, απολαμβάνετε τα αμοιβαία συναισθήματά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι singles πρέπει να αφήσουν στην άκρη το άγχος. Προσπάθησε. Κάνε γυμναστική, διαλογισμό, δες τα πράγματα αλλιώς. Το άγχος επηρεάζει ακόμα και τις αποφάσεις μας. Τα άστρα φέρνουν εξελίξεις, αλλά πρέπει να μπορείς κι εσύ να τις δεις. Διώξε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις. Μόνο κακό σου κάνουν. Οι δεσμευμένες, αν έχουν στο μυαλό τους το παρακάτω της σχέσης, καλύτερα να μην βιάζονται. Το “θέμα” θέλει οργάνωση και μεθοδικότητα. Όχι πίεση.

 

ΛΕΩΝ
Συμπτώσεις γίνονται αφορμές για επαφές και συναντήσεις. Βγαίνεις από την ακινησία. Κινήσου άμεσα και οι εξελίξεις είναι με το μέρος σου. Πάρε τις αποφάσεις σου, κάνε τις κινήσεις σου χωρίς καθυστερήσεις. Η εβδομάδα διαθέτει άνοιγμα στο καινούριο. Μην βουλιάζεις στην αδράνεια. Αν έχεις σχέση, αυτές τις μέρες πρέπει να προσέξεις λίγο τα συναισθήματά σου. Ίσως εκτροχιαστούν, ίσως μπερδευτούν, ίσως επηρεαστούν από τις ανασφάλειές σου. Συζητήστε, μιλήστε με ειλικρίνεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με ακούνε οι singles; Κορίτσια, αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε την αρνητική τροπή που έχει πάρει η προσωπική σας ζωή, τώρα είναι η ώρα. Τώρα. Αυτή η εβδομάδα διαθέτει το άνοιγμα του δρόμου προς μία σχέση. Ξαναβρίσκεις την εμπιστοσύνη σου στον έρωτα. Οπότε, να είσαι περιποιημένη, όμορφη, σέξι, να λειτουργείς με αυτοπεποίθηση και να μην χαλιναγωγείς τον αυθορμητισμό σου. Οι δεσμευμένες που θέλουν το κάτι παραπάνω από τη σχέση τους, μάλλον θα το πάρουν αυτήν την εβδομάδα.

 

ΖΥΓΟΣ
Η συμβουλή της εβδομάδας για τις singles: Ηρεμήστε! Χαλαρώστε! Αφήστε πίσω τις παλιές και ψυχοφθόρες καταστάσεις. Κοιτάξτε μπροστά. Ανανέωση τώρα. Ξεκαθάρισε μέσα σου τι ακριβώς θέλεις, βάλε τον εαυτό σου σε προτεραιότητα και πήγαινε παρακάτω. Η συμβουλή της εβδομάδας για τις δεσμευμένες: Διώξε τις αρνητικές σκέψεις και τις αρνητικές μνήμες που σου ξυπνάνε τις ανασφάλειες. Προσπάθησε να μην τσακωθείς με το σύντροφό σου. Συζήτησε ανοιχτά, χαλαρά και ξεκάθαρα. Την καχυποψία άφησέ την στην άκρη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα δίνει στις singles την ευκαιρία για μια ενδιαφέρουσα, καινούρια γνωριμία. Οι επόμενες μέρες διαθέτουν το άνοιγμα και πρέπει να το εκμεταλλευθείς. Ok; Οι δεσμευμένες, θα έχουν συναισθηματικές αποκαλύψεις. Ίσως και εκπλήξεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην σε κυριεύσει η καχυποψία και οι αρνητικές σκέψεις, γιατί αυτό θα σε οδηγήσει σε λανθασμένες ερμηνείες. Μείνε μακριά από τις υπερβολές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι singles βγαίνουν από την αδράνεια. Νιώθουν γεμάτες αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Δεν έχεις λοιπόν παρά να κάνεις τις προτάσεις σου και να απολαύσεις τις θετικές απαντήσεις. Εμπιστεύσου. Αυτά που θα ακούσεις θα ισχύουν. Οι δεσμευμένες βιώνουν ξεκαθαρίσματα. Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους και τα μπερδέματα φεύγουν. Η σχέση ισορροπεί ξανά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι singles αφήνουν τη φάση μοναχικότητας, παίρνουν τις αποφάσεις τους και κινητοποιούνται. Σταθερά και σοβαρά, αναζητάς τη σχέση. Σε περίπτωση που ήδη έχεις γνωρίσει κάποιον, σου αξίζει ένα μπράβο γιατί θα χειριστείς την κατάσταση με ωριμότητα. Πολύ καλά θα κανείς και θα αποφύγεις τις υπερβολές και τις αοριστίες. Αν είσαι ήδη δεσμευμένη, η εβδομάδα διαθέτει για σένα κυκλοθυμία. Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις εξάρσεις. Πάθος και κτητικότατα θα πρέπει να είναι υπό τον έλεγχο σου. Αν θέλεις να διατηρηθεί η ισορροπία στη σχέση σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επόμενες μέρες ευνοούν τις καινούριες γνωριμίες. Οπότε φρόντισε να είσαι περιποιημένη και στα καλύτερά σου ανά πάσα στιγμή. Αναθεωρείς τα παλιά και παίρνεις καινούριες, φρεσκότατες αποφάσεις. Οι δεσμευμένες γίνονται θερμές, γίνονται αισθησιακές. Προσοχή μετά τις 18 του μήνα στις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το ηθικό ανεβαίνει και αποφασίζεις να αλλάξεις τη ζωή σου. Μαθαίνεις από τα λάθη σου και προχωράς δυναμικά μπροστά αναζητώντας το καινούριο. Οι δεσμευμένες, αλλάζουν τον τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης των πραγμάτων. Αν νιώθεις ότι πιέζεσαι μέσα στη σχέση σου ή πως έχουν μειωθεί τα όρια της ελευθερίας σου, πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές ενέργειες. Για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, καλά θα κάνεις να σκέφτεσαι καλά πριν πράξεις.

 

Read More

And More